Början på mitt nya liv...

...går rätt bra! =)

I förrgår var jag och tränade lite motion, ikväll blir dte step up (älskar det!!) och i vanliga fall även boxing på torsdagar! Det är också skitkul! Kommer ihåg när jag och Emilie gick på det förut.. En gång var det nån som hade sagt till tränaren att hon ville att vi skulle köra extra mycket ben. Å HERREGUD!! Det är redan MYCKET ben i det boxingprgramet, fullt av kickar etc. Dagen efter det passet kunde jag knappt gå! Jag fick gå "småbarnstil" dvs, först lyfta vänster, sätta ner på första trappsteget, sen lyfta höger och sätta på samma trappsteg! *ojojoj* Det var träningsverk det!!
Jag hoppas verkligen att step upen är bra! jag tror att ledaren är en av mina drillflickors mamma. Monika Krafth, det måste vara lilla Steffis mamma! Hoppas hon kör hårt med oss! Jag vill bränna kalorier!! =) =)

Igår så fick jag för mig att städa efter jobbet. Jag städade lite i sovrummet och sen rengjorde jag akvariumet i sovrummet! Så fint det blev när dte var klart! Förut var det typ igenväxt med alla flytväxter men nu ser man fiskarna igen! De stackrarna fick juh knappt plats att simma... Jag måste rengöra dte stora akvariumet snart också.. Men jag skulle vilja göra en helrengöring, dvs. ta ur alllt vatten och alla växter och grus mm! Och sätta upp dt på nytt.. Men jag har små yngel där så jag kan inte... Kanska "bara" ska byta hälften av vattnet och böblera om ändå?! Som jag gjort i lilla... Vi får se.. Det blir nog inte idag i alla falll....

Idag så ska jag städa lite mer och sen vet jag inte! Tänkte yoga lite nu, en 20-30 minuter! Sen frukost.. Det går riktigt bra med viktklubb än så länge! Jag tycker det är en bra sida förutom att den är lite seg och låser sig på vissa funktioner.. Men då är dte bara att trycka bakåt så blir allt registrerat ändå!

Jag började på ett drillprogram igår med.. Sisters program "Älskade ängel", Bertlåten..med Lillbabs... Sååååå bra låt! Man blir så glad av den! ; ) De små liven ska få göra en rolig koreografi till den!! Tack André för att du fixade den åt mig.

Nu är det yogadags!!

Viktklubb!

Viktklubb

Nu är jag medlem i viktklubb.se..

Fasen vad bra! Nu ska extrakilona bort!!

Håller på och letar efter en bra lunch tills idag... Vet inte ens vad jag är sugen på.. *haha* Men jag MÅSTE gå och handla! Det finns inte mycket i mitt kylskåp... =// Som tur vad hade jag ägg och makrill och sallad så jag kunde göra en makrillomelett med sallad..

Nog om mat.. I helgen har dte då inte hänt mycket... Mathias kom hem i torsdags, ungefär precis efter att jag och Sara varit ute och gått runt kyrksjön. Gud så hurtig vi var då! =) Ska ta en promenad idag elelr imorgon med! Skönt!

Och fy vad det har snöat! Det kom över 4 decimeter igår! Riktigt tråkigt och borsta av hyrbilarna var tredje minut... Jag tröttnade efter 2 gånger.. *haha*

Nä, jag är inte på blogghumör just nu.. återkommer ikväll eller imorgon! =)

Idag!

Frukt

Idag har jag bestämt mig!!

På söndag eller måndag tänker jag anmäla mig på viktklubb.se. Jag är less på att folk tror att jag är gravid och på mitt dåliga humör! Nu jävlar ska jag bli bättre på att sköta om min kropp! =)

Jag vart förvånad hur billigt det var, 300 för 3 månader, 400 för ett halvår och 500 för ett år.. Det är juh ingenting!

Jag gick in där och fyllde i min längd och vikt åsså räknade hemsidan ut att mitt BMI är 24,6. Det är normalvikt, men man ska helst inte överskrida 25. Åsså skrev jag in att jag ville gå ner 7 kilo. Då stod det såhär: "Gå med i Viktklubb.se idag så kan du bli av med 7 kg till 2007-02-28. Det hjälper vi dig med. Vi rekommenderar vårt 3 månaders abonnemang för dig." Det är juh inte ens 2 månader! Helt sjukt!! 7 kg på knappt 2 månader, är det möjligt?! Nu måste jag hem och fota "före" bild.. *hahaha*

Fredrik 19 år!

Idag vaknade jag klockan 8 av att klockan ringde och jag var skittrött!!!! Jag somnade nämligen inte förrns typ halv 4 inatt.. Jag kunde bara inte sova.. Så jag la mig framför TVn och somnade på soffan.. Jag blir nästan alltid trött när jag kollar på TV..

