Sista jobbpasset!!

image212

Detta är mitt sista jobbpass innan semestern! YES!!! Ska bli så oerhört skönt med lite ledighet. Har jobbat så mycket de senaste 3 veckorna så jag känner att lite avslappning verkligen inte är fel!!

Igår vart det lite party. Jag jobbade till 9 sen racade jag hem (sprang över gatan =) bytte om och gick till Sara och Pelle. Där var också Linda. Vi satt och drack öl,cider och orgasm och snackade en massa skit! =) Så mysigt! Sen gick vi ut på järnvägs. Jag var verkligen sååå nöjd med min ioutfit igår, så synd att jag inte tog nått kort! Jag hade på mig min nya lila skjorta, ett svart linne under den, en svart kort kjol, leggings och lila ballerinakjol. Sååå snyggt var dte tillsammans, sen hade jag ett svart och guldigt halsband och ett svart och ett guldigt brett armband! I LIKE!!!!

Mathias hade varit i Järvsö på backracing och när vi kom in på Järnvägs så träffade vi honom där. Jag hann typ gå på toa och gå ett varv sen började Mathias må illa så vi måsta gå hem.. Så irriterande, jag ville juh inte gå hem! Så när vi kom hem  drog jag igång ett avsnitt av vänner och Mathias somnade i soffan efter typ 10-15 minuter. Så då vände jag på skivan, tröck på "play all" (4 avsnitt, ca 80 min) sen gick jag tillbaka till Järnvägs! =P
Så jag kom dit typ kvart över 1 så jag hann med i alla fall 45 minuter till! *haha* Kände mig lite dum att smyga ifrån honom, men han sov juh ändå!! Är jag en dålig människa? =)

Shopping!!!

image209

Igår var jag och Sara i Hudik och shoppade! Sååå najs! =) Jag hittade två linnen på Gina Tricot, ett lila partylinne på Gina, en lila skjorta på HM, en skitsnygg tröja på Carlings, en mascara på Kicks, ett läppglans på Kicks, ett halsband på HM och en tröja till Mathias på Jack and Jones!
Kändes som det var jättelängesen jag var och shoppade med nån annan än Mathias, det var sååå kul! Vi käkade supergoda mackor på Jambo, de ska snart öppn SUBWAY (JAAAAAAAAAAAAAAAAA!) i Hudik och då kommer jag att dissa Jambo totalt!! Älskar verkligen Subway! Det var standard i Mallorca för där åt man nästan jämt på Subway (eller de små pizzeriorna med slice) när man vankade hem mot hotellet/lägenheten efter en festnatt. Åååh, saaaknar Subway! Jag kommer ihåg en kväll i Mallorca när jag hade jalapenos på min macka och jag satte en sån i halsen. DET BRÄNNDE kan jag lova! Haha! Höll på att kvävas i hissen! Då vart det vattendrickande när jag kom innanför dörren kan jag berätta.. *hahaha*

image211

Rotade runt lite i Mathias dator idag och hittade det här gamla kortet på oss! Så kul att se gamla bilder! Jag lade upp några på bilddagboken (www.bangboom.bildagboken.se), och det kommer fler! Jag hade inte tid att lägga upp fler eftersom jag började kl 15.. 

Hur bortskämd är du?



Hur bortskämd är du?


Jag har en:

[x] Mamma
[x] Pappa
[ ] Styvmamma
[ ] Styvpappa
[ ] Styvsyskon
[ ] Bror
[ ] Syster
[ ] Brorson
[x] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[x] Eget badrum
[ ] swimmingpool
[ ] Hot tub
[ ] Gästrum
[x] Dator
[x] Tv
Totalt: 7

[ ] En säng lite större än normalt
[x] Mer än 4 par skor
[?] STUNNA-SHADES
[x] Klocka
[x] Mp3/ipod
[ ] Nitendo wii
[x] X-box
[x] Nitendo 64
[ ]Supernintendo
[x]Nintendo 8-bit
[ ]Sega
[x] Gameboy
[ ] Gamecube
[ ] Playstation 1
[x] Playstation 2
Totalt: 8

