Dagen är planerad!

Dagen är även överbokad... =P

Nu är frukosten avklarad. Känner mig som en chokladboll efter allt gott som jag åt igår (det kommer upp bilder lite senare från Olles födelsedag). Eftersom jag känner mig allt annat än nyttig efter gårdagens stora kaloriupptag så vart det en jäkligt nyttig frukost. Blåbär, keso, lite frön och en aktivia samt ett ägg, en halv kiwi och en kopp kaffe. Massa protein, ja tack!!
Nu ska jag låta maten sjunka lite och låta magen jobba klart så allt mitt blod kan pumpas ut i musklerna om ca en timme. Då är planen att jag ska ta mig en 5 km tur på löpbandet, tänkte gå 2 och springa 3. Efter löpningen ska min ben få jobba lite till. Att styrketräna ben tycker jag faktikst är lite kul eftersom det är benen jag är starkast i.


Idag ska ni få jobba kära ben.. =P

Efter träningen blir det att snabbt ta sig hem, få i sig nått nyttigt ätbart och duscha. Sen är det jobb som gäller! 12-17, vad sjutton är dte för pass?! VA? Seriöst ett riktigt kasst pass, å bara 5 timmar så jag får ingen paus. Ingen paus= ingen mat... Jag som brukar äta lunch 13 och middag 17 men jaja, inga rutiner idag nej!

När jag kommer hem blir det en tur med Bo. Inte så lång som vi brukar eftersom jag klockan halv 8, eller 10 i 8 eller när det nu var, ska hämta upp Lina på busstationen. Direkt därifrån ska vi till Peppes på Solli och käka pizza och bowla. Jag vill egentligen inte äta pizza efter gårdagens chokladfest men får ta en extra hård vecka nästa vecka istället då.



Alltså den man deler med andre (andra) inte André... =P


Nu ska jag packa ner mina gympaskor, min vattenflaska, en handuk och min (Bo's) MP3 i en ryggsäck så jag är redo att dra på träning när magen arbetat klart. På tal om träningsskor så börjar mina bli lite slitna så här kommer ett direktmeddelande till min mammi: Mamma! Träningsskor är ett jättebra födelsedagspresent/julklappstips att köpa till mig! Hoppas mina håller i 3 månader till bara... =P


Kommentarer
Postat av: carro

idag träffade jag på en elexia man i lilleström=) får 10 dagarns gratis träning, om ja gillar de å förblir medlem får ja gratis träning till jul och sen fortsatt träning för 529 kr månaden. så nu jävlar haha

2009-09-11 @ 20:19:15
URL: http://coccoline.blogg.se/
Postat av: Mamma



Klart att du ska bra träningsskor så mycket som du tränar,du får välja ut ett par själv som du tycker är bra för dig.

2009-09-12 @ 15:18:33
Postat av: KarinPe

En rad till mig?! =)

2009-09-15 @ 08:19:42
URL: http://accordingtokarin.blogg.se/
Postat av: KarinPe

PEPPES!!! Åh det bästa är ju deras supergoda efterätter ;) PUSS OCH KLEMMER

2009-09-15 @ 08:20:28
URL: http://accordingtokarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0