Ännu en underbar dag!

Även idag vaknade man till att solen var framme!
Såhär ska det vara att bo utomlands!! HAHA! ; )

Morgonen var väldigt bra, känns sm jag kan rutinerna nu... =P Skulle lätt kunna göra det i sömnen! Synd att man inte kan göra det i sömnen för en extra timmes sömn skulle inte vara helt fel på morgonen. Det är juh så fint väder och jag har jättesvårt att gå å lägga mig i tid. Somnade vid 12 igår och egentligen behöver jag sova längre... I vintrast la jag mig juh klockan 10 de flesta dagar!
Jag hade svårt att somna igår också, jag har juh sån separationsångest!! Jag vill inte hem! Förlåt Ljusdal men nej, jag vill inte! Självklart saknar jag mamma å pappa å kompisarna, det gör jag å er längtar jag otroligt mycket efter! Men jag kommer sakna alla här så mycket! Pratade med Nini om det igår och jag erbjöd mig att hjälpa till när de ska flytta och även om de skulle behöva hjälp nån helg eller kväll. Hon vart glad, jag kommer juh vara i Oslo så då kan jag gärna sitta barnvakt åt gutterna.

På ams finns nu familjens praktikantannons också. Det gör det hela mer verkligt, kan inte fatta att dte bara är 2 ½ vecka tills jag slutar. Sjukt!



Praktikant till familjen Nergaard

Praktikantförmedlingen

Publicerad: 2008-05-30, Annons-ID: 0008-172608

1 plats

Vi söker praktikant till fam. Nergaard med pojkarna Karl Kristian 7 år (skola) och Hans Herman 4 år (dagis). Mamma Nini (36) är styrelseledare och pappa Kristian (46) är direktör. Familjen bor mycket idylliskt på Bygdöy i Oslo nära både hav med fina stränder och skog med ypperliga möjligheter för jogging, ridning etc. (stall i närheten). 10 min med cykel till närmaste träningscenter,15 min med buss eller färja (på sommaren) till centrum. Familjen skal flytta till Snarøya under året. Ett liknande bo område 1 mil väster om Oslo. Familjen tycker om segling och skidåkning. Det finns många praktikanter i området och träffar ordnas. Du kan få prata med Madeleine som jobbar hos familjen nu.

Ta hand om barnen på morgonen, lämna och hämta dem på dagis/skola. Lättare husarbete så som tvätt av kläder och lite rengöring. Några kvällar hjälpa till med barnen. Hjälpa till med middag. Ta hand om barnen om de är hemma från dagis och skola.

Ljust fint rum i undervåningen med pentry och eget badrum, TV och Internet tillgång. Efter flytt blir det egen lägenhet i familjens hus med sovrum, allrum med kök och öppen spis, badrum, egen ingång. Nyrenoverat och mycket ljus genom stora fönster.

Familjen söker en självständig och ansvarsfull tjej som helst har någon barnerfarenhet och är initiativtagande. Körkort och icke rökare.

Kl. 07.00-08.30 ledigt fram till 15.30 -17.00. Fast 2 barnvaktskväll/vecka (fram till barnen har lagt sig ca kl.20.30) och en fre. el. lö kväll var annan vecka. Avtalas närmare varje vecka.

Internet tillgång, mobiltelefon med kontantkort 150 kr/mån.
Bet. resa vid anställningens början och slut . Bet. ledighet jul, påsk och andra norska helgdagar. Bet. busskort.

Klicka här för att se annonsen på ams hemsida.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0