The bomb

Igår släppte jag bomben offisiellt, alltså på facebook... ;)



Teatime

Vi har galet mycket te här på Amalienborg!

Varje kväll dricker jag och Pernilla minst en kopp te var för att försöka få förrådet att i alla fall sina lite tills vi ska flytta hem. Här hittar man vit, grön, svart, rooibus, frukt, oolong, ört och alla möjliga tesorter man kan tänka sig. Så vi klunkar på!!


Grönt chaité i mugg från pip.

Idag var det dags att jobba igen efter 3 dagars sjuk ledighet. Jag känner mig mycket bättre men jag höll på att tappa rösten den sista timmen så jag bestämde mig för att vänta med träning i en dag till. Jag håller på att bli galen när jag inte får träna. Men imorgon ska jag försöka mig på ett besök till gymmet. Inget styrkepass men kanske lite crosstrainer i alla fall! 

Tisdagar är i alla fall alltid trevliga på jobbet. Jag öppnar ensam, det är väl inte så skoj, men klockan 13 kommer Victoria. Henne är det alltid skoj att jobba med, roligare människa får man leta efter. Jag kommer verkligen att sakna alla jag jobbar med när jag flyttar för tjejerna på Smageriet är underbara! ♥

Promenaden

Är nu hemma efter en timmes promenad som slutade i kalabalik!!

Fullt utrustad med ullunderställ, vinterjacka och mössa samt jacka på voffsingen så begav vi oss ut mot Frognerparken. När vi kommit över vägen möter vi våran granne som har 2 STOOOORA hundar, en dobberman och en bulldogg tror jag att det är. Jag blir juh livrädd så fort jag ser dem men Shira bryr sig inte så mycket... Shira sprang i alla fall på i bra fart och jag släppte henne en sväng i parken. Då hon inte hade nån speciell lust att lyssna på mig och gärna sprang en bra bit framför så satte jag på henne kopplet igen. Vi mötte såklart ett gäng hundar, det gör man alltid i parken. Vi hälsade på några och ignorerade några andra.


Redo för promenix!


Suddig Shira!

Sista vägövergången innan vi kommer till vårat hus är lite omständig. Det finns ingen trottoarkant där för det är en gångväg som går ihop med vägen, riktigt konstigt men så kan det vara här i Norge. Shira stannar alltid vid trottoarkanten när vi ska gå över en väg men här blir hon alltid förvirrad. Så jag koncentrerar mig extra noga på henne och vägen, jag ska precis saga "stanna" när jag RAMLAR!! Årets första vurpa, men det värsta är att när jag faller på ändan så tappar jag kopplet. Det är ett flexiband, alltså ett rullband, så när jag tappar det så börjar det att rullas in. Shira blir livrädd och skenar iväg. Jag skriiiker "STAAAANNNA SHIRA!!", men hon springer som en galning över vägen. Jag flyger upp efter henne, det kommer en bil men hon är framme vid ingången till gården vid vårat hus redan. Chauffören i bilen stannar ändå så jag springer efter lillfröken som sprungit till en av våra grannar som står vid en bil. "Ursäkta" mummlar jag till våran förvånade, unga manliga granne. Jag tar av Shira kopplet och vi går mot dörren, tror ni inte att grannen självklart bor i våran port! SUCK!!

Rädsla och pinsamhet, räckte det inte med en av dem?!


Nu sitter jag i soffan med Shiris i knät, hon har fått ett ben som hon gömt nånstans och jag käkade tomatsoppa. Både hon och jag är lugna nu men hjälp vilket avslut på promenden!!


Tomatsoppa med keso, skinka och oregano (fejkpizza)
och knäcke med ost och gurka!

Busfröken

Idag har Shira Shakira varit i sitt esse...

Först hittade hon en tom köksrulle som var superkul att slita sönder, helt okej för mig. 


Offer nr 1; köksrullen


Sen, under tiden jag var i badrummet och satte in linserna (det tar väl max 2 minuter). Så hade hon rivit ur hur mycket stoppning som helst ur en kudde. Det låg över hela soffan och även på golvet.


Offer nr 2; den gröna kudden

Det här tyckte jag inte alls var lika okej, jag ropade nej och tog bort henne därifrån. Men sen så kunde jag inte hålla mig ifrån att skratta. Knäpphund!!
Så nu ska vi gå ut och gå på promenad upp till Frognerparken så hon får springa av sig lite energi. På så vis kanske jag slipper flera bus idag av lillfröken...