[ ] Pokerbord
[ ] Basketkorg
[ ] Hockeyspel
[ ] Biljardbord
[ ] Pingisbord
Totalt: 0

[x] Nattuksbord
[x] Stereo på rummet
[x] CD-spelare
[ ] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atmkort
Totalt: 3

[x] Jobb/sommarjobb
[ ] Shoppar minst en gång i veckan
[x] Har dyr parfym
[x] MSN
[x] Kamera/videokamera
[x] Telefon
Totalt: 5

[ ] Scooter/fyrhjuling/moppe
[x] Gitarr/trummor/keybord
[x] Något annat instrument
[x] Varit på en kryssning
[x] Rest utomlands
[ ] Haft en personlig tränare
[x] Dyra smycken
[x] Träffat en kändis
Totalt: 6

[x] Platt/locktång
[ ] Har 1000 spänn på dig just nu
[x] Rest i Europa
[ ] varit på Hawaii
[x] Varit i Asien
[ ] Varit i Afrika
[ ] Varit i USA
Totalt: 3

[x] Föräldrar har bil
[ ] Husbil/vagn
[ ] Jag har en bil
Totalt: 1

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] suttit i en limo
[x] suttit i en helikopter
[ ] Egen laptop
[x] Egen dator
Totalt: 3

1-25 = Ghetto barn
25-35 = vanlig
35-40 = Bortskämd brat
41+ = överklassens snobb

Mina poäng: 36
Bortskämd brat! HAHAHA!!

JOBBJOBBJOBBJOBB!!!

JAG VILL HA SEMESTER NU!

image207

Det känns verkligen att dte är sista veckan innan semestern nu, tiden går jättesegt! Bara 5 dagar kvar nu men det kommer vara de segaste dagarna!

På semestern har jag inget planerat.. Hur onormalt är inte det?! Jag vill ha en reunion här i Ljusdal vecka 32 eller 33 men det verkar inte som folket har tid.. =( Men jag får väl försöka ändå! =) Karin är juh på Kreta och Kattis måste jobba hela sommarn stackarn! 
Ge mig massa idéer vad jag kan göra på min semester!!

Duh!

Naaaav!!
image203
Värsta typiskt, jag hade en bokad tid för synundersökning och beställning av linser idag klockan 17:00. Jag slutade egentligen klockan 16 men jag gick en timme tidigare eftersom det var alldeles för lite att göra på macken och alldeles för mycket folk. När jag kom hem la jag mig och kollade på 2 avsnitt av vänner åsså somnar jag!! Jag sov över min tid!! Såååå typiskt mig! *haha*
Jag är verkligen astrött! jag gick och la mig 10 igår och sov till halv 7 lik förbannat är jag trött och har sovit över en timme nu.. Varför? Ska bli sååå skönt med semester nästa vecka!!



Jag är sååå sugen på att spela sims igen också! Jag har avinstallerat dte från min dator efetrsom jag knappt hade nån plats kvar plus att jag ska installera om den! Men jag funderar på att cykla hem till mamma och pappa och låna datorn där och spela lite. Detta spel är så sjukt kul! Och beroendeframkallande!! Egentligen borde jag städa men jag tänkte ta med mig en massa tvätt till mamma och pappa och tvätta där samtidigt som jag spelar! Då får jag juh både tvättningen gjord och spela sims! Problemet är juh dok hur jag ska få med en massa tvätt när jag cyklar.. Humn.. Får ringa och be nån av dem komma och hämta dem... Vill ha min bil nu!!!! Beställde juh den i typ februari och kommer inte få den förrns 29 oktober!! Såååå sjuuukt!
image206

Jag avslutar med att sätta in en bild på en av världens snyggaste kvinnor, Jessica Alba. Inspirarad av Elas blogg där hon varit med 2 gånger på kort tid nu. En liten påminnelse till mig själv att inte äta en massa skit! =P

Sidor!

image201

Min kvinnliga sida:

[x] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av Sex and the city
[x] Sett två avsnitt av Sex and the city?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[X] Gråtit efter 9 fyllda år?
[X] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 21 poäng

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[X] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst ett nummer av Slitz?
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känna sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ? <--- är det manligt??????
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst Nick Hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit ?kom igen nu gubbar? på en fotbollsplan?
[x] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 13 poäng


Nyklippt igen!! =)

image197

Suddig bild, jag vet, men jag gillar den!


