Ego Girl

Ego Girl


Då var det dags igen! Att blogga lite...
Just nu sitter jag hemma på lunchen och lyssnar på Carolina Gynnings bok (talbok) "Ego Girl".. Den är faktiskt helt okej! I början var den lite tråkig men nu är jag inne på kapitel 14 och är fast! =)
Vilket liv den tjejen har levt! Fy sjutton! Förra kapitlet handlade om när hon dejtade Calum Best.. George Bests son.. Å hon har berättat när hon jobbade i Dubai åt en prins. det enda hon gjorde var att se fin ut på partyn och spelade handboll.. Låter sjukt och det är det också! Hon berättar många intressanta historier och nu förstår man verkligen varför hon är som hon är! Bra bok!
Läs den! =)

Å herregud vad bra Grey's anatomy är!!

Grey's anatomy


Jag sitter här och torkar mina tårar för jag har nyss bölat som en liten unge..

Det var nyss säsongsavslutning på Grey's anatomy och jag läste innan programmet på hemsidan att det var ett jättebra program och många tårar skulle rinna..
Så där satt jag, nästan hela programmet hade gått och det hade bara runnit en liten tår ur mitt öga.. Jag fattade ingenting, jag brukar juh gråta floder för ingenting!?! Åsså helt plötsligt, helt oväntat händer det som inte får hända i serien! Och lika plötsligt ser jag inte längre bilden klart för alla tusentals tårar som (inte rinner utan) sprutar ur mina ögon! Herregud, jag grät så jag hulkade! 

Självklart så fick detta mig att tänka på min syster som dog i cancer den 23 september förra året. Och det gjorde juh inte saken ett dugg bättre.. Jag har inte en milimeterfläck smink kvar efter mina kvällstårar. Men konstigt nog känns det så bra efter man har gråtit. Det är så mycket som släpper då!

Alla ni som inte kollar på Grey's anatomy här kommer en uppmaning: Köp boxarna, ladda hem programmen, hitta musiken, låna boxarna av mig eller vad som hellst bara ni börjar kolla på serien! Den är så grymt bra!!!

Dålig bloggare!

Som ni alla vet är jag en dålig bloggare.. Det kommer i perioder..

Mitt nya liv går i alla fall bra, jag har gått ner över 3 kilo på 3 veckor, precis som jag planerat! Jag är mycket nöjd! Träningen har jag kommit igång med också och gud så kul det är! =) Fast ikväll så blir det nog ingen body pump, det var fullt! =( Så jag och Sara ska försöka få reservplatserna annars blir det nog en promenad! Roligaste träningsformen som finns är enligt min åsikt step up! Om det gick skulle jag gå på det varannan dag! Tyvärr bor man i en liten håla och det finns bara ett tillfälle i veckan.. *suck* Det som också är synd är att de träningar jag tycker är roliga och går på ligger egentligen för nära varandra.. Jag tränar tisdag, onsdag och torsdag.. men har rätt ont i kroppen på fredagen kan jag berätta! Förra fredagen trodde jag mina armar skulle gå av! Först body pump på tisdagen, sen simmade jag och sara på onsdagen och sen boxing på torsdag.. AJAJAJ!! Träningsvärk!!!

Drillen har också kört igång nu och det är skoj! Väldigt jobbigt med 5 grupper plus träning bara... Det blir inte så mycket fritid kvar.. Jag skulle vilja ha typ 2 eller 3 drillgrupper, det skulle vara lagom! Men låtarna är bestämda, programmen påbörjade och tjejerna är på g så det kommer gå finfint! =)

Nu ska jag spla lite let´s dance på blocket.se.. Jag är beroende av "dåliga" spel.. =)

RSS 2.0