Stranden!

Idag har jag badat! På riktigt, inte i en pool! =)
Efter att ajg slutat jobba åkte jag och André till Säljesta och badade och solade lite! Såå himla varmt var det i solen och ja, en aning kallt var det i vattnet! Men skönt som bara den! =) Jag badade i juni även om det var den sista... *haha* =) =)

Efter det åkte jag hem och tog en dusch sen åkte jag till mamma och pappa där det vankades supergod kycklingpaj! *mumma* =) Till efterätt åt jag jordgubbar.. Hur mycket som hellst.. =)

Tyckte synd om Argentina idag när de blev utslagna utav Tyskland.. Tyckte domarna ver en aning orättvisa......... *hurmn*

Nu kommer snart André och Helena åsså ska vi kolla på film, The Village tror jag det blir! jag kommer inte våga sova själv inatt.. *biter på naglarna* Hoppas den inte är alltför läskig.. Annars får André och helena sova över här inatt!! *skratt* =) Då hart André nära till jobbet imorgon i alla fall.. Stackarn ska öppna klockan 8..

Lite bilder från stranden:

Moi!

Jag i min nya Preem-keps som jag fick idag på jobbet! "Vi kan Diesel" står
det på den.. Det beror på att vi (Preem) har den bästa Dieseln i Sverige! =)
Plus att vi nu har förbättrat den! det ni!! ; )

André!

André ser ut att njuta av solen! =) Men vi får nog båda jobba lite mer på
brännan... *haha*         =) =)

Sommar och sol!!

Herre Gud vad varmt det är!! =) *torkar svetten ur pannan* men jag klagar inte! nejnej! Det är UNDERBART! =)

Brillor!

Idag jobbade jag till klockan 3, har haft en skitkul dag på jobbet. Har lärt Roger (nye ägaren) kassan.. *haha* Det känns jättekonstigt att lära någon som är så pass mycket äldre än mig nånting! Men dte var skoj! Han klarade det bra! Gjorde bara ett fel, han råkade trycka på kontant istället för kort när en kund skulle betala sin bensin.. Så då fick vi göra återköp men det är piece of cake så det gick fint! Förutom att lära Roger kassan pratade vi en massa idéer, plockade upp tobaksleveransen och plockade upp de nya tidningarna som kom... En nästan helt vanlig dag på mitt jobb! =)

Klockan 3 stannade jag ett litet tag och snackade lite med André som bytte av mig sen gick jag hem å satte på mig sommarkläder! Hittade en turkos topp, sååå sommrig och snygg så den fick det bli! Sen gick jag hem till mamma och var där ett tag.. Knäppte en massa kort där på mamma och pappas vackra trädgård! Alltså det är helt otroligt fint där! Sätter in bilderna här nedanför! Sen gick jag hem till leggan igen!

När jag kom hem tog jag mig en stoooor mug med vatten och gick ut och satte mig på balkongen! Gjorde en liten maikyr för jag hade av en nagel idag på macken.. Men nu är de fina igen! vattnade mina balkongblommor med! Stackrarna var juh alldeles torra.. jag är en dålig blomägare... =/

JUST JA!!
I tisdags fyllde min mamma 60 bast (men dte kan man inte tro..)!  Och hon fick en så undrebart fin bukett med 60 rosor i utav min farbror Håkan och hans fru Elisabeth! helt sjukt vad fina blommor kan vara!!

Mamma 60 år

Min mamma med den vackra 60-års buketten!

Dammen

Dammen som mamma och pappa har i trädgården!

Uteplatsen

Uteplatsen där det är jättemysigt att sitta och äta eller bara softa! =) Mellan äppelträden!

Altan

Fint på altantrappan (min mamma är ett blomsterfreak)!

Staty

Vårat fågelbad som står bland gräslökens lila blommor!

Karporten

Utsikten mot karporten, mammas golf skymtar man därinne! =)



Som ni ser är dte en underbar dag idag!! =)
Nu ska jag ut på balkongen igen!! =) =)
Tack och hej, leverpastej!

Bilder ifrån Karlstad!

Bryggan

Karin, jag och Ela på bryggan! Helt underbart var det där!

