BIO!

Nu har man alltså fått helg då...
Jag lagade middag idag, paj blev det. Nini hade fuskat och köpt nått färdigt pajskal som jag fyllde med ost, äggstanning och bacon. Till det gjorde jag en mummsig sallad! Det vart riktigt gott och alla åt mycket bra! Nu väntar jag på dessert, Nini lagade en blåbärspaj men dtn blev lite rinnig så nu väntar vi en stund och hoppas att dne "stannar" till.

Klockan halv 8 ikväll ska jag möta Sara och David på byen åsså ska vi ta en fika och sedan gå på bio. David flyttade hit igår till ett gäng killar som han träffat på resdagboken, tufft tycker jag! Sedan ska Sara sova hos mig inatt. Imorgon ska Sara sitta barnvakt så då har jag ställt upp och ska vara sällskap till henne, vi ska kolla på melodifestivalen såklart! Sedan sover jag där så det kanske blir lite dåligt med bloggandet i helgen så ni vet...

Men ni får ha en jättebra helg allihopa för det tänker jag ha!!

image531
Sara och David!

Dagens Bild!

Vattenkoppor!!

image530

Berättade i ett tidigare inlägg idag om när Kallemann hade vattenkoppor. Såhär såg han ut stackarn!
Bilden är knäppt i Florida 2005.

Jag och Kallemann på tur!

image527

Jag och Kallemann tog oss en långpromenad idag. Vi gick till Huk och sedan hem igen. Det tog nästan en timme men dte var deiligt för det var sol och finväder!
När vi kom hem från turen var BygdöySara och Eirik hemma hos oss så guttarna lekte medans jag och Sara slappade framför ett "I huvudet på Gynning"-program.
Kallemann har varikt riktigt lätt att passa idag, imorse så spelade han först lite dator, sedan ritade han coh medans jag sädade och duschade så kollade han på istid på mitt rum. Sötgutten!!

image528

Fredag igen!

Då var det fredag igen då... Veckorna går så fort här!

Imorse vaknade jag först strax efter klockan 6, jag vet inte varför jag ofta vaknar tidigt på mornarna. Speciellt när man varit hemma i Sverige så sover jag jättedåligt den första veckan här i Norge. Antar att jag är rädd att försova mig. Jag somnade såklart om imorse men vaknade igen 20 i 7 av att jag hörde att barnen och Nini hade vaknat. jag vägrade att kliva upp förrns 10 i 7. Mitt pass börjar juh faktiskt inte förrns 7 så jag sover så länge jag kan. När jag kom upp på köket klcokan 7 så var kallemann redan påklädd och klar, han hade vaknat tidigt för han hade hostat så mycket. Han ville stanna hemma från skolan idag och dte fick han. Han är inte speciellt sjuk, dte är bara dte att han har hosta, hade dte varit mitt barn hade jag nog faktiskt skickat iväg honom till skolan men hämtat honom lite tidigare. Men men...

Vi hade i alla fall en jättemysig frukost! Jag, Nini, Kallemann och Herman åt alla frukost tillsammans. Kallemann vart klar först eftersom han hade börjat före oss andra men han tyckte nog att det var så mysigt att alla satt runt bordet så han satt kvar på sin plats. Nini frågade om hur det var med Eirik och hans vattenkoppar och visade mig bilder på när Kallemann hade det. De var i Miami då och har man vattkoppar får man absolut inte resa någonstans. De skulle vidare till Bahamas för Kristian var där och seglade men de fick snällt sitta och vänta på hotellrummet tills prickarna försvann. Nini berättade att Amerikanerna var som galna när dte gällde sjukdommar, hotellet de bodde på hade blivit livrädd när de fick reda på att det fanns ett barn med vattkoppor där. Å jag kan faktiskt förstå dem lite också för herre gud vad med prickar ungen hadde...

Desperate Housewives

image526

Håller ¨på att kolla på desperate houswives nu och dte är såååå bra!! Så himla skönt att bara ta en slappardag, det behövde jag känner jag. Jag har värsta träningsvärken i ryggen och benen också.. *hehe*

Idag ska Kallemann på bursdag (födelsedagskalas) och Kristian är i Bahamas så det blir bara Nini, jag och Herman till middag! SKÖÖÖÖÖÖNT! =)

Maurer på badet!

