Kaffe!

Vilken dag!! *Puh!* Eller dag å dag, det var den sista timmen på jobbet mellan 15 och 16 som allt hände idag! Ursäkta om jag är lite uppspelt med jag är typ hög på kaffe... =) Varför?! Förklaringen kommer här:

Ungefär en timme innan jag slutade så kommer det in en snubbe från JLL på macken där jag jobbar och han har med sig en kaffeautomat!! Äntligen, som vi har väntat! Den förra automaten vi fick tror jag att posten hade spelat footboll med för den var i lite för många delar.. =//
I ungefär en kvart sprang jag och Roger (min chef) runt som 2 yra höns och försökte hitta ett ställe som vi kunde ställa automaten på.. Vi hade redan innan bestämt vart vi skulle ha den men hyllan var för liten.. *attans* Så vi irrade runt och tänkte inte alls på det mest självklara stället som finns i butiken nämligen disken.. Det roliga var att när jag och Roger kom på det, så kom vi på det samtidigt! Vi bara kollade på varandra och sa "på disken"! *haha* Komiskt!

Kaffe

Så vi satte igång och drog sladdar och började installera kaffeautomaten! Efter ungefär en minut börjat det tjuta i datasystemet.. å jag är juh "it-chef" så jag kollade vad dte var som hände.. jag såg att dte var en knapp som blinkade overloaded stod det.. *aj då* Så dte vara bara att dra ur automaten igen och byta uttag.. Efter det så startade jag om systemet men då funkade typ inte nånting! Error överallt... Då startade jag om det igen.. Det hjälpte bara på några punkter.. Så då fick jag ringa till Preems it-support så de fick fixa det! =)
Ungefär samtidigt som jag fixade systemet så hade Roger och JLL-snubben fixat kaffeautomaten! Så då utnämnde Roger sig själv, mig och Lennart till "testpanel".. det vart några koppar kaffe! =) Å jag som inte är van att dricka så mycket kaffe! *haha* Så därför är jag typ hög på kaffe!! *haha* Så om ni är sugen på kaffe är dte bara att titta in på Preem!! =) 10 kr för en kopp kostar det!

Nu ska jag försöka lygna ner mig lite och kolla på film! =) "Crazy/Beautiful" ska jag kolla på! =)

Mitt liv suger just nu!!

Allt (ALLT) är emot mig idag! Till och med den här j*vla bloggen! Skrev nyss ett inlägg! Som självklart ska försvinna!

Mitt liv är en enda röra just nu! Det enda som är roligt i mitt liv just nu är mitt jobb och drillen.. Hur sjukt är det!? Jag längtar tills vardagen sätter  igång igen så jag får mer att göra! Jag hatar att vara ledig för när jag är ensam (som jag för det mesta är) så tänker jag.. Alldeles för mycket!! På jobbet så kan jag ha min fasad på! Jag ler och är glad (så som jag egentligen är)! Men när jag är ensam så ler jag inte direkt sådär överdrivet ofta... Jag skulle behöva en vän just nu! Men det är inte så lätt när de som man trodde var ens "vänner" plötsligt slutar höra av sig och beter sig konstigt.. Det har gått lite mer än ett år nu sen dte hände.. Jag som trodde vi var tajta polare! Men helt plötsligt, utan nån förklaring börjar dte kännas konstigt och ingen hör längre av sig till mig.. Sen via omvägar får man höra att de tycker att jag (Jag?!) betett mig konstigt och illa!? Jag har fortfarande inte fått nån förklaring och jag har ingen aning om vad som hände! Vi hade juh skitkul tillsammans! Vi kom överrens jättebra! Men så en dag "pang" fick jag inte vara med längre! Kan nån berätta för mig vad jag gjorde för fel?!
Jag är så himla glad att jag har Kattis och André för utan er hade detta varit hur mycket jobbigare som hellst! Men Kattis bor i Norrköping (då kan man inte direkt träffas varje dag) och André vill umgås med sin flickvän så ofta han kan (å självklart ska han göra det)!

Det som fick mig att bryta ihop ikväll var ett sms... Jag trodde att dte var någon som tänkte på mig som hörde av sig till mig! Det var ifrån halebop... Halebop!! Ja, jag erkänner, jag hade hoppats på att dte hade varit ifrån en speciell person... Ja, en karl! Den killen betyder väldigt mycket för mig men jag blir så osäker på honom! Jag hade inte hört något ifrån honom på 2 veckor så jag ringde honom idag.. jag tyckte att det var han som skulle ringa mig men så blev det inte.. Ovanligt? Nej.. han är så svår! För när vi umgås så är han jätteunderbar och säger en massa fina saker om mig till mig och vi pratar om oss! Å han har sagt en del saker till min kusin Cissi med, bra saker! Men han ringer typ aldrig och skickar aldrig sms, ja förutom när han är full då... Skulle jag få ett sms ifrån honom där det stod "Hej! Hur är dte med dig?" skulle jag bli överlycklig!! Jag tycker dte är viktigt att man ska kunna ringa eller messa varandra! Det betyder juh bara att man saknar varandra!! Ena stunden känns allt så bra och nästa blir jag sååå osäker på honom! Vad faan betyder allt!? Hur ska jag kunna tolka att ena minuten är han gosig och nästa kall?! Jag vill inte må såhär dåligt!

Vi avslutar lite fint med ett citat: "Engagerar man sig blir man sårbar..."  (Hell Yes!)

Men vad som än händer så löser det sig nog............

.........förhoppningsvis...