Jobbade 9 till 3 sen var det bara att åka hem och byta om och sen vidare hem till mamma och pappa. Moa och Jon, mina syskonbarn, var där och vi åt tillsammans.. Stackars Moa hade feber och fick mat på sängen.. Sen åkte vi hem till dem och grattade deras storebror Fredrik som fyllde 19 idag.. Det är inte så många som är 21 och är mosteuggar åt en 19åring... *hehe* Men det är jag, blev moster när jag var två... =) Men det skillde juh 20 år mellan mig och min syster så.. Det är juh inte så konstigt!
Det känns så konstigt att inte ha systeryster i närheten, det märks så väl när nån fyller år.. Eller när dte är jul.. Riktigt jobbigt var det den 2 januari, då skulle hon ha fyllt 41.. Livet är så orättvist ibland!

Jag kollade på Grey's anatomy ikväll och där handlade det dels om en tonårstjej och hennes mamma som hade cancer och skulle dö.. Och när mamman berättade för sin dotter sa hon ungefär såhär:

"Plugga mycket. Nästa år får du ta två extrakurser per termin. (...) Moster Sue bryr sig inte om att vara välvårdad. Så du får nog påminna henne när du behöver få ögonbrynen vaxade eller klippa håret. Men hon lär sig snart. (...) Det här låter lösryckt. Men ha alltid trosor under strumpbyxor. Det är lite bylsigt. Men att låta bli är billigt och man får infektioner. (...) Och gift dig med en snäll man. Nån som är snäll mot sin mamma. Om han bor hos henne, så spring din väg. (...) Och på bröllopsdagen ska du bara dricka ett glas champagne. Sen dricker du bara vatten, för inget är mer vulgärt än en full brud. (...) Det här är det viktigaste av allt. En dag kommer du att få barn. Då kommer du att överväldigas av ansvar för det lilla barnet. Och du kommer att tro att allt du gör är fel. Det är normalt. Du lär grubbla över kosten, i vilken skola det ska gå, om det ska lära sig spela fiol eller piano. Men nu ska du få höra en hemlighet, det spelar ingen roll. Det kvittar om barnet blir konsertpianist eller mattesnille för det enda viktiga är i fall barnet är lyckligt."

Så himla rörande! Det trillade nån tår nedför min kind när jag kollade på detta. Jag tänkte på lilla Moa.. Hon är 9 år och har förlorat sin mamma.. Om 9 dagar fyller hon år och ska ha sitt första kalas utan mamma. Hon bor tillsammans med sin pappa och hon har 3 bröder. Hon är den enda tjejen. Jag tycker det är så sjukt orättvist. Hon har redan misst en familjemedllem, hennes storebror Niklas dog visserligen innan hon var född. Men det är ändå svårt för henne. Hon fyller 10 år nästa fredag och hon har redan förlorat en storebror och sin mamma. Är det en bra start på livet? Hur kan livet vara så orättvist?

Stadt i Hudik!

I lördags var jag i Hudik på stadt tillsammans med André, Helena, Tommy och Thomas. Thomas var stackarn som fick köra och vi andra började kvällen med lite förfest hemma hos André!

När vi kom fram till stadt så var Cissi där och skulle uppträda. Det tyckte jag var skitkul för jag missade juh henne på juldagen i Ljusdal!

Vi dansade, sjöng och hade det riktigt trevligt även om kvällen slutade med att jag var så trött så jag somnade utan att orka tvätta bort sminket. Jag är juh inte van att vara uppe så sent längre.. =)

Här kommer lite bilder från efterfesten.com

Tommy, Helena och André
Tommy, Helena och André i baren!

Tommy, Thomas och André
Tommy, Thomas och André softar. Jag och Helena är antagligen på dansgolvet och skakar våra rumpor!

Cissi röjer
Cissi röjer! Fyyy vad publiken var galen! Jag har sår på knän och smalben eftersom man vart inknuffadi scenkanten hela tiden! Men hon är juh så bra denna tjej!!Sammanfattningsvis så var kvällen bra! Trevligt sällskap och bra danspartner (Helena)!! =) =) Åsså var dte bara en bonus att jag fick reda på hur mitt leg hade hamnat på Tranans dansgolv förut.. Utan att jag varit där... =P

Jag = TRÅKMÅNS!!!

Fyyy vilken tråkmåns jag har blivit! Jag bloggar juh aldrig nuförtiden! Shame on me!! Jag ska försöka bättra mig! =)

Idag har jag jobbat jobbat jobbat och nu tänkte jag åka och handla lite mat! Men det tråkiga är att dte luktar pyton i mitt kylskåp.. Så jag måste rensa och rengöra det innan jag kan ställa in nått där... *suck*

Vilken tråkig dag!!

RSS 2.0