Mmmm!

Gott behöver inte betyda svårt...

Kände mig lite småsugen nu på kvällskvisten. Grävde lite i kylskåpet och hittade 2 oopsies (de låg ärligt talat i frysen men ni fattar), smör, crème fraiche och tacoköttfärs.


JAM!!!!!

Nka jag springa över en sväng till Kakan och Emelie och hjälpa dem att montera deras bord. Ska se om jag hittar ett vattenpass i källaren också.. Mission impossible? =O


Bra dag!

Vilken bra dag det här varit! =)

Den startades med endel viktiga syssolo som städning och tvättning. Jag hade väl hellre varit på gymmet men ibland får man omprioritera. Det såg förjävligt ut i köket och jag höll på att få spader! Så idag har jag skurat, skrubbat och gjort det beboligt igen. =P

Klockan 14 träffade jag underbaa Pernilla nere på Jernbanetorget och vi tog oss en latte på Oslo City. Så himla skoj att hon flyttat hit till Oslo. Vi lärde juh känna varandra när vi gick barskolan tillsammans för snart 6 år sedan (hjälp!). Så himla skönt att ha henne här i Oslo, vi ska ha så mycket skoj framöver! =) =)

Klockan 18 tog jag mig bort till Nationaltheatret och drack en smoothie på Bagel Juice med söta Madde Pege. Hon bor granne med mig hemma i Ljusdal, eller rättare sagt så bor våra föräldrar granne med varandra. Hon jobbar i Larvik men var i Oslo och hälsade på. Himlarns trevligt att träffa henne med!!


Så den här dagen har bestått av en hel del socialiserande och det gillar jag!


Limekyckling med broccoli & bacon

Sitter just nu och mumsar i mig en supergod lunch!

LIMEKYCKLING MED BROCCOLI & BACON!
(3 portioner)



Du behöver:
2 kycklingfiléer
1 pkt bacon
1 röd paprika
½ chili
1 lime
2 dl creme fraiche
soja
flytande honung
i broccolihuvud
salt och peppar

Gör såhär:
Skär kycklingen i bitar, salta, pappra och stek.
Hacka paprika och chili och stek tillsammans med kycklingen.
Häll i chreme fraiche, soja, en klick honung, lite limejuice och rivet limeskal.
Knaperstek baconet i småbitar och låt rinna av på papper.
Koka broccolin i 3- 4 minuter.

SERVERA! =)


Mord?!

Här tror man att man flyttade FRÅN de dåliga trakterna...

Igår klcokan 23:30 blev en man skjuten i huvudet ungefär 400 meter ifrån där jag bor. Shit!!?



Läs artiklarna här och här


Smageriet!!

Idag har jag fått nytt jobb!! =D

Strax innan jag stack till jobbet idag så ringde Kirsti från Smageriet, där jag var på arbetsintervju igår, och berättade att hon gärna vill anställa mig som sin högra hand. Jag ska alltså börja som assisterande butikschef! YES!

Smageriet som jag ska arbeta i ligger på CC Vest, det är en söt liten butik som säljer kaffe, thé, smågott och även endel servicer och tillbehör.

Jag vet inte så mycket mer just nu. På måndag ska hon och jag sätta oss och prata igenom allt. Åh, vad jag längtar!! =) =)


Smageriet!


Här kan ni läsa lite mer...


Bra start på dagen!

Jag känner mig alldeles sprudlande idag! =)

Startade dagen lite trögt genom att snooza i 40 minuter. =P Tog mig tillslut upp och fick i mig en stor kopp kaffe och en halv portion proteindryck. Sen gav jag mig ut på en välbehövlig morgonpromenad. Ungefär -10 grader är det här i Oslo idag och det var riktigt uppiggande. Jag älskar juh morgonpromenader egentligen men det har blivit dåligt med dem pga att jag alltid är så jäklarna morgontrött på vintern och att jag inte är sådär superimponerad av minusgrader... =P

Men idag blev det av! Efter 50 minuter var jag alldels rödblommig när jag kom innanför dörren. Nu har jag satt i mig min frukost som bestog av kelda tomatsoppa med ost och skinka i samt en ägg- och baconmuffins och såklart grönt thé! =)



Åh, jag måste bara berätta!
Igår hände nått riktigt skoj... =)

Jag var nämligen på arbetsintervju! =O
Jag kan inte berätta så mycket om det än men det är ett jobb som jag verkligen skulle vilja ha. Å ja, jag har juh redan ett jobb egentligen på pytt og panne på Gunerius. Men det här skulle vara så mycket roligare! Så nu hoppas jag verkligen att det här går vägen. Jag får antagligen reda på om jag får det nu i veckan och då ska jag berätta mera! =) Wish me luck! =)


Godnatt farfar!

