Vad sker?!

Tjohej vad jag är dålig på att uppdatera... =P
(varning!
Mycket text men bilder längst ner... =)

I fredags klev jag upp klcokan 04:33 för att göra mig iordning, tvinga i mig liiite frukost, ta min packade carltonväska och hoppa på trikken mot Jernbanetorget. Väl framme tog jag flytoget från Oslo S till Gardemoen. På Gardemoen höll jag på att få panik då jag inte kom igenom grindarna. Lyckades tillslut utan att betala 280 norska kronor extra. *pust* begav mig mot gate 42 och hoppade på planet mot STOCKHOLM!

Det tar en timme att flyga från Oslo till Stockholm så jag tänkte lyssna på min MP3 under de 60 minuterna. Det sjuka var att jag hann inte ens pcka upp min MP3 ur väskan innan vi började inflygningen mot Arlanda. Jag satt nämligen och bläddrade lite i Norwegian-tidningen och åt en bulle, mer än det hann jag inte.

Tog flygtåget in till Stockholm C och låste in min väska i en av boxarna där. Sedan mötte jag upp älskade kusin Cissi och vi gick och åt frulle på Waynes. Vi tog en varsin chailatte och blä vad den inte var god där. Vilken besvikelse, den var så söt så jag vette sjutton vad tanten bakom disken hade haft i den.

Efter lite macka imagen tog vi oss en ordentlig shoppingrunda. Jag hittade en halloweenutstyrsel det första jag gjorde och en sten föll från mitt hjärta. Har oroat mig över den där jäkla kostymen.... Sen var det dags att hitta en partyoutfit tills på lördagen. Cissi hittade ett jättefint långt paliettlinne, blanka jenasleggings och skor mendans jag inte hittade ett skit. När Cissi hade hela sin partyklädsel klar så fann jag äntligen en riktigt snygg svart/guldklänning. Efter det så släppte allt, jag hittade skor, strumpbyxor, en liten tröja att ha över plus lite till och både jag och Cissi var rånöjda.

Väl hemma vart det lyxmiddag, sushi! MUMMMMMMMMMSSSS!!! Sjukt gott. Jag, Cissi och Billy myste i soffan framför en film och Idol.



På lördagen vart det ett besök på Vasamuseumet. Jag har varit där förut men det var juh säkerligen 10 år sedan och Cissi hade aldrig varit där. Vi kände oss som 2 riktiga kulturnissar.



Sen bar det av hem för att svira om till partey! Det vart lite stressigt där på slutet och våran middag bestog utav 2 knäckemackor med ost och skinka som Billy fick göra åt oss.

Eftersom bilder säger mer än ord så kommer här endel bilder från "LE PARTEY" =)

   
 Cissi korkar upp vinet    Jennifer och Cecilia     Jennifer och jag



Kusin Magnus är inte aplång, han står bara på en pall.... =P


Jennifer, jag och Cissi!


Magnus, Jennifer och Peter!


Roberto, Jennifer och Cissi!


HAHA!!!



Söndagen spenderade vi i soffan framför TVn med en massa gott att snaska på! Riktig slappsöndag, det var skööönt! =) =)



Klockan 5:10 ringde klcoakn på måndagmorgonen. Då var dte bara att amsa sig upp, ta en d usch, ätalite frukost och sätta sig på t-banan på väg in mot T-centralen. Halv 9 gick planet hem till Oslo och jag hann precis hem till lägenheten på Torshov och äta lite mat innan det var dags att åka till jobbet.

Lång och trevlig helg! Me like!!! =)


TACK BILLY OCH CISSI FÖR ATT JAG FICK HÄLSA PÅ ER! =)


Kommentarer
Postat av: Nette

Vad kul ni verkar haft. Roligt att se lite från Magnus o Cissi också=)

2009-10-28 @ 07:36:23
URL: http://nettevw.blogg.se/
Postat av: Mamma

Av bilder och text verkar det varit en helg av allt,träffa kusiner,parta,shoppa,äta gott,mysa,kulturell, ni hann mycket på den weekenden.

2009-10-28 @ 08:49:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0