Fredagen

Igår var det alltså fredag!

Vi väntar på massor av varor på jobbet och jag misstänkte att de skulle komma igår eftersom jag vet att de redan sänts från Danmark. 19 kartonger med Greengate!! Tyvärr kom dem inte igår, vilket antagligen betyder att leveransen blir på måndag. Då har jag ledigt, men jag vet att tjejerna som jobbar då är duktiga och klarar det. =)

Jag åt världens godaste lunch igår, ceasarsallad med räkor, kräftstjärtar, ägg och avocado! Mumma!!


GOTT!!

Sen stack jag ner till Elixia och fördrev en timme på löpbandet innan jag rattade hem. Hemma slängde jag ihop en snabb men god middag. Det är verkligen inte svårt att laga god och nyttig mat, synd att fler inte inser det!
Jag delade ett stort blomkålshuvid i mindre delar och lät det koka 10 minuter i en kastrull tillsammans med 2 dl grädde. Under tiden skar jag paprika, squash och chorizo i bitar och stekte dem. Sen är det bara att salta och peppra och gå lös med stavmixern så det blir blomkålsmos. På 15-20 minuter fick jag och Pernilla en riktigt lyxig och god fredagsmiddag, skitlätt!!


Gott!!

Till middagen blev det en par glas rödvin och vi svirade sen om till finkläder. Kakan med vänner är och hälsar på i Oslo och vi hade bestämt att vi skulle möta upp dem. 


Fit for fight!


I väntan på trikken...

Vi mötte upp Kakis och gänget på Latter där vi satt och pratade en stund. Sen bestämde de sig för att göra kväller så jag och Pernilla fortsatte till Bar1. Där träffade vi några random människor som vi satt och snackade lite med. När klockan blivit över 2 började jag lessna rejält och halv 3 tog vi bussen hem. Idag känns det som att jag lika gärna hade kunnat vara hemma. Inte för att jag mår dåligt idag, det blev trots allt inte mycket sprit igår, men jag hade inte speciellt kul. Jag föredrar hemmafester eller att man samlas ett gäng och hittar på saker. Spela spel, bowla, gå ut och äta eller bara sitta och prata på nån servering. Jag behöver heller inte dricka alkohol för att ha kul. Skärpning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0