WHAT?!?!?

Varför?!

Varför?!?

Varför i h*lvete vann Ellenor?!

Nöjesbladet mötte

Tur att jag inte såg finalen igår för då hade min kväll blivit förstörd...

Ny lägenhet!

Fy fasen vilken skillnad!!!

Bloggar för första gången från min, Andrés och Olles nya lägehet. Jag kan inte sluta att se mig omkring, känna på möblerna eller sluta le! Det är så sjukt fint och fräsht här.

Ska ta en sumering här....
På fredag jobbade jag 10-16, stannade sedan kvar på CC Vest i 40 minuter eftersom jag väntade på mammi och pappi som satt  bilkö. När de väl kom så visade jag pappa vart jag jobbade fetersom han inte varit där, de fick även träffa min chef Lillian. Sedan tog vi oss en lunch på en restaurang som heter Kaktus, vi åt en varsin jättegod sallad.
Efetr maten pressade vi in mamma i bagageluckan, de hade en hel del saker med sig till mig, och så körde vi bort till Torshov. På Torshov mötte vi André och Olle som fått nyckeln av hyresvärden och vi packade in grejerna som mamma och pappa hade med sig.
Skickade iväg mamma och pappa till Wigdis lägenhet där de skulle bo sedan åkte jag, Olle och André och hämtade bil plus släp. Killarna hade tagit sig en varsin öl så jag blev chaufför, helt greit för mig! Packade, plockade och släpade de flesta av våra saker ut i släpet. Jag var irriterad på att killarna inte packat ordentligt och att dte tog sån tid när allt jag ville var att åka och börja göra iordning i nya lägenheten. Spottade och svor lite åt dem och tillslut vart vi så gott som klara. Endel saker fick stanna på Osterhaus för att bli hämtade dagen efter. Var väl på nya stället runt halv 12, jag var upp i varv och började plocka och pynta. Byggnde ihop min nya bäddstol varpå Olle och André konstaterade att jag var 80% man eftersom jag både kan backa med släpvagn och bygga ihop IKEAmöbler helt sjäv. Eh.. Tack killar?!

Min bäddstol!

Jag gick och la mig halv 3 och killarna somnade väl runt halv 4 så vi var inte sådär jättepigga när klockan ringde kvart i 7. Jag klev i alla fall upp och gjorde mig iordning. Väckte sedan guttarna och gjorde frukost till oss. Vi tog trikken till Osterhaus och anlände 6 minuter över 8. Då var det städtajm! Vi städade, städade, städade och städade lite till. Så rent som dte bnlev har det nog inte varit där på många år. Skiten sitter lixom fast där så det går fasen inte att få renare... Antar att ni vill läsa lika lite om städningen som jag vill skriva om det så därför hoppar jag fram i tiden till när vi lämnade den gamla lägeheten. kändes bra att stoppa nycklarna i hyresvärdens postlåda. Som en "bra" avslutning såg mamma en stor fet råtta på innergården innan vi raskt gick därifrån... =//

På Torshov blev saker uppackade, upphängda, möbler uppbyggda och allmänt så fixades det en massa. Toaletten, köket och mitt rum vart helt klart medans killarna behöver endel grejer från IKEA för att kunna få det tiptop. En STOR Sverigeflagga fick pryda dera tak och de har fixat det riktigt bra med min rumsavdelare så de i vart fall har en varsin del av rummet.

Det är så himla fint här och bilder kommer lite senare idag för självklart tog det slut på batteri i min kamera. Här kommer i alla fall vi att trivas jättebra. Shit vilket lyft alltså!! =) =)

Det är jättefint väder här idag. Killarna ligger såklart och sover än men jag har bjudit hit Bo så han kommer väl om en stund. Min plan är att endera dra till Torshovsparket eller sitta ute på våran gårdsplats i solen. Grillning ikväll tror jag är ett måste!

Nu är livet bra alltså!! =)

PS. GLÖM INTE ERA MAMMOR IDAG!! =)

Grattis Karin!!

I onsdags vart min vän Karin mamma till en liten flicka!
GRATTIS!!


Sista natten med gänget!

Då har man alltså sovit sin ssta natt på Osterhaus gate...

Nu är nästintill allt packat. Det enda som är kvar är endel köksgrejer som ska användas en sista gång innan de får flytta med oss till Torshov. Det känns galet bra men ändå lite sorgligt, jag är så dålig på att lämna och gå vidre. Till och med från Osterhaus med kallt duschvatten och mögel...

