Juldagen!

Krogen på juldagen är för många ett måste....

Jag har inte varit ut på juldagen de senaste 2 åren. Lång kö, alltförmycket människor, armbågar på dansgolvet, smockat i baren, nej det är inget för mig. I år blev det en skräll och jag gick ut och hade faktiskt riktigt skoj. Det kan juh bero på att mina förväntningar var de ovanstående, att det skulle bli en skitkväll...

Först kom Kattis och Linda hit. Vi skulle ta bilen till Skästra för att hämta upp Kattens mobil som hon glömt där. Mitt i våran backe så tvärdör bilen och vägrar röra sig åt nått håll. Det gick inte ens att rulla ner den. Dert var helt enkelt inte meningen att vi skulle ge oss ut på vägarna den kvällen.

Vi gick in och drack vin istället... ;)


Slagsmål om sista vinskvätten?

Efter lite skvaller och catching up så gick vi upp till Lisa och Micke där det var lite fler människor.


Linda och Kattis!


Per och André!


Per, André och Lisa!

Kvällens skratt var väl när Lisa kommer instormande från hallen med en väska i handen och ropar:
"VEMS ÄR DET HÄR?!"
Varpå Kattis svarar: "Det är min...."
Lisa: "Jaha, jag har knäppt ett kort med kameran åsså tog jag ett tuggummi!"


Lisa i min fiiina Norgemössa! ;)

Kön på Järnvägs var inte så lång som jag trodde, det var inte så kallt som jag trodde, jag fick inga blåmärken och jag lyckades danse en massa! Plus att jag träffade endel välbekanta ansigten! Awesome!! =)


Christmas Time!

Let's love one another on this holy night!Min favorit jullåt! Så otroligt fin! =)


GOD JUL!!

God Jul allihopa!!Vaknade utsövd och nöjd i min säng hemma på Böngatan nu på morgonen. I köket satt mamma, pappa och Jon som redan var vakna. Jag åt en god frukost, tomtegröt och skinkmacka, mmm!! Lite senare vaknade även Moa och efter ett väldigt väntande för Jon så började äntligen julklappsöppningen för barnen. Jon fick agera tomte och delade ut paket i en väldans fart.När alla paket var utdelade så var det bara att sätta igång att öppna. Kläder, bilar, klockor, parfymer och mycket mer döljde sig i deras paket.Halv ett skjutsade pappa Moa och Jon till deras farmor och farfar. En riktigt mysig julförmiddag tillsammans med mina favoritpersoner!! ♥


Fail!!

Sitter och kikar på svenska nyheterna...

Där var det ett litet reportage om en norsk författare och de översatte "ta oppvasken" till att "tvätta golvet".. Moahahhah!! WROOOONG!!

Att  ta  oppvasken  betyder  att  man  diskar! ;)


Linser...

Håller på att beställa nya linser och jag brukar alltid slänga med nån färgad lins också.

Nyss så märkte jag att min favorit har slutat att tillverkas?!
NOOOOOOOOOOO!! =( =(I will miss them.... ='(


Extraleverans...

Mamma sänder alltid med nånting extra när jag ber om saker hemifrån Ljusdal... 

Till exempel i den senaste leveransen fick jag med ett par varma tights och den gången då jag ville ha upp mina vinterskor kom även den här mössan med:Den är närmare 15 år gammal, superduper töntvarning, men jag gillar den!! ;)


Träningsdagbok v.48

Jag är imponerad över att jag tränat så pass "mycket" den här veckan. Det har varit hektiskt på jobbet och jag har verkligen fått stålsättamig för att inte bara åka hem och lagt mig på soffan utan tagit mig till gymmet. Jag är också glad att jag kommit igång så bra med jobbpromenaderna. De är så skönt att få lite frisk luft innan arbetsdagen börjar...Träning vecka 48:

Måndag:
Promenad, 30 min - Till jobbet

Tisdag: Promenad, 30 min - Till jobbet
Dance Aerobic, 55 min - Lovely as usual
Cardio, 25 min (varav 20 löp) - Veckans 20 min!
Promenad, 30 min - Gick hem från gymmet

Onsdag: Promenad, 30 min - Till jobbet
Crosstrainer, 20 min + Elixia Power, 45 min - Träning med Lina! =)

Torsdag: Promenad, 30 min - Till jobbet!
Intervallträning, 40 min - Svettigt och skitskönt!!
Styrka, ca 30 min - Med Lina!!

