Lite fakta...

1. Vad är klockan? 10.41

2. Ditt namn som det står på födelseattesten: Åsa Maria Madeleine Dahlberg (bytte till von Wachenfeldt när jag gick i 8an) 

3. Smeknamn: Madde, Maddie

4. Piercings:  8 hål i öronen plus naveln 

5. Ögonfärg: blåaktiga!

6. Födelseplats: Hudiksvalls BB

7. Favoritmat: Allt!! Äter det mesta jag! =)

8. Någonsin tapetserat något med toalettpapper?  Bara prästens bil på konfrimationslägret.. =) 

9. Älskat någon så mycket att du börjat gråta? Ja..

10. Varit med i en bilolycka? Nej... inte än i alla fall... *peppar peppar...*

11. Krutonger eller baconbitar? Både och såklart! =) 

12. Favoritdag på veckan: Lördag! och onsdagar (för då är jag alltid ledig =) 

13. Favoritrestaurang: La Bodega i Magaluf och GKs i Ljusdal!! *mumma*

14. Favoritblomma: Kärleksört och rosor! Gärna tillsammans.. ;)

15. Favoritsport att titta på: Drill? *haha*

16. Favoritdrink: Oj, många! Orgasm, razz, san fransisco, white russian m.fl!

17. Favorit glass: Hägendaz nutz and cream (heter den så tro) Underbart god i alla fall!! =)

18. Disney eller Warner Bros: Disney!!

19. Favoritsnabbmatsrestaurang: MAX rules!!

20. Vilken färg har din sovrumstapet? Fula rosa med en blombård längts upp just nu.. Ska tapetsera om, jag ska, jag ska!!


21. Hur många gånger kuggade du på teoriprovet? Klarade första!! *stolt*


22. Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort på?  Just nu så kardemumma! Vill köpa en massa (tyvärr dyra) saker till mitt kök!


23. Vad gör du oftast när du är uttråkad: Spelar The Sims 2... Jag är beroende!!

24. När går du och lägger dig? Vääldigt varierande! Mellan 11 och 3 brukar det vara!

25. TV-program: LOST och CSI!!

26. Senaste person du gick ut och åt middag med: Humn.. Jo, det var med mina drillflickor i gruppen D-Girls! Pizza!!!!

27. Ford eller Chevrolet? Chevrolet!

28. Vad lyssnar du på just nu? Jesse McCartney ("She's no you" just nu)

29. Vilken är din favoritfärg? Många!

30. Sjö, hav eller flod? Hav fast sjö är bra med..

31. Hur många tatueringar har du? Inga än.. Men jag vet vilken jag vill ha! Ska bara hitta den.. =//

32. Klockslaget när du blev färdig med detta? 10:49

33. Har du någon gång kört slut på bensinen? Ja, tyvärr.. =)

34. Katter eller hundar? Är allergisk mot båda så det blir lite svårt där... =// Men får väl säga hundar eftersom jag har en hund, Boppi, hemma hos mamms å papps!


Igår var nog en rätt bra dag ändå....

Som sagt; igår var nog en rätt bra dag ändå.. Trots att det hände en del!