Från:                          Till:
       


image200

Nu är jag äntligen nöjd!

Vad var det som hände??

Egentligen borde jag sitta och äta middag nu tillsammans med Mathias och 159 personer till i Enskogen men jag sitter med oboy och mackor hemma i lägenheten istället.. Varför undrar ni säkert och det undrar jag också!

Jag och Mathias var bjudna på 170 års fest (60+60+50) i Enskogen. En av dem som fyllde 60 var Mathias släkting Gunilla. Så jag och Mathias åkte och handlade en jättefin bukett åt henne idag och sen begav vi oss iväg mot enskogen vid halv 4 tiden. Middagen var inte förrns 6 men Mathias envisades med att vi skulle åka tidigt. Jag var väldigt stressad när vi åkte hemifrån, jag var inte nöjd med varken håret eller utstyrseln och jag var inte säker på om jag hade packat allt som behövdes. Det var sagt att vi skulle sova hos Mathias farmor och farfar. Vi satte oss i bilen och åkte iväg. Jag var på ganska dåligt humör eftersom jag var stressad och inte fattade varför vi skulle åka så tidigt. Jag ville hellre ha stannat hemma en timme till och fixat mig så jag var nöjd. Men jag orkade inte tjaffsa!

Jag körde eftersom Mathias var på fest igår också och i bilen så öppnade han sin första öl. Jag vart lite irriterad över det för jag tyckre han kunde vänta tills vi var framme och vi båda kunde börja dricka. Då berättar han att hans farmor ringt innan vi åkte och sagt att de fått främmande och att främmandet skulle sova där.. Alltså kunde vi inte sova där. Så nu var vi lite mer än halvvägs på väg, jag var inte nöjd med hur jag såg ut, jag var stressad plus att jag fick reda på att jag kanske måste vara chaufför eftersom vi inte längre hade nån sovplats! Jag vart på dåligt humör såklart och när vi nästan var framme måsta vi svänga in på sidan eftersom jag börjat gråta.

Det låter kanske lite dumt att börja gråta för detta men jag hade faktiskt sett fram emot det här! Samtidigt som jag intygade mig själv att det skulle bli jättekul att åka dit så var jag innerst inne nervös eftersom jag vet att jag lätt känner mig utanför tillsammans med dessa människor. Jag kännder dem inte så väl och de 2 jag känner skulle ha fullt sjå med att stå i baren, hjälpa till och underhålla gästerna. Jag vill inte bara hänga med Mathias och grabbarna heller, det är inte speciellt kul. Och ja, jag vart ännu mer nervös när jag inte skulle ha nått hjälpanda alkoholrus i mig.. Så jag började gråta..

Efter 20 minuter hade vi pratat och jag hade lugnat ner mig lite så åkte vi dit. Det var ganska många där och höll på att fixa iordning inför festen och vi gav blomman till 60 åringen. Hon vart jätteglad. Så vi hjälper till lite å sen står vi och pratar när en annan släkting till Mathias kommer. Hon säger att hon längtar efter att få ta sig en kall öl och Mathias säger typ att ja, det , måste man juh ha här. Då vart jag ledsen iegn eftersom att jag verkligen också ville ha en kall öl men inte fick eftersom han så passande vräkt ur sig att vi inte hade nån sovplats efter han börjat dricka.

Sen slutade aldrig tårarna att rinna. Jag fick nått sorts sammanbrott.. Har ALDRIG varit med om nått liknande förut. Jag försökte verkligen att lugna ner mig men jag bara grät och grät och grät.. Jag hade tänkt att stanna och äta sen åka hem men det gick inte. Jag tog bilen och åkte hem. Mathias stannade men bara eftersom jag försäkrade honom att det var okej. Jag vet verkligen inte vad det var som hände.. Men jobbigt var/är dte!

Jag hade kunnat suttit och ätit och haft jättetrevligt nu tillsammans med Mathias och massa andra men här sitter jag själv, rödgråten och ska kolla på vänner..