Maddie goes bilfixare! =)

Idag hände något kul.. Eller egentligen var dte inte alls kul men jag tyckte det var lite ironiskt.. =)

Jag latade mig heeeela förmiddagen idag! jag klev upp halv 9 men när klockan var 12 hade jag inte gjort ett skit! Bara typ suttit vid datorn och vid tvn.. Tänkte ta en promenad men jag var för lat (Jag är en lat person, dte erkänner jag=)! Jag fick i alla fall in mig i duschen och gjorde mig iordning( på med lite mascara bara =) å sen så tänkte jag åka till Prix och handla lite plus åka hem till mamma å pappa en sväng innan jobbet.. Sola lite och lata mig lite mer.. =) Så jag tar min bilnyckel och knatar ner till Passaten som jag för tillfället kör.. Min bil är på lagning, cabben är lite tjinkig så jag har lånat pappas passat.. Just nu äger min mamma och pappa 4 bilar så jag hade turen att jag fick låna passaten nu när min är borta.. *haha* Min familj brukar inte ha 5 bilar (5 med min) utan passaten och sharan är gamla hyrbilar som pappa ska sälja iväg! Så om nån vill köpa en passat eller sharan är det bara att ringa min pappa! =) I alla fall.. Jag går ner till passaten och trycker på "lås upp"-knappen på nyckeln.. Inget händer.. vad nudå!? Jag trycker ett flertal gånger men inget händer.. Så jag får köra "old style" och låsa upp genom att trycka in nyckeln i bildörren och vrida om.. jag sätter mig i bilen, stoppar i nyckel och startar biln.. bara ett promlem.. Bilen Startar INTE! Ajdå... Kollar motvilligt mot lysknappen och ser att den är på... FAAAAAAAAAAAN! Jag hade glömt lyset på å det finns INGET liv i bilen... jaja.. Tur som det är jobbar man på en mack, å ännu bättre! Macken ligger ungefär 50 meter ifrån min parkering! =) =)
Så jag lunkade iväg mot mitt kära jobb, kom in sa "Hej" till Johan och Roger och hämtade Start-Boostern i verkstaden.. Gick till parkerigen igen.. Öppnade huven, satte dit boostern och tröck på "on".. Å herregud vad det brummade, så jag slog av den igen.. Ringde pappa och sa "det låter konstigt när jag trycker på "on".. Pappa svarar "Du ska inte trycka på on, den är till för kompressorn.." (Jaha!) "jag kommer och hjälper dig!!"  Okej då.. Då står jag här å ser glad ut tänkte jag medans en granne gick förbi.. =) *le Madde le, du jobbar på en mack du kan sånt här!!* Grannen kommer fram å frågar vad som hänt, jag förklarar och säger att allt är okej och att jag inte behöver hans hjälp, men tack ändå... =)  Bruuuum (pappas jeep gasar in på parkeringen)... Pappa kollar läget.. Han ser rätt nöjd ut, dte måste betyda att jag lyckats med att sätta fast boostern rätt.. "Har du provat att starta den nu?" frågar min pappa... Jag hoppar in i bilen, vrider på nyckeln och.. BRuumm... nej.. det funkade inte riktigt.. Fast det HADE funkat om boostern hade suttit i en sväng till! =) =) *STOLT ÖVER MIG SJÄLV*
Pappsen går tillbaka till sin bil, tar fram startkablar, vi kopplar i (jag fick hjälpa till *weee* (det betyder att min pappa vet att jag kan..)) och när jag vrider på nyckeln den här gången så funkar det! UNDERBART! =) Tack pappa! =)
När jag ska gå coh stänga motorhuven så råkade jag sparka in foten i däcket! AJAJAJ, vad onmt dte gjorde! Jag lyckades träffa min vänstra lilltå, som är KROSSAD (!!!) och som precis börjat bli bra.. Så nu är dtn stor som ett hus igen och gör ont.. Imorgon ska jag ringa sjukhuset och så får de fixa den åt mig! Har försökt själv i 2 månader nu så nu ger jag upp!!
I alla fall...
Det där tog väl i alla fall en 30 minuter så nu racade jag iväg till Prix å shoppade lite men jag skippade visiten hos mamma och pappa.. Åkte hem och gjorde iordning en matlåda till jobbet istället... 

Å nu står "min" bil i garaget på macken och blir ordentligt laddad! =) =)

Nu lite underhålling!!

