3 uker igjen!

Kom på en sak när jag stog i duschen nyss...

Jag har bara 3 veckor kvar att jobba på CC Vest... Jag åker juh hem till Sverige för att fira jul den 22 december, sedan börjar jag jobba på Storo (fortfarande inom Pytt og panne) den 4 januari. Det känns både bra och dåligt. Tråkigt att mista alla bra arbetskamrater och jag kommer också sakna ett gäng av kunderna. Det som är bra överväger dock.. Upgredering till assisterande butikschef, löneförhöjning, 15 minuters promenad hemifrån, jag sparar 550 kr i månaden eftersom jag slipper köpa busskort.Det här kommer bli bra!! =)


Moronic!

Kollade på filmen "I could never be your woman" nyss..

Filmen var kass men det här var bra:A young girl wants to be a big name

In movies they must all be the same

She won’t need to sing or to act

Just loose all of her body fat

And isn’t it moronic, don’t you think?

 

It’s insane that they loose so much weight

It’s young Nicole with no food on her plate

It’s her pal Lindsay barking up a cake

They think they’re all cute stick figures

Även det här var rätt kul:


"I'm just not talented..."
HAHAHA!


Lördag, är ni riktigt säkra?

Jag vet att veckorna går fort nu, men såhär fort?

Jag är stensäker på att jag missat en dag denna vecka för det känns helt overkligt att det är lördag idag... Men dte gö inte så värst mycket då för idag händer en amssa skoj! Sverigebesök och inflyttningsfest hos C2 och Marn. Det ska bli riktigt skoj!!

Nu ska jag kika på mitt nya beroende, the big bang theory. Tack vare Kakan har jag börjat kolla på den serien och den är juh klockren! Jag skrattar som en tok till varje episod. Ett bra sätt att starta dagen på! =)


Vi gleder oss til jul!

Jag har tjuvstartat..... =)


Det är jul på Torshov!


Ljusstake i fönstret såklart! =)


En söt julenisse från Pytt og panne! =)


Julekuler!


Madde ♥ Julen!


Lycka!! =)

Lyckan är total just nu! =)


Mamma är här!

Pappa är här!

Jag har ätit palt!

Jag har druckit julmust!

Jag har ätit chokladbollar med rom i!
Nu ska jag sova... God natt! =)


Travelt!

Jäklarns vad jag jobbar!

Å jäklarns vad jag längtar till nästa lön! Jag kommer få en bra slant då eftersom det är halv skatt och jag kommer att ha jobbat en massa massa timmar. =) =)

I förrgår jobbade jag 10 timmar, igår jobbade jag 10 timmar, idag jobbade jag 9 timmar och imorgon blir det en "vanlig" 8-timmars igen. problemet är bara att man blir så trött när man är ovan att jobba så mycket. Jag är livrädd att bli sjuk också så just nu sitter jag och motverkar alla sjukdommar genom att äta vitlöksklyftor i chilimarinad. Nyttigt och galet gott! Problemet är juh att man inte luktar så gott efteråt därför äter jag dem nu på kvällen.

Annars idag har jag suttit och fyllt i en "søknad om lønnsgarantidekning". Pytt og panne gick juh i konkurs och då måste man skicka en ansökan till advokaterna för att få lön. Advokatspråk på norska... Humn, knivigt... Jag har klarat av att fylla i det mesta men ska be mamma om hjälp att räkna ut semesteresättning osv. För mamma och pappa kommer nämligen hit imorgon!!! =) WEEEEEEEEE! Det ska bli så himla mysigt att ha dem här en hel helg. Åh, vad vi ska mysa! =)

Det blir antagligen lite kasst med bloggning även i helgen eftersom jag kommer lägga all min vakna tid på mammi och pappi. Men här har ni en låt ni kan roa er med medans ni väntar på nästa blogginlägg... =)


Ha en fin helg alle sammen!


Gratulerer med dagen!!

Idag har min pappa födelsedag!


Grattis pappi!

Står nu på jobbet, centret öppnar om 5 minuter och jag är redo för 10 timmars arbetande.

Here we go!! =P


Guess who's back!?

Minns ni mig?!? =PJag har då haft en liten bloggtorka, de kommer lite då och då för mig men inspirationen brukar alltid komma krypandes tillbaka igen.. =) Det är inte så att jag inte haft nått att skriva om, jag har helt enkelt inte haft lust. Jag har inte haft lust med speciellt mycket alls, jag har varit LAT! I hela 3 veckor har jag varit en riktig latmask men nu är det slut på det. Det är dags att komma tillbaka till vardagen. Bloggen är en del av vardagen.

Det jag missat att skriva om under min latperiod är Halloweenfesten jag var på för 2 lördagar sedan, båtkryssningen till Köpenhamn som ägde rum nu i helgen plus en massa grejer som händer md mitt jobb. Jag ska inte ösa allt över er på en gång. Det här är bara som ett wake up call, det intressanta kommer så småningom.. =P

Det ni måste få veta är i alla fall att jag jobbar som en dåre igen. Pytt og panne är uppköpt och jag är alltså inte längre utan jobb. Tvärtom har vi massvis att göra. Vi får varor hela tiden, förra veckan fick vi 41 pallar med varor, 41 PALLAR!!! OMG vad vi jobbade och herre guuud vad trött jag var! Ovant att verkligen jobba när man är van vid att inte ha någonting att göra. Idag jobbade jag öppning till stängning, 9-20:15, det var längesedan jag gjorde det. Eller jag gjorde juh det förra veckan men alltså innan konkursen... Imorgon är det samma sak som gäller, 10 timmars pass igen!

Nu ska jag ta mig en dusch innan varmvattnet stängs av. Hur sjutton kan man stänga av varmvattnet i 3 hela dagar i en hel trappuppgång?! Det ska alltså ske hos oss och jag, André och Olle är mäkta irriterade.


RSS 2.0