För ca en halvtimme sen somnade min farfar in...

Mamma ringde nyss och berättade, och det känns ändå helt okej. Han har legat på sjukhuset och det var helt enkelt dags för honom att gå vidare. Han var gammal och hade levt ett långt liv. 

Det minne som jag alltid kommer koppla ihop med farfar är hans sätt att dricka kaffe på. Jag var väldigt facinerad av det när jag var liten. Min farfar hade nämligen inte så många fingrar på sin högra hand, han hade tummen och lillfingret helt men de andra tre var bara halva eftersom han förfrusit dem. Jag förstog aldrig hur han kunde hålla i kaffekoppen utan några problem. Har också för mig att han ibland hällde ut kaffet på fatet, eller är jag helt ute och cyklar nu mamma?!



Sov gott faffen!


Gårdagen!

Igårkväll vart det party, efter endel övertalning... =P


Partypeople!

Vi startade ganska lugnt med vin och singstar hos Øivind borta på Lilleaker. Jag, Øjje, Carro och Emma samsades snällt om de 2 mikrofonerna. Efter några sånger bestämde vi oss för att hotta upp partyt med en varsin sambucca-shot och det fungerade verkligen. Jag och Carro sjöng och dansade till "Fångad av en stormvind" så vi både tappade rösten och blev alldeles svettiga. Sen väckte vi nog halva kvarteret när vi alla fyra för fulla muggar sjöng (skrek) Offsprings "pretty fly (for a white guy)".

Tog oss sen ut på krogen, hamnade på ett ställe som heter John's och där fortsatte festligheterna. Vi hade tydligen väldigt kul där med för plötsligt kollade jag på klockan och den var kvart i 3. Jag brukar för det mesta tröttna och gå hem runt 2 men det hände inte igår. Jag tog mig sedan en promenad hem till Torshovgata och det var också helt okej. Jag frös inte, hade bekväma skor att gå i och min iPod nano gav mig musik på vägen. Den 40 minuter långa nattpromenaden var faktiskt riktigt mysig! =)

Att jag träffade på min jobbkompis mitt på Karl Johan var ett oväntat och roligt möte. Haha! Trodde det var nån knäppis som hoppade fram framför mig å sen gav mig en kram, men det var juh bara Jenny! =)

   
Singstar och sambucca, två partyhöjjare! ;)


Välkommen till Torshovgata!

Välkommen lilla frysen, du är efterlängtad! =)


=) =) =)


dess alådor ska fyllas med massa mat! =) =)


Frysen, kom till mig!

Nu sitter man hemma och väntar på frysen...

Den ska komma idag nån gång mellan 1:00 och 22:00... Så jag ska alltså sitta hemma i upp till 6 timmar och vänta på den?! *SUCK OCH STÖN*


Kom till mamma!

För att underhålla mig själv sitter jag just nu och spaler in mig själv, min röst, när jag sjunger. Det låter förjäkla nasalt och jag hoppas det beror just på min förkylning för annars tänker jag sluta sjunga helt! =P


God fredagmorgon!

God morgen alle sammen!! =)



Idag känns som en riktigt bra dag, jag är på riktigt bra humör. Jag vet inte helt om det beror på min  fina nya klänning som jag har på mig, att det är fredag, frukosten eller en bra mix av allt?! 

Fast det förstås, när är egentligen jag på dåligt humör?! =P

 
Kefir med hallon, solrosfrön och kanel, 2 oopsies med ägg samt en chailatte! =D


Stuck with each other

Vilket jäkla sammanträffande!

För nån vecka sen så hörde jag en låt på radion som jag tänkte att jag bara måste ha. Tyvärr glömde jag helt bort vilken låt det var och jag höll på att bli galen. Ni vet hur besatt man kan bli när sånt händer? Jag har verkligen gått runt och funderat på det där sen dess. Jag har letat på internet, kollat musiklistor, lyssnat en massa på radio men den där "deja vu-upplevelsen" har inte infunnit sig. Ska det vara så jäkla svårt att hitta en låt?!