TRÄÄÄÄNING

Man ska juh försöka att se det positiva i allt. Det som är bra när jag är sjuk är att jag får sån galen träningslust!

Så nu sitter jag och läser träningsbloggar och planerar STYRKETRÄNING för fylla muggar!! Elixia har ett pass om heter 500 kcal, ett 30 minuters stenhårt pass som jag ska ta och pröva nån dag snart. Har jag tur så lyckas jag lura med mig någon av mina väninnor.. Moahahahaaa!



Jag måste bara tipsa om världens bästa strumpor också, Kari Traa har världens bästa som sitter superbra på. Jag hatar när strumpor glider av och man går och trampar på halva strumpan i skon. Det gör definitivt inte dessa!!


KARI TRAA

"Bara" förkyld

Det går åt rätt håll, min dunderförkylning är nu "bara" en vanlig förkylning...

Jag sitter inne på mitt rum, på min säng, och skriver detta inlägg. Alldeles nyss kom Shira insmygandes och ska självklart lägga sig i knät. Hon är juh så söt men jisses vad hon är bra på att vara i vägen ibland.. Speciellt när hon tycker det är superkul att jaga min hand... Haha! ;)


Mitt emellan mig och datorn ligger den en voffsing!

Hon älskar att stjäla saker från mitt nattduksbord. Hårspännen, kvitton och andra småsaker som jag har liggandes där försvinner otroligt snabbt efter att jag lämnat dörren öppen i 3 sekunder.. 

Men i alla fall, min förkylning går mot sin slutperiod. Idag är jag inte lika trött, locket för öronen har släppt och huvudet känns inte fullt med bomull längre. Jag hoppas jag mår bra imorgon så jag kan börja träna igen på tisdag. Jag blir så rastlöst och får abstinens när jag inte kan göra saker. Igår orkade jag knappt gå på toaletten. Det suger rejält när man blir så nedslagen.

En annan grej som händer när jag är sjuk är att jag tappar all matlust. Jag blir inte hungrig heller. Så jag äter bara för att jag vet att jag måste. Inget smakar speciellt mycket och jag är inte ens sugen på glass. När Pernilla kom hem igår med en påse salt sild blev jag dock väldigt glad. Det var gott!!


Jamjam!!

Vi åt inte bara godis utan vi gjorde också dagens bragd och lagade västerbottenpaj. Pernilla har världens bästa recept med spinat och pinjenötter. Så galet gott! Det fick bli dagens lunch/middag också!


Göttans!!

Dunderförkyld

Jag har åkt på världens förkylning!

Jag hostar, snorar, har ont i huvudet och är trött i kroppen. Det känns lite bättre idag men igår var jag däckad i stort sätt hela dagen. Låg på soffan och i sängen och tog små sömnlurar lite då och då. Att jag klockan 21:30 var så trött så jag gick och la mig var inte helt normalt men att jag sen sover ända till klockan 10 i morse, det är knäppt. Hur kan man sova i över 12 timmar när man inte gjort annat än legat ner hela dagen?

Myskväll?

Ååååheeeoooj, helt galet vad trött jag är nu!

2 dagars mässa här slagit ut mig totalt och på köpet har jag blivit dunderförkyld...

Kvällen spenderas därför på Kent (soffan) med ett gäng konfektbitar. Pernilla har hoppat in i baren ikväll så kvällens sällskap är en energisk chihuahua. Shira är inte alls lika trött och myssjuk som mig. Men det är kanske bra att det är nån här som håller mig vaken för utan hennes bus hade jag nog sovit nu...


BUUUUUS!!

Så uppdateringen om hur dessa 2 mässdagar varit kommer tidigast imorgon...

Gave & interiør

Idag har jag varit på mässa!!

I dagarna så håller gave & interiør sin vårmässa. Det är så sinnesjukt KUUUL att gå på mässa. I LOVE IT!! Jag och Kirsti har idag hunnit med inköp från Greengate, Pip, La praline, Saga form, Smak på bord, mm. Jag håller på att längta ihjäl mig tills varorna kommer. Det är så kul att fräscha upp butiken med nya varor.


Se på sjutton, en dagens outfit!!


Förra året stog det inköpare, det var coolare.. ;)


Kom hem med 2 nya bagar, en pip och en greengate!!


Även lite choklad smet med..


Tjoohoo!!