Ringde till pappa för en stund sedan och de är på väg. Hoppas det går fort med flyttningen idag och flyttstädningen imorgon. Kommer kännas kasst att städa imorgon eftersom det ska bli runt 30 grader varmt... =//

WEEEHEEE!
Vi flyttar idag!! =) =)


Adressänndring!

Nu sitter jag på "fläcken" i Olles rum där det finns internet... =P

Jag har precis adressändrat på postens hemsida och dte var inte det neklaste. Eftersom jag har swedbank och inte har någon personlig kod så kan jag inte logga in med bank ID. Det betyder att jag måste logga in med nått som kallas för MiniID, då behöver man koder från skatteetaten (skatteverket) som jag som tur var hade i närheten!
Lyckades registrera mig och kom in på adressändrings sidan. Då kom vi till mitt namnproblem.... Jag heter Åsa Maria Madeleine, jag har alltså 3 namn och mitt tilltalsnamn är inte det första. Det ger mig massor med problem! Jag skulle fylla i mitt efternamn på en rad, mitt förnamn på näste och mitt mellanamn på den sista. Skriver du i fel kombination så fungerar det inte... Vette sjutton hur många gånger jag försökte tills jag kom fram till det här:

VON WACHENFELDT
ÅSA
MARIA

Det är mitt namn i Norge! =P Men det fula var att när jag registrerat det så får man upp ett kvitto på skärmen där alla uppgifter om en står. Där stod det "Åsa Maria Madeleine von Wachenfeldt".
Jag fattar nada, men huvudsaken är att jag lyckades! Nu ska vi se om jag har samma tur på skatteetatens hemsida... =//

Hockeyfrilla?? Why not!!

Ni har väl inte glömt att jag varit platinablondin och haft hockeyfrilla!! ; )


2004


Malin (eller hette hon Maria?), Karin, Ela, Pauline, jag och Kattis!


Min partner in crime Kattis och jag!

Bloglovin'!

Följ min blogg enklare med hjälp av bloglovin'!

Follow bangboom

Lillestrøm är dödens stad...

Även norrmännen gillar Robert Gustafsson! =)


Ødelagd tvättmaskin...

Igår så var det konstaterat, våran tvättmaskin har gått sönder... =//

Det verkar som det är nått som fastnat/gått sönder för den går väldigt trögt när man försöker snurra den. Det går, men man får ta i ordentligt och den går absolut inte runt självmant. Riktigt jobbigt eftersom både André och jag hade en del tvätt. Helt plötsligt kommer André på att Wigdis, min norska släkting, har tvättmaskin. Hon är i Harstad men jag har nyckeln till hennes lägenhet eftersom att mamma och pappa ska bo där i helgen. Så vi tog med oss en varsin IKEA-kasse med tvätt på t-banan till Grorud.Man får inte vara dum! =P


4 dager igjen!!

Idag är det baradagar kvar tills jag, André och Olle flyttar!!

VI GLEDER OSS MASSOR!!!

Crazy Beautiful!

Här var han bara 20 år och så sjukt musikalisk!Jag älskar den här verisionen med bara Taylor ch pianot!
Mmmmmmm!! =)

Lång söndag!

Igår var en riktig toppendag!

Vaknade vid 9-10 tiden av att Sara, David och hans föräldrar flyttade ut det mesta ur deras rum. Somnade om, vaknade igen lite senare och masade mig ur sängen. Slappade tills Lina ringde och sa att det var grillning i Frognerparken. De ade tydligen pratat om det på lördagen men det hade inte jag fått med mig helt... =P

Tog mig till parken och hittade Lina, Carro, Frida, Vickan, Anna och Annas 2 tyska vänner. Vi grillade och snackade en massa skit. Fridas nya namn blev Friday och vi skrattade åt Linas "missförstånd" dagen innan...
Det är nämligen såhär att norrmännen vänder lite på siffror här. "3 og 20" är 23, "100 og 50" är 150 osv. På lördagen var det en gutt som frågade om Lina var "1 og 20" (alltså 21 år) varpå Lina svarar "Nej, jag är 1 och 63!!" HAHAHA! Vi har retat henne mycket för det kan jag lova! =P

Efter grillningen var vi på tur i Oslo i 3 timmr. Tyskarna skulle juh självklart ha en rundvisning. Som tur var så hade vi med oss Øivind och Morten. Motrten tog på sig uppdraget som guide och vi alla lärde oss nått nytt.

Efter guideturen runt slottet, Aker Brygge, Aker festning och Operan (där det var Natomöte) så drog vi hem till Anna och åt pizza och kollade på film. Jag höll på att somna vid ett flertal tillfällen men lyckades hålla mig vaken. Tog bussen hem tillsammans med  Vickan och var inte hemma förrns efter 12.