Kattis på Harrys

En cider på Harrys blev dte innan vi käkade. Skål Kattis! =)

Nöjes uteservering

Karin, Ela och Kattis på Nöjes uteservering! Nachos blev det för oss plus
en kanna (!) med drink och en varsin flaming B52!

Ela och Kattis

Ela och Kattis på Nöjes!

Jag och Karin

Jag och Karin på Nöjes.. men vad dricker du Karin?! Vatten?!?!? =) 

Solning

Vi gjorde ett försök att få lite färg på kroppen med! =) Kattis, Karin och Ela!

Midsommar!

Vilken underbar midsommarhelg jag har haft! =)

Vi börjar med fredagen...
Förmiddagen kan ni läsa om nedanför så jag fortsätter ifrån klockan 13:00, där jag slutade i förrgår!
Jag jobbade mellan klockan 13:00 och 18:00 och sen skulle André komma och hämta mig vid kvart över/20 över.. När klockan var halv 6 så var det DÖTT på mackem, inte en kund var in! det gick alltså smärtfritt att plocka in alla grejer.. men vid 5 i och till 10 över var det rusning, fast jag släkte lämporna och stängde av systemet! *ojojoj* Människor som inte kan hålla tider! =) Så jag vart en aning stressad, det vart löpning hem till lägenheten, fort dra på sig midsommar-utstyrseln (vita byxor, vitt linne, vit/röd mönstrad topp och pilgrimsmycken..)  och öppna en öl! *mumms* André och Helena kom och hämtade mig, jag klarade tidschemat! =)

När vi kom hem till André var det massa människor där, mest 40+ men det gick så bra så ändå! Vi "ungdomar" dvs jag, André, Helena, Nette, Andreas och Sofia konstaterade att ungdomar får så mycket skit angående det här med alkohol.. men ändå är det ALLTID 40+arna som är fullast! *haha* Vi hade riktigt skoj åt några av dem! =) 

Under kvällen söp André ner oss, shots i stora lass serverade han oss.. *haha* fast han vart juh rätt onykter själv med så.. *haha* Efter ett tag gick jag och André över till grannarna och kände på vattnet i deras pool.. Det var varmt och vi frågade om vi fick bada.. Kent sa "Jaaa!"
"Men jag har juh inget att bada i", förklarade jag för André!! "Äh, vi kan juh näcka" tryckte han.. Njae... tror inte det! Jag är juh lite blyg av mig, till och med inför min kusin.. Vi gick in till de andra igen och satte oss vid datorn och spelade en massa bra musik.. Jag och Helena ringde och pratade med Lina.. *gulligull* Söt tjej det där! =) Å helt plötsligt ringer min mobil, det var André! Han sa att vi skulle komma med öl och ta med handukar.. jag fattade ingenting, jag trodde han var i sitt rum! Men han och Andreas hade hoppat i plurret! *haha* Då vart det en jäkla fart på mig, Helena och Nette! Vi glömde till och med handukar! *haha* Ingen näckning blev det för oss i alla fall! Underkläderna fick agera bikini! Det var dock inte så lyckat, Helenas "bikiniunderdel" höll dock på att ramla av ett antal gånger! Sen vart det en varm dusch med tvål och balsam.. Jag glömde schampo... *HAHAHA* Helenas fel! Hon gav mig balsamet och jag tänkte inte på att man skulle ha schampo först! Herregud vad dum alkohol gör en!! =)

Sen fick jag skjuts hem med Nette och Andreas, å tur var väl det! =)

Väl hemma kunde jag inte sova så jag ringde runt till en massa folk! Ringde en person och började stortjuta! Ursäkta mig för det! Det var verkligen inte meningen, men dte vart som tur var bra igen! =)

Somnade efter nån timme å vaknade av att dte var lördag... Jag mådde bra, speciellt efter alla shots och drinkar som jag bälgat i mig dagen innnan.. Och tur var väl det för klockan 13:00 var dte dags att jobba igen! Det var sååååååå tråkigt att jobba! Hur många människor tror ni det är ute dagen efter midsommar?! Typ inga!! Bara några som kommer in och ser halvt döende ut och köper typ 5 loka, ett 6-pack öl och cigg i mängder! =) Men framåt kvällen började Ljusdal ändå vakna lite! Kom ett gäng partymänniskor med som tyckte jag skulle gå ut på krogen efter stängning.. Jag får se sa jag..