Om en timme ska jag hem till Kirsti och äta middag tillsammans med henne, Mette och Liz. De sista 2 är Kirstis väninnor som är här för att besöka mässan. De har också butiker liknande våra. Det ska bli trevligt! 

Några fler bilder från mässan kommer senare ikväll eller imorgon...

Funderingar

Jag skriver inte så ofta om mina tankar och funderingar här på bloggen...

Helt ärligt är är jag ganska dålig på att prata om dem också, även med mina nära och kära. Är jag frustrerad eller mår dåligt och behöver någon att prata med så ringer jag mamma. Inför alla andra vill jag helst vara glad och pigg. Gråter gör jag, om jag absolut måste, helst i duschen. Ibland händer det när jag druckit alkohol också. Jag ogillar starkt att gråta! Jag tror inte att det är många som sett mig fälla tårar nykter, har du gjort det så kan du räknas till några av de få som jag öppnat mig för.

De senaste veckorna har det flugit runt många funderingar i mitt huvud. Många saker är på gång och framtiden är lite oviss. Jag avundas människor som har starka mål och som vet vad de vill göra med sitt liv. Jag hör till dem som inte vet. Jag är inte rädd för ovissheten, det är också en slags frihet utan måsten och krav. Jag har en ofattligt bra grund och mina förutsättningar är mycket goda. Men den närmsta framtiden är ändå skrämmande, spännande men skrämmande!

Igår hade jag svårt att somna. Delvis på grund av att jag intagit fler koppar kaffe än jag vanligtvis brukar och för att jag tränat ganska sent och då brukar få sömnproblem. Men den största anledningen var att jag kände mig ensam. Lonely not alone. Jag gillar inte att svenska språket bara har ett ord för ensam, norge har två; alene och ensom. Jag har inget emot att vara alene, men jag hatar att känna mig ensom. 

När jag har varit i förhållanden så har jag aldrig haft sömnproblem. Har jag någon bredvid mig i sängen så sover jag som en stock. Jag behöver inte ens bli omhållen, att se en rygg på andra sidan sängen håller mig kolugn. Ibland kan jag till och med tycka att det är jobbigt att ligga för nära varandra. Att vakna av att höften låst sig eller att armen somnat är inte direkt skönt...

Just nu skulle det dock vara väldigt mysigt att vakna i någons famn. Jag längtar efter fredagskvällar uppkrupen i soffan i mysbyxor, jag saknar någon jag kan köpa choklad till, jag vill ta långa bilfärder med lugna favoriter, jag saknar någon som tycker jag är vacker utan smink, jag längtar efter skratt och bus, men mest av allt så saknar jag någon att somna och vakna tillsammans med. Även om axeln ömmar eller fötterna är stelfrusna för de inte fått nått täcke på sig...

FOOD, INC.

Idag har jag kikat på FOOD, INC.

Den handlar om den amerikanska matindustrin. Man får se hur nötkreatur slaktas efter att levt på en föda av majs och stått i sin egen avföring. När de slaktas hamnar det bakterier i köttet så det måste tvättas med ammoniak och annan skit. Historien om lille Kevin, som 2,5 år gammal dog efter att ha ätit en hamburgare som var smittat med e-kollibakterien berättas.  Man får se hur kycklingar föds upp och slaktas efter 40 dagars levande utan att ens få se solljus. Med så manipulerade kroppar att de inte ens kan gå ordentligt, allt för att vi människor ska få fina och stora bröstfiléer. Det berättas av 1 av 3 amerikaner födda efter år 2000 beräknas att drabbas av diabetes. Både människor och djur blir utnyttjade av de stora mäktiga företagen. 

Tur att man inte bor i USA är väl första tanken. Men jag tror man ska vara försiktig med att höja Norden i skyarna, vem vet hur situationen ser ut här om några år... Ett av företagen det berättas om i filmen, Monsanto, försöker att erövra alla frön i hela världen, de är etablerade i Sverige.

Kanske inte den roligaste filmen att se, men en viktig!



Såhär ska ingen ko ha det!


Skillnaden på kycklingar...

Koffein

Idag har jag bäljt i mig mängder av kaffe och te...

Ibland har jag riktiga koffeindagar, idag var en sån. Startade dagen med frukost och en stor kopp kaffe. Framme på jobb drack jag en kopp te, ett par timmar senare en enkel kanelsojalatte, innan lunch blev det ett stort glas te, efter lunch en dubbel espresso och innan träning en enkel espresso...