Igår så jobbade jag förmiddag och sen bar det iväg hem och jag började lite smått göra mig iordning inför kräftskivan i Storhaga som jag skulle till klockan 5.. Men när klockan väl var 5 så var jag inte på väg till nån kräftskiva.. Min kompis som jag skulle dit med och jag hade ett litet bråk! Det slutade med att vi bestämde oss för att inte åka på kräftskivan! Jag var rätt sur på min kompis så jag messade till en annan kompis som jag visste skulle ut på lite galej. Jag ville verkligen iväg och ha kul, komma iväg från allt som har hänt ett tag (även om många saker varit bra sista tiden). Det har bara härnt så mycket så jag ville ut och slappna av lite! Kompisen jag messade till hade tidigare frågat om jag vile med dem för de var ett gäng som skulle iväg och bowla och sen ut på krogen. Jag hade sagt att jag ev. skulle på kräftskiva men att kompisen jag skulle iväg med var sjuk så jag visste inte om det blev av och att jag gärna följde med om det inte vart kräftskiva.
I alla falll, det var "typ fullt" fick jag till svar.....  Tack! Tack för den! Men de kunde möta upp mig innan krogen.. Så jag skulle sitta i min lägenhet helt själv och förfesta jag då eller? Nej tack!! Så jag la mig och grät en skvätt och så fick jag höra några sanningens ord ifrån min kräftskivekompis! Jag frågade nämligen vad jag gjort för fel, varför ingen vill umgås med mig för jag försöker verkligen att vara en bra kompis, jag ställer för det mesta upp och skjutsar om någon behöver en chaufför eller skjuts och jag har varit där så många gånger för kompisar (?) som varit ledsna över både det ena och det andra och jag har ställt upp när det har tagit slut med pojkvänner och flickvänner och jag försöker att få alla på bra/bättre humör och jag är nästan alltid själv på bra humör och jag försöker att uppmärksamma och prata med alla människor om man är nogonstans.. Vad gör jag för fel? Svaret som jag fick (som nu i efterhand verkar väldigt logiskt!) var att jag kanske är "lite för mycket"... Människor uppfattar mig som en falsk person eftersom jag är för glad och för trevlig.... ?
Efter att vi snackat igenom det där, det tog ett bra tag, så åkte vi och köpte en varsin kebab åsså la vi oss framför TVn.. Det var en film där på kanal 5 "Djävulen och jag" och den handlar om en kille som inte har några vänner men som försöker helt sjukt mycket. Men alla bara hatar honom och tycker han är jobbig... Ironiskt eller vad? Är det sådan jag är (fast i en lightupplaga utav den killen, för han var extrem)? 
Kvällen slutade med att jag somnade innan filmen slutade (jag var rätt trött efter omständigheterna).. Men den slutade tydligen lyckligt.. För alla!  

Så nu håller jag på å funderar på vem jag är.. igen... Vilken jäkla tid det ska ta bara för att komma på vem man är?!

En väldigt bra dag!

Hjärta!
Idag har varit en väldigt bra dag!

Min mamma och min syster har äntligen blivit sams! De har inte pratat med varandra på ca 2 år.. Sjukt! Jättejobbigt har dte varit! Sååå skönt nu när dte är över! Speciellt eftersom min syster har cancer, hon behöver verkligen mamma! Å min mamma är den bästa! =) =) Jag fattar inte varför de blev ovänner från början ens? Ingan av dem har juh mått bra! Ingen annan heller, eller jag kan tänka mig en som varit rätt nöjd... Men den personen kan dra åt h---e! För nu idag har mammsen och systeryster haft gråt- och kramkalas! Jag hoppas min syster blir frisk snart! Hon är en riktig fighter så jag vet att hon kommer att klara det! Nästa vecka ska jag och mamma åka och hälsa på henne när hon fått komma hem ifrån sjukhuset åsså ska vi hjälpa henne att rensa hennes rabatter! =) =)

Åh, vad skönt det känns!
En lättnad har tagit över den delen av mitt hjärta som var så orolig förut!

TACK!

Nu kör vi!

Drilltjej!


Okej, idag är det dags!

Nu sitter jag här framför min dator men när jag skrivit klart detta så ska jag bege mig bums till vardagsrummet, mina SM-videor och min drillstav åsså ska jag göra klart några drillprogram! Vecka 37 kör drillen igång och så måste jag ha program att lära mina brudar! En utav grupperna (den äldsta) ska göra 3 (!!!) program denna termin.. Hur har jag tänkt att de ska hinna med det?! Det vette fan!! Såhär har jag i alla fall lagt upp det, de program som är viktigast prioriterar vi såklart först!

Prioritering 1:
"Ljusdals world cup-programmen"! (Om vi nu ska vara med där.. Måste ringa till Olle och fråga...)
De 3 äldsta grupperna gör ett program tillsammans och de 2 yngsta grupperna gör ett program tillsammans (de ska använda lysstavar!! Råballt!!)

Prioritering 2:
"Julprogrammen" (för alla utom äldsta gruppen)
Alla grupper ska ha ett eget julprogram som de kan visa upp på Julshowen!
Det känns skitsjukt att lyssna på bjällerklang, Rudolf med röda mulen och jag såg mamma kyssa tomten.. Men men...

