Spel!

Hittade ett kult spel som AKP testat på sin blogg.

Man skulle skriva alfabetet på tid, mitt bästa resultat vart:

image509

Prova du med, klicka här!


Förlåt!

Jag är en extremt dålig bloggare just nu! Jag har helt enkelt tappat suget. Ska försöka hitta dte igen!

Jag har inte tid att skriva speciellt mycket nu eftersom jag ska åka och hämta Karl Kristian och Hans Herman på skolan och barnehagen om 5 minuter.

Anledningen till att jag skriver är för jag tror jag kommit på vad jag vill bli när jag blir stor. Talpedagog! Eller nån annan pedagog. Nån som vet vad man ska läsa i så fall? Räcker väl knappast med bara pedagogik... =P


Mammi!


image508

Pratade just med mamma i telefon i 35 minuter. Ska bli så skönt att komma hem snart så jag får krama henne! =)

Heath Leger död...



Skådespelaren Heath Leger har dött.

Jag fick en chock när jag läste det på aftonbladets hemsida. Han vart bara 28 år men hann med 20 filmer.

Fy fan vad hemskt!

Quiz!

Snor ett quiz av Karin! =)

Namn - Åsa Maria Madeleine von Wachenfeldt
Födelsedag - 16 December
Hemstad - Ljusdal
Ögonfärg - Blåa
Hårfärg - Brunett
Längd - 1.66
Högerhänt/vänsterhänt - Högerhänt.
Stjärntecken - Skytt
Skostorlek - 37
Är dina föräldrar skilda - Nej
Skor idag - Blend gymnastikskor
Det första du tänker när du vaknar - Imorse tänkte jag "Aldrig i livet!" =P

FRAMTID
Namn på barn - Magdalena och Maximilian
Vad vill du bli när du blir gammal - Lycklig och snäll
Drömjobbet - Bra fråga...

FAVORIT
Mat - Lasagne är gott, kyckling mm. Jag äter det mesta!
Sport - Drill skulle jag juh vilja säga då...
Djur - Svårt
Glass - Haägen Dazs Nuts and cream (MUUUUUMMMS)
Nummer - 4
Tuggummi - Extra white sweet mint
Helgdag - Lördag
Årstid - Sommar
Tandkrämssmak - Spelar inte så stor roll bara konsistensen inte är gelé...
Radiostation - Rix FM

HAR DU NÅGONSIN
Rymt hemifrån - Nej
Skolkat - Ja
Sovit utomhus - Ja
Gråtit i skolan - Ja
Spytt i skolan - Nej
Velat bli modell - Nej
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Men o ja!
Sett en död människa - Ja
Använt droger - Nej, bara alkohol...
Ätit sushi -Nej, men Nini ska bjuda mig nån dag! =)
Retats - Nej, bara på skoj

THIS OR THAT
Cider/öl - Cider
Pepsi/cocacola - Coca cola
Mc Donalds/Burger king - Mc Donalds
Choklad/vanilj - Choklad
Jordgubbar/blåbär - Jordgubbar
Kött/veg - Kött
Tv/film - Film
Gitarr/trummor - Gitarr
Adidas/nike - Nike
Kinesiskt/mexikanskt - Kinesiskt
Kakor/paj - Kakor
MTV/VH1 - MTV
Blind/döv - Får man välja stum? =P Annars döv

KAN DU
Gå ner i splitt - Nej, men skulle verkligen vilja kunna!!
Skriva med båda händerna - Ja, ser väl rätt okej ut...  

Blåsa en bubbla - Ja
Ha dina ögon i kors - Ja
Nudda näsan med tungan - Nej

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN/DJURET
Du pratade med i telefon: Kristian
Du skrev med på msn: JarSara =)
Du kramade : JarSara
Du skällde på : Kallemann

SENAST
Skrattade:  Idag
Grät: När jag kom hem till Ljusdal på lovet
Filmen: Heartbreakers
Tuggade tuggummi: Nu!
Drog ett skämt: Igår kanke.. =P
Sjöng en sång - Idag i bilen på väg hem från träningen.

