Ullared!

HEJ!!

Använder mig lite utav jobbet för att kunna blogga och visa er hur jag hade det på Ullared i helgen!! =)

Våran avresa blev lite försenad pga köer genom Oslo, men så småningom var vi på väg...


C1 i bilen! Observera att Vickan lyckats få med sig själv i backspegeln...


Vi stannade på ett "Värdshus" som snarare var hamburgerrestaurang. De 3 killarna som jobbade där verkade inte ha sett 5 tjejer samtidigt nån gång för de glodde och smörade som sjutton. Vi hade rätt skoj åt det...


Vickan och Frida på "Värdshuset".


C2 och jag väntar på vår mat.

Efter matrasten och lite bilgodipåfyllning vid en mack så tog jag över körningen. Gasade på och vid 11-tiden var vi framme vid våran destination, Gekås camping! Vi blev tilldelade husvagn nummer 15. 


Vårat hem de kommande dagarna.


Husvagnen var beräknad för 4 personer så vi stationerade helt enkelt Carro på golvet! =)

Efter en god natts sömn, ehurmn, jag menar en natt utav regn, oväder och en klocka som ringde alltför tidigt (05:30) så tvingade vi oss själva att kliva upp. Det blev lite frukost innan vi gjorde oss iordning och åkte mot Gekås Ullared. Kvart i 7 ställde vi oss i kön och då var det ändå bra många framför oss.


Frida, jag, C1 och C2 i kön.


Kön framför oss, den vart dubbelt så lång på bara några minuter...

Väl inne så började allt på allvar. Vi shoppade, shoppade och shoppade lite till! Herre gud vad stort det är! Det finns över 50 kassor, fatta 50 KASSOR!! Jag vart faktiskt väldigt imponerad på hur mycker bra saker det fanns. Allt från tandkräm och diskmedel till bestick och glas till pyntsaker och tavlor! Vi shoppade i ca 4 timmar.
 

Fulla vagnar efter vårat besök!


Det roliga är att på bilden är inte ens klockan 12 på dagen. Vi bestämde oss för att ta en tur in till falkenberg som liger ca 3 mil bort. Där handlade vi på systemet plus åt lasagne till lunch.


Carro och jag på restaurangen i Falkenberg!

På väg hem från Falkenberg vart vi alla jättetrötta och vi funderade på att åka hem och vila en stund. Men så kom vi på att om vi la oss ner skulle vi somna och inte kunna sova på natten. Så då åkte vi tillbaka till Gekås och tog oss en runda till på Ullared. På så sätt fick vi en timme till att gå. efter det tyckte vi att det var okej att gå och duscha och sen laga mat. Vi hade köpt kött, potatissallad, sallad, vin och engångsgrillar så det vankades lyxmiddag! =P


C1 och Frida var grillmästare!


Middagsdags!

Vart lite tok vid middagen. På köttfötpackningen stod det nämlgen att det skulle vara 6-8 köttbitar men det vara bara 4. Vi delade systerligt så alla vart förnöjda ändå. Ett till problem var att vi bara hade 4 stolar. Vickan hade köpt en liten ihopfällbar stol som var förfärdligt obekväm. Så jag löste problemet genom att låna en stol utav husvagnen mitt emot som ingen bodde i.


Efter middagen åt vi en massa gott!


Vi spelde spel och hade väldigt kul!


C1 hade lite problem med en av frågorna! Hehe!



Vi koste oss med en massa ljus!



Spelade roliga spel!


C1 skulle rita en haka!

Klockan 11 på kvällen var vi helt slut. Vi gick helt enkelt in och la oss. När senast var man såhär trött på en lördagskväll tro...? Fast vi hade juh varit uppe i 17 timmar också...

Dagen efter vaknade vi halv 9, klev upp, diskade, städade husvagnen och klockan 10 lämnade vi in våra nyclar till campingen. Idag var planen att vi skulle ahndla i alla småbutiker runt om. Jag hittade nya skor och nya väskor.


Vi var in på sexshoppen och kikade lite. Där fick vi en present, en rumppenhållare. Otroligt ful!


C1 var lycklig över att det fanns en kexbutik, med det slutade med att Frida handlade!


Vi avslutade shoppingen med en asgod pizza!


På hemvägen var det en lastbil som hade kört av vägen och nått hade exploderat i en tunnel så hela E6an var avstängd. Ganska frustrerande att stå i kö när man bara är 10 mil från Oslo... Tillslut kom vi i alla fall hem!


På väg hem!


Vad gör det att man står i kö när man har underhållning i baksätet?!

TACK TJEJER
för en oförglömlig helg!!

Kommentarer
Postat av: c2

åh de va verkligen en rolig helg!! vi ha mer mer mer av det.... sög att vakna upp och inse att de är måndag igen =(

2009-05-11 @ 23:15:27
URL: http://coccoline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0