Det blev inget krogen, jag stack bort till Käckabacken istället där mamma och pappa var.. De hade blivit ditbjudna utav Eva och Göran, 2 utav deras vänner. Där matade Eva nästan ihjäl mig! Först var det grillat med risotto och bönsallad *mumms*, sen efterrätt som var skitgod och sen kaffe och kaka! Jag höll verkligen på att spricka! Åsså spelade vi kubb! *haha* damerna (jag, Eva och mamma) vann första rundan, och Karlarna (Rikard, Göran och pappa) vann andra rundan.. Sen måsta vi gå in för det var så mycket mygg.. =(

Vilken underbar Midsommarhelg!! =) =)


Svensk sommar... =(

Ja, vad kan man förvänta sig?!?

Jag vaknade för en stund sen, rullgardinerna var nerdragna så jag såg inte vad det var för väder.. men det var ljust i alla fall.. Kollade på klockan och den var 11:00, VA FAN!! Mamma skulle juh väcka mig! Helvete! Kul att vakna 2 timmar innan man börjar jobba? Svar NEJ! Hoppade upp ur sängen, öppnade dörren och vrålade: Maaaammaaaa!! ...   ...   ...  Inget svar....  Aja.. Kollade ut genom fönstret i köket, det REGNAR!
Varför ens försöka vara positiv?! Det regnar juh jämt när man ska iväg på nån trevlig fest juh! Öppnade kylskåpet, gjorde mig en morgondrink bestående av ljummetvatten och en skvätt äppelcidervinäger.. *surt* Åt lite youghurt med plommon och färska jordgubbar i. Det gjorde mitt humör lite bättre! När jag käkat klart ringde telefonen, så då fick jag springa runt halva huset eftersom det var mamma som hade den sist.. =) Det var pappa, han ville att jag skulle skriva en "Öppettider i Midsommar- lapp".. Okej, så nu har jag gjort det! Mamma kom ner en sväng och sa "Va, skulle jag väcka dig fast vi inte kunde ut och gå?!" Ja, mammsen, dte skulle du.. Jaja, tur att hon var ute när jag vaknade i alla fall, för då var jag väldigt irriterad..

Nu känns det rätt bra ändå.. Jag kan juh vara vaken längre inatt istället då! =) *suck* Jag vill inte börja jobba kl 13:00.. Vad tråkigt! Men jag jobbar juh barar till kl 18:00.. Sen kommer Andy och hämtar upp Maddie åsså åker vi på midsommarväder! Även om det regnar eller inte! Inget kan stoppa oss!! =)

Nu ska jag gå och duscha och sminka mig och göra iordning kläder tills ikväll plus åka till min lägenhet och mata fiskarna! =)

GLAD MIDSOMMAR!!

Det regnar här i Ljusdal idag.. Eller?

För 20 minuter sedan då jag gick hemifrån mamma och pappa så sken solen och dte var sååå fint väder.. När jag kommer hem till min lägenhet går jag ut på balkongen och då reganar det... ? Hade jag bra tajming eller vad? =) Sen ringde jag mamma och då spöreganade det där, 5 minuter senare spöregnade det här och nu är solen framme igen! AAAAAH!! SVENSK SOMMAR! *haha*

Igår var en jobbig dag! Satt på buss i typ 10 timmar.. *uscha* Åkte ifrån Jönköping klockan 06:30, var framme i Stockholm klockan 10:45.. Där fick jag vänta tills klockan 13:00 då Härjedalingen skulle ta mig vidare till Ljusdal.. När jag kom hem var klockan 19:00 och jag hade såååå ont i rumpan! Känndes som om bara halva var kvar, resten var intryckt i kroppen! Hatar att åka buss! Det är sååå drygt!

Imorgon är dte partaj i alla fall! Ska fira midsommar hemma hos André, hans mamma har 40 års kalas och det ska bli sååå skoj! =) Längtar tills jag får se Andrés partyhatt!! *haha* En coyboyhatt som tydligen är väldigt party! *skratt* Själv ska jag ha på mig min nyinköpta röda topp och vita brallor! Sommar, sommar, sommar! =) Hoppas vädret blir bra!! Inge regn vill vi ha!