Fredag: Promenad, 30 min - Till jobbet!

Lördag: Promenad, 60 min - Längre morgontur!

Söndag: Total vila! (fast jag jobbade juh såklart... ;)


Resumé av veckorna!

Tänk att det ska vara så svårt att blogga! ;)

De senaste 2 veckorna har jag skrivit nada, alltså ingenting! Ändå har det hänt endel grejjer...Förra veckan startades stenhårt med 3 tuffa träningspass på raken, hade sån träningsvärk i magen på onsdagen att det gjorde ont när jag "stampade kaffe" till espressomaskinen på jobbet. Tydligen spänner man magen som bara den när man står och tar emot boxslag ifrån starka väninnor... ;)

På torsdagen var det juleøl för alla ansatta på CC Vest. Jag var där tillsamanns med Janni, Joanna, Guro och Lina och det var riktigt trevligt. Supergod mat, lite småkass musik men underbart sällskap.

På lördagen var det födelsedagsfest hos min kompis Øjje. Där var det en hel del folk och även den kvällen blev riktigt bra. Hann till och med med en "mellanfest" hemma på Skøyen eftersom endel som var på festen missade första trikken. Då klev vi helt enkelt av hos oss och var här i 10 minuter.. Knäppt med skoj!!


Kusinmin!


  
  
Några random bilder från lördagen!

Veckan som varit har bestått av jobb, jobb och jobb! Det har varit massor att göra varje dag och jag har somnat ovaggad tidigt varenda kväll.

I fredags efter jobbet åkte jag till Pilestredet för att ta en snabbkoll på hur Kattis bor här i Oslo, sen åkte vi vidare till Torshov. Där blev det några öl och en massa pratande. Efter ett tag bestämmde jag, Kattis och André oss för att gå ut. Vi åkte till ett uteställe som heter Stravinski där vi kom in gratis för en kompis väninna hade nått avtal där. Vakten vart väl inte superglad men vi kom i alla fall in. Kan juh säga att dit går jag inte igen, supertråkigt!! Vi stannade så länge vi klarade och drog sedan vidare till Jekylls där vi hade skitskoj! Vi dansade, dansade och dansade lite till. klockan halv 3 gav vi upp, tog en hamburgare på Burker King för att sedan åka hem.

Gårdagen vart en slappardag och på kvällen kom André och Kattis en sväg och vi käkade tacos och kollade på filmen "Shooter". Den var faktiskt rikigt bra!

Idag har jag jobbat, första av tre söndagar som CC Vest har öppet nu i december. Det kändes helknäppt att jobba 13-18 men det gick så bra så.

Imorgon är jag ledig så då ska jag ta mig en tur bort till Storo storsenter och shoppa lite julklappar!! =) Kul att vara på nått annat senter än "sitt eget" ibland också. =)


Träningsdagbok v.47

Träningen under vecka 47 vart inte helt perfekt. På torsdagen var det juleöl med jobbet och på lördagen födelsedagsfest hos en kompis. Därför vart träningen lite lidande. Men jag hade 2 riktigt roliga kvällar!! =)Träning vecka 47:

Måndag: Promenad, 30 min - Till jobbet!!
Boxing, 55 min + "Core", 30 min - Kass ledare, aldrig det passet igen

Tisdag: Promenad, 30 min - Till jobbet!!
Dance Aerobic, 55 min - Underbara, underbara tisdagar! =)
Crosstrainer, 10 min + lite styrka - Träning med Lina efter mitt DA-pass...

Onsdag: Promenad, 30 min - Till jobbet!!
Crosstrainer 20 min + styrka, 30 min - Träning med Lina!

Torsdag: Promenad, 30 min - Till jobbet!!

Fredag: Promenad, 30 min - Till jobbet!!

Lördag: Promenad, 30 min - Till jobbet

Söndag: Supervilodag! ;)


RSS 2.0