2010, here I come!

Godmorgon folkens!

Ja, jag skrev verklige god morgon.... När senast sov jag till 14:00?? Jag kan inte skylla på att det blev speciellt sent igår heller för vi var väl hemma före 1 igårnatt.



Jag åkte till C2 och Martin i Lillestrøm klockan 11:37 igår förmiddag. Jag och C1 var tillsammans med C2 värdar för kvällen och skulle såklart förbereda en massa inför kvällens festligheter.
När vi kom fram hämtade C2 oss i sin tvåsätes bil, tur att de inte bor långt från stationen... Väl i deras lägenhet började vi med att planlägga dagen och förbereda desserten, som var hemlagad chokladmousse. Det höll på att misslyckas då chokladblandningen vart för kall innan vi hällde i grädden i första omgången men vi lyckades rädda den. Efetråt käkade vi lite lunch och sedan fortsatte förberedelserna. Vi dukade bordet och kom då på att det bara fanns 12 tallrikar och 11 förrättstallrikar, vi skulle vara 13 stycken... Det fick lösas med några pappertallrikar.C1 och C2 ordnade sen med fläskfilén medan jag försökte få till någon snygg serviettvikning. Det slutade med att jag bannade och svor och gjorde en simpel dragspelsvikning. Jag fick också i uppdrag att ordna namnlappar och ordna bordsplaceringen.

Efter det kom det en liten paus i matlagandet och vi gjorde oss iordning samtidigt som vi spelade lite Wii fit, åka skateboard är absolut inte så lätt som man tror! =P
Runt halv 5 gjordes förrätten iordning och vi hade sån otroligt bra tajming på allt. Det gick som smort hela kvällen. Strax före 5 anlände de första gästerna och efter ca en halvtimme kom de resterande. Det vart en riktigt lyckad kväll med god mat och gott sällskap!

Tack så mcyket för en astrevlig kväll till:
Carro, Carro, Martin, Emma, Frida, Kakan, Olle, André, Annicka, Bo, Anna och Øjje!

Klcokan 11:15 kom en maxitaxi som körde oss till Operataket i Oslo. Där stog vi och skålade, lyssnade på Abbas "Happy new year" och kollade på fyrverkeri. Jäklarns vad det small överallt, annat än i lilla Ljusdal. Jag ringde tiull mammi på tolvslaget och vart skitförvånad när jag kom fram på första försöket. Jag fick önska gott nytt år till henne, pappa, farbror Kjell, hans fru Magareta, farbror Hasse och hans sambo Pia.

Efter ett tag var vi väldigt frusna, vi hade juh för sjuton klänningar på oss i vinterkylan, Tanken var att vis kulle ut och dansa men jag, Olle och Kakan smet in i en taxi och åkte hem istället. Strax därefter kom även André och Annicka. Vi sjöng lite singstar och sedan var det tack och hej för oss. Godnatt alltså! =)

Tyvärr kan jag inte slänga in några bilden i den här långa texten eftetsom min USBkabel till kameran är puts väck. Jag finner den inte nånstans... =(


Kommentarer
Postat av: AKP

Ja, dom smakar förvånansvärt bra faktiskt :D



Gott nytt år på dig med!

2010-01-01 @ 17:48:53
URL: http://akp.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

Gott nytt år Madde :)

2010-01-01 @ 18:25:54
URL: http://annsso.blogg.se/
Postat av: Carro

Tack för igår Madde, det gjorde vi bra!! =)

2010-01-01 @ 19:44:26
URL: http://coccoline.blogg.se/
Postat av: Carro

Tack för en toppenkväll!

Vi var så flinke! :)

2010-01-01 @ 20:30:26
URL: http://caroline-pettersson.blogspot.com
Postat av: Karolina

Tack själv kära du! Jag är så otroligt glad att jag fick vara en del av den kvällen med er^^

2010-01-02 @ 14:52:38
URL: http://kaakann.blogg.se/
Postat av: Rickard

Härligt med nyårsfyrverkerier !!!

Jag och Eva var i Stockholm och det smällde och brakade bra där också :)

2010-01-03 @ 01:16:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0