Om ett tag ska jag iväg och fika lite med Kattis och Vickan, ska bli skoj! Det var jättelängesen jag träffade Vickan! Ta en glass kanske och snacka lite skit! =) Underbart! =)


Sötnosar!

Sötnosar!


Hittade denna underbara bild på mina små änglar! *harkel* Eller kanske djävular... *haha*
5 utav de 7 brudarna i gruppen Sisters!

Snart hemresa!

Gomorron Gomorron!!

Eller morgon å morgon.. Klockan är juh för fasiken 20 över 12 och jag vaknade för typ 2 timmar sen... Men jag har inte gjort ett skit så klockan skulle lika gärna kunna vara 10.. =P Å då får man väl säga gomorron! =) Sitter och käkar min frukost nu, Youghurt med linfrö och sesamfrön.. Plus ett ägg med liiiite kaviar.. Min diet går käpprätt åt helvete nu när jag är borta! Fast igår skötte jag mig ganska bra, det råkade slinka i nån godis igårkväll.. Bjuds det så kan man juh inte säga nej.. =) Det var värre med pizzorna i Karlstad! *haha*

Idag ska jag ut på stan igen och gå ner till resecentrum och försöka boka  en biljett hem.. Längtar faktiskt hem! Har varit hemifrån sen i fredags nu och jag är inte van vid det! Saknar mina fiskar juh! =) =) Först fredag till söndag i Karlstad och nu söndag till onsdag i Jönköping! Det är juh nästan en vecka hemifrån juh! Ojojoj! Men det har varit kul som fan också! Hälsa på en massa goa vänner! =) Det var det defenitivt värt! Nästa gång är det dags för Ela, Emil, Karin å Kattis att komma hem till mig! Då ska vi ha med Pernilla med! Åh Underbart! Jag längtar såååå! =) =)

Igår när jag var nere på stan så hittade jag några snygga tröjor och toppar! En på MQ som är ungefär som min svarta prickiga.. (finns på bild hos mikaelac.blogg.se) Fast den jag köpte är vit och röd mönstrig! Jättefin! Åsså är den omlott lika som den svarta! Mmm! Älskar juh den tröjan! =) Inne på JC hittade jag ett prickigt linne.. På Sisters vart det ett grönt linne *Jättefint!* Sen måsta jag in på HM och köpa ett linne till den röda tröjan från MQ å då hittade jag en bikini med! *haha* Shoppingfreak jag! En prickig bikini blev det.. Vad annars? Jag är juh beroende av prickigt just nu! =)

Sitter och lyssnar på bra musik nu! Sandra Oxenryd med "Through my window"..  Sååå bra låt1 Jag diggar den som fan!

"I'm looking through my window
What about the sun you made shine
what about the rain you cried on my pillow
I'm looking through my window
what about us tell my why I still can't see the rainbow"

Underbart Sandra!!




Karlstad!

Karlstad Karlstad!
Vilken underbar stad och vilka underbara människor det bor där! Har haft en underbar helg där! Saknar alla så mycket. fan att alla dessa underbara människor ska bo så långt ifrån mig... =( 
Karlstadresan började i fredags som jag skrev lite om när jag satt i Stockholm på centralen.. Kom fram ca kl 17:00 eftera att tåget jag åkte med vart försenat en timme! Så less var jag!! Fy fan! Först var det nått fel på loket, nått system som gjorde att det bromsade hela tiden.. Så då fick vi bara köra 80 km i timmen.. Då kopplades ett extra lok på och det bar iväg igen.. Sen så vart det nått fel på växlarna så vi höll på att komma in på fel spår.. *suck* Och efter det var vi försenade rejält och då måsta vi stannan ett flertal gånger och släppa förbi andra tåg! Sååååå drygt!
Men sen när jag kom fram och kramade Kattis, Karin, Ela och Emil så vart allt bra igen! =)