Jag har:
(x) snott den här listan från nån (Vickan)
(x) rökt en cigarett (Jag har juh det...)
(x) rökt en cigarr (Har faktiskt provat ett bloss)
( ) varit hög
(x) varit full (Det har väl också hänt.. nån gång.. *ler*)
(x) hånglat med någon av samma kön (Ett antal gånget)
(x) varit kär (Jodå, det har jag lyckets med några gånger)
(x) blivit dumpad (Det var jobbigt!!)
(x) dumpat någon (Det var inte alls trevligt)
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte kännt samma sak (Mååååånga gånger!)
( ) blivit arresterad
( ) vart på rättegång
( ) vart åtalad i en rättegång
( ) blivit dömd i rättegång
(x) hånglat med en främling (Vad räknas egentligen som främling?!)
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis (Dumt, dumt, dumt! Never again!)
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat (Ja, det har jag, inte bra... )
( ) legat med en medarbetare
(x) sett någon dö (Inte direkt, men jag har hållit i en död person)
(x) varit kär i en av mina internetkompisar (När jag var typ 12, han hette Marcus! *haha*)
(x) flygit (FlUgit har jag gjort... Många gånger)
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av dig själv brinna
( ) ätit sushi
(x) åkt snowboard (Men jag är riktigt kass!!)
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande (Pillren räddade mig när jag hade körtelfeber! Fy vad dålig jag var!)
(x) älskar eller saknar någon just nu (Både och! =( )
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi ( mysigt värre i mammsens och pappsens trädgård)
(x) lekt uppklädd (Det började i tidig ålder (typ 3 år) då jag "lånade" mammas klackskor.. Förra året klädde jag å några kompisar ut oss till Barbies.. det var skoj faktiskt.. och pinsamt! *haha*)
(x) fuskat när du spelat spel (Händer tyvärr rätt ofta.. Förlåt! =) )
(x) varit ensam ( Det är jag för dte mesta känns dte som..)
(x) somnat i skolan/på jobbet (kulturhistoria var min svaga pungt (håller med Vickan där))
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång (Jo, både nedgång och uppgång!)
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm (Oh yes! Min kompis Sanna gjorde det å då måsta jag juh också.. =) )
(x) sovit under stjärnorna (Räknas dte i ett tält!? =) )
(x) blivit rånad (På mitt kontokort på en fest, men jag spärrade fort som bara den!! )
(x) blivit missförstådd (Alltför många gånger!)
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
(x) vunnit en tävling (Jag vann en putt-tävling i golf en gång! Det var skoj! Pappa var stolt! Kan juh tillägga att jag varit med i SM i drill med även fast vi inte vann så tycker jag dte är en merit...)
(x) gått mot rött (Senast igår)
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) kännt dig som en utstött (Jodå...)
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt (*haha* Lätt jag är en glassgalning)
( ) dansat i månljus
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta (Ett antal gånger, senast idag!)
(x) varit besatt av post-it lappar (Jag ÄR besatt av dem! De sitter överallt, speciellt här vid datorn..)
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna (Det är najs!)
(x) varit vilse (Jag och min dagiskopis Peter "gick vilse" (med flit)..)
(x) varit på andra sidan landet (Vilket land? Men dte har jag säkert..)
(x) simmat i havet (Ja, vill göra dte igen snart! =) )
( ) kännt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns (Ja, dte har jag! )
(x) lekt polis och rånare (det har väl alla?!)
(x) sjungt karaoke (*haha* Tyvärr! *skratt*)
(x) betalat för mat med bara mynt (Alla behöver växel! I know!!)
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort (Låtit mitt hjärta krossas? Räknas det?)
(x) busringt (jag och kusin Cissis största hobby när vi var små var att busringa =) )
(x) fångat en snöflinga på tungan (Det har väl också alla gjort!??!)
(x) dansat i regn (Senast i förrgår! =) =) )
(x) skrivit ett brev till tomten (Jag skickar med leksakskatalogen så ser du vad jag kryssat för!...)
( ) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
( ) gjort upp eld på en strand
(x) förstört en fest (I alla fall en efterfest.. )
(x) åkt rullskridskor (Ja, men jag är INTE duktig på det...)
(x) fått en önskan inslagen (Jodå, mirakel sker ibland! =) )
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor (Gammelmormor Marias pärlor har jag haft runt halsen en gång..)
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel (I love me *haha*)
(x) sjungit i duschen (Gör jag typ jämt!)
(x) burit en svart klänning (Det har väl de flesta med.. I alla fall tjejer.. =) )
( ) drömt att du gift dig med någon
(x) limmat fast din hand i något (Räknas det om man limmat ihop fingrarna?!)
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
(x) suttit på ett tak (I fjällen)
( ) skrikit så att du inte fått luft
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten (En gånge, dte var skitjobbigt! )
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet (Vi har äppelträd hemma på gården hos mamms å papps!)
(x) klättrat i träd (Men jag vågar aldrig speciellt högt...)
(x) haft en träkoja (Hos min syster)
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam (Det vågar jag inte!)
(x) tror på spöken (Jag vet vad jag vet om man säger så... =) )
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger (Jag och min kompis Linda hade likadan kläder (fast tvärtom) på oss en gång.. Det var skoj! =) )
( ) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het ( Ja.. =) )
(x) brutit ett ben (I lilltån! Jag lyckass då med allt!! =) =) )
(x) fångat en fisk och sen ätit den (Fiskade aborre i stugan hos morfar sen rökte vi dom.. Jättegott!)
(x) fångat en fjäril (jag och kusin Cissi fångade alla småkryp!)
(x) skrattat så mycket att du grät (Å fick magont...)
( ) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov (Det har hänt.. =// )
(x) haft en Britney Spears-skiva (Jag har typ alla hennes skivor.. =) )
(x) glömt någons namn (Händer ofta)
(x) sovit naken (Inte fasen vill amn sova i pyjamas när det är 30 grader varmt i alla fall...)
( ) svimmat
( ) gråtit på tunnelbanan
( ) haft sex på offentlig plats
( ) legat med fler än tio personer (nepp!)
(x) snattat (men jag lämnade tillbaka det! (tuggummi) )
(x) drömt att jag haft sex med en/flera vän/vänner (Jo...)
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter (Jag jobbar på en mack! Svar Ja!! )
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
(x) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt (Åkt Balder.. dte är tillräkligt för mig.. *haha)
(x) haft sex i en IKEAsäng (Det finns ett antal IKEA-sängar därute)
( ) haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus
(x) varit otrogen (Inte bra! (aldrig igen) )
(x) varit svartsjuk (ja, mycket...)
( ) jag kan skriva utan att titta på tangenterna
(x)har legat på sjukhus (en enda gång! Ni vill inte vata för vad... =) )
( ) har legat på sjukhus fler gånger än fem
( ) har vurpat med hoj
( )har vurpat med snöskoter
( )har krockat med bil
( )har vaknat upp i en annan stad än den man gick ut i kvällen innan

Helgen!

Vad less jag blev igår.. Skrev ett långt inlägg igår å sen när man trycker på knappen "Spara och publicera" så står det..l "ERROR" Allt borta.. Jag orkade bara inte skriva om det.. =) Men here we go again...

Mojito

I fredags vart det lite partajande! Jag å André hade bestämt att vi skulle grilla hemma hos min mamms å papps och dricka lite öl och cider å spela lite kubb å sånt kul! =) Så jag hade bytt pass med Johan och jobbade 9 till 15.. Sen åkte jag hem till leggan och gjorde mig iordning.. Spaade lite, ni vet.. Ducha, raka benen, peeling, smörja in sig, måla naglarna.. (Fast jag målade faktiskt inte naglarna.. =) (onödigt fakta) Sen stacka jag hem till mamma å pappa och väntade på André, Helena och Thommy! Det tog en jäkla tid för dem att masa sig till mig.. =) De kom vid halv 8 ungefär så då satte vi igång på en gång och grillade! MUMS vad gott det var! Sen spelade vi lite kubb.. Först jag och Helena mot André och Thommy.. De vann.. Då ville vi ha revanch å dte fick vi verkligen för vi vann överlägset! =) =) Sen bytte vi lag så då spelade jag å Thommy mot André och Helena... Sen så utnämnde jag mig och Thommy till "totala vinnare" eftersom vi vunnit 2 gånger både två.. =) Pelle och Sara tittade förbi en sväng också men de skulle hem och kolla på film och var trötta så de stannade tyvärr inte.. men dte tar vi igen en annan gång!! =)
Efter kubben åkte vi hem till min legga och spelade lite TWISTER! Sååå skoj! *haha* Micke och Olov kom föbi en sväng också.. Jag var på partyhumör och jag ville gå ut, men ingen annan var utgångsugen.. *wtf* Så jag satt ute på balkongen och snyftade och tänkte "Faaaan, att jag inte har Sara-Johans nummer!!" (Sara-Johan heter egentlige bara Johan.. Han brukar kalla Kattis och mig för Rune och Steve.. lång historia, den tar vi nån annan gång...) Aja, jag gick in igen och fortsatte spela twister.. Då ringer det på hem telefonen (vad vill mamma nudå?!)..