Som jag nämnt i nått inlägg förut så har jag fått gäster på mitt badrum... Varje gång jag går in där så dödar jag minst 2 myror! Äckligt!!! Jag trodde dte skulle vara invasion när jag kom tillbaka från min vinterferie men som tur vad så var dte inte det!!

image525

På fikan med Sara och Eirik så åt jag en chokladscones och drack en caffe latte och shit vad gott det var! Men jag fick lite dåligt sammvete, tur att jag ska ut och springa ikväll med JarSara!!
På väg hem från fikan så träffade vi på Malin och hennes kompis som är och hälsar på. De skulle shoppa!

God Morgon!!

Imorse var Herman på riktigt dåligt humör! Han ville ingenting och allt Nini gjorde var fel. På 50 minuter hann hon bara få på honom kläderna och ge honom en välling. Kallemann däremot skötte sig galant och var klar 20 minuter innan vi skulle åka, tur att en skötte sig bra i vart fall! =)
Jag skjutsade dem och då var de båda på bra humör i alla fall. Herman ville ha jättemycket "ha de kos" (hej då kramar) och han var på bra humör hela vägen. Tur att jag slapp hans utbrott... 

Nu på förmiddagen ska jag följa med BygdöySara och hennes 6åring Eirik in på byen och fika. Eirik har haft vattkoppar men är frisk och skulle egentligen ha gått till skolan idag. Men så blevc dte inte för han "ville inte gå till skolan"... Sara har avrit hemma med honom i 4 dagar nu och hon håller på att bli galen stackarn så jag lovade att följa med så hon får lite "vuxet" sällskap.

Igår så var jag och JarSara på CCVest och tränade jazzdans. Det var kul men svårt. Ledaren Kine hade en jättesnabb låt så man hängde inte riktigt med... =P Men skoj var det så dit ska jag nog nästa vecka med om det inte är nått skoj på praktikantträffen förstås....

Nu ska jag kleta på mig lite maskara och ta på mig ett par jeans, känns som jag inte vill gå i mysbyxor inne i Oslo... =P

7000 steg!

Tog på mig stegräknaren för kuls skull och när jag kom fram till Elixia stod den på 3594 steg.
Jag sprang och gick 3 km på löpbandet och eftersom det vart finväder med solsken lagom tills jag var klar så tog jag mig en promenad hem med. Så då vart det 3500 steg till!

Sammalagt ca 7000 steg, jag är NÖJD! =)

image524

Hurtigbulle?!

Nu har jag precis ätit upp min frukost och sitter och funderar på om jag ska vara lat och ta bilen till gymmet eller om jag ska gå...
Pengamässigt så blir det billigare att gå eftersom att om jag tar bilen är jag är ensam och i så fall måste betala parkeringsavgiften själv. Det tar ca 30 minuter att gå in till Sjölyst där gymmet ligger och det är juh inte så farligt men jag tvekar eftersom det är tråkväder och det skulle kunna börja regna vilken sekund som hellst. Fast det är en riktigt dålig ursäkt eftersom jag i så fall kan hoppa på bussen från närmsta hållplats... Det blir en promenad idag!

image523

Idag kommer min träning bestå utav att gå och springa på löpband och stå lite på crosstrainern. Det är Total Step Intervall men det passet är så sjukt jobbigt så jag avstår faktiskt... =P  


Middagen!

Nu är klockan 21:04 och guttarna har sovit i ca en timme. Jag har blivit riktigt duktig på att få dem i säng i tid! Nu har jag en massa tid till att berätta om våran smaskiga middag!

image521

När Nini dragit så startade jag med middagen, det vart fullkornsspagetti och köttfärssås. Guttarna åt riktigt bra och ni kan juh bara tänka er hur Herman såg ut! När barn äter köttfärssås så är det orange fläckar ÖVERALLT på dem... Kallemann visste också att det fanns pannkakor i kylskåpet så Nini lovade att de kunde få det till dessert innan hon gick. På pannkakorna hade de syltetöy och då vart Hermans vita tröja ännu mer fläckig!
Men det som var så skoj var att herman åt så mycket så han fick Hicka! Å han var så söt så jag sprang ner till mitt rum och hämtade min kamera å filmade honom. Jag frågar honom oom han har hicka och han svarar att dte har han samtidigt som han hickar flera gånger. Helt plörsligt säger han "Nå prumpa jeg!!" (prumpa=prutta) å dte fick jag med på film!! Eftersom jag glömt mitt lösen på youtube och hotmail inte fungerar så kan jag inte ladda upp filmen än. men jag ska göra det så fort som möjligt så ni får se skitungen!!! =)

En massa bilder har jag i vart fall:

   
Kallemann spiser pannekaker!

