Kattis!!

image296

Idag har jag träffat den här gosiga snäckan!
Observera att detta är ett gammalt kort, har nyare på min dator men jag sitter juh hos mamma och pappa så då googlade jag hennes namn och hittade den här bilden i alla fall.. Ifrån ett RUM-möte.. *hihi*

Började dagen med att kliva upp 8 och duscha. Sen halv 10 hade jag tid hos frissan för att ta bort mina extentions (stavade jag rätt nu?). När jag ska till Norge vill jag inte hålla på och krångla och fixa med håret så de fick gå väck. Hon som tog bort dem och hennes medhjälpare tyckte att mitt hår var jättefint.. VA?!?! Såg ni hur det såg ut eller.. Ibland undrar man...
Efter ca en och en halvs timme bortdragande av kerantinvaxfästen fick jag gå hem i mitt egna hår. Det var så sköööönt att kunna dra fingrarna genom håretigen. Det var såklart lite slitet eftersom det inte blivit klippt på 10-12 veckor men det såg okej ut.

Klockan halv 12 åkte jag till tågstationen och mötte upp KATTIS (!!!) som hade "vägarna förbi". Hennes lillasyster ska döpas imorgon. Hon berättade att det var 7 månader sedan hon var hemma sist. *shit* Det var asmysigt att ha henne här igen.  Så underbart att ha henne att prata och hänga med. Sötpärlan klippte till och med håret på mig! Hon är juh utbildad frisör nu och fixade till mina slitna toppar så nu är jag supernöjd med håret. *tack så mycket* Det vart verkligen bra! 1000 gånger bättre än med glest långt hår...
Hoppas att hon får lite tid över imorgon också så vi kan "leka lite" då också!

=) =)

ASG!!!

HAHA!

Idag är dte mördartorsdag, dvs den torsdagen jag öppnar på macken. Det betyder att jag måste kliva upp klockan 5 och idag så skulle jag också för första gången någonsin starta våran korvgrill.. Eller ja alltså vi startade den igår men den har aldrig startats på morgonen och aldrig av mig. Jag fick en snabbkurs av Johan igår "Kom ihåg 5 knappar!" malde i mitt huvud medan jag räknade de knappar jag knäppte på. Till min stora förvåning hittade jag 5 knappar, I MADE IT! Så nu ligger korvarna där och snurrar, det är bara att komma och köpa korv av mig!!

image295

Det är ganska så lugnt nu på morgonen så nyss tog jag mig en kopp the och satte mig bakom kassan och lyssnade (Jag sålde just min första korv!) på RIX morronZoo där de pratade om Magnus Ugglas blogg. Så jag gick in och snabbläste lite och hittade ett inlägg som jag tyckte var så komiskt.
Ur Magnus Ugglas blogg:

Singalong

Jag har fått hem det nya Singstarspelet. Fick det med posten eftersom jag så generöst låtit dom använda "För Kung och Fosterland" (jag kan inte varit vid mina sinnens fulla bruk när jag släppte iväg låten dit). När vi nu förärats med spelet skulle vi såklart testa det. Jag har berättat tidigare att Lolo sjunger sämst i Norra Europa, Agnes är ok och Ruben är än så länge svårbedömd. Det här skulle bli en lätt match för mig då det liksom föll sig naturligt att vi drog igång med just "För Kung och Fosterland". Döm om min förvåning när jag fick sämst poäng av alla. Jag stängde av spelet och gick ner i källaren och surade. Spelet slumpas nu bort till högstbjudande.

upplagd av Magnus Uggla 13:34:00 - 21 kommentarer

Jag tyckte det var så jäkla kul! Han skriver väldigt underhållande, vill ni också kika in på hans blogg är adressen magnussuggla.nu.

KOM OCH KÖP KORV AV MIG!!!!!


Kruskakli!