Anna Nicole Smith!

image195

Satan vad snygg hon var på HMreklamen!!

Idag har det varit en lååååång jobbardag och än är den inte klar. Slutar om 1 och en halv timme. Känns som jag jobbat i en evighet! Såååå segt idag, Nästan inge folk in alls, superlugnt! Jag har fyllt på och jag har städat, till och med torkat trappan!! Jag har avrit ut och sopat plattan och kollat sopsäckarna 2 gånger! Gaaaah, nu vill jag sluta! Underhåller mig med lite korsord och bloggen nu! =)

Imorgon är jag ledig och jag har hört rykten om att det ska bli finväder, JA TACK!!
Det hoppas jag verkligen att dte blir!

image196

Idag stod det om Elin och Karin i Ljusdals-Posten. De är i Australien och backpackar. är jag avis på dem eller vad?!?!?!! Mycket hårt slit men de verkar ha så kul också! jag vill också! Jag vill vill vill!!

Åh!!

image194


http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1120908,00.html

Jag blir så glad när det finns sånna här underbara människor som gör sånna här saker!! Vilken underbar handling av J K Rowling!

Gissa vad jag gör idag? Jobbar såklart! =P Längtar till min semester nu som bara den! Bara 2 veckor kvar! Weeee! Idag är det regnväder här, så synd för igår var det så himla fint! Känns som denna sommar bara varit dålig förutom några varma dagar på försommaren. Mer varma dagar tack!! Jag hoppas verkligen på Augusti, dels efetrsom min semester är då också.. *hehe* Svensk sommar kan vara så underbara bara solen kommer fram!

SUCK!!!

image193

Såhär vill jag att mitt hår ska se ut!! Men det gör INTE mitt! Det syns så väl att det är förlängt! VARFÖR?! Jag var juh till frissan igår och "fixade" det. Det gick inte nå vidare bra kan jag berätta.. Jag tycker det är så pinsamt att behöva gå dit IGEN och få en TREDJE tid för att rätta till håret!

SUCK!!!!!

Jobb jobb och jobb!

image191

Fy sjutton vad med jobb det är nu! Imorgon är min enda lediga dag denna  vecka... Sen nästa vecka är jag ledig helgen plus torsdag sen är vecka 30 lika som denna, bara en dag ledigt.. Men sen är det SEMESTER!!! Det som känns lite dumt är att Mathias har semester vecka 29 och 30 och jag har 31, 32 och 33.. Vi går lixom om varandra.. *suck*
Men efter semestern ska han inte arbeta i Småland utan i Jämtland och det är juh betydligt närmare!! Då kommer vi ses oftare! Sååå jobbigt att vara 80 mil ifrån varandra!!

Ikväll ska jag och Mathias upp till Enskogen och grilla med Lisa och Ante. Ska bli mysigt, jag kommer vara så trött bara.. Gick juh upp kvart över 5 imorse! Ska försöka sova en skvätt när jag slutat. Annars kanske jag inte är det trevligaste sällskapet.. Men grillat ska bli GÖÖÖÖT!!

Ha en bra dag!! =)


I love my hair!!

Imorse hade jag tråkigt så jag gjorde en håruppsättning! Såååå kul att ha långt hår! Men kan göra så mycket roligt! Förut kunde jag knappt sätta upp mitt hår, jag hade juh page! Tacka vet jag hårförlängning! =) =) =)

image183

Tänk vad snyggt dte kommer bli på fredag när jag ska slinga ljusa slingor i mitt riktiga hår. Då kommer det inte synas att det är löshår alls! =) =)

   


  

De senaste 2 dagarna har det blivit en hel del tittande på vänner. Jag och Mathias har alla 10 boxarna men jag är bara på 5an än. Detta har resulterat i att jag har fått Phoebes låt Smellycat på huvudet! Jag har sjungit den hela morgonen nu.. =) Hoppas den försvinner därifrån innan jag börjar jobba.. =P

image190

Smelly cat, smelly cat,
what are they feeding you?
Smelly cat, smelly cat,
it's not your fault.