Ikväll har jag tittat på "Confessions of a shopaholic" och helt plötsligt börjar de spela "Stuck with each other" och ja typ hoppar upp ur soffan eftersom det var juh just den låten som jag letat efter!! 

FINALLY!!


Shontelle feat. Akon - Stuck with each other


ENDORFINKICK.NU!!!

WOW!

Wow, wow, wow, wow!

Jag skulle vilja citera Balou nu... Harkel: "Kittlar dödskönt i kistan!" =)

För ca 3 timmar sedan satt jag och småtvekade om jag skulle träna eller inte. Har varit lite lat med träningen på sistone men bestämde mig tillslut att gå på dte där jäkla EasyXycling 40 min. Jag menar, easy och bara 40 minuter är juh typ ingenting! Sagt och gjort, med Charlotte Pirrelli  lurarna knatade jag ner till Rignes Park och hoppade upp på en av spinningcyklarna. Instruktören, Mona, har jag aldig haft förr och där har jag missat nått. Gillade henne starkt. När 40 minuters bra Xyclingtimme var avslutad hängde jag med Mona på hennes nästa pass, nämligen Styrke och Core. Aaaaah! 30 minuters intensiv styrka med kroppen som belastning, me like! Efter 70 minuters träning tog jag mig tid till en låååång strech.

Skuttade sedan hem med uppiggande pop i öronen. Hemma öppnade jag kylskåpet och hittar dagens fynd, BLODAPELSINER!! Jag ääälskar blodapelsiner!

Så nu har jag precis käkat upp en skål med keso, kylskåpskall blodapelsin och lite solrosfrön. Nu blir det alldeles strax en välbehövlig dusch och sedan ska jag lägga mig på min soffa och kolla på en film. med väldigt gott samvete! =)


Väldigt nöjd!!


Tråkig vardag!

Oj vad tråkigt mitt liv är just nu!

Jag har ingenting att blogga om... Inte för att det gör just mig någonting men jag tror juh inte ni vill läsa om samma saker varje dag. Ni vet vakna, jobba, äta, träna, sova.. =P Idag var det gaaaalet lite att göra på jobbet. Jag har ändå varit duktig och gått runt och dragit fram, fyllt ut och sädat så gott det går idag. Jag moppade även hela butiken vilket känns så galet onödigt egentligen. Komr det en person med blöta och skitiga skor så är dte juh kört igen. Idag kom det in någon med en barnvagn full med snöblask som gjorde geggiga avtryck i hela butiken... Wonderful! (NOT)

Imorgon är det fredag, jag slutar 16 och då ska jag skynda mig hem för att vänta på min frys! Har varit och beställt mig en extra frys och guuuud så efterlängtad den är! Kom nu vettja! Ska tillbringa halva söndagen medatt bara laga matlådor tror jag... Hehe! =)

En annan grej är att jag är helt ensam i lägenheten. Känns lite ovant... André stack till Ljusdal i tisdags och Olle och Kakakn drog till Västerås igår så nu är jag helt själv tills på söndag. Å jag är ledig på lördag vilket betyder att jag väl måste hitta på nått skoj.. Men vad?

Nu ska jag brygga mig lite kaffe och sen ska jag göra nått så roligt som att städa! Det ni! ;)


Kaffe är gott!


Falsk Lasagne!

Dagens middag smakade verkligen BRA! =D

FALSK LASAGNE
(4 portioner)


(Bilden ger den verkligen ingen rättvisa...)

Du behöver:
500 gram köttfärs
4 stora morötter
1 squash
1 mozzarellaost
ca 1 dl riven ost
1 dl krossade tomater
1 dl chrémè fraiche
½ dl grädde
½ chili (alt. chiliflakes) 
timjan
salt
peppar

Gör såhär:
Stek köttfärsen, krydda och häll i tomater, chrémè fraiche och grädde.
Skala och skiva morötterna i slantar, inte för tunna.
Koka morötterna så de nästan är färdiga.
Skiva squashen på längden (Tips: osthyveln!) och stek dem snabbt i lite smör.
Lägg hälften av squashen i botten av en ugnsfast form.
Varva sedan köttfärs, morötter, squash, mozzarella och avsluta med ett köttfärslager.
Strö över den rivna osten.
In i ugnen, 200 grader tills osten fått lite färg.

