Vilken UNDERBAR dag! =)

Idag har det varit sommarväder hela dagen här i Oslo!

Slapp skjutsa barnen imorse och åkte iväg till Sara istället. Vi åkte in till Snadvika där vi var in på skattekontoret och frågade hur vi skulle göra när vi ska flytta tillbaka hit i Spetember. Mannen var jättetrevlig och hjälpsam och visade oss precis hur vi skulle göra. Det var inte alls svårt men utan hans hjälp hade vi varit rätt vill... =P

När vi ändå var i Sandvika tog vi en sväng på storsentret där Sara shoppade solpuder och rouge och jag hittade peeling, duschcreme och ett par sommarskor.
På storsentret finns också vårat gym Elixia så vi tog oss ett rejält träningspass. Satan vad vi peppade varandra och körde hårt. Det passet ska vi köra 2 gånger i veckan fram till sommaren har vi bestämt. Nu jäklar! =)
Vi var också ett bra tag inne i relaxavdelningen. Ångbastu, ismaskin, "poolfog-dusch" mm var riktigt skönt!!

När vi kom hem från Sandvika lagade vi lite mat hemma hos Sara. Ris och tonfisk ihopblandat med lite currypasta är asgott!! Å knäckemacka och ägg såklart! Riktigt bra lunch efter träningen också!

När jag kom hem vart det 15 minuters solning ute med BygdöySara och sedan måsta hon gå. En halvtimme senare satte jag igång med maten. Fiskekaker, råstekt potatis, kiwi- och peppermynthesallad, morötter, mango/tomat salsa och sockerärtor vart det. Jag är sjukt less på fiskekaker men resten var riktigt gott! =)

Nini skulle på "dugnad" på barnehagen idag. Dugnad betyder att man städar precis allt!! Så jag fick ta med mig Kallemann och Herman på fotbollen. Det gjorde mig faktiskt absolut ingenting. Medans Kallemann spelade fotboll satt jag å Herman på en filt och kosade oss i solskenet. Jag har ett rätt soft jobb ändå! =)


Jag och Herman på fotbollen!



Det är viktigt att dricka mycket vatten när det är varmt!


SÖÖÖÖÖTA TULL-UNGE!! =) =)


Rätt soft jobb... =)

Kommentarer
Postat av: Emma

Kanske vi ska byta jobb:)

2008-05-08 @ 21:12:05
URL: http://www.metrobloggen.se/tussilagoo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0