En liten sjuk grej var när vi var på Akers fästning och vi visade de tyska tjejerna vart just tyskarna avrättade norrmännen under andra världskriget... "You did this!" =P

En riktigt trevlig dag må jeg si!


Vickan, Friday och Anna!

Tyskarna!Carro, Vickan och Friday!


Jag (ser ut som jag är 12 år...)

Swing it sisters!

Snor rubriken ifrån Lina!

I lördags var det party, en bild säger mer än tusen ord så jag slänger in en massa bilder!!     

  


Våra väskor från Ullared!!

 


Lina goes cowboy!

   
Toadans?!


Vi fann en russedress som Friday fick ha på sig!!

   Ja, ni fattar att vi hade dritkul!!! =)

Yaya's!

I torsdags var jag, Vickan, C1, C2 och Frida på Yaya's och åt!


Vickan, jag, Frida och C1!

Yaya's är en thairesturang som verkligen är inspirerad av Thailand! Man sitter i små bungalows och äter och lite då och då slocknar ljuset och det kommer ett monsunregn. Inte på riktigt alltså, det låter bara... =P
Alla utomFrida var fega och åt den ostarka rätten kyckling med cashewnötter, Frida tog starka scampi! Till dessert vart det friterad banan och vissa tog bananasplit! Gott!!

 
Friterad banan!


Utanför står det en elefant som vi självklart måsta kladda lite på!

En riktigt trevlig kväll!! =)

I'm Yours!

Nu slutar jag om 10 minuter,
slänger in lite Alexander Rybak i bloggen!Han får avsluta för idag...

Great Divide

Ny (gammal) video, bättre budskap!


Mathilde

En till av Denise Rudbergs böcker är avklarad!Matilde är född med alla ekonomiska möjligheter, hon har ett bra jobb på reklambyrån och två fina döttrar. Men nu har hon fyllt 40 år, skilt sig från barnens far Sebastian och bestämt sig för att förverkliga sin dröm om att skriva en roman. Plötsligt känns den vanligtvis så trygga tillvaron något osäker. Det går trögt med författandet, och att inleda en affär med läraren på skrivkursen var väl kanske inte helt genomtänkt.

Som tur är finns barndomsvännen Tomas där med sina glamorösa fester och sitt extravaganta leverne. Hans framgångsrika karriär som arkitekt har givit honom möjligheten att göra vad som faller honom in och som nyseparerad behöver även han en pålitlig vän.

Matilde pendlar lätt förvirrad mellan de verkligt stora utmaningar som föräldraskapet innebär och ett ansvarslöst singelliv, men när Tomas plötsligt förklarar henne sin kärlek tvingas hon tänka efter vad hon egentligen vill - med kärleken, och med livet.

Nja.... Nje.... Nej! Den här boken var inte alls lika bra som de tidigare. Boken är lättläst och sann Denise Rudberg-anda men inte lika roande som de andra. Har nyligen köpt den senaste, Åse, hoppas den är bättre...Betyg:

B B
B B B

Som sagt, nja...Gaaaaaah!

Jag blir galen snart av att inte ha internet!!

Vad gjorde egentligen folk när internet inte fanns?!?
Lekte med kottar i skogen?


Bild från i lördags...

Quiz!

Hittade ett quiz hos AKP!

Vad blir ditt namn baklänges?
enieledaM eller eddaM

Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
Har aldrig legat på sjukhus förutom då jag föddes...

Platt eller lockigt hår?
Platt

Är du kär i någon?
Nej

Vad gör du när det regnar?
Endera fraför en fim eller en bra bok

Har du en dröm som gått i uppfyllelse?
Ja

Vad har du som startsida på Internet?
Msn tror jag

Vem ringde du senast?
Mamma

Tycker du att sengångare är söta?
Jodå

Har du haft vattkoppor?
Ja, finns filmbevis...

Vilken mobilsingnal?
Kind of a girl - Tinted Windows

Första sporten du gick på?
Balett eller gymnastik, minns inte...

Vad längtar du mest till just nu?
Att få flytta

Hur gammal har du tänkt bli?
Bra gammal i alla fall!

Kan du gå ner i spagat?
Nej.

Vad är du mest rädd för i hela världen?
Att mista mina nära.

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Händer inte ofta

Röd, grön, blå eller gul mjölk?
Blå eller grön, dricker nästan aldrig mjölk

Vad har du för färg på ditt påslakan?
Blåa med äpplen på

Sommar eller snö?
Sommar!!!