Äldsta gruppens andra prioritering är deras tävlingsprogram.. (Mina tjejer ska vara med i RM i mars!! =) =)

Och prioritering 3 för de äldsta tjejerna är deras "julprogram", en stoldans (ingen julmusik här inte.. *tack för det!!*)



Okej! Har ni orkat att läsa ända hit är ni duktiga!! =) =)

Ikväll ska jag gå på yoga! *hahaha* Får väl se hur det går.. Ska försöka få med min min mamma eftersoma Sara (som jag brukar träna med) jobbade ikväll! Men imorgon blir det aerobic för oss! Skoj som bara den ska det bli!!
Min kropp kommer antagligen få värsta chocken! jag har juh lixom inte varit sådär jätteduktig åp att träna den sista tiden... *hurmn* Men nu jävlar ska fettet få gunga!! *haha*

Okej.. Nu ska jag bege mig till julsångerna och drillens värld! =)

Längesen nu!

Har jag varit dålig på att uppdatera här på sistonde eller?
Svar ja!

Vette fasen vad jag har sysslat med! =)

Eller jo.. Jag har jobbat bra mycket! Min arbetskollega Johan har skolat in sin son Fabian (som är en mycket söt unge =) och har därför inte kunnat jobba sina förmiddagspass så därför har jag och Andre fått hoppa in och jobbat lite extra! jag skyller mitt dåliga bloggande på det! Plus att dte inte hänt så mycket!

Jag var i Gävle i lördags på Cityfesten! Drack lite öl, åt langos, köpte ett smycke till min navel och åt en munk! Jag, Mathias, Andre och Helena var dte som åkte. Vi hade det skoj och mysigt! Vi hängde ett tag med Micke men efter ett tag så skickade vi hem honom! =) Vi tyckte dte var dags! Han var så söt, hälsade på typ varenda människa vi gik förbi! Lite pinsamt var det väl också men sånt får man ta! =)

Varför kan jag inte skriva e med en ' över? Det blir såhär: ´´e...  Varför varför varför?? Det blir juh 2 iustället för en över e:t... Min dator gillar inte mig.......... ´´e´´e´´e´´e´´e´´e´´e´´e´´e´´e´´e    nej, det funkar inte... Jag ger upp! Jag kan juh inte skriva Andr´´e heller.. då får det helldre stå Andre...

Härom dagen så satt jag och kollade på en massa utbildningar, å jag vart jättesugen på att börja plugga! =) Är dte normalt? *haha* Så nu har jag bestämt mig att om ett år så kommer jag sitta i en skolbänk igen! *haha* =) Som dte känns nu ås blir det lärare i Gävle som jag kommer läsa! Men den som lever får se.. jag hinner antagligen ändra mig! Fast jag har hållt fast vid lärare ett bra tag nu! =)
Jag ska passa på att skicka alla mina "lycka till" till Kattis osm har börjat plugga i Linköping nu! Detta klarar du gymman! Hur många komplicerade flätor och engelska böcker du än måste ta dig egenom! =)

Detta blev ett väldigt flummigt inlägg men det får funka ändå! =)


Min syster har cancer...



Fick reda på idag att min storasyster Monken (Monica) har cancer...  Hon har varit på sjukhuset i Hudik och tagit en massa prover eftersom hon har haft knölar i magen och varit väldigt uppsväld (vissa trodde att hon var gravid) och haft ont och idag så är hon i Uppsala och ska operera sig! Jag hoppas verkligen att det inte har spridit sig!

Jag tycker så himla synd om min mamma! Hon är jätteorolig.. Stackars mammsen!

Jag skulle så himla gjärna vilja ringa min syster och prata med henne men jag måste vänta tills hon kommit tillbaka till Hudik, om typ 2 dagar...

Fy fan!

Hela veckan!

Ojoj! Nu har jag mycket att berätta om! Ska försöka att inte skriva alltför långt... =)

Vi börjar med förra fredagen! =) jag jobbade till 9 på kvällen och när jag gick ifrån jobbet såg min kväll ut såhär:

Filmkväll!