"Hej, det är Johan!"
  Varav jag svarade ungefär såhär:
"AAAAAAAHHH, vad läskigt jag satt nyss å tänkta att fan att jag inte har ditt nummer åsså ringer du åsså shit vad coolt för dte är typ ingen som vill gå ut här med mig å jag vill ut å jag visste juh att du skulle ut åsså ringer du mig shit shit vad coolt..."

*haha* Så vi bestämde att vi skulle träffas på Järnvägs! Micke ville följa med *tack* =) till jvg och när vi var framme så kom han på att han inte hade legget på sig.. Så han måsta vända och hämta det! Men jag gick in i alla fall.. Gick till baren och beställde en cider.. Då dök någon upp som jag kännde igen.. Carl-Johan! Så vi stod och snackade ett tag åsså lovade jag att jag skulle lägga upp bilden som vi tog på oss då.. =)  Okej då, den här bilden är för din skull! =)

C-J och Moi

Sen så hittade jag Johan-Sara på dansgovet ute! Kramkalas blev det plus lite mer av snacket som gick ungefär såhär: "Det var som om du visste att jag ville att du skulle ringa mig eftersom du ringde mig precis efter att jag tänkt att jag inte hade ditt nummmer, skitballt..."
Sen gick jag in och tog en runda inne och helt plötsligt står det någon framför mig som jag känner igen.. Pär Besvär!! Kramkalas igen!! Det var jättelängesen jag träffade Pär så vi hade mycket att prata om! Pär är typ min bästis på krogen.. =) Förut innan han flyttade så träffades vi nästan jämt när det var partydags! Så jag å Pär å Sara-Johan gick ut och röjde lite på dansgolvet! =)
Det vart hemgång vid 2 tiden när jvg stängde.. Då var jag på skitbra humör! Men när jag kom hem så svängde det om.. Jag ringde Kattis och grät en tår.. Saaaknar henne!! =// Men sen vart allt bra igen! =)

På lördagen jkobbade jag 15-21 och dte gick väl bra, jag blir typ aldrig bakis så dte var luuugnt! =) Min teaterkompis Anna ville ha med mig ut på krogen idag igen men jag pallade inte! Jag var så himla trött plus att jag skulle öppna macken klockan 9 morgonen efter.. Så jag gick hem och sov istället! =) Men det säger jag då att jag å Anna SKA ut och festa nån helg snart! =)

Pö söndagen var dte jobb och sen cyklade jag hem till mammaoch pappa, sne cyklade jag hem tilll leggan, sen cyklade jag hem till mamma och pappa igen.. varför jag cyklade så mycket beror på att pappa äääntligen hittade mih cykelnyckel! Den har varit borta i över ett år så det var riktigt skoj att cykla på min cykel igen! =)

I måndags var jag och André till Hudik en sväng i värmen! Jag storshoppade (2 toppar och 2 hårband) =)... André köpte presenter till sin flickvän Helena som fyller år snart.. =) Sen jobbade jag...
I tisdags jobbade jag å gjorde faktiskt inte så mycket mer.. Jag blir så seg när dte är så varmt! Jag klagar absolut inte!! Men jag blir slö utav vädret.. Jag skyller på det! =) =)
Idag ska jag städa och göra lite drillkoreografi! Sen ska jag jobba ikväll!! =) André är ledig så då får jag ta hans pass.. Ska jobba varenda dag den här veckan, men då blir det kul när lönen kommer.. *kaching!!* =) =)

Nu ska jag spara det här på word innan jag trycker på "Spara och publicera".. Den här gången ska det inte få försvinna... =)

NU NI!!

Anna och Kattis
Anna och Kattis på Kattis uteplats! =)

Nu kommer inlägget som ni alla har väntat på! Det kommer antagligen att bli rätt långt eftersom jag ha en hel det att rapportera... =) =)

Förra fredagen (den 14 juli) hade vi ägarbyte på min jobbarplats, dvs Preem! Min mamma och pappa övergav sin mack som de haft typ hur länge som hellst.. Jag tror pappa har jobbat där i nästan 40 år!! Det är skitlänge!! Nya ägarna är Roger och Margareta, underbara människor (som tur är)! Tänk om det hade varit nån surgubbe eller nått!? Roger är riktigt rolig faktiskt, rätt som det r kan han springa iväg å hämta sin dator så man för göra en massa "tester".. =) Powerpoint-program och gåtor och en massa tok! =) Sen helt oväntat han han dra tag i en å gå till en vägg ocg fråga "Ska vi riva den här å ställa in frysarna här istället och fixa en fikahörna här på macken?!" Eh, JAAA!! Säger jag! =) Så kul! =)
I alla fall, jag jobbade till kockan 12 sen stack jag hem och packade klart å sånt, sen klockan 2 åkte jag mot Norrköping! =)

När jag kom fram var klockan halv 9 och typ det första som Kattis gjorde var att ge mig en cider, "Drick gumman!".. Okej då... =) Det vart partyparty! Först gjorde vi oss iordning hemma hos Kattis, det var jag, kattis och Anna (hon på bilden däruppe =) Sen kom Sandra (sööööt tjej) och ännu senare kom Tess och Kalle... Vi drog iväg till Wasa där Kattis jobbar som croupier.. Där fick jag ett sms ifrån min mamma.. Problemet är att min mamma inte kan skicka sms! Mysko som bara den, min första tanke var Vem har snott mammas mobil?!?! Jag ringde upp och det var Victor och Vincent, mamma och pappas grannar.. De och deras mamma Ingrid å pappa Nils-Göran var hemma hos mammsen och pappsen och firade att de nu var pensionärer!  =) På Wasa var det skoj fram tills ett pucko sa att kattis var inkompitent vid black jacken.. Det blev lite tjafs men gänget drog med Kattis därifrån åsså gick vi till Palace istället och dansade som bara den!! WEEEE vad kul vi hade det! Dansade som om vi aldrig skulle få dansa igen! *haha* Anna och Sandra kan verkligen twista ner på golvet! *hahaha* Underbart!