Ät tillsammans med en god sallad! =) =)


The Notebook

Idag ska bli en skööön slappardag! =)

Började dagen med en god frukost och en bra film. Det var nämligen så här att häromdagen (är det ett eller flera ord?) när jag var och hälsade på hos mina kära grannar så satt Emelie och killade på en film, nämligen the notebook. Jag vart assugen att se den då men har inte haft tid. Idag kom tiden till mig!
ÅH SÅ BRA DEN ÄR! =) Aj löööv it! =)

Nu har jag avklarat både lunch och lite snack med André, Olle och Kakan. Nu är det dags för filmn nummer två innan jag tar tag i å göra lite matlådor till veckan som kommer! =)


Underbar film!


Galen Panna!

Igår vart det en spelkväll med tacos!

Började lördagen med att jobba ett gäng timmar. Dagen på jobbet gick superfort! Jag höll på att riva hyllsystem och tydligen går tiden snabbt då. När Jenny påminnde mig att jag bara hade 40 minuter kvar måsta jag själv gå och kolla på klockan för att tro det.

Jag kommer att sakna mina medarbetare när de här sista 3 veckorna på CC Vest är över. Vi tjejer som jobbar på pytt og panne nu kommer så bra överrens och vi har verkligen kul på jobbet. Jag trivs juh jättebra med min chef också och hoppas att det kommer gå lika bra på Gunerius. För ja, jag fick jobb på Gunerius! Pratade med Tone på torsdagen och hon ville absolut ha mig dit. Hon ville inte lova något efetrsom hon tyckte det var dåligt att jag blivit lovad jobb på Storo och nu ska det läggas ner och hon hade inte fått fullständigt bekräftat att de skulle få fortsätta. Nästa vecka skulle hon höra av sig till mig igen, och då skulle hon ha fått nya naställningsbevis eller vad det nu var som verkligen bekräftade att pytt og panne på Gunerius ska fortsätta.
Tjänsten jag får är en heltidsanställning och visst hadedet varit mycket roligare att få bli assisterande butikschef men jag är supernöjd med en 100%ig anställning cokså!

Men nu orkar jag inte skriva nå mer om jobbet...
Igår så slängde jag, André, Olle, Kakan, Emelie och Frankie ihop en tacomiddag hemma hos oss. Undrar om man nånsin kan tröttna på det?! När vi var mätta i våra magar så blev det dags för lite spel. Vi körde GALEN PANNA. Det spelet är så kul!! Vi konstaterade att Olle och Kakan var kassa på att gissa och trots fusk från Kakans sida så gick det åt fanders för henne.. =P

 
GALEN PANNA!


Älskade frukost!

Idag slog jag till med en riktig brakfrukost!


Bacon, ostägg, stekta tomater och champinjoner! Mumma!

Kom på nu att jag glömt mitt thé... Ooops.. =P


Royal Caribbean!

Idag har varit en bättre dag än gårdagen...

Dumt nog så glömde jag mobilen hemma idag så jag har inte pratat med Tone om jobb än, får ta å ringa henne imorgon istället.

Men till det roliga! Jag pratade i telefonen med mamma nyss och vi har bestämt att i maj så ska vi åka på en 6 dagars kryssning med Royal Caribbean. WEEEEEEEE!!! =D =D =D

Vi åker från Oslo till Brugge i Belgien, sedan till Amsterdan i Holland och sen tillbaka till Oslo igen. Det ska bli helt underbart!


Här är en bild på båten! =)


Västerbottenost!

Jag verkligen älskar Västerbottenost!

Det måste ge en massa vuxenpoäng! =P


Dagens mellanmål! =) =)


Step is the shit!!

Igår var jag på årets första step-pass!



Jag har dragit ut lite på det eftersom att varken november eller december var några direkt bra träningsmånader och när jag fick träningsvärk i benen "bara" av att springa så kändes step lite skrämmande... =P

Igår var det Charlotte som hade ett step-pass, ni vet Charlotte, min favvoledare! =) Så jag bara måsta gå! Som vanligt när Charlotte har step så är det full fart, massa kombinationer och bra musik. Svetten rann och mitt ansikte var högrött när jag klev ut ur salen efter 55 minuters klivande och snurrande på stepbrädan (eller stepkassen som det heter på norsk). Gud så skönt och man blir på så galet bra humör.