Glöm inte bort det där jag skrev i förra inlägget om bloggstrejk... Det var bara Anna-Karin som skötte sig och kommenterade. Fy skäms på er andra!



image294

Igår när mammsen och jag var och handlade så shoppade jag en förpackning med kruskakli. Vet ni om att dte användes som djurfoder innan man kom på att det var supernyttigt? Lite komiskt.. Vi människor trodde inte att kruskakli var tillräckligt bra för oss och sen kommer nån smart jäkel på att det är juh det nyttigaste som vi ger till kossorna! *haha* Ironi! Inte för att kossorna ska ha dålig mat, absolut inte! Mer nyttig och bra mat till djuren!

Det lite sjuka med kruskakli är att det inte är smältbart. Ändå har det en stor roll i kosten. Jag läser från förpackningen "Trots att de inte är smältbara spelar de ändå en stor roll i kosten. De hjälper bland annat till att hålla tarmverksamheten igång och påverkar näringsupptaget." Nu har ni allt lärt er nått nytt!

Min mamma berättade också att för inte så superlängesen så fanns det inte vitt mjöl i Norge. Hennes moster Annie bor i Norge och hon köpte alltid med sig vitt mjöl hem från Sverige när hon var här och hälsade på. Så i Norge fanns det bara nyttigt fullkornsmjöl och i Sverige hade vi bara onyttigt vitt mjöl.. Är vi verkligen grannländer undrar jag?!?

En annan sak jag undrar över är varför jag skriver om kruskakli i min blogg?!

Bloggstrejk?

Var in på Akp:s blogg (www.akp.blogg.se) och fick lite inspiration angående något jag varit lite småirriterad på förut.. Det gäller det här med att kommentera inläggen. Ni som läser på den här bloggen får fasen ta och lämna någon kommenter lite då och då för annars tänker jag bloggstrejka!
Så, då var det sagt också..





Idag så har jag och mammsen röjt i lägenheten. Det är så sjukt svårt att veta vad man ska ta med sig när man ska flytta till Oslo. Samtidigt vill jag att leggan ska vara i toppskick när jag åker så jag slipper oroa mig för den och att den är ostädad etc. Det betyder att man måste gå igen ALLT. Vad ska slängas, vad ska sparas och vad ska tas med till Norge. Ett jäkla jobb! Idag så har vi i alla fall gått igenom toaletten och köket. Plus att vi slängt en hel del överflödiga saker, burit ner saker till förrådet och tvättat! Rikitg skönt att man äntligen satt igång. Jag hatar att vara ute i sista sekunden och hoppas slippa det nu!

Just nu så har jag precis ätit och ska snart ta mig en dusch och ett fotbad. Ska fila, skrubba, olja in och smörja mina små fossingar så de blir babysjärtslena! Jag hatar när man får förhårdnader på fötterna åsså fastnar det när man tar på sig strumporna *ryyyser*...

Jag har blivit superdålig på att knäppa kort på senaste tiden, har inget skoj att fota på. Inte så kul med städ och tvätt bilder lixom...  Så jag sätter in lite bilder på min favoritglass Häagen-Dazs. Skulle väldigt gärna ha minst en burk sådan just nu. Så sjukt god! Min personliga favorit är "Pralines & Cream" men jag gillar också "Panna Cotta & Raspberry" och "Baileys".

image291                        image292  

Monken!

image290

Idag är det ett år sedan min syster dog. Helt sjukt att det redan gått ett år. Känns fortfarande overkligt ibland. Jag, mamma och pappa ska gå och tända ljus på hennes grav lite senare.

Jag har inga ord...

CHOKLAD!