Det roligaste kom ändå när vi var på väg hen och Kattis hade träffat sin kompis Emil, och blivit lite ovän med honom.. (Det löste sig sen) Medans vi promenerade uppför norrköpings gator så kläcker vi ur oss detta:

Kattis: "ÅÅÅÅH, Vet du Madde vad jag behöööver nu?!?! 
Madde: "En korean?!" (Emil är korean)
Kattis:  (skrattar sjukt mycket)  Neeeej, en SNUUUUS!!  

*hahaha*

Kattis och pizzan
 
Dagen efter väckte Kattis mig vid 10 tiden och sa att vi måste äta frukost, okej då.. masade sig upp åt lite youghurt å sen somnade vi igen.. =)
Vid 6-tiden (OBS! VIP-meddelande till Kattis! Jag vet vad mitt kall är Kattis!! Jag skriver klockslag hela tiden, du vet, som vi pratat om.. *hahaha* message ended..) åkte Kattis, jag och Sandra iväg till Söderköping.. Först åt vi pizza.. GÖTT!! Sen begav vi oss till "Smultronstället".. Ett bra ställe kan jag påstå... Jätte jätte bra!!  (*haha*) Det är en glassbar och de har helt SJUKA glassar! Stora som berg, sånna som det ryker ifrån, allt möjligt! Är ni i Söderköping så åk till Smultronstället och käka glass!! Mmmmm så gott!

Sandra och the glass!

Sandra slever i sig sin Sega Fredo med kaluha i! *haha* GÖTT! Kattis tog förstås den största glassen hon kunde hitta, med typ 10 glassorter, toffekräm, banan, grädde å en massa mer! Jag kommer inte ihåg vad den hette.. =P Min glass hette typ Drömvinsten, det var med hasselnötsglass, vaniljglass, mjukglass å grädde å sås åsså fick man en 10a lott med.. Jag vann tyvärr inte drömvinsten.. I så fall skulle jag ha bjudit på en omgång till! *haha* Fast det hade vi inte orkat, för Kattis glass blev det faktiskt kvar i fast alla 3 satt och försökte äta upp den.. Både pizza och glass blev förmycket för våra magar! =)

Kats och Mads och Dunken!

På kvällen vart det lite party igen.. *hurmn* =) =) Kattis, dunken och jag hade en trevlig kväll.. *HAHA* Jag å Kattis å hennes mamma Maggan å hennes kille Morgan satt och splade kort och hade skitkul!! Vi fick alla nya namn, nämligen "Kats, Mads, Mags och Morgs"!!

Morgs, Kats och Mads

Sandra kom efter ett tag och räddade oss ifrån allt kortspelande och spexande framför kameran! Vi tog och drog ut istället! =) Jag, Sandra, Kattis, Maggan och morgan trängde in oss i en taxi och fast vi var för många så var taxichaffisen jättesnäll och lät oss åka.. Vi hade en väldigt rolig upplevelse på väg till taxin:

Kattis: Åh titta, det är en tjej som kör taxin!!

Men det var "bara" en kille med långt hår... *hahaha*

Kattis och moi!

Vi skulle ut i "Trädgårn" men de hade stängt inströmningen av folket.. Vi fick alltså inte komma in.. *attans* Där träffar Kattis en kompis ifrån Magaluf! hur kul som hellst! Så jag, Kattis, Sandra, Maggan , Morgan, Fredrik och Morgan (Ja, det var 2 Morgan) gick till Wasa igen och denna gång vart dte inte problem! Jag och Sandra dansade till killen som stod på scenen och spelade helt sjukt bra låtar på sin gitarr! Allt ifrån "Den hon vill ha, det är jag" till "Sånt är livet" och "Proud Mary" och "Jag vill va som du" å massa flera bra låtar! Vi hade skitkul! Sen ville Kattis å fredrik å Morgan gå ner en trappa till ett annat ställe som hade mer ungdomlig anda.. ? =) Så vi gick dit, det var typ 2 pers där men det fanns ett stort dansgolv där ingen dansade och där spelades det också en massa bra musik: "I won't let the sun go down", "Girls just wanna have fun", "Summer of 69", "I love rock'n roll" å hur många fler dansvänliga låtar som hellst! Jag å Sandra var helt svettig, så mycket dansade vi!!

Sandra

Det  vart efterfest på ett hotellrum, dock avlägsnade jag mig rätt tidigt eftersom jag skulle åka till Jönköping klockan halv 10 morgonen därpå.. Jag bad om ursäkt till kattis men sa att jag måste gå hem, jag såg till att hon stannade för dte vet jag att hon vill åsså tog jag med mig Sandra under armen (eller var det hon som hade mig under armen?!=) åsså gick vi till McDonalds där Maggan och Morgan satt och käkade.. När vi kom hem så la jag mig i Kevins (Kattis lillebror) säng och tvärslockande, vaknade klockan 8 av väckarklockan.. Jag somnade 5.. 3 timmar fick jag sova.. men men, man kan väl sova på tåget tänkte jag och masade mig upp och packade och gjorde mig iordning.. Ringde efter en taxi, kollade så jag inte glömt nått och begav mig till tågstation.. Klev på mitt tåg och somnade.. Vaknade efter ett tag och tänkte ringa Pelle och berätta at jag var på väg och att ahn skulle hämta upp mig vid tågstation i Jönköping.. Öppnade min väska.. *gräva gräva*... *GRÄVA GRÄVA*... * GRÄVA GRÄVA*   VAD FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!  Jag hade glömt mobilen i Norrköpin.. Muttrade nått om helvetes skit eller nått sen somnade jag igen...
Byte i Nässjö å där frågade jag en tjej om jag fick låna hennes mobil å dte fick jag.. Jag kan pelles gamla nummer utantill.. men som sagt.. Gamla! men han svarade å allt löste sig, som tur vad!!

I Jönköping tog jag en dusch för att vakna till liv igen (det funka!=) å sen gick jag å Pelle till McDonalds och käkade lunch! Såå gott med mat var det! Träffade Pierre där med och han berättade om en massa sjuka sakewr.. *uscha* =P

Sen gick vi på bio, jag, Pelle, Johan och Kattis... Pirates 2!!  SKITBRA (!!) var den!!

