Shopping!

Idag är det tänkt att jag, BygdöySara och ev. Linnéa ska shoppa lite. Jag sitter och väntar på att Sara ska höra av sig. Det är väl ingen brådska men jag har lite tråkigt just nu. Jag vaknade halv 9 imorse utav att Kallemann torrgrät, dvs. fejkgrät, jättehögt för att nått var "orättfärdigt". Han var såklart i köket och det hörs väldigt bra ner hit därifrån. Kan de inte äta frukost i stuen eller på sina rum på helgerna... *hehe*
Jag förstod att dte skulle vara omöjligt att somna om igen så jag klev upp, duschade och gjorde mig iordning. Så nu sitter jag och kollar på nått dåligt program på TVn om djur..

Jag är ledig hela dagen idag, det känns bra eftersom jag var barnvakt hela dagen igår. Jag ska vara ledig hela imorgon också och det låter väldigt najs tycker jag! Om 2 helger har jag en "jobbig" helg då jag ska sitta barnvakt både fredagkväll och lördagkväll. Det är lite tråkigt men eftersom barnen lägger sig halv 8 och 8 så är det inte speciellt svårt. Får ta och bjuda hit några på filmkväll då kanske. =)

Ikväll är jag bjuden på 3 fester men jag tänker inte parta. Jag känner mig nämligen lite förkyld och seg så jag tänkte ta en lugn helg. Det blir filmkväll med Sara istället. Hon sitter barnvakt så då tänkte jag hjälpa henne istället för festa. Fast pojkarna hon tar hand om sköter sig rätt bra själv så det är lugnt.

Återkommer nått mer under dagen!

Kommentarer
Postat av: Emma

Haha !!! Halv nio!! Du är bra bortskämd du:)

2007-11-26 @ 10:13:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0