5 km

Läs om mina 5 km på Maddie's training!


Frukost och drömmar om morgondagen

Igår åt jag och Krister fruktsallad och grädde till kvällsmys, idag blev det rester till frukost! ;)


Fil/kvarg, kanel, fruktsallda, nötter och frön, plus ett par extra skivor vattenmelon. Fruktsalladen bestod av äpple, päron, apelsin, banan och vattenmelon. Apelsinen var sinnessjukt god, jag ångarar så mycket att jag bara köpte en. 

Angående rubriken drömmar om morgondagen så är det verkligen imorgon jag verkligen längtar till. Om ett dygn befinner sig nämligen jag och älsklingen på Zakynthos. Så att jag vaknade av regnet imorse gjorde ingenting, ingenting alls! ;) 

Flyget avgår 5:55 imorgonbitti vilket innebär att vi åker hemifrån Järvsö vid 12-tiden för att bege oss mot Arlanda i första hand. Krister ligger och sover än eftersom att det är han som ska köra, jag kommer sova. Vi drog ner rullgardinen och täckte för det andra fönstret med massagebänk, väska och filt så nu är det mörkt i sovrummet och förhoppningsvis kan han sova några timmar extra. 

Medans han sover tvättar jag kläder, stryker och pluggar. Rättvist va? ;)

Enligt yr.no ser vårat veckoväder ut enligt bilden nedanför. 2,7 mm regn en dag kan jag lätt ta för att få 20-22 grader i skuggan resterande dagar...


RSS 2.0