Choklad är nog det bästa som finns enligt mig. Tänk er när man har varit ute och åkt skidor en kall vinterdag och gör sig en stor kopp med varm choklad och vispgrädde när man kommit in. Eller när man tar den första tuggan utav en nybakt kladdkaka! Det var riktigt längesen jag bakade kladdkaka nu. Det blir mest muffins eftersom det är enklast och snabbast. Hittade ett recept som jag ska prova på Arlas hemsida, de verkar supergoda!!

image288

Ingredienser


12 stycken

5 dl
vetemjöl
1 1/2 dl kakao
1 tsk bakpulver
1/2 tsk bikarbonat
2 krm salt
2 1/2 dl strösocker
3 ägg
125 g smält smör
2 dl matyoghurt

Fyllning:
250 g Kesella
1 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker


Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, bikarbonat och salt. Vispa socker och ägg pösigt. Vispa i smör och matyoghurt och rör ner mjölblandningen. Fördela smeten i 12 stora pappersformar eller en smord muffinsplåt. Grädda mitt i ugnen 16-17 min. Låt svalna. Smaksätt Kesella med florsocker och vaniljsocker. Skär ett strutformat hål i varje muffins. Lägg i fyllningen och sätt tillbaka "locket".
Tips Stora amerikanska muffinsformar i papper börjar man hitta i vissa affärer. Bland annat på Clas Ohlson, som också säljer per postorder.


De här verkar också jättelätta och supergoda!
image289

Ingredienser

ca 25 st

 

1 dl valnötter, ca 50 g
2 äggvitor
2 dl florsocker
125 g rumstempererat smör
1 dl florsocker
3 msk kakao
ev 1 msk konjak

 

 


Gör så här

 

Sätt ugnen på 175°. Mixa nötterna i en matberedare. Vispa vitorna till hårt skum. Vänd ner socker och nötter. Klicka ut smeten med en liten sked till 50 st små kakor på plåtar med bakplåtspapper. Grädda i nedre delen av ugnen 12 - 15 min. Låt kallna. Rör ihop smör, florsocker och kakao. Rör i konjak. Lägg ihop kakorna två och två med kräm emellan. Tips Godast nybakade men håller ?nt i kylen i en lufttät burk. Går även bra att frysa in.


Facebook!

image287

Jahapp! Då har man skaffat sig en facebook också.. Tänkte att jag inte skulle bli medlem i nån mer community men det gick inte så bra. Först förstod jag nada men nu börjar jag komma in i hur dte fungerar. Riktigt många som har det har jag märkt! Kul!

Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att klockan ska bli 9 så jag får sluta. Är extremt lugnt ikväll. det är juh faktiskt fredag, vart är alla människor!? Men självklart så kom det in ett 20 tal under den halvtimmen som jag försökte att äta. Så typiskt. Nu när jag vill att dte ska komma folk så är det lugnt men så fort man är upptagen kommer det. Slår vad om att om jag skulle gå ner och hämta upp lite tobak skulle det stå minst 3 och vänta på mig när jag kommer upp. För så är det bara...
Idag har jag inte gjort nått. Sån onödig dag. ag sov till 10, åkte och handlade lite mat. Sen var det dags att åka och jobba. 13-21 på en fredag. Sen så jobbar jag helgen också! Fyyy!
På btal om mitt jobb så har vi fått korvmaskin här på Preem nu också. Den är inte igångsatt än men nån gång nästa vecka (antagligen onsdag) ska vi sätta igång den. Ska bli spännande med lite mer saker att göra! Vilket kladd! Hoppas verkligen att man kan hålla sig borta från de fettbildande korvarna! Fast jag har juh bara 10 arbetspass kvar innan jag sticker så dte ska jag väl klara någorlunda bra! =)

Nu ska jag försöka hitta på nått att göra. Fylla på godiset igen kanske.. =P

Min helg i Norge!

En helg i Oslo!
I helgen som varit har jag varit i Oslo och hälsat på familjen jag ska jobba hos. Pappan var tyvärr inte hemma, han var i Italien och seglade i VM (!!!).



Jag begav mig iväg klockan 8 på fredagsmorgonen och var framme i Oslo ungefär klockan 16:30. jag vart glatt överraskad av trafiken i Oslo. De är MYCKET lugnare där än i Sverige. De tutar inte, de kör inte om och de ligger inte i baken på en! Detta gjorde att jag vart mer avslappnad och kunde konsentrera mig på att köra rätt väg istället. Jag hade såklart GPS för annars hade jag ALDRIG hittat, speciellt inte eftersom jag åkte helt själv!!