På kvällen var vi brudar ut och käkade på en uteservering! Jättegott! Nachos vart det! MUMMA! =) Det blev lite dricka till det också.. Bästa var Flaming B52, mmmmm, jättegott! =) Innan vi gick och åt så satt vi på en brygga och drack en varsin cider och myste i solen! Det var så fint väder! Jättevackert! =) Vi satt å snackade och jämförde tatueringar.. Ja, inte jag då för jag var juh den enda som inte hade en.. =)

Dagen efter var det party i deras lägenhet och sen utgång på nöjes! Hade så himla skoj även om det var lite stelt i början.. men efter min och Karins idé om en sambucca så vart det bra! "IN I DIMMAN" =)

På söndagen vart det bakispizza och tågresa för min del.. FYYY vad varmt det var på tåget! Jag höll på att smälta bort! Skitdrygt! Det var så skönt att ta en dusch och käka en räksallad efter den resan! =)

Jag missade crousingen i Ljusdal i helgen men den har jag missat i 4 år nu så... =) *haha* Min stackars bil får inte vara med på nån crousing.. Saknar André, vi måste ta den där mjukglassen nu till veckan! =)


På väg till Karlstad!

Ja då var man äntligen på väg till Karlstad och Ela, Emil, Kattis och Karin! Underbart! Det ska bli så skoj!
Just nu sitter jag på centralen och försöker döda lite tid genom att skriva det här inlägget... Mitt tåg till Karlstad går klockan 12:50 så det är ganska exakt en timma kvar! =)

Min dag har sett ut såh är (än så länge):
Jag vaknade kl 05:30.. Tidigt som fan! Men dte gick bra att kliva upp eftersom jag vet att det är värt det! =) Pappa kom in och väkte mig och sa hej då, han börjar jobba kl 6 så.. Förstår inte att han orkar kliva upp klockan 5 nästan varje dag! Men han behövre juh inte ens väckarklocka så... =)
Tog en dusch och gjorde mig iordning.. Stoppade i linserna och precis efter dte kom jag på att dte är inte så smart att åka i linser eftersom jag antagligen kommer sova å så.. Så då tog jag ut dem igen och tog på mig glasögonen istället! =)
Käkade lite frulle; youghurt, havrefras och torkade plommon! Mummsigt! =) =)
Packade de sista grejerna och sen så skjutsade mamma mig till stationen!
Klev på tåget till Sthlm och hamnade brevid en pratglad typ.. varför just jag? jag som var trött å ville sova å läsa min tidning! Men jag stoppade i mina hörlurar och lyssnade på min freestyle och då fattade han att jag inte var lika pratglad.. =O Jag vet att jag är såååå efter eftersom jag har en freestyle men jag ska köpa en mp3.. jag har bara inte hunnit, jag glömmer bort det jämt förutom när jag ska iväg och resa....

Å nu har jag precis käkat en tonfisksallad på "Ristorante & Bar Di Juliana".. Jättegott var det! Läste metro om Fredrik Ljungberg.. Jag ska gifta mig med han!! Han är så grym! ; )
Jag var så sur igår när jag kollade på matchen, å jag trodde dte skulle gå åt helvete men Freddie räddade både matchen och mitt humör! mamma och jag stod och dansnade henna i köket.. pappa var cokså glad men han besparade oss sin dans.. *skratt* =)

Nu har i alla fall klockan blivit lite mer...
Nu ska jag bara sitta här ett litet tag till sen ska jag ner och leta reda på spår 11 till Karlstad!! =) =)

WEEEEEE Vad kul vi ska ha i helgen!!!

=) =) =) =)

JAAAA!!! =)

Höll på och städade lite i akvariumet nyss..
Dödade lite sniglar och tog bort lite alger.. Åsså helt plötsligt så ser jag en liten liten varelse inne bland växterna.. ETT YNGEL!!!! Nån mer förder barn! Så jag kastade mig in i skåpet och grävde fram mina 2 bebisakvarium och stoppade ner dem i stora akvariumet! Fram med håven och fiskade upp de 2 guppyhonorna som såg tjockast ut!