Idag har jag ONT i vaderna. Aj aj aj... Idag blir det en vilodag, imorgon är det dags för träning igen och mina ben behöver en välförtjänt vila. Eller vila och vila, de ska stå upp i 8 timmar på jobbet men det får de tåla! ;P


Mindre bra dag...

Igår var en mindra bra dag...

Den började dock bra, jag klev upp och gick till jobbet i vanlig ordning...
Runt 11-tiden kom Harald från huvudkontoret in och berättade att även pytt og panne på Storo ska läggas ner, vilket betyder att mitt efterlängtade jobb som assisterande butikschef inte längre finns...

Fan!

Tydligen kan det finnas en ledig stillning hos pytt og panne på Gunerius. Jag har ingen aning om det är heltid eller deltid men dte är i alla fall ett jobb. Pratade lite snabbt med Tone, som är butikschef där, igår. Hon hade inte tid att prata med mig just då utan skulle ringa upp mig idag istället. Eftersom hon vill prata med mig så måste det juh betyda att det i alla fall finns en chans till att få jobb. Annars hade hon väl sagt direkt att hon inte hade något. Väntar med spänning på det samtalet!

Nya tag! =)

Egentligen oroar jag mig inte speciellt mycket, men det var så skönt att slippa söka nytt jobb. Det underlättade att veta att när jag är klar på CC Vest så är det bara att börja på Storo istället. Vi får se under dagen om jag fortfarande har jobb på pytt og panne eller om det är dags att börja på en ny "karriär"! =P


Att lära sig svenska...

Det här klippet kan jag kolla på hur många gånger som helst!


Sjukt kul!! =D


Halvball! =D

Igår så följde Kakan med mig på mitt jobb eftersom hon inte har nått liv (än)... =P

Vi ordnade bland plastblommorna och Kakan hittade en halvball hatt. Den var alltså inte helt ball utan bara halvt... =P


The cookie!


Bevis på att den bara var halvball!


Ps. Halvball betydre såklar halv boll på norska och inget annat... =)


Tattoo!!

Igårkäll satt jag och Kakan och kollade på tatuerade människor på facebook...

Vi diskuterade även hur löjligt det ser ut när personer med heltatuerade armar tar av sig sin tröja och man inser att armarna är allt som är färgat.

Därför drömde jag inatt jag jag hade tatuerngar. Inte nog med att mina armar (självklart) var täckta, längs med hela vänstra benet stog det PAPPA och längs halva högra benet stog det MAMMA. Oklart varför pappa fick hela benet och mamma bara halva...

I drömmen skulle vi av någon anledning jag glömt köra någon till apoteket... Och mitt CC Vest (där jag jobbar) var ombyggt... ?

Drömmar kan vara bra knäppa! =P


Dagens felstavning....

Läste nyss vad jag tidigare under dagen skrev i min hand....

"rydda i servicehyllan"

Ursäkta, men kan jag förklara för mig själv vad en servicehylla är och vart nånstans den står på mitt jobb?

(Kan ha varit att jag menade servishyllan, oklart ännu...)


Vardagen är här!

No more jullov!
-Å jag tycker faktiskt att det är skönt..

Inte för att jag inte stortrivs med att vara hemma och mysa med mamma och pappa utan för att alla rutiner äntligen kommer tillbaka. Att kliva upp klockan 7 var nemas problemas innan julen, nu är det lite kämpigare efter alla sovmornar som varit.

Igår satte vardagen igång, allt eller inget! Jobbade 9-19, tränade Xycling i 55 minuter direkt efter, hem, äta, se på lite TV, däcka i sängen... Varför starta försiktigt? =P


Jag tycker om när det är fest med! =)


Dagens Bild!

Nej, det är ingen vanlig dag, för det är kusinens födelsedag!
Hurra hurra hurra! =) =)


Grattis André!!
(nästa år blir det 50 års fest för oss! =)


Sammanfattning av 2009!

Det är många som gjort sammanfattningar av året som gått och jag tycker det är kul att läsa dem, därför kommer här min verision!

Det jag kommer att minnas av 2009!