VAR ÄR DU
Vad ser man utanför ditt fönster - 2 bilar, en gård, grind, snöslask å några hus.. =)
Lyssnar du på musik just nu - Ja, radio
Vad har du på dej - Jeans, träningslinne och en luvtröja
Vad är det på din musmatta - Har ingen musmatta just nu

HAR DU NÅGONSIN
Blivit kallad hora - Nej, inte vad jag minns..
Ljugit om din ålder - Nej, dte har jag nog inte heller gjort
Bråkat utan anledning - Nja, mamma har fått tagit emot endel oförtjänta ord.. =//


HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Druckit alkohol - Ja
Rökt - Nej
Shoppat - Ja
Haft sex - Ja
Skejtat - Nej
Bakat - Nej
Motionerat - Ja
Solat - Ja


Brither oh brother

Jag gillar den här låten! =)


Helgen!

Gaaah, jag är dålig på att blogga jag vet! Men det har varit full afrt i helgen å jag har verkligen inte haft tid!

I fredags så hängde jag, Sara, Nicole, Natalie, SandvikaCarro och Matilda hemma hos Sara. Vi spelade lite spel å käkade muffins å hade det mysigt. Matilda är  en ny praktikant och hon är faktiskt äldre än mig. Nu är jag inte längre äldst, hehe =P. Det sjuka var att när jag berättade att jag kom från Ljusdal så kom det fram att hon gått i samma klass som en tjej från Ljusdal. Hon kommer från Sala och känner någon från Ljusdal, sjukt! Tjejen hon kännde var Linnéa Bergman som jag vet vem är. Världen är så himla liten!

Igår, lördag, så skulle jag å Sara käka tacos och fick sällskap av Natalie, SandvikaCarro och Matilda. Vi hade inte köpt köttfärs plus att vi behövde lite fler saker så vi drog för att handla. Matvarubutikerna stänger dock väldigt tidigt i Norge på lördagar men tillslut så lyckades vi hitta en som var öppen. Då var såklart köttfärsen slut där. Det fanns Euroshoppers frysta som såg ut som hundmat å dte vägrade vi. Så vi köpte färsk kycklingfilé för 99 Norska kronor istället.. HAHA! Matilda trodde dte skulle bli typ 30 kr per skalle å vi andra skrattade åt hennes nyinflyttade naivitet. Det vart 60 kr var så dte var faktiskt inte så farligt. Vi drog hem till mijg och gjorde fajitas och satan vad gott det var!!! Vi satt och snackade till sent på kvällen coh sedan sov Sara hos mig. jag och Sara hade varit asduktiga å tränat på dagen cokså. Styrketräning plus lite kondition! Vi är bäst! =) =)

Imorse drog vi och tränade igen, 40 minuters gång och springning på löpbandet blev det. Sedan drog vi till spaavdelningen där vi ångbastade, kallbadade och bastade i vanlig bastu! Sköööönt! Sedan drog vi in till Oslo och fikade sammen med Lina, HolmenkollenSara och en ny tjej som heter Nina. Å då kom det här med att världen är liten fram igen. För helt plötsligt säger NIna "Jag kommer från en liten by som heter Edsbyn.." Jag typ skrek "VA, jag är från Ljusdal juh!!".. HAHA! Åsså berättade jag att jag känner en tjej som heter Irene från Woxnabruk å då visste hon vem dte var. OMG!! Så sjukt!!
Sedan när vi skulle åka hem så märker jag att jag har fått BÖTER!!! Parkeringstiden hade gått ut så jag fick 600 spänn i böter! GAAAAAAAH!! Dyyyrt! Fy f*n... Så imorgon måste jag gå å betala min bot... =( =(
Men men, man lär sig juh alltid nått!
Jag och Sara följde sedan med Lina hem och kollade på Paradiset. Lina har nämligen den lyxen att ha svenska kanaler.. Jag är sååå avis!! I nyhetsreklamen så drog vi dock hem för dte kändes som man måsta sova lite inatt cokså... Jobbigt att kliva upp kvart i 7 imorgon kan jag lova!!!

Nu ska jag försöka sova!
God natt alla!!! 

Aaaaah, snart helg!

När klockan ringde 20 i 7 imorse ville jag verkligen inte gå upp. Kändes som jag bara blundat till, riktigt trött var jag!
Som tur var så gick morgonon så himla bra. Har aldrig varit med om en sån lugn mogon här, till och med Kristian var imponerad. Inte en enda tår å inga bus heller. Helt otroligt!!