Tänt eller släckt när du ska sova?
Helst mörkt men vant mig vid ljust också...

Godaste drickan till frukost?
Thé

Vem kramade du senast?
Mamma tror jag

Duscha eller bada?
Duscha

Kan du ditt mobilnr utantill?
Ja, både norska och svenska

Vad var det senaste som fick dej att skratta?
Antagligen nått här på jobbet, skrattar ofta!

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
3 stycken

Vilken svordom använder du mest?
Fan och jävla skit

Äger du en Ipod?
Nej, inte just en Ipod

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Idag 8:00, varierar från 06:30 till 9:00

Hur många resväskor äger du?
3, tror jag det är...

Använder du flip flops även när det är kallt ute?
Skulle aldrig ens komma på tanken!

Var köper du dina matvaror ifrån?
Kiwi, ICA, Ultra, Rema 1000 och turkshoppar

Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
Spelar noll roll

Vilken var den senaste filmen du såg?
Vilken var det tro... Twilight eller Marley and me tror jag...

Har någon av dina vänner barn?
Ja

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Skulle resa

Har någon någonsin kallat dig lat?
Mamma? Haha!

Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Blandmusik

Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
Vanlig, de få gånger jag dricker mjölk

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Humn... Tror inte det

När var senast någon stötte på dig?
Heeeeela tiden! =P

Vad åt du till middag?
Mammas tomat och mozzaerella-paj (recept finns under kategorin mat)

Använder du huvtröjor?
Ibland

Kan du vissla?
Ja, men är ingen mästare...

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Det har jag säkert

Vem var den senaste som ringde dig?
Pappa

Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält?
Berg och dalbanan!

Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Helt säkert!

Vilket riktnummersområde befinner du dig i?
0047 (?) Haha!

Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja!

Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?
Står på ett stort nu (CC Vest har 78 butiker)!

Hur många syskon har du?
Hade en storasyster

Är du blyg inför det motsatta könet?
Beror lite på vem, var, hur och när

Vilken film kan du alla replikerna till?
Ingen

Äger du några band-t-shirts?
Skulle nog finna nån gammal hanson-tröja om jag letade...

När flög du senast?
Förra påsken från Hethrow (stavning?), var på väg till Norge från Bahamas, mellanlandning i London.

Hur många stolar står runt ditt köksbord?
3 stycken

Läser du för skojs skull?
Ja, bloggar, tidningar och böcker!

Pratar du några andra språk?
Engelska, norska och lite franska...

Diskar du din egen disk?
Ja

Har du gråtit offentligt?
Ja

Har du en stationär dator eller en laptop?
En laptop

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Ja

Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
Har piercing, funderar på tatuering...

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Spelar ingen roll!

Kan du kasta macka?
Ja

Vem har du med på BIOn?
Vänner

Vad har du för väder?
Tråååkigt och mulet

Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?
Gillade litteraturkunskap

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Ärlighet!

När sov du senast på golvet?
Minns inte

Vilken är din favoritdrink?
Orgasm

Gillar du din boendesituation?
Nja, att dela lägenhet med 4 pers är väl inte nån dröm men det funkar!

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
7-8

Äter du frukost dagligen?
Ja!

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nja...

Vilken är din favoritfrukt?
Jordgubbar

Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
24

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ganska

Tror du på liv på andra planeter?
Den som lever får se...

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Vågar jag skriva det här?! Haha!

Tror du att gud är en man eller kvinna?
Tyvär måste jag meddela att Gud finns inte...

Vad var det senaste du åt?
Paj och sallad

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det motsatta?
Går bra ihop med båda

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Åsa efter barnmorskan, Maria efter gammelmormor och Madeleine för att jag var en liten prinsessa

Gillar du senap?
Det går ner

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Varför inte?

Har du någonsin köpt något från ebay?
Nej

Skulle du säga att du är trendig?
Nja...

Om någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Skulle tacka men säga nej

Vilken är din favoritkaraktär i star wars?
Kollar inte på star wars

Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det?
Beror lite på vad det handlar om men oftast ja.

Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
Nån självbiografi kanske? Pojken som kallades det

Tycker du att du är attraktiv?
Jag duger!

Vad är du allergisk mot?
Hästar

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nej

Om du hade varit född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Pelle (Per, grannkillen Jon 4år döpte mig när jag låg i magen...)!


Sumering

Snabb snabb snabb snabb snaaaaaaab sumering av helgen!