Sen kollade jag in bland växterna igen men då såg jag ingen..
Vad ska jag göra?! Först tänkte jag ta håven och försöka få tag i ynglet men jag kom på att det kommer jag aldrig lyckas med, de är alldeles för snabba! Å då kommer jag bara att stressa dem åsså kommer de stora fiskarna att äta upp dem!
Nej, bästa att låta dem vara ifred! Det är TÄTA växter så de har en chans att överleva..
Kollade dit igen.. Då såg jag lillen igen.. åsså en till.. å en till! 3 st såg jag!! =)
*WEEEEE* Mer bebisar!!


=) =) =)

Ännu en varm dag!

Puss!

Underbart (!!) väder vi har! Mumma!! 




Åh vad mina fötter mår bra just nu! =)
Var hemma hos mammsen och pappsen och åt jättegod lax ikväll, å då passade jag på att ta ett fot bad!
VILKET LYX!
Jag peelade, och skrubbade och oljade in och nu är de så fiiina så! Nu ska det bara på ett fint nagellack sen så kan jag ha på mig mina fina nya svarta skor i helgen! Var ut och shoppade lite med mamma idag, köpte skor (2 par till och med!) och ett halsband och en ring! Jättefina pilgrimssmycken var det! Det som var bäst med skorna var att jag kunde ha på mig dem utan att dte gjorde alltför ont. Jag har nämligen en spricka i lilltån eller om jag har krossat den på nått sätt... Fick typ 50 kg på den för 3 veckor sen! SATAN vad ont dte gjorde och fortfaradne gör. Och dte finns inget man kan göra åt dte heller, ha gips på tån lixom... *haha*

Jag var och köpte tågbiljetter idag också, tur och retur till Karlstad! Blev inte så dyrt som jag trodde.. 902 kr gick det på.. Å bara ett byte på vägen dit, 2 på vägen hem.. Men dte fixar jag! Jag var juh ute och åkte tåg över halva Sverige förra året vid den här tiden... Då var det först Kalmar (drillinstruktörs-kurs), sen Karlstad och sen åkte jag flygplan till Mallorca! Å det gick jättebra så då ska dte väl förhoppningsvis gå bra den här gången med... Peppar peppar ta i trä!! *klappar på bordet och huvudet...* ; )
Det ska bli så kul att få åka till karlstad och umgås med Ela, Emil, Kattis och Karin! Har saknat de alla sååå mycket! Känns som en evighet sen jag träffade dem!! Men nu är dte snart dags!! =) =) YES!!
Gud vad jag längtar!! =) =)

En liten update hur det går med mina fiskar:
Jodå, de mår bra! Har 7 stycken kvar nu! Men en verkar vara lite sjuk...
Men de andra 6 är i alla fall pigga! Hoppas att alla de överlever! Från 35 till 7 stycken lixom...
Ojojoj...

Fiskuppfödare är nog inget yrke för mig!!

=) =)



Karantän!!

Karantän

Nu jävlar får det vara nog!
På bara några timmar har 6 utav mina små bebisar dött eller blivit sjuka!
Så nu har jag satt de 10 som är kvar i karantän!
25 stycken har dött sen i onsdags!
Fy fan!
Hoppas att några överlever nu när jag satt dem i karantän!
Ett varsitt glas fick varje yngel!
Jag såg att några utav dem såg "hängiga" ut!
Men några var det fortfarande fart i!
På det här sättet kanske nån överlever i alla fall!
Jag vill juh inte att de ska dö! =( =( Mina bebisar juh!!

Nu ska jag åka till mamma och sola lite i det underbara vädret!
 Håller tummarna för att mina små yngel överlever nu!! 



Sorg!

Det är sorg i mitt hjärta just nu!
Jättemånga utav mina små fiskbebisar har dött! =(
Av de 35 det var från börjar är det bara ca 20 kvar..
Och allt har hänt inom loppet av några dagar!
Dom dör som flugor, minst 3 per dag..
Det är så sorligt!
Gör mitt bästa för att hålla de som är kvar vid liv!
Stackars små yngel... =(



Partaj igår!

