Skitväder!

Vad fasen, ska det aldrig bli finväder?!

Hela den här veckan har det varit kasst väder! Jag vill ha sol så man kan gå långa promenader och njuta av solskenet på nått utecafé. Dricka en latte med en filt över benen och snacka en massa skit! Det vill jag ha, NU!!!

Istället när jag kollar ut genom fönstret varje morgon så möts jag av en grå himmel, ingen sol, ibland snö och en massa FUUUUUULA gröna presenningar som täcker bygget rätt över vägen. Såhär har det varit länge nu. I onsdags var det rätt fint, då jobbade jag 10-20:15...

Jag sitter fortfarande i min säng, jag har lyckats klä på mig och ätit både frukost och lunch men jag har ingen lust att gå upp och göra nått. Istället för att kliva upp har jag legat och filosoferat, läst en massa timmar och kikat runt på lite bloggar. Nu måste jag nästan kliva upp för jag måste packa min väska och göra mig lite iordning för klockan 3 ska jag bege mig mot gymmet och halv 4 börjar "Dance Explosion". Jag hoppas verkligen att jag blir på bättre humör efter det passet och får lite mer energi. Mitt rum behöver nämligen en städning, tvätten vill bli vikt och inlagt i byrån och någon slags middag vill bli lagad ikväll. Vad sjutton ska jag äta ikväll? Jag måste gå och gräva fram nått ut frysen känner jag. Kanske nått med köttfärs? Biffar? Ett par rejäla hamburgare hade varit väldigt gott kom jag på... Men känns som jag vill sitta kvar i sängen i minst 5 minuter till innan jag ska gå coh dra ur halva frysen. Mina grejer ligger nämligen underst så jag måste plocka ur Olles och Andrés mat först. Fast jag har själv valt den understa platsen så jag får skylla mig själv!

Glömde skriva att min granne hade fest igår... Musiken var hög och slutade inte förns runt 11-halv12 tiden och då tog nån fram en gitarr och bjöd mig på allsång. Högt och inte vackert sjöng de! Sen vart det tyst... De drog väl ut på krogen tänker jag. Aaaaah, somnade gott men vaknade runt klockan 3 igen och då var det igång igen. Det hjälpte inte ens när jag stod och stampande som sjutton. Volymen sänktes ikke! Jag stoppade in mina öronproppar men ändå var det högt. Lyckades somna men vaknade några gånger ändå. Jag är inte vän med min granne!

Nu ska jag ta en djupdykning i våran frys och så ska jag försöka bli på lite positivare humör... ;) Hålla huvudet kallt elelr vad säger man.. Haha!

Kommentarer
Postat av: AKP

Thanks söt!! =))

Men, det har tagit mig 30 år oxå, glöm inte de ;))

Har slitit med allt från mormors begagnade till annat skit-hopplock i MÅNGA år =))

KRAMISAR

2009-03-14 @ 15:35:50
URL: http://akp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0