Jag orkar verkligen inte blogga nått långt inlägg om helgen som varit. Jag har blivit blogglat efter att vårat internet slutat att existera... =O =O

I alla fall så var mamma och Eva här i helgen, vi hade det jättemysigt och riktigt kul! Bäst var när vi hade koslunch på lørdagen. Vi skulle ut och äta räkor men istället drack vi vin och åt pesto-ost, brie, nötter och choklad. Bästa lunchen på länge.. Hehehe! =)

Olles brorsa Erik och hans kompis Linus var också här. På lördagkväll drog vi på fest hos Saras jobbkompis Nouel (stavas kanske inte så men jag kommer inte ihåg hur). Där lyssnade vi på musik och tystkollade på Eurovision. Jag vart gladast av alla när Norge vann Jag stod på en stol och sjöng och dansade! Mycket minnesvärt...... =P

Igår var det 17 maj, Norges nationaldag. Den spenderades ute på Karl Johan och shit vilket finväder det var! Mycket bättre än förra året då det snöade... =//

Han vann!!

Dra ballen i stengruset och kalla mig Sven (eller vad ni nu vill kalla mig)!
ALEXANDER VANN!!Kan ni ens tänka er vilken fest det var i Norge igår! 17 maj OCH Eurovision song contest seger!

En update om helgen kommer senare ikväll...

Jeg er skikkeligt førnøjd må jeg si!!

Yoghurtglass!

Nu längar jag tills jag kommer hem för då ska jag göra yoghurtglass! =)
YOGHURTGLASS:
(4 portioner)
Du behöver:
500 g naturell yoghurt (tjock)
200 g hallon
1 1/2 dl florsocker
Gör såhär:
Mixa alla ingredienser i en matberedare och ställ in i en bunke i frysen.
Det tar ungefär 1,5 timme för glassen att frysa.
Rör runt i den ett par gånger med en gaffel under tiden så att den blir luftig. Servera i glas med myntablad.

Eftersom vi inte äger en matberedare tänker jag använda mig av elvispen istället. Jag tänker också byta ut hallonen mot blåbär och körsbär. Mumma! =)


Kläder!

Gud så skönt man mår när man varit duktig och tagit en morgonpromenad till jobbet!!

Klev upp halv 7 imorse, tog en dusch, åt frukost och begav mig. Strålande solsken och bra musik gjorde min promenad 100 gånger mer fridull. Hoppas verkligen vädret håller i sig till helgen!

Igår så hade Sara och David genomgång i sin garderob. Det sorterades utav bara den, många utav kläderna åkte i soporna, vinterkläder magasinerades och endel av Saras kläder hamnade i min garderob. Hur smart är det inte att ta kläder som man tröttnat på och "byta" med sina vänner. Nu fick visserlgen Sara inga kläder av mig men istället för att slänga riktiga kläder så ärvde jag dem.

Nu är det dags för att jobba i 10 timmar, lite drygt när det är finväder ute men jag får trösta mig med att jag är ledig imorgon. Hoppas på finväder då med! =)


Tisdag!

Nu vill jag att det ska bli fredag, på momangen!På fredag kommer nämligen min mamma och hennes väninna Eva hit till Oslo. De ska ha en "17 mai weekend" tilsammans med mig. Det ska bli himla mysigt! Jag ska leka guide och visa dem runt i Oslo under dagarna och på kvällarna ska vi äta god mat och bara ha det bra. Ni förstår säkert att jag glädjer mig!! Som tur är så går dagarna och veckorna så fort nu så jag behöver knapast vänta länge...

Ullared!

HEJ!!

Använder mig lite utav jobbet för att kunna blogga och visa er hur jag hade det på Ullared i helgen!! =)

Våran avresa blev lite försenad pga köer genom Oslo, men så småningom var vi på väg...


C1 i bilen! Observera att Vickan lyckats få med sig själv i backspegeln...


Vi stannade på ett "Värdshus" som snarare var hamburgerrestaurang. De 3 killarna som jobbade där verkade inte ha sett 5 tjejer samtidigt nån gång för de glodde och smörade som sjutton. Vi hade rätt skoj åt det...


Vickan och Frida på "Värdshuset".


C2 och jag väntar på vår mat.

Efter matrasten och lite bilgodipåfyllning vid en mack så tog jag över körningen. Gasade på och vid 11-tiden var vi framme vid våran destination, Gekås camping! Vi blev tilldelade husvagn nummer 15. 


Vårat hem de kommande dagarna.


Husvagnen var beräknad för 4 personer så vi stationerade helt enkelt Carro på golvet! =)

Efter en god natts sömn, ehurmn, jag menar en natt utav regn, oväder och en klocka som ringde alltför tidigt (05:30) så tvingade vi oss själva att kliva upp. Det blev lite frukost innan vi gjorde oss iordning och åkte mot Gekås Ullared. Kvart i 7 ställde vi oss i kön och då var det ändå bra många framför oss.