Citat: "AJ"

*haha*

Kattis, Jeanette och Ela

På måndagmorgon åkte jag och Kattis till Göteborg, vi träffades upp i Jönköping.. Nu fick jag tillbaka min mobil men då hade Kattis glömt sin.. *haha* Vi skulle på LISEBERG!! *weee*
Väl där träffade vi Ela och hennes kompis Jeanette, vi hängde under dagen å hade en störtskön måndag med massor utav karusellåkningar! Den första vi åkte var balder, jag å Kattis svettades sjöar i kön.. Nervös var bara förnamnet.. =) Men det var skitkul!! Underbara Liseberg!! =) =)

Läs mer på Kattis och Elas bloggar! =)
(misscalvia.blogg.se och mikaelac.blogg.se)

Kraken och Kattis

Kattis vann sin Kraken på basket! *hahaha* Hur kul som hellst! Alla basketkillar som stod där var imponerade! *HAHA* =)
Kraken fick improvisera och vara kudde åt Kattis på bussen hem ifrån Göteborg.. Vi var framma i Norrköping igen klcokan 4 på morgonen.. Då gick vi hem.. *SKAVSÅR* och ömma fötter fick vänta med att vårdas till imorghon.. Vi var för trötta för att ens klaga.. *haha*  

På tisdagen var dte hemfärd för min del.. bara ett byte, i Gävle! Underbart! =) =)

Nu saknar jag nästan sönder mig själv efter att åka tillbaka! =) Hade sånna bra dagar därnere!!  =) =)

Gårdagen var också händelsefull men jag orkar inte skriva det nu, tar det imorgon istället! Har typ suttit å bloggat i en timme eller kanske mer nu.. *haha* Dags att attackera duschen!

Fallen...

Jag, Kraken och Kattis!

Jag, Karaken (som Kattis vann!!!) och Kattis!


Fy fasen vad jag saknar Kattis just nu! Ska ringa henne bara jag bloggat klart... =) =) Bilden är ifrån Liseberg i måndags när jag å Kattis var där! träffade Ela och Jeanette där med! Berättar om det  i nästa "bloggning".. =)

Nu är klockan 02:39 och jag är precis hemkommen från jvg (Järnvägs) och jag har haft jättekul! Men jag saknar Kattis!! Ja, det gör jag! Hon är alltid saknad! I alla fall av mig! LÄTT!!
Jag är i alla fall glad att jag fick iväg min rumpa till jvg ikväll, har haft en sååå bra kväll!! men som sagt, det är inte helt 100% utan min andra hälft, partypinglan Kattis! =(

Jag kan juh erkänna att det är någon öl och cider i min kropp och då börjar på en gång alla tankar komma till en.. En tanke som håller sig kvar är "No I don't get to hold him tonight" .. Vet inte varför... Saknar bara nån att hålla om, å inte vem som hellst! Utan just HAN! Ni vet.. HAN! Han som är den enda rätta för mig! Jag vet inte om han finns därute men jag vill tro det! Jag vill känna den där känslan av att älska någon! jag har kännt det förut och jag känner mig så lyckligt lottad som har upplevt det! Jag vet att det finns! Äkta kärlek! Fy fasen vad jag saknar det! Just då var det skit, det var det! För han hade inte tid med mig men jag älskade verkligen honom! Det gjorde jag!! Det här är väl egentligen för privat för en "blogg", men vaffan! Jag vill verkligen känna av kärleken igen! Jag vill känna att det "bränner och pulserar" bara man nuddar vid varandra, som om man hör ihop... Att när ens blickar möts så studsar det till i hjärtat! Jag minns det så väl! Varför gick det inte som jag ville?! Varför?!

Jag är så sjukt avundsjuk på Ela och Emil! För de är såååå underbara mot varandra! De är verkligen "meant to be".. Jag vill också ha en sån! En som jag är menad att vara med! Visst, jag är bara 20 år och har hela livet på mig.. Men jag älskar att vara kär! Det kan vara det bästa som finns och det värsta som finns, jag har kännt på båda med samma person.. Snäll du! DU som är den där, kom och ta mitt hjärta! Jag vill det!!

Så du som jag inte får hålla om ikväll, se till att jag får det nån gång i alla fall! =)

Puss!

Puss

Kattis och jag på den gamla goda tiden när hon bodde här i Ljusdal! =)
På den tiden då jag var blond... =)

Saknar Kattis som bara den! Ska bli så sjukt kul att åka och hälsa på henne imorgon! 13:50 går mitt tåg mot Bollnäs , Gävle och Norrköping! Har bara 2 minuter på mig att hoppa av bussen och in på tåget i Bollnäs! =) Men det klarar jag! =) Hoppas jag.. *skratt* 20:25 ska jag vara framme i Norrköping och jag hoppas att det inte blir alltför mycket förseningar... =//  Det är så jobbigt!!
 
Sen på söndag sticker jag en sväng till Jönköping och Pelle! =) =) Där stannar jag i ca ett dygn sen åker jag till GBG där Kattis möter upp mig.. Sen ska vi på LISEBERG!!! Det ska bli skitkul! =) =)

Nu är jag så sränd så jag inte kan sova.. Ska upp klockan 7 imorgon eftersom jag börjar jobba klockan 9 åsså ska jag fixa några grejer före! jag hatar att stressa så därför är dte lika bra att gå upp i tid! Klockan är 01:12 just nu å jag borde verkligen inte sitta här utan försöka sova.. men det känns lönlöst.... =) hade svårt att sova till och med igår så hur ska det då gå idag?! *haha* Får sova på tåget imorgon istyället.. eller "Sova kan man göra när man är död..."Ge mig romantik!

Love

Oj vad mitt liv känns meningslöst just nu! Observera att det är just nu! Tidigare idag var allt finfint och imorgon kommer allt vara bra men just nu så är läppen lite hängig... Men då kan man juh alltid tänka på att om 2 dagar så är jag i Norrköping tillsammans med Kattis!! *weeee* Saknar henne så och det ska bli så KUL att hälsa på! =) =) Sen på måndag är det Liseberg som hägrar! YES! Å dte skulle bli jättevarmt enligt tidningen, hoppas hoppas hoppas!! =) Nu mår man redan mycket bättre när man tänkt på det! Jag har bara så sjukt tråkigt just nu! Jag vill inte sitta och kolla på TV, har ingen ro för det.. Inte vill jag sitta vid datorn heller å inte vill jag gå ut å gå heller, dte är så tråkigt att gå ensam... Å André jobbar så han kan inte underhålla mig heller.. *suck* Å ingen är inne på msn... Å Kattis svarar inte i telefon.. Vad ska jag göra?! Ja, det tar väl i alla fall en 5 minuter till att skriva klart bloggen i alla fall...