Dvs. filmkväll med Chips, dipp, dricka och godis! =)

Jag satte mig i passaten och åkte iväg och hyrde en film till för att förstärka min filmkväll ännu mer! När jag sitter i bilen på väg hem ifrån videobutiken så får jag ett mess ifrån Lina där det står att hon vill gå ut på krogen och med sig vill hon ha mig.. Vad ska man säga! Klart som fasen att jag ställer upp om Lina vill festa!! =) =) Så jag åkte hem, snabbstädade lite, tog en dusch, racade hem tioll mamms och papps och hämtade kläder (hade typ alla där..).. Sen åkte jag hem och knäckte en öl!
Efter ett tag kom Lina, Anna-Karin och några grabbs åsså satt vi och förfestade! Det är så härligt att sitta ute på min balkong har jag kommit på! =)
Vi gick ut på Järnvägs och det första jag gjorde var att tappa bort Lina och Anna-Karin.. *Ajdå!* men då nere i baren såg jag ett bekant ansikte, mitt ex Mathias..

"Hej" sa jag..
... inget svar..
Är han sur på mikg?! undrade jag men sköt iväg tanken och trippade uppför trapporna för att leta efter Lina och A-K.. Där uppe hittade jag min kusin Johanna! Henna träffar jag inte direkt ofta.. konstogt egentligen... =) Då såg jag Mathias igen så jag försökte heja igen men inget svar från hoonom.. *wtf* men då såg jag Lina och A-K i baren så jag tog mig dit och drack en smirnoff ice! =) Sen gick jag ut på balkongen för dte var så satans varmt och efter ett litet tag kom Mathias ut och då äntligen hejade han! Han hade inte kännt igen mig?! *haha* Så olik mig är jag väl ändå inte?!

Resten utav veckan slappade jag mest, kollade på tv, drillade lite, badade och solade! *very najs*

I fredags så sack jag iväg till Stockholm för att hälsa på kusin Cissi! =) Jag fick skjuts till Kallhäll med Kurt, Lisa och Ante och sen tog jag mig in till Stockholms central därifrån, träffade Cissi och drog iväg med spårvagnen till Hägersten där min kära kusin bor! =) Väl där var det plums i säng för klcokan var typ 1!

På lördagen åkte vi in till centrum och shoppade lite och så bjöd jag Cissi på luch eftersom hon fyllde år i onsdags! det var gott! Kycklignfilé och en massa mumsiga saker! =) Tyvärr hade vi inte tid att kolla på prideparaden för vi hade bråttom hem för vi skulle på inflyttningsfest på kvällen! Vi drog hem och gjorde oss iordning och sen gick vi till ICA och handlade 3,5or... *haha* Cissi fick visa legg!! *haha* Hon är lixom 22 bast! *skratt* Det var skoj!


Jag och ölen!

Jag och Cissi njöt i alla fall utav våra 3,5or, de var riktigt goda!

Cissi

Vi mötte upp Jennifer, Patric, Sabina och Gustav (söta kompisar till Cissi) på spårvagnen och så begav vi oss till inflyttningsfesten vi skulle till!
De som hade festen var Sandra och Fredrik, och det var en skitkul fest! Jag kände nästan ingen (bara Cissi och Jennifer (som jag träffat typ 2 gånger förut)) men jag hade en jätte trevlig kväll! helt underbara människor var dte där! Sociala och glada människor! Hade en helt klart godkänd kväll! Fast jag fick lära mig att det kan även vara farligt att vara på fest med galna människor.. *haha* Jennifers kille Patric målade mitt ansikte med tavelkritor! Jag såg ut som en clown! *haha* jag bara måsta ta ett kort på det! =) Som tur var gick dte ätt tvätta bort lättare än lätt! Fast Partric sa att jag skulle få en massa killar om jag sminkade mig sådär.. nja.. Jag vet inte jag.. *haha*

Sthlms fara!

Idag så åkte jag och Cissi och hälsade på hennes brorsa och min kusin Magnus! Jag Cissi, Magnus och hans komis Putte käkade pizza och youghurtglass och sen var dte dags för mig att börja min resa hemåt! har suttit i en buss i lite mer än 4 timmar nu så jag har rätt ont i rumpan.. =) Men det var en trevlig bussresa ändå! Jag satt och läste Glamour och Vecko-Revyn och lyssnade på radio hela resan! Riktigt avkopplande var det! Jag tror inte en resa varit så lätt nångång! =)

Nu är jag i alla fall hemma och jag har uppdaterat min blogg, så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på en bra film! =) =)


RSS 2.0