Frida, jag, C1 och C2 i kön.


Kön framför oss, den vart dubbelt så lång på bara några minuter...

Väl inne så började allt på allvar. Vi shoppade, shoppade och shoppade lite till! Herre gud vad stort det är! Det finns över 50 kassor, fatta 50 KASSOR!! Jag vart faktiskt väldigt imponerad på hur mycker bra saker det fanns. Allt från tandkräm och diskmedel till bestick och glas till pyntsaker och tavlor! Vi shoppade i ca 4 timmar.
 

Fulla vagnar efter vårat besök!


Det roliga är att på bilden är inte ens klockan 12 på dagen. Vi bestämde oss för att ta en tur in till falkenberg som liger ca 3 mil bort. Där handlade vi på systemet plus åt lasagne till lunch.


Carro och jag på restaurangen i Falkenberg!

På väg hem från Falkenberg vart vi alla jättetrötta och vi funderade på att åka hem och vila en stund. Men så kom vi på att om vi la oss ner skulle vi somna och inte kunna sova på natten. Så då åkte vi tillbaka till Gekås och tog oss en runda till på Ullared. På så sätt fick vi en timme till att gå. efter det tyckte vi att det var okej att gå och duscha och sen laga mat. Vi hade köpt kött, potatissallad, sallad, vin och engångsgrillar så det vankades lyxmiddag! =P


C1 och Frida var grillmästare!


Middagsdags!

Vart lite tok vid middagen. På köttfötpackningen stod det nämlgen att det skulle vara 6-8 köttbitar men det vara bara 4. Vi delade systerligt så alla vart förnöjda ändå. Ett till problem var att vi bara hade 4 stolar. Vickan hade köpt en liten ihopfällbar stol som var förfärdligt obekväm. Så jag löste problemet genom att låna en stol utav husvagnen mitt emot som ingen bodde i.


Efter middagen åt vi en massa gott!


Vi spelde spel och hade väldigt kul!


C1 hade lite problem med en av frågorna! Hehe!Vi koste oss med en massa ljus!Spelade roliga spel!


C1 skulle rita en haka!

Klockan 11 på kvällen var vi helt slut. Vi gick helt enkelt in och la oss. När senast var man såhär trött på en lördagskväll tro...? Fast vi hade juh varit uppe i 17 timmar också...

Dagen efter vaknade vi halv 9, klev upp, diskade, städade husvagnen och klockan 10 lämnade vi in våra nyclar till campingen. Idag var planen att vi skulle ahndla i alla småbutiker runt om. Jag hittade nya skor och nya väskor.


Vi var in på sexshoppen och kikade lite. Där fick vi en present, en rumppenhållare. Otroligt ful!


C1 var lycklig över att det fanns en kexbutik, med det slutade med att Frida handlade!


Vi avslutade shoppingen med en asgod pizza!


På hemvägen var det en lastbil som hade kört av vägen och nått hade exploderat i en tunnel så hela E6an var avstängd. Ganska frustrerande att stå i kö när man bara är 10 mil från Oslo... Tillslut kom vi i alla fall hem!


På väg hem!


Vad gör det att man står i kö när man har underhållning i baksätet?!

TACK TJEJER
för en oförglömlig helg!!

Go!

Fin låt som jag gillar mer och mer för var gång jag lyssnar på den!Lite kul att Zac får vara "frontman" i en video!

O.S.A.

Den här boken gick fort att läsa ut!! =)Eva von Dies är den unga kvinnan som verkar ha allt. Hon är uppvuxen i ett stort hus på Djurgården och uppmärksammas som advokat.
Men barndomen har präglats av ensamhet och karriären har fört henne utomlands i många år. När Eva återvänder hem har hennes ungdomskärlek hunnit gifta sig, och utan att märka det börjar hon söka bekräftelse via ytliga relationer och en fåfäng jakt på kontroll.
Trots att hon alltid varit förälskad i Axel svarar hon ja till Oscars frieri. Det förvånar till och med henne själv.

Äktenskapets trygga hamn hägrar inte ens. Allt är fel, och Eva vet det innerst inne. Men hon behöver många brutala smällar innan hon vaknar upp för att erkänna sina misstag och brister. Det som omgivningen hela tiden sett är hon den sista att inse.
Tjejen som verkar ha allt, har ingenting om hon saknar kärlek.Betyg:

B B B
B B

En stark 3:a får den här boken. Det var den bästa utav Denise Rudbergs böcker som jag hitills läst!No blogging!