När jag kommer fram till familjens adress möts jag av ett väldigt vackert hus och 2 barn på balkongen som skriker "Hei!! Är du Madeleine?" Mamman, Nini, kom ut och mötte mig och visade mig "mitt" rum. Karl Kristian, som också kallas Kalleman, visade mig sedan runt lite i huset. Bland det första han berättade var att deras förra praktikant, Elin, pratade svenska när hon kom och norska när hon åkte. Han trodde att det skulle bli så med mig med. Sötnöten!! 

   

Jag hade med mig en varsin present till dem och Kalleman var först med att öppna sin. "Mamma mamma! Det är en fotbollsdräkt!!" De vart väldigt glada för sverigedressarna som de fick. nini fick ett paket med 3 ljus och servetter i, hon blev också glad.

             

Jag, Kalleman och Herman gick ut och cyklade och lärde känna varandra lite medans nini lagade middag. Såååå söta pojkar! Lättroade är de också som tur är!! "Se på mig, se på mig!!" ropade de medans de cyklade runt deras segelbåt Melkersen.

Efter middagen badade pojkarna och sedan var det godnatt! Det tog högst 20 minuter att lägga båda pojkarna vilket passar mig perfekt. Barn som är svårnattade är så jobbigt! Efetr att pojkarna somnat pratade jag coh Nini lite sen fixade vi igång TVn på mitt rum´. Jag kollade lite på TV sen somnade jag klockan 11, jag var trött!!

Jag vaknade lite efter 8 på morgonen på lördagen när jag hörde röster från köket ovanför. Jag tog en dusch sen gick jag upp och åt frukost med familjen. På förmiddagen åkte NIni och handlade medans jag vaktade Kalleman och Herman. det gick superbra! Vi spelade tennis och cyklade och de saknade inte sin mamma ett dugg. Trodde de skulle bli lite kinkiga när hon gick men inte då!

Kalleman hade 2 kompisar som firade bursdag (födelsedag) och skulle till "hoppeloppeland" (haha!) klockan 2. Så på eftermiddagen var det bara jag, Nini och Herman. Vi åkte bil genom Oslo och Nini visade mig runt där och på Bygdö där de bor. Hon visade också vart de ska flytta, Snaröya.

När det började bli kväll slängde Herman ur sig dagens citat:
"Är det lördag idag?!?
Får vi gotteri idag!!"

Det som är så sjukt sött med denna kille är att när han blir upp i varv så slår han ihop händerna. detta är så sött så det är inte klokt! Det gjorde han när han sa detta. Han var överlycklig över att få lördagsgodis.

På lördagkväll hjälpte jag Nini att natta Kalleman. Han vart först lite purkis för han ville inte höra en svensk saga efter jag erbjudit mig att försöka läsa på norska blev han glad. Först läste vi Sune, vilket gick ganska bra. Jag missade på några ord men då rättade och hjälpte Kalleman mig. När vi sen skulle läsa en annan bok vart det svårare, natteboken eller nått liknande hette den och bestod av rim på norska. RIM! Å det var ganska sbvåra rim så jag vet inte hur många gånger jag läste fel. Till slut orkade inte Karl kristian rätta mig längre.. *skratt*

När barnen var nattade åkte jag iväg till min släkting Wigdis som också bor i Oslo. Jag och Wigdis kvällsfikade, kollade på bilder och pratade till klockan 12 sen gick vi och la oss. På söndagen klockan 12 påbörjade jag min hemfärd till Sverige. Det var med blandade känslor jag åkte hem. jag ahde kunat stanna faktiskt, samtidigt som det var skönt att åka hem och förbereda sig inför nästa gång då jag kommer stanna i Norge hos familjen Nergaard betydligt längre.. =)

(Min blogg är inte samarbetsvillig och jag får inte in resten av bilderna... Finns fler bilder på bangboom.bilddagboken.se)

Imorgon!!