I början av 2009 så hände inte speciellt mycket. Jag och en väninna hade några konflikter vilket gav mig en massa dålig energi. Sara och David bestämde sig för att flytta hem till Sverige i slutet av maj, vi sade upp lägenheten på Osterhausgate 5a. Med 3 månaders uppsägningstid hade vi ändå ett gäng veckor kvar där. Jag kände att det behövdes rensas upp lite i röran och skaffa lite ny fräsh bra energi... Så jag och kusin André drog på roadtrip i slutet av februari till Göteborg och hälsade på en person som ger mig massa energi, Evelina Håkansson! Där hade vi en riktigt bra helg!


Energigivande dans!

I slutet av mars var jag och André på våran andra lägenhetsvisning och hittade en fiiin 2:a på Torshov. Vi hade galet mycket tur och fick den, fast vi inte skulle flytta in förrns juni. Jag planerade såklart in i minsta detalj hur jag skulle inreda den...



Det vart inte riktigt som jag planerat... =P

Påsken firades hemma i Ljusdal. Hann med en storshopping på IKEA inför flytten men myste mest med vänner och familj. Mammas nya glassmaskin var populär!


Jag och 2 av mina syskonbarn, Moa och Jon!

Nån gång där i mars/april så började jag lyssna en massa på Hanson igen. Den mest spelade låten det här året blev såklart en av deras låtar, nämligen "Penny and me". Min absoluta favoritlåt, vissa dagar går den på repeat pinsamt många gånger. Speciellt Taylors "Oh oh oh" i bridgen får håret på mina armar att resa sig... ;)


Hittade inte orginalmusikvideon men men...

Under första halvan av året hann vi med några fester också. De flesta lyckade men en var riktigt läskig. I slutet på april vart jag drogad på en av Oslos krogar. Tack och lov hade jag Bo vid min sida som fick mig hem och tvingade i mig vatten. Den kvällen fick Olle jobb på Shellstationen där Bo är daglig leder, tydligen kan man skaffa jobb på krogen här i Oslo.. =P


Min räddare!

Maj bjöd på en hel del. I början av månaden åkta jag, C1, C2, Vickan och Frida till Ullared för att tokshoppa på Gekås. Vi bodde i husvagn och hade det riktigt mysigt. Vi gjorde av med en massa pengar och hade skitkul!



16 maj vann Alaxander Rybak Eurovison song contest åt Norge och jag stog på en stol och dansade och sjöng när det hände. Låten är väldigt sönderspelad men på våra fester är det nästan alltid så att Rybakdansen kommer. Lätt årets låt!

 
Så ser den ut när den fångas på bild, Rybakdansen! ;P

17 maj är alltid galen i norge, och eftersom att norrmännen vann eurovision dagen före var de ännu galnare. Karl Johan sprängfylls med människor och alla har norgedräkter eller norgeinspirerade kläder. 2009 hade vi knallväder med massvis av sol och varma vindar. Mamma och hennes väninna Eva var och hälsade på mig och det är ett undre att vi lyckades hitta varandra i folkmassorna.


David och Sara på syttende mai! =)

Årets höjdpunkt måste ha varit när jag Olle och André tog vårat pick och pack och flyttade från hemska Osterhaus till underbara Torshov. Vilken uppgradering! Från gammalt, kallt och otrevligt till obegränsat med vamvatten, fin uteplats och nyrenoverat! 100 kr extra i hyra, vad är egetligen det?!

 
André dricker sin första öl i sitt rum! =P


Olle tullar med mig...

På Sveriges nationaldag, 6 juni hade vi inflyttningsfest i våran nya lägenhet. Temat var självklart Sverige, jag hade bakat blåa och gula muffins dagen till ära och alla gästerna hade gul/blåa kläder. En bra kväll! =)


Olle, Bo och André redo för party! 

Det var också i maj som jag köpte "Evighetens kyss", och min twilightmani satte igårng ordentligt. Jag hade juh sett filmen tidigare men böckerna är juh mycket bättre! Årets böcker är alltså lätt twilightserien. Jag läste alla 4 böckerna på engelska även fast jag hade läst första på norska.


Många av mina dagar låt jag och läste de där böckerna kan jag lova!