Det blir dåligt med bloggning när man inte har internet... =P

Allt är väl ungefär som det brukar. Träning, jobb, gå hem från jobb, äta, kolla på en film, sova. Så brukar mina dagar se ut! Imorse var det spinning som stog på träningsschemat. det var längesedan jag var på ett sånt pass och det var jobbigt och skönt. Jbbar 12-18 idag och bara det inte regnar så blir det enpromenix hem.

Igår så hände en avvikande sak, igår hade jag nämligen bruna ögon. Finns bilder på min kamera men de har jag juh inte tillgång till här på jobbet... Vart i alla fall riktigt coolt! =)

Imorgon åker jag till Ullared efter jobbet så jag antar att ni inte kommer höra nått från mig förrns tidigast måndag. Så ha en trevlg helg alla läsare!! =)

No internet!

Nu har det skett!

Igårkvæll nær jag kom hem från jobbet fanns det inte længre nått internet. Jag hoppas André hittar nån som vi kan snylta på. Han ringde mig nyss och berættade att han snart var i Oslo!

Slutar 18 idag så jag har 1 och en halv timme kvar att hænga upp en massa 17 maj grejer! =)

Chokladsug!!

Jag förstår mig inte på min kropp!

Ibland får jag ett sånt galet chokladsug och då går det inte att stoppa med nått annat. Jag vet att jag blir sockersugen om jag inte äter ordentligt eller låter det gå för lång tid mellan måltiderna. Idag har jag skött maten perfekt. Åt filfrukost med müsli, frukt och thé, tränade, åt en banan, åt en omelettlunch med keso och jordgubbar till "dessert", äpple till mellanmål och sedan världens godaste matlåda med fisk, potatis, kokta morötter och broccoli samt några till jordgubbar. ÄNDÅ så kröp det fram ett chokladsug.. What?! Som tur var så var det mörk choklad jag var sugen på, men jag har lik förbaskat ätit 570 kcal mer än vad jag hade behövt idag...Det blir definitivt en promenad hem från jobbet!!

Träning!

Vaknade halv 9 imorse!

Jag tycker det är så otroligt skönt att vakna utvilad vid den tiden. Jag vill verkligen inte sova länge än så, det är så skönt att kliva upp och äta frukost i total tystnad. Väldigt nerstressande!

Idag är det först och främst träning som står på schemat. Jag och Sara ska iväg till Rignes Park och bränna lite kalorier. Sen så får vi se vad som sker. Det är finväder idag så det blir nog någon slags utomhusaktivitet skulle jag tro. Jag är riktigt irriterad på mig själv att jag glömde min bok på jobbet igår. Det hade varit skönt att lägga sig ute och läsa. Jag får väl lösa soduku istället! ;P

STRYK DET SOM STÅR ÖVER!! Jag packade precis upp min väska och boken är med! Ha! Så grym jag är! =) =)

Alli

Drogs till en artikel i aftonbladet idag...

Den handlade om ett bantningspiller som tydligen ska reducera fett från det man äter, läs artikeln genom att klicka  här. Först tänkte jag "Oj, det vill jag prova" sen kom tanken "Undrar vad det kostar" och sen efter att ha läst lite mer om det så kände jag bara att nä, jag klarar mig fan utan nått jävla piller!

Vi människor stoppar i oss så sjukt mycket SKIT! Räcker inte det äckliga vi redan äter med massor av transfett och olika tillsatsämnen som vi inte har nån aning hur våra kroppar reagerar mot? Ska vi tillsätta piller som inte bara stoppar upp fettet utan också viktiga vitaminer och mineraler!? Det fungerar säkert, man går säkert ner i vikt men hur bra mår kroppen av det i långa loppet? Tänk om alla insåg hur mycket man kan förbättra (eller försämra om det är så) genom det man äter och hur man tar hand om sin kropp.

Det är livsviktigt att äta bra och röra på sig. Jag vill gå ner lite i vikt, det kan jag inte sticka under stolen med, men mitt främsta argument för att träna och äta sunt är att jag vill vara frisk. Jag har sett döden genom cancer och andra helvetes-sjukdomar och det har gjort mig stark. Jag har bestämt mig för att inte hjälpa någon sjukdom att ta fäste i min kropp. Skulle det ändå ske så vill jag veta att jag gjort det jag kunnat för att förhindra det samt att jag har ett bra immunförsvar och är stark nog att besegra den!

Varför är det så jävla viktigt att vara smal egentligen, borde det inte fokuseras mer på att leva?!