Snart börjar jag jobba (kl 13:00) men jag hinner nog skriva ett inlägg! =)
Sitter och lyssnar på bra musik nu!
Sjunger:
Be my bad boy, be my man
Be my weekend lover but don't be my friend
You can be my bad boy but understand
That I dont need you in my life again

Cascada! JÄTTEBRA! =)

Nu har kusin Cissi nyss åkt härifrån! =(
Saknar henne redan!!
Men igår så var vi och svängde våra lurviga på dansgolvet
både på järnvägs och stadt!
Hade en jätterolig kväll igår!
Först jättegod grillad mat hemma hos mammsen och pappsen
och sen en jätterolig kväll ute på krogen!
Träffade Lina ute, hon kom när jag stod och dansade och överraskade henne!
Jag har fått sånt bra intryck av henne! Sån härlig tjej!!
Fy fasen vad vi röjde hon och jag på dansgolvet (medans Cissi var och raggade)!
=) =)

Nu ska jag gå och göra iordning lite mat som jag kan äta på jobbet
så att jag inte svälter ihjäl!!
Det vore för trist...  =)


Bebisar

                          Bebisar

Inatt hade jag världens sjukaste dröm!!
Jag drömde att jag födde barn!! =O

En liten pojke var det.. =//
Läste i drömtyderboken och där stod dte såhär:
"Bebisar symboliserar ens idéer eller ens egna potentiella gåvor och talanger. En bebis kan representera ett projekt man vill arbeta med och att föda ett barn betyder att man är redo att sätta igång."

Shit! =)



Mina Drillflickor!

Mina Drillisar!

                                                             Ta Da!!!

Igår var det Sveriges nationaldag och 34 utav mina 43 drillflickor var med!
Ifrån vänster ser nu Absolutly 4 i röda linnen, D-Girls i rosa och svart,
Superstars i röda klänningar och Sisters i helsvart!

Sisters!

Det var finväder och svårt att knäppa kort! Men på den här bilden är det
Sisters som gör sitt drillprogram "Vill Ha Dig"! 7 st tjejer som är 6, 7 och 8 år.

Superstars!

Superstars i sin afina röda klänningar med vita prickar på gjorde sitt
program till "Behind These Hazel Eyes"! De tjejerna är 17 st i åldrarna 9-13.

D-Girls!

D-Girls fick vara cheerleaders igår! Det programmet heter "Shout"..
Gruppen består utav 6 st tjejer mellan 12-16 år.

Absolutly 4!

Den äldsta gruppen Absolutly 4 gjorde sitt program "Big Spender" som de
korreograferat nästan helt själva.. =) De är 16 år allihopa!

Gruppen som inte fick vara med är en nybörjargrupp på 9 tjejer, de heter
för tillfället Mini Sisters men ska få byta namn efter sommaren!

Sådär såg det alltså ut igår när mina brudar hade uppvisning!! =) =)

Nationaldagen!

Drilltjej!

Vaknade kl 09:08 utav att min telefon pep, ett mess...

"Hej ska man ha vita eller svarta skor? lina"

Lina är en utav mina drilltjejer som ska uppträda på hembygdsgården idag..
Så det var bara att öppna ögonen och svara:
"Hellst svarta men det spelar ingen roll.. =)"
Jag har försökt att få alla att ha samma färg på skorna,
och svarta skor har väl de flesta?!
Men det går helt enkelt inte! ´Det är alltid någon som kommer och ser gråtfärdig
ut och säger att de inte hittat några svarta skor..
Så nuförtiden spelar dte inte längra någon roll vilken färg skorna har (helst inte neongröna bara)..
Undrar varför hon ens frågade, hon vet juh att dte inte spelar nån roll.. *humn*
Telefonen pep igen:
"Ok", stod det...

Nu pep mobilen igen.. (Vad vill hon nudå?!) =)
"igår spelade jag och malin fotboll mot strömsbruk
men vi förlorade med 3-2 men jag gjorde båda målen"

*skratt* Okej... det bara måste man svara på!
"Jasså? Synd att ni förlorade men kul att du gjorde målen! =) Duktigt!"


