Mormor då!

Inatt somnade min mormor in...
Känslorna jag har är blandade.. Hon hade ett bra liv, hon var gammal och sjuk och det var dags att gå vidare men samtidigt är jag såklart ledsen. Det känns som om det kommer bli mer dödsfall detta år.. För hur ska morfar klara sig utan mormor? Jag tror han kommer att sakta tyna bort.. Och farmor har cancer.. Och farfar är typ 350 år snart (känns det som), fast jag tror han är friskast av dem alla och har alltid varit! Jag tror det beror på att han är jämt ute och går! En mil om dagen minst brukade han alltid gå för bara några år sen. Nu blir det nog lite mindre men han tar alltid sin dagliga tur!

Hoppas mamma tar det här bra. Det kan inte vara lätt att både förlora sin dotter och sin mamma inom loppet av ett år...

På tal om nått helt annat.. Bilderna från när jag var i Norrköping har jag försökt ladda upp här men det går inte! Min dator blir helt paj varje gång jag försöker.. Måste göra en omstart på hela min dator känner jag.. Innan den kraschar ihop helt!

Näe?!?

*hahahaha*

Jag är juh helt otrolig!

Jag har fått värsta crushen på Jesse McCartney.. Ni vet killen som spelar Bradin  i Summerland plus att han är sångare.. Sitter här och kollar på hans musikvideo "Just so you know".. Såååå bra!

Varför ska jag tycka att blonda småkillar med luggen i ögonen är tilltalande? Oh my god....
Jag måste skaffa mig ett liv... =P


Jesse

Shopping!!

Igår var jag och mamma till Hudik och shoppade lite! Jag hittade en del saker och dte var riktigt kul prova kläder, allting satt så bra nu när 4,4 kg är borta! Å mer ska bort!

Först var vi in på en av skobutikerna och mamma köpte ett par skor tills hon ska till Venezuela (eller vart det nu är i Karibien som hon ska..) men jag hittade inga bra skor. Fanns ett par jättesnygga röda men de satt uruselt! Så då fortsatte vi till Gina Tricot, my favourite!! Hittade 2 tröjor (en svart och en löd), en skjorta och ett linne där! Skjortan är assnygg! Jag har alltid velat haft en snygg skjorta men mina balobas brukar alltid vara i vägen. Knäppningen brukar sitta så glest på skjortor så det "glipar", inte snyggt... Och tar man en större storlek sitter det förjäkligt över magen istället.. *jobbigt* Men på den här skjortan sitert knapparna så tätt så den passar perfekt för min kropp! I love it! Bästa köpet lätt! Sen vart det en kräm, smycken och snoddar på Kicks, ett läppglans på HM, svindyra underkläder på manuffen (attans att man ska ha så dum storlek) en tavla på ett annat ställe och lite mat! En riktigt bra shoppingdag!

Jag har färgat håret också! Gjorde det i måndags hos Anneli.. SÅÅÅÅÅÅÅ NÖJD! Jag tror inte jag har varit såhär snygg i håret nån gång! =) En kall, mörk färg! Hade väl aldrig kunnat tänkt mig att jag skulle passa i så här mörkt hår.. Speciellt inte eftersom jag varit blond i så många herrans år!

Här får ni en bild på både håret och skjortan! =)

Nyskjortan!

RSS 2.0