Bananpannkaka

Dagens lunch blev grön bananpannkis! 

Det blev en sen lunch idag på grund av sovmorgonen. Äter man frukost vid 10 så är man inte direkt hungrig klockan 12. I alla fall inte jag, inte ens som höggravid! Törstig och kissnödig är jag konstant men inte hungrig... ;)

Idag gjordes pannkakan på en halv banan, två ägg och en stor näve babyspenat. Babyspenat är ett av mina favoritlivsmedel. Så otroligt mycket näringstätare än t.ex. isbergssallad som nästan bara innehåller vatten. Sen är det så lätt att slänga ner lite babyspenat i allt ifrån juice och smoothies till grytor och såser för att öka näringsvärdet lite. Samt att gröna bladgrönsaker innehåller bland annat A-vitamin, järn och folsyra som alla är viktiga att få i sig när man är gravid. Det känns bra!

Idag blev det 3 halvstora pannkakor, jag åt 2 av dem. Jag har lite svårt att få i mig mat och försöker äta lite och ofta istället. Det får lixom inte plats så mycket mat nu när Bebben tar upp en massa plats och jag ska ju även kunna andas. Jag toppade pannkakorna med grädde, äpple och kanel. Det smakade toppen! 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0