   
Hermansen spiser pannekaker!

image522
Hermansen var skitig!!!

Sötaste guttarna!!!

Idag åkte jag för att hämta Kallemann och Herman klockan 5 över 2. Första anhalt var Snaröya skole där Kallemann satt och åt. Attans tänkte jag eftersom han inte brukar bli alltför glad när jag kommer "mitt i maten". Men jag hann knappt fram till honom förrns han hade packat ihop sin matpacke och kom till mig. Precis då kom Kallemanns favorit-SFOledare (fritids) in i klassrummet från den andra dörren och hejjade på oss å frågade om Kallemann redan skulle hem. Sedan gick han ner igen genom den andra dörren, som även jag och Kallemann gick genom, och vidare ner till SFO igen. Jag tyckte det var lite konstigt eftersom jag såg att han var nere på SFO när jag kom. Antagligen ville han säga hejdå åt Kallemann eller hej åt mig. Jag hoppas på det senare.. *hehehe* Han är rätt snygg faktiskt! ; )
Precis när vi fått på Kallemann alla kläder å skor så kom han på att han ville ha mjölk. De får alltid en mjölk när de äter men han hade glömt å tagit en idag. Så han sprang ner till köket och hämtade en mjölk medans jag gick ut på skolgården och väntade på honom. Han gick där, överlycklig med sin mjölk! SÖTBARN!!
Nästa anhalt var Lagåsens barnehage för att hämta Hermansen. Kallemann stannade i bilen och jag gick in för att hämta lillgutten. Här gick dte inte lika bra, han satt nämligen och skulle precis till å börja äta. Och han ville äta i barnehagen!! Så jag fick snällt vänta tills han ätit ett brödskiv och sedan lyckades jag lura med hoinom ut i bilen. Det tog rätt lång tid så när vi kom ut till bilen hade Kallemann somnat. Det har aldrig hänt förut...

När vio kom hem så lekte vi och hade det göy. Vi, dvs. jag, försöker att få Herman att sluta med blöjor. Igår gick allt jättebra, han tyckte dte var skönt att ha underbyxor istället och han kissade på toaletten. Idag ville han inte alls ha på sig underbyxor. "Jeg vill tissa i bjejan!!!" skrek han ett antal gånger men efter en del trixande och lekande så lyckades jag övertyga honom att ah på sig underbyxor ändå. Så gick vi ner till mig emdans Kallemann var ute och spelade lite tennis på gårdsplanen. Åsså plötsligt säger Herman "Jeg tissade i underbyxorna!!!". Han satt nere på mitt rum och som tur vad var han inte i sängen utan på min stol. Så både hans byxor och min stolsdyna ligger nu i tvätten... =P

Egentligen skulle jag juh skriva om våran roliga middag men jag får ta den i nästa inlägg istället, å då kommer MASSDOR AV BILDER och en film! =) Barntv slutar nämligen nu så jag måste upp på badet och bada guttarna!

Min pojkvän Ola Svensson!

image515

Jag har börjat drömma så sjukt mycket...
Inatt drömde jag bland annat att jag kysste Ola Svensson. Å herregud vilken bra kyss det var! Mitt minne sviker mig lite men jag minns att han satt ner, har nått svagt minne av att det var i en rullstol (fråga mig inte varför). Jag gick raka vägen fram till honom och så kysstes vi, en riktigt romantisk och lång kyss. Så som man kysser sin pojkvän, jag har avrit alldeles kelig hela dagen pga. den där drömmen..  Jag vart dock väldigt irriterad när jag vart uppväckt ur min undrebara dröm av att Kristian var i köket då klockan 06:05. Hur jag än försökte så kom jag inte tillbaka till den drömmen.. Typiskt!!

Jag drömde också om en död k´vinna. Jag vet inte hur hon dog om det var vi (vi var ett gäng men minns inte vilka) som dödade henne eller om vi hittade henne. Vi skulle i vart fall gömma kroppen. Asmysko dröm! Det som var så knepigt var att jag var aldrig rädd i drömmen. Det var aldrig lsäkigt, jag tyckte bara att det var jobbigt att vi måsta göra oss av med henne. Å jag var rädd för att nån skulle komma på oss.. Konstigt som fasen! Jag föredrar "Oladrömmen" faktiskt!!
 