They won't take you to the vet,
you're obviously not their favorite pet.
You may not be a bed of roses,
You're no friend to those with noses.

Smelly cat, smelly cat,
what are they feeding you?
Smelly cat, smelly cat,
it's not your fault.

Premiär!

Idag är det premiäranvändning av min nyinköpta bikini!

image181 

I love it!! Jag vart så glad när det var soligt ute när jag vaknade. Fast nu är det lite molnigt också, synd!!

Jag jobbar sååå mycket nu den här veckan och nästa. Både Johan och ANdré har semester den här veckan och Johan nästa. Jobbar typ varenda dag utom en varje vecka. Men då kanske man får lite härliga cash till semestern! Vecka 31, 32 och 33 har jag semester och då tänker jag slappa som bara den!! =) Ska ordna en reunion här ni Ljusdal för mina barskolebrudar också. Ska bli så mysigt att visa dem lilla Ljusdal! =)
I miss you guys!!
image182

Tripp, trapp, trull...
Karin, jag, Kattis och Ela när vi var i Karlstad för nått år sen! =)

Grattis Kattis! =)

image180

Kattis har fått en lillasyster!! =) Tindra ska det lilla livet heta. Ni ser också Kattis mamma och hennes lillebror Kevin på kortet, det är han som är "i mitten av allt". Det är allt ett litet busfrö det! Ett sött busfrö! =)

Jag fick en kommentar av Ela på föregående inlägg, det löd såhär:

"Men herre guuuud madde vad jäkla snygg du blev :D shit asså va kul!! hu känns
tt h ångt hår=)? va tjockt och fint det ser ut, passde dig skitbra! *min pingla*"

Svaret är att det känns JÄTTEBRA att ha långt hår! Det har jag velat ha i hela mitt liv men eftersom jag har så tunt hår har det aldrig gått. Så det känns underbart! Det är dock inte perfekt än men på fredag ska jag till frissan igen och då ska hon få färga in slingor i mitt riktiga hår och klippa löshåret lite mer så det ser bättre ut. För nu syns det att det är löshår när man har det utsläppt och speciellt bakifrån.

Grattis igen Kattis! =)


Ta da!!! =)

Voila!!

image176

Maddie har lååångt hår nu! =)

Helt otroligt roligt! jag ska dock slinga mitt egna hår i lite blonda slingor för nu syns det att jag har löshår när jag har dte nedsläppt... Men jag är SÅ nöjd! Först tänkte jag klippa av det lite mer men nu ska jag ha det såhär några veckor har jag bestämt! Riiiiktigt långt!! =) =) =) =)

  

Gjorde detta igår och dte tog "bara" 2 timmar, jag trodde dte skulle ta mycket längre tid juh!! =)

SÅÅÅ NÖJD! =)

Jag älskar tradera!!

Tradera är så underbart! Igår så vann jag ett fint festlinne, en bolero, en nättröja, en lila fin topp och ett skärp! det vart typ 300 kr med frakt!! Helt otroligt! =)

  

Jag tänker dock ha nånting UNDER boleron! =)

Imorgon ska jag göra nått SKITKUL!! Men jag berättar inte vad.. Det är en hemlis.. Bara 2 personer som vet! *hehe* Ni andra får vänta tills imorgon och se vad dte är! Jag lovar, det kommer stå här! ; )

Sthlm bilder!

Här kommer lite bilder från när jag var i Stockholm i april i år! =)

image137
I rummet jag sov i var det röda tapeter och man fick asblåa ögon mot den tapeten!! =)




Jag köpte ett par assnygga Channelsolisar!!

image140
Min kusin Magnus hade inflyttningsfest, här är jag och kusin Cissi.
Vi är faktiskt lite lik varandra på den här bilden... =)



Billy, Richard och Sara spexade en hel del framför kameran!

image148
Tyvärr fick jag bara ett kort på kusin Magnus och det vart suddigt!! *gaaaah*








En hel del folk var det där, här är några! =)


Söta Cissi!!


Det här var lite roligt, för de här två bilderna är tagna samtidigt!
Den första bilden knäppte jag och den andra knäppte Cissi... =)

RSS 2.0