Men om ett år så tror jag faktiskt att allt kommer vara bra, eller i alla fall helt okej! För om ett år till hösten ska jag börja plugga har jag planerat.. Åsså om ett år har min "ettårsplan" gått ut så då vet jag hur jag vill ha det! Jag har gett mig själv ett år att fundera ut en del saker hur jag ska ha det eller inte ha det! Så om ett år då ska jag ha bestämt mig! Det ska bli skönt! För även om dte inte blir som jag vill så kommer jag släppa det! =)

I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I won't let another minute go to waste
I want you and your beautiful soul
Your beautiful soul, yeah

Just nu lever jag på romantiken jag får utav Jesse McCartney... *haha*

http://www.youtube.com/watch?v=0F7_hFgNxWo&search=Jesse%20McCartney%20beautiful%20soul

http://www.youtube.com/watch?v=eVrVbhWxNSY&search=Jesse%20McCartney%20Because%20you%20live

http://www.youtube.com/watch?v=oXRq0_8vReg&search=Jesse%20McCartney%20She%27s%20no%20you

Förlåt men jag ÄLSKAR småbarnspop!! Speciellt med söta små pojkar.. *haha* ; )

Underbart party i lördags! =)

Hade så himla mysigt ute på min balkong i lördags!
Jag och Helena här nedanför! =)

Jag och Helena

Som sagt så vart det lite party i lördags även om dte startade segt.. Dvs för de andra.. För det första jag tänkte när jag vaknade lördagmorgon var "Jaaa! Ikväll är dte party!!" och det humöret höll i sig hela dagen! André var också på bra humör, han skulle inte dricka man han ville ha party! Så jag och André tillbringade eftermiddagen med att ringa alla människor vi kände som skulle kunna tänka sig vilja komma.. Det slutade med att vi ringde och messade alla vi kände eftersom att ALLA var så sjukt tråkiga.. "Jag är inte hemma..", "Vi ska lägga oss tidigt ikväll, jobb imorgon.." och "Vi får se.." var de vanligaste svaren vi fick! HERREGUD!! Vid 9 tiden när André slutade så var vi bara 3 st.. jag, André och hans flickvän Helena... jaja, tänkte vi och tog ett varv på Ljusdal med min bil!  På Ljusdal träffade vi Erik och Ola och Erik sa att i alla fall han skulle titta upp och säga hej sen.. Bra tyckte vi, då kanske vi är 4 pers i nån minut i alla fall.. *suck* Jag ringde Lina, som skulle vara chaufför ikväll, och hon var på väg till Ljusdal så hon skulle komma!! JAAAAAAAAAAA!!! Hurra lixom, vi är 5 pers! =)

När vi kom hem så satte vi oss och funderade om det fanns nån vi hade glömt att ringa.. Jag kom på några men jag har bytt mobilnummer och har tappat bort skitmånga telefonnummer så det sket sig ändå! Plötsligt plingar det på dörren.. Åh, nu kommer Lina tänkte jag.. Men det var Lisa och Micke! Ja, underbart!! De var nyktra men min övertalningsförmåga och mitt öl- och ciderförråd fick dem att knäcka en varsin burk! =) Sen plingade dte igen och Lina kom! Sen kom Erik och Ola upp en sväng!

Jag hade en skittrevlig kväll! Så mysigt att sitta ute på min balkong och lyssna på musik och umgås med underbara vänner! Vi tom dissade krogen eftersom vi hade det så trevligt ändå! =)

André och Helena

André och Helena gosar! *sötnosar*

Micke och Lisa

Micke och Lisa smilar för kameran! =) *myyys*

Nu börjar jag snart jobba så nu ska jag gå och sminka mig och fixa håret... Man vill juh att kunderna ska våga komma tillbaka också... *hahaha* ; )


Tisdag, onsdag och torsdag!

Pose!

Den här bilden är ifrån i onsdags när Mirre och Elin var hos mig (igen) och drillade! =) Mirre och Elin ringde mig på morgonen och ville drilla.. Så då åkte jag och hämtade girlsen! Fick en blombukett utav dem som de plockat medans de väntade på mig! *sötisar*
Sen vart det drill drill drill hemma i mammas och pappas trädgård, plus lite spring genom vattenspridaren när de vart för varma.. Jag avstod, min hals gjorde lite ont så jag ville inte riskera att bli sjuk.. Vi kom lite längre på deras RM-program så det var bra! =)
Kvällen bestod utav jobbade! JOhan på mitt jobb har semester nu i 2 veckor så då ska jag jobba nästan varenda dag i 2 veckor.. men det går bra! Jag får juh en massa pengar för det! =)

Igår jobbade jag 9-15 men då hade jag städpatrullen med mig!! =) =) Mirre ringde nämligen på kvällen på tisdagen och frågade om hon fick jobba med mig eftersom hennes mamma jobbade och hon inte ville vara ensam (förståenligt). Klart hon fick det!! Och på morgonen på onsdagen ringde Elin och frågade om hon också fick jobb och dte fick hon också! Så vi 3 brudar racade ner till macken och jobbade en massa! Först städade vi hela godishyllan, tog bort hyllorna längst ner och dammsög till och med!! =) =) Sen åkte vi och pantade miljontals burkar och flaskor (det kändes som om det var miljontals i alla fall).. Banken fick också ett besök av oss, vi hade nämligen slut på enkronor på macken så då fick vi i uppdrag att fixa det!!
När vi slutat åkte vi och shoppade lite mat och sen åkte vi till Borr och badade! När vi kom till den pyttelilla stranden såg vi att det var 2 till där.. Neeej, tänkte vi.. Men sen ser vi att det är Mathilda (MIrandas syster), och hennes kompis Lill-lill... *haha* Det var kul! Det som var synd var att solen försvann och efter ett tag började det mullra lite uppe i molnen.. Så då åkte vi hem!
Hemma tog vi en varsin varm dusch och sen gick vi ut och åt på "restaurang Gamla Stan".. Elin och Mirre åt Kebab medan jag och mamma åt Fläskfilé! GOTT!!!! 
När jag och brudarna kom hem så gjorde vi iordning dipp, chips, popcorn, morötter och gurka (fast vi var proppmätt..=) Åsså kollade vi på "Pirates of the Caribbean" (rätt stavning för en gångs skull.. *haha*) Lika bra som alltid var den! Johnny Depp är så grym i den filmen! Eller Jack Sparrow är grym! =) Sen blev det lite spelning "Vem vill bli miljonär".. Vi klarade upp till 3 miljoner för första gången, fast vi fuskade en hel del.. *haha* Jag älskar internet! =) =) Sen gick vi och lade oss men jag blev väckt efter ca 30 minuter.. Telefonen ringde, och tur var väl det! För när jag tittar mig runt i rummet så ser jag allt JÄTTEBRA! Humn... Det stämmer juh inte, för jag har juh dålig syn.. Jag hade glömt linserna i!! *haha* Så då tog jag ur dem, sa hej då eftersom jag inte kunde prata med 2 små damer i rummet bredvid och en karl på krogen i andra.. (Kan juh inte skrika och väcka brudarna juh e!)