Dubbel espresso i pipmug!

För att kunna ha en chans att sova inatt så blev det ett spinningpass på 55 minuter. Trots mitt höga intag av koffein så var det ganska jobbigt och trögtrampat i benen idag. Dels så kan det bero på träningsvärken ifrån söndagen och gårdagen, dels berodde det på vikariens DÅLIGA musik. Det var en någorlunda bra låt utav 12? KASST!! Musik är så otroligt viktigt för mig när jag cyklar, en peppande låt kan få mig att orka hur mycket som helst!


Svettigt!

Trots ett "dåligt" pass så gjorde jag nog en ganska bra insats för svettig, det blev jag!

Gröna skoskydd

Idag när jag anlände till Elixia på Carl Berner möttes jag av gröna skoskydd...


Gröna, som elixia!

Det  här är juh så galet smart. Elixias färg är juh grönt, inte bara deras logga utan det mesta där är just grönt. Gröna fondväggar, gröna handdukar, gröna sopkorgar så varför inte gröna skopåsar?! Genialt!!

Idag blev det boxing tillsammans med Lina. För att ta mig till det träningscentret så måste jag åka buss till andra sidan stan. Det ska ta 26 minuter enligt trafikanten, men runt klockan 18-18:30 när många ska hem från jobb så tar det alltid längre tid. Det som är bra är att jag kliver på relativt tidigt på bussresan så när de stora folkmassorna ska kliva på runt nationalteatret, jernbanetorget och brugata har jag redan sittplats. 

Träningen idag gick jättebra, vi körde till och med lite extra mage och rygg. Imorgon kommer jag ha träningsvärk!!

Pasta i stora lass

Vad skönt det är att starta dagen med träning, man blir mer "vaken" under hela dagen.

Zumbapasset var riktigt bra, passade på att köra lite extra styrka på rumpa, mage och rygg efteråt också. När jag ändå var ute på så stannade jag till på brun og blid för att sola lite också. Så jäkla skönt!

Väl hemma så städades det lite här i lägenheten. Jag och Pernilla gick igenom skafferiet och hittade detta:


PAAAASTAAA!!

Varifrån all denna pasta kommer ifrån har vi ingen aning om. De måste tillhöra våra tidigare sambos för ingen av oss äter vit pasta. Problemet nu är att vi inte vill kasta all denna mat, den skänkes gratis till den som vill ha skiten.. ;)

Våran mat idag bestod av hemgjorda hamburgare, glömde helt att ta en bild för de var så sjukt goda. Men slänger upp en gammal som togs när vi också hade lagat burgare. 


Haaamburgers!!

Om en par timmar ska jag möta upp Lina och ta en promenad med henne. Hon och André har bott på hotell i helgen och firat sin ettårsdag tillsammans. Tiden går fort... =)

Pre frukost

Idag är det träningssöndag!!

Är galet laddad för att skaka av mig lite energi, och återfå ny, klockan 11 då jag ska på Zumba. Gårdagen var allt annat än sund men de onyttigheter som slank ner igår ska tränas bort idag. Ge och ta eller hur är det... ;) 

Energiboostar kroppen med först en greendrink, omega 3-6-9, vitaminer och krom.



Cirkus en halvtimme senare blir det smoothie och grape.



Nu köööör vi!! =)

Internetproblem

Vad frustrerade det är när man inte har internet....

Under hela dagen igår så hade vi inget internet. Vårat fungerar inte för att det är en liten svart anslutningsplutt som gått sönder. Har försökt köpa ny men det är ingen som har en. Har kontakt med våran internetleverantör men dem är ganska svåra att hänvända sig till. Det superdumma är att jag måste in på deras hemsida och leta reda på ett kontaktschema varje gång jag ska skriva till dem. Även när de svarar på mitt mail och har frågor till mig så måste jeg till det där jäkla schemat. Så jäkla dumt om du frågar mig, nyss skrev jag i just deras kontaktskema att jag tyckte det var riktigt dåligt att jag inte kan svara på deras mail direkt från min mail samt att människan som svarat på mitt mail inte skrivit sitt namn. Så jäääkla oprofessionellt! 

Vi har ett gammalt uttag i våran vägg och det är så svårt att förklara hur det ser ut. Det hade varit tusen gånger lättare att skicka iväg en bild, men det kan jag alltså inte. Hoppas att de förstår mig ändå och att våran granne inte stänger av sitt internet under dagen.... 