Tillbaka till drillen..
Idag ska 4 utav mina 5 grupper uppträda (nybörjargruppen slipper.. =)
Först ska vi marschera in..
Sen börjar Sister med att köra sitt program, Sisters är 7 st 7 och 8 åringar som är urgulliga och spralliga! (!!!)
Sen är dte Superstars, de är 17 st (!)! För många jag vet! Jag ska dela den gruppen nästa termin.. De har drillat mellan 1 år och 2 år!
Sen D-Girls, 6 st brudar som har drillat 3 år och äldsta gruppen
Absolutly 4 som har drillat i 6 år.. Jag började träna dem när jag gick i 8an.. Längesen juh! =)

Jaja.. nu har jag skrivit ner lite onödig drill-information! =)

Nu ska jag käka upp frullen sen bege mig till mammsen och sortera en massa drillkläder!
Närmare bestämt 34 outfits! ; )


Kusin Cissi!

Herregud!

Ja, det är faktiskt jag det där... =O
Fast för många år sen! Vad kan jag ha varit? Typ 12?
Den där bilden är resultatet utav min kusin Cissis sminkning på mig! *haha*
Vi roade oss ofta med att sminka varandra, för det mesta var resultaten inte så lyckade...
Fast det var väl inte meningen att det skulle bli bra heller så.. *skratt*

Imorgon kommer min kusin Cissi och hälsar på mig!
Ska bli så skoj! har saknat henne! =)
Det blir dock inga sånna där sminkningar imorgon!! =) =)

Idag har jag inte gjort mycket alls.. Städat lite och så gick jag till mammsen
och hälsade på lite! Så nu sitter jag här..
Jag börjar jobba kl 15:00 så det är väl bara vänta på att klcokan ska bli det! =)

Crusing!

Pärlan!

Igår var det Crusing i Bergsjö och jag var där! =)
Det var jag, André, Helena, Mathilda och Lina som begav oss
i pappas mercedes, dock inte den lilla på bilden..
Det hade varit trångt att sitta 5 pers i den, fast jag vet att dte är möjligt.. *ler*
Jag har nämligen provat..  =)

I alla fall så jobbade jag till 9 och sen var det snabbt hem och byta om
och äta lite räksallad!
Sen gasade vi iväg, André fick köra, som vanligt.. =)
Stackarn! Nädå, han tycker om att köra!
Medans vi andra drack en del alkoholhaltiga drycker (förutom Mathilda).
När vi kom fram tog dte ungefär 30 min att parkera bilen,
och det tog inte tid eftersom dte var dåligt med parkeringsplatser (för dte var dte inte..),
utan för att trafiken gick i högst 2 km per timme! Vi kanske åkte 100 meter på de där 30 min! *haha* =)
Men sen gick vi ut ur bilen och kollade på bilar och folk och hamburgare!
det var hamburger- och korvstånd ungefär var tionde meter!
Lina och André föll för frestelsen och hungern under kvällen och tröck i sig en varsin!

Efter några timmar och några cider åkte vi hem!
Jag hade med mig en filt och en kudde så jag sov hela vägen hem! Jätteskönt!
Var hemma i lägenheten ungefär 03:30!
KUL! Jag som började jobba kl 9 imrorse!!
Men dte gick faktiskt riktigt bra att kliva upp!
Vaknade vid 7 och var jättepigg! (??)
 Tvingade dock mig själv att sova en timma till!
Så ikväll somnar nog Madde ovaggat.. =) 

Nu ska jag snart kolla på filmen "Casanova"..
Har hört att den är både bra och dålig..
Jag hoppas den är bra! =)

Fina presenter!

Presenter!

Nu ikväll har jag fått dessa fina presenter!
En gosig nallebjörn, en jättevacker ros och ett kort med en fin dikt på!

Å jag som inte ens fyller år.. =)


Guppymamman!

Guppymamman!

Det här är 35 barns mamman som jag berättat om tidigare! =)
The Sunshine Girl heter hon.. =)
Vilka namn jag har på mina fiskar.. *haha*
Några andra namn är: Gûnter, Tyson, Junior, Lille Alfred, Cassandra å många fler! =)

Bebisarna hennes har jag i ett yngelakvarium som sitter i akvariumet..
Lägger med en bild så att ni fårstår...
Längst upp i vänstra hörnet är det! (Syns rätt dåligt men men...)

Akvariumet

Idag är det i alla fall äntligen (!) fint väder!
Slutade jobba för en timme sen, dte var skönt!
Så nu ska man kanske åka till mammsen och sola sig lite..
=)


RSS 2.0