Imorse vaknade jag och var jätteförvirrad! Jag visste inte hur mycket klockan var, om jag hade försovit mig till jobbet eller om jag var ensam.. Jag hade nämligen drömt skitmycket under natten.. Men efter ett tag klarnade allt och jag gick upp på toan! Nu sitter jag här och bloggar medan brudarna sitter och kollar på TV inne i vardagsrummet/deras sovrum.. =)

Ska gå och laga lite frukost åt oss!! =)

Bad med brudar!

Mirre, jag och Elin!

Mirre, jag och Elin i grannarnas pool! =) =)

Idag har varit en så rolig dag! =)
Började med att jag klev upp kl 7 och gick en jättehärlig morgonpromenad.. Sen jobbade jag ifrån 9 till klockan 3. Och medans jag jobbade ringde Mirre (min drillflicka) till mig och sa att hon och Elin (en till av mina drillflickor) ville träna! De ska nämligen vara med i Drill-RM (riksmästerskapen inför SM) i Linköping nästa år och vi håller på att korreografera ett duettprogram tillsammans (jag, Mirre och Elin).. I alla fall så bestämde vi att jag skulle ringa när jag slutat..

När jag slutat åkte jag hem och brände en skiva som vi skulle träna till sen åkte jag och hämtade Mirres storasyster Mathilda som ville ha skjuts in till ljusdal och sen hämtade jag Mirre och Elin hemma hos Elin åsså åkte vi hem till mammsen och pappsen och var där och drillade.. Det var VÄLDIGT varmt så vi drillade i bikini alla tre och efter ett tag så ville Elin att vi skulle sätta på vattenspridaren så de kunde springa igenom den och svalka sig.. men jag och Mirre hade en annan idé.. GRANNARNAS POOL!!! =) Jag trippade in hos familjen Pege och frågade Vincent och Victor (bröderna Pege) om vi fick ta ett dopp, och det fick vi självklart! Det var sååå skönt, 22,5 grader läste Vincent av mötaren att dte var i vattnet! Han hade nyss badat men tog ett dopp med oss ändå! =)

Sen lagade pappa tjockpannkaka med bacon i åt oss och jag trotsade min diet och åt 2 stora bitar! Jättegott! =) Sen så drillade vi lite sen ville brudarna ta ett till dopp så de fick väl dte så... =) Sen vart det ännu mer drill och vid halv 8 skjutsade jag hem dem! Fast de ville stanna och sova över men vi får ta det en annan dag istället! Elin hade juh bara med sig bikinin och ett par shorts.. =)

Det bästa med dagen var ändå när Mirre för första gången klarade av en ONE TURN!! Det betyder att du kastar upp staven rätt upp i luften, gör en piruett (alltså snurrar ett varv) och sedan fånga staven igen.. Duktig tjej!! =)

Hääärliga brudar är vad Miranda och Elin är!! =) =)


Mirre och Elin igen!

Mirre och Elin visar simfötterna! Men Vincent hade bara ett par framme
så de fick nöja sig med en varsin... =)

Mirre och Elin!

Badbrudarna nummer 1!!

Lördagsångest!

*suck*
Nu har man slutat jobba, klockan är 21:19, det är lördag och livet känns helt meningslöst... Inte fan ska man sitta själv en sån här fin lördag och fundera över om man kanske ska ta och gå å lägga sig?! Men vad ska man hitta på då? Kvällen får inte bli alltför sen eftersom jag börjar jobba klockan 9 imorgonbitti plus att jag hade tänkt försöka komma upp klockan 7 så jag hinner ta en morgon promenad med.. Alkoholhaltiga drycker får jag ej dricka eftersom jag satt mig själv på diet och tänker vara stenhård på det (i alla fall den här veckan..) =) Så en fylla med mig själv får jag inte heller... Samtidig som jag känner mig ensam vill jag inte ringa efter någon, för jag är rätt trött och seg efter jobbet och inte speciellt social.. Varför kan det inte vara söndag idag? Om det hade varit söndag hade det varit helt okej att sitta och bara sega, men det får man inte göra på en lördag!! Speciellt INTE om det är finväder!

Pratade med Kattis idag! Vi ska åka till Liseberg (!) den 17 juli!! *weeehiiii* Fan vad kul! =) Jag längtar som bara den, det ska bli så kul!! Jag får sätta mig ner och längta tills dess och kolla på lite bilder från Karlstad och längta tillbaka dit... =) Lägger in lite fler bilder ifrån den underbara helgen!! =)

Vi!

Tripp trapp trull hemma hos Ela! Från vänster: Ela, Kattis, jag och Karin!

Vi på nöjes uteservering

Alla vi brudar på Nöjes uteservering! med våran kanna (!) drink! *haha*

Ela och jag

Ela och jag ute på Arena!

Ela, jag och Karin igen!

Ela, jag och Karin på Harrys!

Ela, jag och Karin

Ela, jag och Karin hemma i Emils och Elas soffa!

Kattis och Emil

Underbart kort!! =) Kattis och Emil!!
RSS 2.0