Jag kan inte fatta att det redan är torsdag!! Imorgon ska jag till Oslo och hälsa på de 2 sötaste gutterna där! =) Pappan kommer jag inte träffa för han är i Italien och seglar i VM.. *ooo*  Men det ska bli superkul att träffa NIni och pojkarna! Hoppas de blir glada för presenterna!
Det börjar pirra lite i magen nu, hoppas det går bra med bomstatjonerna (vägtullar på svenska). HAHA! Jag börjar redan använda mig av Norska ord fast jag inte kommit dit än. Redan 2 norska ord i det här inlägget.. *hehe* Nått som lättade var att Nini berättade att jag inte behöver åka igenom Oslo centrum. Det skulle blivit lite läskigt, jag är juh inte van att köra i storstäder. Bygdöy där familjen bor är ungefär som Lidingö och det är inte så jättemycket trafik där och det låter bra för min del! För att ta mig dit måste jag dock åka i en tunnel, och hur ska jag lyckas hitta den här tunneln?! Får förlita mig på GPSen och så skulle NIni skicka emd en karta som kompliment. Måste leta fram ett gäng bra skivor som jag kan lyssna på under tiden jag kör. Har juh min talbok men vill även ha lite music! Hur långa brukar talböcker vara? Beror väl på hur lång boken är antar jag.. =P Har 10 skivor kvar så jag antar att dte är ca 10-12 timmar..

image279

Röda ringen är där familjen bor nu, 15 minuter med buss (eller färja på sommaren) in till Oslo centrum. Den blåa ringen är dit familjen ska flytta. Det blir antagligen i februari nån gång.


Löshår...

Hittade en bild på internet igår när jag sökte på löshår. Den visar fästena och om man kollar på mina fästen så sitter de bra mycket närmare varandra...

image273

image274

Jag är så less på att det inte ser bra ut nu! Funderar verkligen på att klippa mig istället för att hålla på och jolla. Det är bara att inse, jag kommer aldrig ha fint, tjockt och långt hår....

Fram ser det väl okej ut på den här bilden men har jag så så är det inget hår kvar i nacken...

                 



Idag ska jag städa och tvätta hade jag tänkt. Åsså ska jag börja packa.. *weeeeee!!* =) =) Ska bli så sjukt kul att hälsa på familjen i helgen. Fattar inte riktigt än att jag ska köra dit men det kommer nog gå fint! Ska ladda med musik och Ljudböcker hade jag tänkt.. =)
KUUUUUL!

Moooooosa!!!!

Hur gulliga får man vara?! Jag har fått bilder på de 2 barnen som jag ska ta hand om. Jag vill krama sönder dem för de är sååå sööööta!!

image269   image270
Karl Kristian                                          och                                    Hans Herman!

I helgen ska jag åka och hälsa på dem och idag har jag, mamma och pappa varit i Hudik och shoppat lite till min resa och till familjen. Åt Karl Kristian och Hans Herman köpte jag en varsin Svensk fotbollsdress, till Nini och Kristian (mamman och pappan) köpte jag 3 ljus, svart och lila, och matchande servetter. Det paketet blev så sjukt fult så jag rev upp det nyss och gjorde om det själv. De på Hemtex kan verkligen inte slå in presenter! Hoppas de blir glada för paketen!! =)

Åt mig själv köpte jag en brun assnygg skinnjacka, en lila sjal, en lila 3/4 tröja, vinterskor, en gråsvart sweatshirt med "päls"krage, smycken och säkert nått mer som jag glömt bort.. Känns bra att äntligen ha en jacka som passar den här årstiden. Det är inte riktigt dags för vinterjacka än och bara tröja är lite kallt.

När vi kom hem installerade jag och pappa en GPS i mammas bil eftersom det är tänkt att jag ska köra till och från Oslo i helgen. (SHIT!!) Å då behöver jag verkligen lite karthjälp så jag hittar!! Är lite nervös inför vägtullarna och att köra i Oslo men det går nog bra tror jag. Ska bli så spännande att få hälsa på dem! Om någon har kört i Oslo eller Norge och vet hur det är så skulle en kommentar här sitta fint! Hur man gör i tullarna och så...


