Chokladmousse!
Igår kollade min mamma på Niklas mat. Det resulterade i att jag fick hemmalagad chokladmousse till efterrätt idag! =) Fast utan lakrits i den mamma gjorde!
Chokladmousse med hallon och lakrits Tillagningstid: ca 1 timme och 20 minuter
Ingredienser Beräknat för 4 portioner
|
Gör så här:
Hacka chokladen och smält i vattenbad. Vispa grädden. Vispa därefter äggvitor och socker till ett styvt skum. Vänd ner den smälta chokladen i äggvitorna och fortsätt sedan med grädden, lite i taget.
Låt chokladmoussen stå i kylen minst 30 minuter, gärna uppemot en timme.
Krossa lakritskaramellerna till fint strössel. Fördela moussen i glas och toppa med hallon och lakritsströssel.
Kommentarer
Postat av: Madeleine
Oj tänk om man kunde unna sig att njuta av ngt sådant:/
Postat av: AKP
hmm lakrits och choklad..
lät konstigt ..
hmm..
annars lät de supergott :)
CHOCKLAAAAAD <3 :D
Trackback