Midsomar firades ute i Lindeberg hos Carro och Martin. Ännu en lyckad fest! =) =)


Jag bjöd såklart på mig själv! ;)

Jag hade 2 veckor semester i slutet av juni, ni minns de är 2 veckorna som var så himla fina? Jag lyckades verkligen pricka in semestern rätt! Första veckan var jag i Ljusdal, sedan vart det en kryssning till Tallinn med André, Olle och Berna. Jag hann också med en snabbvisit hos min kusin Cissi i Stockholm där vi bl.a. gick på Gröna Lund. Aaah, det var skoj! =)


Berna, André och jag!

Nångång här dog Michael Jackson, minns att jag läste det när ag satt på centralen i Stockholm. Galet! Även Brittany Murphy dog i år. Sluta dö!!

Sommaren sprang förbi, hur fort kan tiden gå egentligen? Jag blev ett träningsfreak och tyckte att jag skulle genomföra minst 5 träningspass i veckan, helst det dubbla! Jag mådde oförskämt bra och trivdes med allt, läganheten, mina 2 sambos, vännerna, jobbet, arbetskamraterna, mm. 

I början av augusti kom min vän Lina från Göteborg och hennes kille Robin. Vi var på Øivinds årliga bryggefest och det slutade med att jag och C1 inte åkte hem förrns klcokan var 9 på morgonen. Slitna efteren hel natts festande, vad kul vi hade!


Slitna partysessor!

 Sommaren bjöd på många roliga minnen! =)

  
En riktig poskväll!! =P
 
I mitten av oktober fick vi besök utav Kakan och Emelie som funderade på att flytta hit till Oslo. De var ut på å slängde ut CVn å grejade på. Det GÅR att sova 3 stycken i mitt lilla rum, no problems! Men kanske inte längre än ett par nätter... Tack vare Kakan den här helgen så började jag kolla på "The big bang theory", serien som har blivit min absoluta favorit det här året!


AJ LÖÖÖÖV IT! =D

Den 19 oktober gick pytt og panne, som jag jobbar på, i konkurs. Jag var arbetslös i 2 dagar sedan köptes företaget upp och jag fick börja jobba igen. Men våran butik skulle bara ha öppet ut året så efter det tänkte jag flytta tillbaka hem till Sverige eller hitta på nått annat tok. När jag sedan blev erbjuden jobb som assisterande butikschef på pytt og panne på Storo så kunde jag bara inte säga nej. Jag blir kvar i Oslo!!

I slutet av oktober tog jag flyget till Stockholm för att tillbringa en weekend med min älskade kusin Cecilia och hennes Billy. Vi hann med Vasamuseét, fest och en härlig slappdag! Undebar helg!


Jennifer, jag och Cissi!


Halloween iår var en riktig höjdare! Vi var hemma hos C2 och Martins vänner Stig och Linda ute i bushen och festade järnet. Alla var så fina.. eller fula? Och det var skikelig morsomt!! =)


Andre vann pris för bästa kostym! =)

I början av november så åkte jag och en jäklarns massa vänner på en kryssning till Köpenhamn. Det var helt galet trevligt! Vi hann med en 3 rätters middag, shopping i Köpenhamn, en snabbtitt på "den lille havfruen", fest mm. Bäst var när vi badade bubbelpool ute på däck medans båten åkte. Var det najs eller vad?! =) =)

 
En del av gänget!

Sista delen av året bestod mest av jobb. Efter vi blev uppköpta har det forsat in varor och efetrsom v haft 40% på allt så har även kunderna tilltagit. Vi har haft massor att göra! Som tur vad så anställdes 2 nya, My från Trollhättan, asgo tjej och Steffen från Drammen. Jag jobbade som en idiot innan jul och ser fram emot nästa lönecheck även fast jag varit ledig över jul och nyår.

På tal om julen så spenderades den hemma i Ljusdal med mamma och pappa. När vi åkte från Oslo till Ljusdal, närmare bestämt 2 mil hemifrån så körde jag av vägen rätt ner i det snötäckta diket. André låg och sov och det första han sa var "Kunde´ru inte satt den i ett trä i alla fall?!" HAHA! Vi ringde efter pappa och farbror Hasse med sin cheva och så kom Martin, Linda och Kakan för att hjälpa oss få upp bilen.


I diket placerade jag bilen!

