Bilder!

Ska väl ändå lyckas ladda upp endel bilder från helgen som varit!

Kusin Cecilia har varit på besök och det har varit så himla mysigt!! =) På fredagen var vi på kräftskiva hos en annan kusin, Nette. Det var riktigt trevligt men vart dåligt med bilder därifrån. Jag lämnade min kamera hemma eftersom att Cissis mobilkamera är bättre än min tegelsten till digitalkamera. Men när vi väl var där så glömde vi helt bort vad knäppa kort är...

På lördagen jobbade jag till 2 och då passade Cissi på att hälsa på sin vän Carro i Järvsö. När jag slutat jobba joinade jag dem och vi fikade. Tjejerna hade varit duktiga och bakat en "fransk chokladkaka" men de hade lite för bråttom och fuskade lite vilket de fick igen. När vi skärde i kakan så var det alldeles för geggigt (flytande) i mitten av kakan men den var riktigt god ändå! =)


Den goda och snygga tårtan (innan den sjönk ihop...)!



Mästerkokarna! *harkel* =P

När vi kom hem så lekte vi spa för andra gången, bilder från torsdagens spaande finns i ett tidigare inlägg här på bloggen. Först solade och duschade vi, sedan vart det en ny mask, den var VIT! Vi var väldigt noga med att inte le på den "maskbilden" för då såg det ut som våra tändre var gulare än gulast! Haha! =)


Snyggast eller vad?! HAHA!

Mamma och pappa ordnade gomiddag, grillad fläskfilé, och vi åt så vi höll på att spricka. Trots det lyckades vi få i oss några cider var innan vi begav oss ut för att göra "stan´" osäker!


Redo för järnvägs!

På söndagen vaknade vi ganska tidigt, eller väldigt tidigt egentligen eftersom vi inte somnade förrns 4-5 natten innan... Men vi hade ett uppdrag, ett mission! Vi skulle upp och besöka våran morfar/farfar (min morfar, hennes farfar) och som tur vad så följde mamma och pappa med också. Inte en chans i världen att varken jag eller Cissi kunde ha kört till Ramsjö! =P Vi halvsov hela vägen till morfar och när vi stog ute i morfars trädgård med en varsin kratta så var vi rätt slitna. Men efter bara en liten stund så vart vi båda piggare. Att vara ute gör verkligen susen! =) Vi krattade en massa, plockade både rödvinbär och svartvinbär plus lagade mat. Shit vad kassler, färskpotatis och champinjonsås är underskattad mat, så sjukt gott! =)

Vi tog oss en liten koll uppe på övervåningen i moffens hus och där hittade vi våran kompis från när vi var liten, de ohyggligt fula, rosa nallen som nån (jag tror Lennart) vunnit på typ bingo (eller nått). Av nån anledning tyckte vi att dte var kul att leka med honom när vi var små och nu så är han gammal och har tappat sin ena arm..


Nallen och Cissi!


Vi och våran gamla vän! =P

När vi kom hem la vi oss och sov en sväng sedan så mös vi framför TVn hala kvällen. Vi kollade på "Greek" (min nya favvoserie som även Cissi fastnade för) och 2 filmer. Riktigt mysigt!

Nu när Cissi åkt hem är det jättetomt, saknar henne redan! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0