I en traktor i en skog...

Jag i hörlurar!

Vad snyggt med hörlurar!! *haha*
Jag i traktorn i skogen!

Mathias

Mathias satt aningen skönare än mig, jag satt på en oljedunk.
Fast jag fick juh faktiskt en kudde! =)

Pinnar

Mathias lastar pinnar...

Utmanad igen!!

Det var en himla massa utmaningar just nu!
Kattis, jag svarar sen! Ska iväg och jobba snart.. =)

Lina gav mig den utmärkta idén om att utmana dem på lunar! Så nu Lina får du så lov att skriva lite!! ; )

Inatt så sov Moa hos mig, såå mysig hon är! Skröt på drillen om att hon skulle sova hos mig.. *sötnosen* Vi käkade cheeskake, chips, dipp och grönsaker åsså kollade på på "Kronks nya stil". Den är så klockren den filmen! Fast ettan, "Kejsarens nya stil" är bäst!! =) Jag citerar Kronk litegrann: "Spenatkyterna!!!" och Yzma: "Letar du efter den här?!" *haha* Underbara tecknade filmer!! =) =) Sen när Moa och jag lagt oss så ringde Mathilda och hade typ grälat lite med sina sambos (4 tjejer och bara 2 sovrum?! Som bäddat för krig! =) så då sov hon också här!

Innan Mathilda kom så läste jag ut boken "Asyl". GUUUD VAD BRAAA böckerna om Maria Eriksson är! Fast jag vart lite besviken på slutet av denna bok... Nu måste jag inhandla en ny bok att läsa! =) Jag skulle inte påstå att jag är en bokslukare men ibland får jag nått ryck å då kan jag läsa hur mycket som hellst! Som när jag läste "Da Vinci Koden", då hade jag nog inte läst en bok på typ 2 år men den läste jag ut på typ 3 dagar, jag kunde helt enkelt inte sluta läsa! Skitbra bok, läs den om ni inte gjort det!!

I onsdags så var jag uppe i skogarna vid Sveg och satt i en skogstraktor! Jag har juh inte åkt traktor sen jag var liten när jag liftade med farbror Hasse! =) Men i onsdags så tog Mathias med mig till sin arbetsplats och så åkte vi skogstraktor! Det var lite jobbigt när det lutade och/eller skakade mycket för jag satt på en oljedunk och åkte runt i typ hela traktorn.. *HAHA* Måsta ha sett skitkul ut! =) Slog i hörlurarn och huvudet mot rutan några gånger med men lite sånt får man ta! =)

´Å imorgon är dte drilldag, men det inlägget tar vi då! =)

Utmanad!!

Jag har blivit utmanad av Kattis att svara på följanda frågor så let's shoot!

Berätta om första fyllan:
Min första fylla var på ett sexpack 3,5or, jag och min kompis Linda satt hemma hos mig och surfade på datorn och sjöng gullefjun.. *piiinsamt* Första gången jag var dyngrak var dock när jag var på min första scenisktefterfest, fy tusan vad full jag var då! Som tur vad var Sofia med och hjälpte mig hem och hon hittade en kille som fick skjutsa hem mig i 20 km i timmen med bildörren öppen.. *haha* Jag har aldrig blivit så full igen!

Vem är ditt snyggaste hångel? Snyggaste? Alla jag hånglat med är snygga på sitt sätt!

Yngsta respektiva äldsta hångel? Jag har nog hållt mig inom ramen plus minus 4 år tror jag...

Har du hånglat med flera personer under en 24-timmarsperiod? Ja, det har hänt. Har haft många galna festhångel med brudarna!

Säg något du är nöjd med i ditt utseende: Mina ögon är fina och mina naglar kan bli jättefina (just nu är de nerbitna och narriga).. Mina läppar är charmiga fast de är små!

Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig: Helheten..

Favoritsexsoundtrack: Inte har jag tid med sånt då! Fast det har väl blivit mest lugna kärleksballader eftersom de är så underbara att mysa och gosa till och då kan dte juh hända grejer...

Vilken är den pinsammaste skivan du äger? Jag har så många "pinsamma" skivor! Jag lyssnar juh nästan bara på pinsam musik!?

Har du ljugit för att få någon i säng? Nej, det har jag inte.

Har du strippat för någon? Ja

Har du stoppat upp behån nångång? Jag?!? Stoppa upp BHn?! *haha* Jag har snarare försökt att få dem att bli mindre!

Har du moonat? Nja, inte in publik! Men visst har vissa personer fått se min bakdel.. *haha*


Vem ska jag utmana då?! Vet juh ingen mer som har blogg?! Eller glömmer jag nån?! Alla som läser kan bli utmanade!!

Löshår!

Kom nyss hem på lunch och när jag öppnade dörren så låg det ett brev och ett paket på mattan. En telefonräkning och mitt löshår!! *jippi* Äntligen har det kommit!! =) =) Så om några veckor ska jag få lite längre hår! =D
Jag har juh alltid velat ha långt hår, men jag har juh så tunt så det blir aldrig längre än axellångt och sen blir dte så tunt så dte ser förj*vligt ut! Jobbigt jobbigt! Jag vill ha tjockt och långthår!!!

Nu sitter man här å äter fiskgryta på lunchen å har allmänt tråkigt! Det är tråkigt på jobbet idag med, inga leveranser eller nått! det enda jag gjort förutom att stå i kassan är att jag har städat en hylla, fyllt på varor och hyrt ut en bil... Jag fattar inte varför vi ska vara 2 stycken för?! Vi har juh inte jobb så det räcker åt både mig och Johan idag..

Lyllos chefen.. Han ringde igår.. Då satt han på en balkong i Malta med 30 grader värme! VILKET LYX!! Vi i personalen funderar på att strejka.. *haha* =) Här är det kallt och regning och där är det sommarväder! Jag är såååå avundsjuk!!

Nu ska jag äta upp och gå tillbaka till jobbet... Have a nice day!!

Livet går vidare!

Nu är man hemma på lunch! Får jobba mycket denna vecka eftersom att min chef Roger är i Malta! Tror jag det var i alla fall... Han ska på en preem konference.. Så nu måste jag sola mycket i veckan så han inte är brunare än mig när han kommer hem! Fast det kommer han att vara... =)
Imorgon ska man upp tidigt, jag ska öppna, klockan 6!! Hur ska jag klara det? Jag har visserligen klarat dte några gånger förut så.. =) Det blir en tidig kväll ikväll!! =)

Å jag lyckas juh med allt också! För nyss när jag kom hem så stoppade jag in min pannbiff, potatis, grönsaker och sås i mikron och värmde. Sen tog jag in tallriken till datorn åsså skulle jag ställa den på stolen och då välter jag ur hälften!! *ARG* Klant jag är!! Men som tur vad så fanns det mer! Måste byta strumpor också för jag träffade dem med när jag hällde ut maten på golvet... =)

Igår så sov Miranda hos mig. Vi spelade Bingolotto hon jag och Mathias men det var bara Mathias som vann... Men idag köpte jag 2 Sverigelotter och på en av dem vann jag 200 kronor! *jippi* Mathias vann juh "bara" 100 på Bingolotto..

Nu ska jag försöka att få i mig pannbiffen.. Den här ska jag inte tippa ur! Skitgod är den! =)

BYE BYE!!

RSS 2.0