Norge!

Okej, nu är det dags att kläcka nyheten här också!

image266

Detta har gått FORT!
I tisdags var jag inne på arbetsförmedlingens hemsida och kollade på lite aupairjobb i Norge. Jag fick sån inspiration och tänkte att nu j*vlar är det dags att röra lite på sig. Det har redan gått 3 år sen jag tog studenten och nu vill jag hitta på nått annat än att jobba på Preem. Så jag skickade iväg 3 ansökningar. Jag tänkte att jag får väl svar om en vecka eller så...

Samma dag fast på kvällen hade jag fått ett mail från praktikantförmedlingen och de ville att jag skulle komplitera med en bild, betyg och referenser som de kunde ringa till. Jag svarade morgonen därpå, alltså i onsdags. Bild kunde jag skicka och 3 referenser men jag har ingen scanner så jag erbjöd mig att faxa eller skicka betygen per post till dem. Ungefär 1 timme senare ringer det upp en asgullig kvinna till mig ifrån förmedlingen. Hon pratar på och berättar lite och föreslår en av familjena som hon tror jag skulle passa bra i. Sen bestämde vi att hon skulle höra av sig till den familjen och berätta att jag är intresserad. SHIT tyckte jag! Allt gick juh så himla fort! När samma kvinna en halvtimme senare ringer mig igen och berättar att hon pratat (PRATAT) med mamman i familjen och att hon vart jätteglad så vart jag lite halvt chockad! Kan det gå såhär fort lixom!?
På onsdagkväll fick jag ett mail av mamman, Nini, där det stod såhär:
"Hei Madde,
jeg har fått din ansøkning av Praktikantformidlingen.
Jeg kommer til å forsøke å ringe deg i morgen.
Jeg gleder meg til å snakke med deg.
Vennlig hilsen Nini
"
På torsdagkväll ringde Nini till mig och vi pratade i 20 minuter. Supergullig mamma!! Så vi bestämde att jag ska åka och hälsa på dem innan jag börjar jobba så vi får träffa varandra lite innan. Så antagligen ska jag till Norge till helgen och hälsa på familjen jag ska jobba hos!!
Helt otroligt vad fort detta gått! Ska bli så himla kul! Detta innebär att jag måste säga upp mig på måndag..

Jag är alldeles exalterad!!

Det slår aldrig fel...

Det är så typiskt!
Varje morgon när jag jobbar, oavsett om jag öppnar 6,8 eller 9 så är det alltid lungt ända fram tills att min frukost är klar. Jag brukar äta frukost på macken och jämt när jag precis ska sätta mig och äta kommer det en hel hög med kunder. Det slår aldrig fel!
Varför är det såhär?! Nån som har nån teori?

image265

Frosseri = dödssynd

"Du får ingen mat,
du får ingen mat,
nejnejnej, du få ingen mat för du ska banta!"

Jag citerade just Doris från "Hitta Nemo".

