Bloggstrejk?

Var in på Akp:s blogg (www.akp.blogg.se) och fick lite inspiration angående något jag varit lite småirriterad på förut.. Det gäller det här med att kommentera inläggen. Ni som läser på den här bloggen får fasen ta och lämna någon kommenter lite då och då för annars tänker jag bloggstrejka!
Så, då var det sagt också..





Idag så har jag och mammsen röjt i lägenheten. Det är så sjukt svårt att veta vad man ska ta med sig när man ska flytta till Oslo. Samtidigt vill jag att leggan ska vara i toppskick när jag åker så jag slipper oroa mig för den och att den är ostädad etc. Det betyder att man måste gå igen ALLT. Vad ska slängas, vad ska sparas och vad ska tas med till Norge. Ett jäkla jobb! Idag så har vi i alla fall gått igenom toaletten och köket. Plus att vi slängt en hel del överflödiga saker, burit ner saker till förrådet och tvättat! Rikitg skönt att man äntligen satt igång. Jag hatar att vara ute i sista sekunden och hoppas slippa det nu!

Just nu så har jag precis ätit och ska snart ta mig en dusch och ett fotbad. Ska fila, skrubba, olja in och smörja mina små fossingar så de blir babysjärtslena! Jag hatar när man får förhårdnader på fötterna åsså fastnar det när man tar på sig strumporna *ryyyser*...

Jag har blivit superdålig på att knäppa kort på senaste tiden, har inget skoj att fota på. Inte så kul med städ och tvätt bilder lixom...  Så jag sätter in lite bilder på min favoritglass Häagen-Dazs. Skulle väldigt gärna ha minst en burk sådan just nu. Så sjukt god! Min personliga favorit är "Pralines & Cream" men jag gillar också "Panna Cotta & Raspberry" och "Baileys".

image291                        image292  

Kommentarer
Postat av: AKP

Håller med!!
Skriv eller försvinn!! haha
SKÖÖÖNT att rensa och kasta!!
*me like*

2007-09-24 @ 21:45:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0