Juldagen spenderades tillsammans med Kattis, Carro, Vickan och hennes kille Richard. Vi spelade julklappsspelet, pratade gamla minnen och skrattade. En helt okej kväll det med! =)


Vi återskapade vårt gamla balfoto om ni undrar över den konstiga uppställningen... =P

Dagen efter juldagen var som gräddet på mosen. En entligen misslyckad kväll blev till en riktigt riktigt bra kväll tillsammans med Kakan! Vi somnade inte förrns halv 7 på morgonen. Då hade vi hunni med en snabbkväll på krogen, 2 efterfester och en massa tjejsnack på toaletten.


Fråga inte vad vi gör här...

Den 29 december så tog jag och Kakan min bil och satte fart mot Oslo. Hon och Emelie ska nämligen flyta till Oslo och de har fått tag i en lägenhet mitt emot våran, så vi blir grannar! Skitkul verkligen!! Vi hade en massa att prata omoch jag tror altdrig att en bilresa till Norge gått så fort nångång... =)

Nyår vet ni juh redan att det blev lycket! =)

Nu har vi gått igenom alla highlights 2009 och jag tycker det har varit ett bra år, kan kanske 2010 bli ännu bättre?! Jag är juh en optimist så det kan absolut jag tänka mig! =)

Så, ett sista statement of the year:

Vem var hetast år 2009?
Absolut Taylor, om det är Hanson eller Lautner kan jag dock inte helt bestämma... =P

 
En 4-barns pappa eller en sjuttonåring?! Shit vilka bra odds.... Haha! ;P


2010, here I come!

Godmorgon folkens!

Ja, jag skrev verklige god morgon.... När senast sov jag till 14:00?? Jag kan inte skylla på att det blev speciellt sent igår heller för vi var väl hemma före 1 igårnatt.



Jag åkte till C2 och Martin i Lillestrøm klockan 11:37 igår förmiddag. Jag och C1 var tillsammans med C2 värdar för kvällen och skulle såklart förbereda en massa inför kvällens festligheter.
När vi kom fram hämtade C2 oss i sin tvåsätes bil, tur att de inte bor långt från stationen... Väl i deras lägenhet började vi med att planlägga dagen och förbereda desserten, som var hemlagad chokladmousse. Det höll på att misslyckas då chokladblandningen vart för kall innan vi hällde i grädden i första omgången men vi lyckades rädda den. Efetråt käkade vi lite lunch och sedan fortsatte förberedelserna. Vi dukade bordet och kom då på att det bara fanns 12 tallrikar och 11 förrättstallrikar, vi skulle vara 13 stycken... Det fick lösas med några pappertallrikar.C1 och C2 ordnade sen med fläskfilén medan jag försökte få till någon snygg serviettvikning. Det slutade med att jag bannade och svor och gjorde en simpel dragspelsvikning. Jag fick också i uppdrag att ordna namnlappar och ordna bordsplaceringen.

Efter det kom det en liten paus i matlagandet och vi gjorde oss iordning samtidigt som vi spelade lite Wii fit, åka skateboard är absolut inte så lätt som man tror! =P
Runt halv 5 gjordes förrätten iordning och vi hade sån otroligt bra tajming på allt. Det gick som smort hela kvällen. Strax före 5 anlände de första gästerna och efter ca en halvtimme kom de resterande. Det vart en riktigt lyckad kväll med god mat och gott sällskap!

Tack så mcyket för en astrevlig kväll till:
Carro, Carro, Martin, Emma, Frida, Kakan, Olle, André, Annicka, Bo, Anna och Øjje!

Klcokan 11:15 kom en maxitaxi som körde oss till Operataket i Oslo. Där stog vi och skålade, lyssnade på Abbas "Happy new year" och kollade på fyrverkeri. Jäklarns vad det small överallt, annat än i lilla Ljusdal. Jag ringde tiull mammi på tolvslaget och vart skitförvånad när jag kom fram på första försöket. Jag fick önska gott nytt år till henne, pappa, farbror Kjell, hans fru Magareta, farbror Hasse och hans sambo Pia.

Efter ett tag var vi väldigt frusna, vi hade juh för sjuton klänningar på oss i vinterkylan, Tanken var att vis kulle ut och dansa men jag, Olle och Kakan smet in i en taxi och åkte hem istället. Strax därefter kom även André och Annicka. Vi sjöng lite singstar och sedan var det tack och hej för oss. Godnatt alltså! =)

Tyvärr kan jag inte slänga in några bilden i den här långa texten eftetsom min USBkabel till kameran är puts väck. Jag finner den inte nånstans... =(


RSS 2.0