image264

Jag ska egentligen bara hålla käften och inte klaga alls för jag är inte överviktig, jag tycker inte heller att jag är tjock på något sätt.. Mitt problem, eller min rädsla sitter i att jag är oproportionell (stavas det så?). Jag brydde mig inte speciellt mycket tills för lite mindre än ett år sedan då ett flertal kunder på macken trodde att jag var gravid. Vissa var "vänliga" och antydde bara lite frågande medans andra var så fräcka att de tog mig på magen och petade mig i ögonen (för att de kunde spå om det var en tjej eller kille genom att kolla innanför mina ögonlock). Detta var inte direkt någon kick för självförtroendet. Visst, jag hade gått upp en del i vikt pga att jag åt lite väl mycket sötsaker och "unnade" mig alltförmycket av det mesta när jag var ledsen efter min syster gått bort. Sen att min mamm och pappa gjorde raka motsattsen, dvs. åt mindre och gick NER i vikt så de båda såg ut som benrangel gjorde inte situationen bättre för mig. Jag vägde 6 kilo mer än min pappa. Kul?? NEJ!! Men hur många normala pappor väger 61 kilo?!? Vääldigt undernärd och ledsen pappa. Pappa är fortfarande liten, men har gått upp lite så han ser inte undernärd ut längre. Sen är min pappa värsta gåfreaket! Han går och går och går.. Först går han ut och går med Boppi, sen går han 18 hål på golfbanan, sen går han till macken och hämtar tidning, sen går han ut med Boppi lite till.. Antar att dteta sitter i generna eftersom min farfar som är 89 år är ute och går varenda dag också, spelar ingen roll vad det är för väder, han är ute och spatserar på Färila med sin rullator.. När han var yngre så gick han alltid en mil om dagen. Varför kan inte jag vara så? Varför går inte jag en mil om dagen? Hoppas jag fått de generna.. *haha*
Nu tappade jag tråden lite känner jag.. Det var inte pappa och farfar vi skulle prata om.. Tillbaka till mig!
Folk trodde alltså att jag var gravid och det var väldigt jobbigt. Så jag bestämde mig för att gå ner i vikt. Sommaren före hade jag ätit GI ett tag och gått ner några kilon men jag är så dålig på att dricka vatten så jag hade huvudvärk nästan varenda dag och det ville jag inte gå igenom igen. Så jag anmälde mig på viktklubb.se och skötte mig sååå bra! Jag förvånade båda mig själv och andra eftersom att jag var stenhård och gick faktiskt ner i vikt. Ett stoooort stöd var Sara, vi gick och tränade tillsammans flera gånger i veckan och tack vara varandra så struntade vi inte i någon träning. Jag gick ner nästan alla mina överflödskilon och var så nöjd så.
Nu till problemet, jag har börjat lagt på mig igen, jag är inte tjock, vill påpeka det en gång till men jag är rädd för att människor ska kalla mig gravid igen! Allt mitt fett sätter sig på brösten och magen. Mina handleder är nästan läskigt smala och mina armar och ben är helt normala men den där jäkla magen plutar ut både här och där. Jag vill bli av med den!! Igår så läste jag i en tidning att dte bara tar 2 veckor att avvänja sig med socker.. 2 VECKOR!! Det är juh nästan ingenting! Jag vill inte banta, jag gillar mat alldeles för mycket för det men jag ska försöka sluta med godis. I alla fall på varddagarna! Godis kan man äta på lördag, och då inte i mängder. Träningen ska också återupoptas igen, ikväll ska jag köpa mig ett träningskort och gå på lite aerobic och ev. boxing. Detta ska väl få min mage att försvinna i en lagom takt?

Jag vill inte bli kallad gravid igen förrns jag verkligen är gravid! Och då tänker jag framhäva det som bara den, för jag tycker att gravidmagar är så fint! I alla fall med kläder på... =P

Baton Twirling!

image262

Jahapp.. Då har man letat en massa drillvideor på youtube då.. =)
Men hur får man in hela videorna i bloggen? Jag lyckas då inte fast jag gjort det förut..

Den här tjejen är grym på akrobatiken! Hon gör hjulningar utan händer (vet inte vad det heter), multiple spins,  massa volter och illusions!! Och hon är bara 12 år!

http://www.youtube.com/watch?v=Hi0cQ5ELdt4



image257

Den här kvinnan slår världsrekord när hon gör turns med 9 spins (piruetter). SVÅÅÅÅÅÅRT!! Riktigt kul ser det ut när reportern drillar.. *skratt* Men fy så hemsk hennes han ser ut efter flera timmar av kast! Kolla på hennes hand i slutet, helt blåslagen!

http://www.youtube.com/watch?v=CfuiSJ0mBUM



image258

Japaner är så duktiga på drill! Japan, Frankrike och Amerika är bäst i världen. Japenerna ser så otroligt smidiga ut! Jag har ett favoritklipp med en japan, ska se om jag hittar det. Här är ett annat:

http://www.youtube.com/watch?v=JagtN_Ui1N0





Här är min favvo! Chiharu Tachibana heter hon och är så sjukt duktig! Hon tappar inte en enda gång och hon ser så otroligt lugn och cool ut hela tiden! Det här är ifrån VM 2005 som hon vann... Kan nån lära mig det hon gör? =)

http://www.youtube.com/watch?v=K3F_oH1RfMg

image263

Det regnar här i Ljusdal idag...