Såhär ser vårat vägguttag ut:

Såhär ser den svarta grejen ut som man sätter in där:



Inte sååå lätt att förklara när man som mig är ganska oteknisk och inte har en aning om vad det heter...

Thank God It's Friday

It's friday, friday!!

Idag har det varit lite mer att göra på jobbet, tack för det! Dagarna går så segt när det händer lite men dagen idag rullade på i någorlunda bra fart. Fredagar brukar det alltid trappas upp med kunder som ska fixa det sista inför helgen. Sen är det såklart fler som handlar choklad inför helgen än inför en vardag. Så är det bara!

När jag jobbat klart tog jag min träningsbag och rörde mig mot elixia. 40 minuter på löpbandet blev det idag, varav 30 var löpning. Det gick ganska segt idag, benen var tunga, men det känns ändå alltid bra när man är klar. Drog på mig ett par mysbyxor och hoppade in i en överfull buss hem. Stackars de som stog närmast mig... ;) Nejdå, så svettig var jag inte. 

När jag kom hem var jag hungrig som en varg, så jag slängde snabbt ihop en omelett som alltid mättar min mage. Pernilla var hemma före mig för en gångs skull. Hon hade fått gå lite tidigare för att åka hem och byta om och hoppa på nästa pass. Någon som var sjuk och Pernilla ställde upp. Att hon sen hade fått vänta på kollektivtrafiken i 40 minuter för att det var nån som hade blivit påkörd av en trikk lite längre bort var väl inte så himlarns välplanerat. 

Ikväll så har vi lønepils med jobbet. Vi ska träffas på TGI fridays och dricka öl/vin/vad man vill och umgås. Sist vi hade det var det riktigt, riktigt trevligt. Hoppas ikväll blir lika lyckad men det är svårt att misslyckas med alla goa tjejer jag jobbar med. =) Jag jobbar såklart imorgon så jag ska försöka att ta det lite lugnt. 


Tummen upp för lønepils med Smageriet!!

Kycklingsoppa och ingen träning

Torsdag är väl en sån onödig, mitt i veckan dag?!

Jag startade dagen med att gå till jobbet, 35 minuter tar det och är en riktigt skön promenad. Öppnade som vanligt halv 10 och klockan 11 kom Jacqueline. Hon är det nyaste tillskottet på Smageriet och den första svensk jag anställt. Så det var Swedish power fram till klockan 13 då norska Hannah också kom. Förutom att vi fick en stor kaffeleverans idag så har det varit suuuuperlugnt. Jag gick hem klockan 16, en timme tidigare. Med betoning på gick för jag promenerade faktiskt hem också. Duktiga jag! ;)

Svängde in på Norges största icabutik (med vinmonopol, det ni!) och fick tag i kycklingfilé på tilbud. Gick hem och lagade mig kycklingsoppa. Guuud så underskattad mat!!

Kycklinsoppa och sparris

Planen var att jag och Pernilla skulle träna pilates ikväll men efter gårdagens löpning och styrketräning så kände vi oss inte särskillt peppad för det. Med dagens sammanlagt 70 minuters promenerande känns det helt okej att spendera kvällen på Kent (soffan). 

Jag hann med att införskaffa mig en ny scarf idag med, en hallonröd. Riktigt fin tycker jag själv. Att jag ser ut som jag inte sovit på flera dagar tycker jag att ni kan ignorera.. ;) 


Den är "knalligare" i färgen i verkligheten

Om ungefär en halvtimme börjar biggest loser, jag älskar verkligen det programmet! Tror jag ska vardagslyxa till det med en kopp te eller två medans jag ser på hur de jobbar på att gå ner i vikt.. =)

Fredag den 13

Startade dagen med att försöva mig...

Men varför i hela friden sitter jag då och bloggar undrar ni? Jo, jag försov mig bara en halvtimme och det är min "kosetid", alltså min mystid på morgonen. Så jag är egentligen inte sen. Tur i alla fall att Pernilla vaknade och väckte mig eftersom min telefon stängt av simkortet, Det var därför mitt alarma inte ringde. Snoozar jag mer än 3 gånger gör den alltid så men nu har den tydligen börjat redan innan alarmet ringer. JOBBIGT!!

Vaskning av sjokoladedisk!

Idag på jobbet har det varit såååå lugnt,
så jag gjorde en ordentlig rengöring av chokladdisken!