Egenligen borde jag inte för jag vet att det här kan vara lite för mycket... Men jag tänker lägga ut den värsta bilden jag har här på bloggen. Det är en bild på min syster, jag kan knappt kolla på den för jag mår så otroligt dåligt av den. På samma sätt som jag mår illa så ger den mig en sån otrolig styrka för jag vill aldrig bli så sjuk som hon var. Min syster dog av cancer i september för 2 år sedan, enbart 40 år gammal. Jag lägger in den som en miniatyrbild så får ni välja själva om ni vill "klicka" upp den eller ej...Nu var inte min syster speciellt ohälsosam heller, sjukdomar och död kan drabba vem som hellst, när som hellst. Det är någonting livet lärt mig för längesedan. Men jag tänker i alla fall kämpa för att leva och må bra!

Så nøjd!

Då var man på jobbet då! =)

Jobbar 9-18:15 dvs. øppning till stængning. Det kænns helt okej, jag har juh fått vara ledig i 3 dagar samt att jag ær ledig morgon också. Næstan skønt att jobba lite... =P

Idag klev jag upp 06:30, gjorde mig ordning, packade maten och tog mig sen en promenad till jobbet. Den førsta kvarten var mina benhinnor verkligen arga på mig. Aj, vad det gjorde ont. Funderade ett tag på att lifta en bit med bussen och sedan gå resterande. Men jag ombestæmde mig nær smærtan børjade slæppa. Efter jag var varm gjorde det inte ont mer. Tror jag startade i lite før snabbt tempo bara.

Jag åt frukost hær på jobbet innan øppning och nu står jag och væntar på att klockan ska bli 10. Då kommer Marianne vilket betyder att jag kan gå ner till leksakerna och børja jobba på att få upp dem i hyllorna.


Får se om jag ær en sån hurtigbulle så jag gå hem efter jobbet också.... =P

Kollektivmys!

Ikväll har vi alltså käkat tacos i kollektivet.

Vi passade också på att först se Wipeout och sedan filmen "Click". Alltid lika mysigt att äta tillsammans allihopa! Kom på nu att dte var aslängesedan vi spelade spel, får försöka fixa en spelkväll snart, kanske på söndag! =)

Det känns verkligen jättekonstigt att det är fredag idag. Det känns precis som söndag, jag har juh varit ledig i 3 dagar. Det är kanske bra att det känns som måndag imorgon eftersom jag ska upp och jobba. Från klockan 9 till 18:15 ska jag vara på pytt og panne imorgon och det känns helt okej.

Över till en helt annan sak... Det finns nämligen en kille som inte riktigt blivit presenterad man som bor med oss i kollektivet. Han heter Elle-Belle och är Saras elefant. Han är med oss väldigt ofta, ikväll till exempel! Jag tycker att han förtjänar en bild här på bloggen! =)


Det här är Elle-Belle (ursäkta om jag stavar ditt namn fel)!

En bild!!

Madeleine har blitt lite bränd på nosen....Å min högra arm har tydligen fått mest sol för den är RÖD!!


Glassardag!

Aaaaaaaaaaaaaaah!

Fy sjutton vad bra väder det är här idag! Jag, Olle, Sara och David har legat ute i en park precis hela dagen. Bara lögat oss och haft det bra. Nu ska vi varva ner (från nedvarvningen) och om ett tag blir det tacos!
Jag har till och med lyckats få lite färg idag, det liker vi!! =) =)

Självklart glömde jag kameran, som alltid alltså! =P

Hyran!

Skulle precis logga in på swedbank.no och betala hyran...

Men det fattades 6400 så det sket sig! Får vänta tills imorgon då en av de som bor härs pengar kommer in och påminna den andra som inte betalat in... =P

Still on!

Internet fungerar än...

Jag har lite beslutsångest om jag ska ta en "morgonpromenad" (förmiddagspromenad?) eller inte. Lutar åt inte.. =P Dels för att jag har lite ont i mitt vänstra knä och träningsvärk i både mage och rygg. Dels för att klockan hann bli så pass mycket, jag sov länge idag... Imorgon ska jag juh gå till jobbet, jag börjar 9 vilket betyder att jag ska kliva upp runt halv 7 så jag hinner göra mig iordning samt äta frukost på jobbet.

Nyss var det en parad som gick förbi hörde jag, trummor, liv och rörelse. Det är mer än vad man kan påstå det är på Osterhaus nu. Olle ligger och sover, Sara och David har jag ingen aning om de sover eller är å tränar. Jag ska i alla fall gå och äta lite frukost nu.

RSS 2.0