Då var det måndag igen då...

I lördags hade jag så himla skoj att jag blev liggande framför TVn hela dagen igår. Bakis som bara den...

Jag åkte från Färila lite före halv 2 på lördagen. Väl hemma duschade jag och gjorde mig iordning för att åka mot palatset. Vi var där strax före 3 vilket betyder att vi var i tid! =) Där vart vi fotograferade av Linda sedan fick vi en välkomst drink. Vi minglade runt i en halvtimme innan vi vart utkörda på gården eftersom Nette och Andreas var i antågande. Inglidande i en Ford Mustang kom det vackra brudparet!



De fick ställa upp sig på planen för allmän beskådan och en massa fotoblixtrar!



Sedan gick vi in för att bevittna sermonin.



Båda sa som tur vad ja.. =) =)



Höggravida Emma sjöng för brudparet. Nettes bror André och Andreas syster Anna-Lena var marshalk och tärna. Brudnäbb var parets dotter Yasmine!

Efter vigseln vart det buffé med en massa (!!!) god mat. Jag var så mätt när dte var dags för dessert att jag knappt fick i mig den. Å det brukar aldig hända mig.. =P Under och efter maten sjöngs det en massa sånger, hölls lite tal (bl.a. jag och pappa höll tal) och vi lekte en ASKUL lek. Fula Bettan hette leken som gick ut på att man medans man sjöng en sång skulle göra sig ful. Efter första värsen fick man sätta på sig ett par "öron" (2 små papptallrikar), efter andra versen sates "tänderna" in (sockerbitar), sedan "glasögonen" (2 snapsglas) och sist partyhatten. Jag kom aldrig så långt som till hatten för jag skrattade så att tårarna sprutade och "tänderna" flög ut. Här nedanför kommer några charmiga bilder som visar hur snygg alla var! =) =)


Min pappa var riktigt stilig....


Lena lyckades få på sig nästan alla attiraljer!


Emma var så söt! Haha!

Efter middagen vart det dans och karaeoke för fullt. Jag hade riktigt skoj och måste erkänna att jag drack lite för mycket bål... Minns att jag kom på att jag skulle använda min mobil men inte visste vart den var. Kom på att jag hade min väska i en fotölj tillsammans med Helenas och Andrés jackor. HIttade min väska men den var helt tom. Fanns ingenting i den. Gick ut och hittade min kamera på ett av borden ute. Frågade André om han hade min mobil eftersom han lånat dne tidigare under kvällen men han hade den inte. Så då lånade jag telefonen i baren på palatset och hörde hur dte ringde i köket. Där låg mobilen. Då var dte bara läppglanset kvar att hitta och efter en liten stund fann jag det på ett av borden inne...

När klockan var, tjaa, kanske 2?! Så åkte jag, Kerstin, Lena och Olov "hem". Fast jag, Kerstin och Lena fortsatte festandet hemma hos Kerstin. Efter ett tag kände jag mig alldeles snurrig och trött så jag kände att jag ville hem till min säng. Kerstin och Lena följde mig en bit sedan skickade jag iväg dem åt det andra hållet för att Kerstin även skulle följa Lena hem en bit. Jag tvärdäckade i min säng, vet att jag somnade ungefär kvart över 4 eftersom jag skickade ett mess klcokan 04:07:07...

Igår mådde jag PISS!! Shit vad bakis jag var. Låg framför TVn precis hela dagen. Pelle kom en sväng och jag hade beställt en Ben and Jerrys glass med honom som jag sen smaskade på. Fick dock inte i mig speciellt mycket eftersom jag kännde mig så dålig.. Kan inte jag äta glass då är det verkligen illa! =P
En sak som var bra med min "TV-dag" var att jag klcokan 7 kollade på en jättebra ny serie som startat. De visade de första 2 avsnitten och serien var riktigt bra! Greek hette den och såhär står det om serien på kanal 5s hemsida:



I Greek följer vi livet på ett klassiskt amerikanskt campus, med allt vad det innebär: elevhem, kärleksintriger, tentaångest, kårmöten, practical jokes, fester och åter fester.

Det är i alla fall vad många förknippar amerikanskt collegeliv med. Tiden då man för första gången flyttat hemifrån och kan släppa loss utan föräldrarnas bekymrade suckar.


I Kanal 5:s nya ungdomsserie möter vi Rusty som precis påbörjat första året på college. Rusty, som alltid har varit en nörd, har bestämt sig för att ta igen allt han missat på gymnasiet och leva studentlivet fullt ut.


Rustys äldre syster Casey är en av de mest populära eleverna på campus, hon är dock mycket tveksam till att hennes nördiga bror ska platsa i hennes värld.


Kommentarer
Postat av: AKP

Lät som ni hade en jätterolig kväll =))

2008-08-04 @ 23:18:00
URL: http://akp.blogg.se/
Postat av: Emma

Varför fick vi inga bilder på dej som Bettan?

Tack för en trevlig kväll:)

2008-08-05 @ 18:22:14
URL: http://metrobloggen.se/tussilagoo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0