Först ska chokladen plockas ur...



Sen torka, gnugga och tvätta.. =)



Sen fylla på choklad och se till att det ser riktigt snyggt ut!



Innifrån disken ser det ut såhär..



Namnam!!



Sista bilden är min favvis, mörk choklad med smak av bergamott,
kaaaaanske att det blir en sån på lördag.. ;)

Promenix!!

Idag hade jag och Pernilla tänkt att dra på gymmet och köra lite crosstrainer.

Planerna blev dock ändrade när hon och lilla Shira kom hem från jobbet. Lilla fröken Westin hade så mycket energi i sin lilla kropp, sprang, hoppade, skuttade och hade sig så vi insåg att hon nog behövde en ordentlig promenad. Under tiden vi tog på henne jacka och skor (hon fryser som en galning annars) så somnade hon nästan. Efter en timmes springande så fick hon ett damputbrott när vi kom hem men nu ligger hon och myser i Pernillas knä. 


Innan promenaden...

Nu är det soffahäng som gäller i en par timmar framöver. Det juh biggest loser ikväll igen!! =)

Biggest loser

Äntligen har det startat igen!!



Biggest loser Sverige är ett av mina favoritprogram. Jag tycker det är så intressant att se hur mat och träning kan förändra människor. De kommande onsdagarna mellan klockan 21-22 finns jag i min soffa framför tvn!

Om mig...

Jag...
Jag blir deprimerad om jag inte tränar. Jag vill ha minst 3 barn.
Jag blir ett monster när jag är hungrig. Jag dricker minst 2 liter vatten varje dag.
Jag tycker jag är snyggast i träningskläder. Mina favoritfilmer börjar med texten "based on a true story".
Gillar jag en låt kan jag lyssna på den på repeat i flera dagar. Jag gråter oftare när jag är arg än leden.
Jag tycker inte om att sova länge.
Jag blir på bra humör av att sjunga. Jag får bra självkänsla av att köra bil.
Ägg gör mitt liv lättare att leva. Jag dricker helst mitt kaffe svart med en skvätt osötad sojamjölk.
Jag älskar peppar! Jag tror på spöken. Jag är tidsoptimist, 5-10 minuter för mig är i verkligheten 20.
Om jag vann en miljard skulle jag inte sluta jobba.
Jag är en jävel på växelräkning. Jag förlorade oskulden på fredag den 13e. Jag schöjs av artifisiell jordgubbslukt.
Jag har aldrig varit i Thailand. Jag har varit i Dubai. Jag tycker att jag har snygga ben.
Jag skulle lätt kunna äta fisk varje dag. Min favoritchoklad smakar te. Jag är mycket sällan sjuk.
Getingar hör till det värsta jag vet. Jag dagdrömmer varje dag.
Jag...

Jag blir deprimerad om jag inte tränar. Jag vill ha minst 3 barn. Jag blir ett monster när jag är hungrig. Jag dricker minst 2 liter vatten varje dag. Jag tycker jag är snyggast i träningskläder. Mina favoritfilmer börjar med texten "based on a true story". Gillar jag en låt kan jag lyssna på den på repeat i flera dagar. Jag gråter oftare när jag är arg än ledsen. Jag tycker inte om att sova länge.

Jag blir på bra humör av att sjunga. Jag får bra självkänsla av att köra bil. Ägg gör mitt liv lättare att leva. Jag dricker helst mitt kaffe svart med en skvätt osötad sojamjölk. Jag älskar peppar! Jag tror på spöken. Jag är tidsoptimist, 5-10 minuter för mig är i verkligheten 20. Om jag vann en miljard skulle jag inte sluta jobba. 

Jag är en jävel på växelräkning. Jag förlorade oskulden på fredag den 13e. Jag schöjs av artificiell jordgubbslukt. Jag har aldrig varit i Thailand. Jag har varit i Dubai. Jag tycker att jag har snygga ben. Jag skulle lätt kunna äta fisk varje dag. Min favoritchoklad smakar te. Jag är mycket sällan sjuk. Getingar hör till det värsta jag vet. Jag dagdrömmer varje dag. 


Inspirerad av Egoina...

Årets första träning!!

Årets första träning är avklarad!!



Det blev boxing tillsammans med Lina borta på Carl Berner.
Det tar ett tag för mig att ta mig dit men det var det värt för passet var superbra! Det kommer att bli flex boxingpass kan jag lova!! ;)

RSS 2.0