Gårdagen gick också väldigt bra. Jag hämtade Kallemann och lagade mat åt honom och mig. Sedan medans han kollade på barntv så fick Kristian ta över. Jag stack och tränade i Bekkestua med JarSara, Nicole och Emma. Sprang och gick på löpband plus lite styrka. Skönt som fasen var det!! Nu ska julskinkan bort! =)

Tillbaka till vardagen!

"Det är vardagen i Samhället som är det jobbiga"
Det sa Gylf-Anders till mig en gång. Jag vet faktiskt inte riktigt om jag håller med honom där...

Jag kan juh börja med att förklara vem Gylf-Anders är för er som inte känner till honom. Han bor i Ljusdal och är rätt ökänd där faktiskt. Förut så var han lite aggressiv och många var lite rädda för honom men nu så är han för det mesta på bra humör och inte alls lika arg. Antar att han fått ett litet lyckopiller i sin medicin =)

Jag är i alla fall tillbaka på Bygdöy nu och har avklarat mitt första arbetspass efter julferien. Morgonen var väldigt ovanlig faktiskt. Nini och Herman är kvar i deras fjällsstuga så det är bara Kristian och Kallemann hemma. Kristian är sjuk så jag och Kallemann fick klara oss själva imorse. Jag passade på att slänga om rutinerna lite och klädde på honom innan frukosten. Han grät lite å klagade på att han var sulten men efter att jag hjälpt honom på med de första plaggen klädde han sig själv sen. Fasen ungen är 6 år å ska väl för sjutton kunna klä på sig själv! Han var väldigt trött och det kan jag förstå, alltid jobbigt att kliva upp tidigt när man är ovan det. Men han var faktiskt på väldigt bra humör medans vi åt frukost och han borstade tänderna, fixade till håret och klädde på sig ytterkläderna helt själv. En riktigt flink gutt var han!
Jag skjutsade honom till skolan i min bil idag. Det är larm på garaget och jag har aldrig larmat av någon gång åsså vart jag osäker pöå vilekn knapp man skulle trycka på efter man slått koden. Jag orkade inte gå in och fråga Kristian så jag satte Kallemann i min bil istället. Vi sjöng "barnas superjulrock" i bilen och det var inga problem att lämna honom på skolan. Han kan juh bara han vill den där killen! =)

Vart förvånad när jag kollade in i tvättstugan och såg att det inte alls var mycket tvätt. Det var endel strykning men jag hade väntat mig proppfyllda tvättkorgar och ett berg av strykning. jag vart glatt överraskad. Jag vart också väldigt glad när Shella, deras städerska, nyss kom. Det betyder att jag inte behöver dammsuga imorgon! =) =)

Nyår!!

Klicka för att stänga bilden

År 2008 ska bli mitt år! =) =)

Tror faktiskt det kommer bli ett bra år. Kommer vara i Oslo fram tills 20 juni, ska försöka åka hem den 18 eftersom den 20 är på midsommar och jag är gärna hemma då! Sedan ska jag jobba lite hemma, några månader sådär. Sedan är väl planen att jaf, Sara, ev. Emma och kanske nån mer drar tillbaka till Norge och jobbar ihop lite cash., Sen drar vi till Thailand! =) Yeay Yeay!!




Mitt nyår var i alla fall riktigt skoj! Började med 3rättersmiddag hemma hos Sara tillsammans med hennes familj och hennes kompis Emma. Riktigt bra mat, det gjorde Saras mamma Anna-Lena gjorde det riktigt bra!! Sen drog vi hem till Emma och festade som bara tusan! Vi 3 hade en varsin champagneflaska plus massa öl och cider. Strax före 12slaget drog vi ut på gården där en av killarna på festen tänd eigång nån slags raket på gårdsplanen och dte sprutade raketer överallt. HAHA! De krockade på fönstaer och vi fick springa för att ta skydd från dem. En man blev asförbannad och skrek "NI DÖDAR MINA BARN!!" HAHAHAHHA!!
Kom hem vid typ 4 eller halv 5 och somnade direkt! Var så trött!

Imorgon åker jag och Sara tillbaka till Oslo men orkar inte skriva mer nu.

Ha de!!

RSS 2.0