Karlstad!

Karlstad Karlstad!
Vilken underbar stad och vilka underbara människor det bor där! Har haft en underbar helg där! Saknar alla så mycket. fan att alla dessa underbara människor ska bo så långt ifrån mig... =( 
Karlstadresan började i fredags som jag skrev lite om när jag satt i Stockholm på centralen.. Kom fram ca kl 17:00 eftera att tåget jag åkte med vart försenat en timme! Så less var jag!! Fy fan! Först var det nått fel på loket, nått system som gjorde att det bromsade hela tiden.. Så då fick vi bara köra 80 km i timmen.. Då kopplades ett extra lok på och det bar iväg igen.. Sen så vart det nått fel på växlarna så vi höll på att komma in på fel spår.. *suck* Och efter det var vi försenade rejält och då måsta vi stannan ett flertal gånger och släppa förbi andra tåg! Sååååå drygt!
Men sen när jag kom fram och kramade Kattis, Karin, Ela och Emil så vart allt bra igen! =)

På kvällen var vi brudar ut och käkade på en uteservering! Jättegott! Nachos vart det! MUMMA! =) Det blev lite dricka till det också.. Bästa var Flaming B52, mmmmm, jättegott! =) Innan vi gick och åt så satt vi på en brygga och drack en varsin cider och myste i solen! Det var så fint väder! Jättevackert! =) Vi satt å snackade och jämförde tatueringar.. Ja, inte jag då för jag var juh den enda som inte hade en.. =)

Dagen efter var det party i deras lägenhet och sen utgång på nöjes! Hade så himla skoj även om det var lite stelt i början.. men efter min och Karins idé om en sambucca så vart det bra! "IN I DIMMAN" =)

På söndagen vart det bakispizza och tågresa för min del.. FYYY vad varmt det var på tåget! Jag höll på att smälta bort! Skitdrygt! Det var så skönt att ta en dusch och käka en räksallad efter den resan! =)

Jag missade crousingen i Ljusdal i helgen men den har jag missat i 4 år nu så... =) *haha* Min stackars bil får inte vara med på nån crousing.. Saknar André, vi måste ta den där mjukglassen nu till veckan! =)


Kommentarer
Postat av: Anonym

du är 20 år och skriver att du ska gifta dig med ljungberg.. patetiskt

2006-06-20 @ 00:19:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0