Imorse så åkte jag iväg till CCVest tillsammans med JarSara och malin åsså tränade vi Step och SATAN VAD KUL DET VAR!!!! Riktigt skojigt program var det, mycklet dans men ändå inte för komplicerat å man blev svettig! I like it!! Så det blir nog fler gånger att det blir step på tisdagar för mig!!

Om 10 minuter ska jag åka och hämta gutterna Kallemann är lite förkyld. han var hemma igår men kunde gå i skolan idag, han blir hämtad lite tidigare bara. Så nu ska jag bege mig in till sminket och myrorna på toan! =P

Ha Det Bra!!

TILL SALU!!

Jag har bestämt mig för att sälja min lägenhet men först ut blir några av mina möbler som jag inte längre har användning av. Är ni intresserade av några av dessa saker kan ni höra av er till mig!

image511

Dubbelsäng, helt ny endast använd ett fåtal gånger. Den är reglerbar dvs. man kan ändra läge på den.
7000:-


image512

Soffa med tillhörande fåtölj i skinn. Finns även en ganska sliten 3-sittsig soffa som man får med på köpet om man vill ha den.
500:-


image513

Matbord med 4 tillhörande stolar.
1000:-


image514

Datorbord.
400:-

Dagens Bild!

Mamma har köpt ny bil!
Idag har mammsen min storshoppat! Hon har slagit till å köpt en Audi A3!



http://www.blocket.se/vi/15029129.htm?ca=5_s&last=1

Dagens Bild!

image510

Har jag hand om de sötaste gutterna eller vad?! =)
Bilden är tagen i söndags när Hermansen, Kallemann och jag var ute och lekte!

Noen som vill ha en pikekyss?

Satt och läste i en kokbok igår efter jag lagt Herman. Jag hittade en dessert som innehöll pikekyssar och vet ni vad dte är? Jo, maränger! Tyckte det ordet var så himla sött, pikekyss!

Idag har jag varit flink och tränat! Skjutsade först barnen till skolan och sedan åkte jag och BygdöySara till Elixia där vi stod på löpbandet i 30 minuter. har varit förkyld och dte känndes verkligen! Jag körde inte ens hälften så hårt som jag brukar men blev helt slut...

Efter träningen åkte vi hem till Sara och lagade lite lunch som bestod av pasta, tonfisk, ägg och majs. Man tar väl vad man haver! *skratt* har aldrig varit så fattig som jag är nu! Men dte är verkligen bra att lära sig hushålla med pengar! 2600 fick jag i lön denna månad.. Skoj? NEJ!!!

Idag ska Kallemann på skiskole så det blir lite jobb för mig idag, skönt! Det är praktikantträff ikväll istället för imorgon, vi ska äta semlor! MUMMA!! =)

Nu ska jag vara social med Sara! =)

Jag har blivit kär...

... i E.M.D.


Confused?!

Snacka om att jag är förvirrad nu!

Det är fan dags att ta reda på vad jag vill nu, har låtit andra bestämma åt mig alltför länge! Att det ska vara så sjukt svårt att hitta tillbaka till självkänslan igen! Självförtroendet har jag lyckats bygga upp bra igen, men det tog inte lika stor skada som självkänslan. Det känns förjävligt att jag ens lät det gå så långt som jag gjorde. Gud vad jag saknar den där känslan att vara nöjd med sig själv och känna sig vacker och älskad! På nått sätt håller jag mig kvar i det förflutna och inte riktigt vågar blicka frammåt. Framtiden är jäkligt läskig! Jag har ändå rätt stor koll på vad jag vill göra med min framtid de närmaste åren, och dte känns bra, men jag är asorolig ändå. Det kommer juh knappast bli bättre om jag vägrar släppa taget om gårdagen..
Å varför ska jag må dåligt åt alla andra för? Och varför är jag så bäst på att hålla allt inom mig. Det finns så många saker som jag är så ledsen för men när någon frågar hur jag mår svarar jag bara "Det är bra!". Jag kommer fasen få ett sammanbrott om några år om jag inte lär mig att prata... Hade faktiskt ett väldigt bra samtal med BygdöySara i förra veckan. Jag berättade allt för henne. Allt det som jag tycker är så hemskt och pinsamt. Det var jätteskönt! MItt liv är så sjukt ibland....

GAAAAAH!!
Jag måste snacka med Sara ikväll, hon är min ängel! =)

RSS 2.0