image255

Oj... Jag tror jag just sålde tobak till en minderårig.. =// Attans! Tänkte inte på det förrns han gick ut och jag såg att det stod 2 kompisar till han utanför och "hängde". det brukar vara ett tydligt tecken på att de är underåriga! Är man 18 eller äldre så tar man med sig kompisarna in.. Fan...
Aja, inget att göra nu.

Idag regnar det här. Sååå tråkigt. Fast jag jobbar juh så det spelar mindre roll.. Men det blir så lugnt när det regnar. Antar att folket inte vill handla när det regnar. jag hade mycket helldre suttit i min lägenhet framför datorn och spelat CSI i det här vädret! =)

Min chef åkte till Rhodos igår och jag är sååå avundsjuk! Detta innebär också att jag måste jobba i helgen. Jag som ville till Ela och gratta henne på hennes födelsedag. Riktigt tråkigt! Men jag får väl ta och hälsa på henne i Stockholm istället nu när hon ska flytta dit. Saknar dig pärlan!! =)

Nu ska jag försöka att göra lite nytta här påm jobbet...

Ahhhh, lördag morgon!

Ganska ovanligt att jag är vaken klockan 8 på en lördagmorgon n när jag inte börjar förrns 3. Men idag ringde min klocka halv 7 eftersom att Mathias ska iväg på svesexa för hans mosters blivande man Micke. Mathias är extremt svårväckt vilket jag inte alls är så självklart är dte jag som får butta på honom tills han vaknar, 10 i 7 klev han ur sängen och då var det ingen idé att försöka sona om eftersom jag varit vaken i 20 minuter och inte var det minsta sömnig längre.. Jag har börjat läst Camilla Läckbergs fjärde bok "Olycksfågeln" men jag hade inte rikigt ro för att ligga och läsa nu så istället bloggar jag lite. När jag bloggat klart ska jag lyxa med att spela lite sims sen tänkte jag ta och städa sovrummet. Köpte juh ny säng i fredags och det är så underbart med dubbelsäng!! Därför vill jag göra det supermysigt i hela sovrummet. Just nu står det 5 lådor som ska ner i förådet, ett akvarium som är sönder och ett datorbord som ska organiseras som stör ordningen. Plus att jag har en ikeakasse med rentvätt i en av garderoberna som ska sorteras och läggas in i lådorna i garderoben.

Jag vet inte vad som är fel på mig den här veckan, jag har städat otroligt mycket för att vara jag. Vardagsrummet är nu tipp topp sen jag ägnade en hel eftermiddag till att städa, och då menar jag storstäda, precis allt som befinner sig i rummet. Torkade till och med listerna! Köket städade jag igår och jag frostade till och med av frysen! Hur ofta frostar man av frysen en fredagskväll? HAHA! Värsta "Heartbreak hotel" juh!! =)

image254

Igår kollade jag och Mathias på "Jakten på lycka" med Will Smith och Jaden Smih och den var sååå bra!! Mathias tyckte den var lite seg men jag älskade den! Ta och kolla på den, känns mer i hjärtat när man vet att dne är basserad på en sann historia. Jag såg när Will och Jaden var hos Oprah och det var då jag fastnade för den. Annars har jag antagligen aldrig kollat på den men när jag sett lite glimtar hos Oprah så var jag fast. Jag vart så glad i torsdags när jag såg att dne kommit på macken! Ska ta med mig filmen till mamma och pappa och säga åt dem att kolla på den med!! Det är häftigt att Wills riktiga son Jaden spelar hans son även i filmen. Riktigt duktig liten kille på att spela! Men han har juh bra gener.... =)

image253 

RSS 2.0