Brödbak
Då var brödbaket och lunchätningen avklarad!
Jag hittade receptet på Annika Sjöös blogg, det var riktigt gott! Till lunch så lastade jag och Pernilla upp gårdagens böngryta, så nu är vi mätta och belåtna! =)
Jag hittade receptet på Annika Sjöös blogg, det var riktigt gott! Till lunch så lastade jag och Pernilla upp gårdagens böngryta, så nu är vi mätta och belåtna! =)
För att baka det behöver man:
1,5 dl mandelmjöl
0,5 dl pofiber
2 msk linfrön
2 dl riven ost
1,5 dl mandelmjöl
0,5 dl pofiber
2 msk linfrön
2 dl riven ost
2 tsk fiberhusk
0,5 tsk salt
1 tsk bakpulver
4 ägg
Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda ihop alla torra ingredienser.
Vispa äggen hårt och rör sedan i det torra.
Rör i osten.
Häll smeten i en brödform och grädda i 20 minuter.
4 ägg
Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda ihop alla torra ingredienser.
Vispa äggen hårt och rör sedan i det torra.
Rör i osten.
Häll smeten i en brödform och grädda i 20 minuter.
Innan gräddning
Efter gräddning
Dagens lunch
Efter gräddning
Dagens lunch
Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie
Jag älskar att läsa din blogg=) Inspirerande Madde!
Trackback