"Bara" förkyld

Det går åt rätt håll, min dunderförkylning är nu "bara" en vanlig förkylning...

Jag sitter inne på mitt rum, på min säng, och skriver detta inlägg. Alldeles nyss kom Shira insmygandes och ska självklart lägga sig i knät. Hon är juh så söt men jisses vad hon är bra på att vara i vägen ibland.. Speciellt när hon tycker det är superkul att jaga min hand... Haha! ;)


Mitt emellan mig och datorn ligger den en voffsing!

Hon älskar att stjäla saker från mitt nattduksbord. Hårspännen, kvitton och andra småsaker som jag har liggandes där försvinner otroligt snabbt efter att jag lämnat dörren öppen i 3 sekunder.. 

Men i alla fall, min förkylning går mot sin slutperiod. Idag är jag inte lika trött, locket för öronen har släppt och huvudet känns inte fullt med bomull längre. Jag hoppas jag mår bra imorgon så jag kan börja träna igen på tisdag. Jag blir så rastlöst och får abstinens när jag inte kan göra saker. Igår orkade jag knappt gå på toaletten. Det suger rejält när man blir så nedslagen.

En annan grej som händer när jag är sjuk är att jag tappar all matlust. Jag blir inte hungrig heller. Så jag äter bara för att jag vet att jag måste. Inget smakar speciellt mycket och jag är inte ens sugen på glass. När Pernilla kom hem igår med en påse salt sild blev jag dock väldigt glad. Det var gott!!


Jamjam!!

Vi åt inte bara godis utan vi gjorde också dagens bragd och lagade västerbottenpaj. Pernilla har världens bästa recept med spinat och pinjenötter. Så galet gott! Det fick bli dagens lunch/middag också!


Göttans!!

Kommentarer
Postat av: Madde

Haha.. Spinat ja... ;) Spenat heter det väl på svenska---

2012-01-29 @ 17:48:22
URL: http://bangboom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0