Goaste lilla skitungen! =)

Då har precis Nini och guttarna åkt iväg till Kallemanns fotbollsträning. Kallemann var på ovanligt dåligt humör medans Herman var strålande lycklig! Medans Nini och Kallemann bråkade om de nya fotbollsskorna så lekte jag och Herman för fullt. Han är så sjukt go när han är på bra humör.
Lilla skitunge!!! =)

image623
Hermansen när vi var på Bahamas!

Kort vecka!

Då jobbar man (nästan) sista dagen denna vecka...

Ledig hela imorgon, weeeeeeeee! =) Å på fredag ska jag sitta barnvakt några timmar på dagen sedan är man helledig! Underbart!!! =) =)

Idag ska jag tvätta och stryka en massa plus att jag å bygdöySara ska storshoppa mat inför långhelgen. Imorgon är det juh röd dag å röda dagar är nästana llt stängt här i norge. Så det är lika bra att passa på! =)

McDonalds!

Idag klockan 10 i 3 begav jag mig till Hermans barnehage för det var "föräldrakaffe" där och varken Nini eller Kristian kunde gå. Jag kom dit prick 3 och då var det bara jag där, tydligen startade det inte förrns halv 4 men det gick bra ändå. Jag pratade med Anneli, en svensk tjej som jobbar där åsså lekte jag med barnen. Hilma, en liten tjej som går där, är så himla söt. Hon satt i mitt knä, gosade med mig och fixade mitt hår. En av papporna på föräldrakaffet trodde att både Herman och Hilma var mina.. HAHAHA! Fast det skulle de juh kunna vara men det var skoj ändå...

Efter föräldrakaffet var slut vid halv 5 åkte jag och Herman till Kallemanns skola och hämtade honom. Nini ringde mig coh sa att hon måsta hålla i visningen av huset så jag å guttarna åkte till McDonalds och åt mat. Kallemann åt glatt upp sina och hälften av Hermans nuggets medans Herman bara fick i sig en nugget. Han hade ju faktiskt ätit en massa bulle på barnehagen så jag förstår om han inte var så sulten...

image620
Herman och Kallemann på Donken på Skøyen!

image621
Söta Hermansen!

image622
Fina Kallemann!

19 miljoner!

image619

Huset jag bor i just nu är till salu. Har ni 19 miljoner Norska kronor över så kan ni köpa det.... ; P

Massa bilder hittar ni här!

Nå er det nokk!

Idag hade jag tänkt å träna men det tyckte inte alls min hals. Jag håller på att få spader, hur länge kan man ha ont i halsen egentligen?!?!

SUCK!!!Oh shit!

Jag har precis kollat klart på Pearl Harbor och shit vad jag grät!

I slutet när Rafe säger "Hey Danny, how do you like go flying?" då brast ju allt kan jag berätta!!
Den är ju så sjukt bra åsså kommer Faith Hills låt "There you'll be" i slutet...Ooousch...Pearl Harbor!

image618

Jag är så kär!
Jag och BygdöySara håller på och kollar på Pearl Harbor, nu har precis Evelyn och Danny blivit kära och jag är också skitkär i Danny! Jag vill också ha en kille som tar en med sig upp i flygplanet i solnedgången å älskar med en bland fallskärmarna...

Naaaaaaaaawååååå!!!

Måndag igen!

Då var det måndag igen då!

Känns faktiskt lite jobbigt idag. Jag är trött, vädret är piss å det är som sagt måndag. Jag måste dammsuga, tvätta och stryka.. BLÄ!!

Igår hade jag en riktig mysdag. Jag vaknade vid 9 av att jag fick mess, jag låt och sov PÅ mobilen. Det burrade som bara sjutton i ryggen är vibraton satte igång. Såg att jag hade 2 nya mess och märkte att jag somnat ifrån mobilen på lördagen. Antar att jag var trött (å en aning för hög alkoholhalt i kroppen).
Jag satt framför datorn typ halva dagen men på kvällen kom JarSara hit så vi lagade mat, pasta med pesto och sallad. MUMMA! Sedan drog vi till Jimmy och David och åt lite godis å snackade. Vi kom fram till att vi sak ta över den lägenheten i september. Just nu bor David och Jimmy tillsammans med 5 till i den. Men i augusti ska alla utom David och Jimmy vidare så då flyttar jag, Sara, Emma och ev. Susanne in där tillsammans med dem. Känns så himla skönt att man löst lägenhetsproblemet redan nu. Skönt att i September bara dra dit å slippa hålla på å leta!

Min onda hals har hållit i sig i 10 dagar nu och jag börjar få träningsabstinens. Jag tvärvägrar att träna när jag har int i halsen men jag vill juh!! Vill bara gå till gymmet å springa arslet av mig eller spinna sönder benen! =P Jag får ta mig en lååååång promenad nu istället, ja dte ska jag fasen göra!! =)


Fest!!

Det vart lite dåligt med bloggning den här veckan. Nya tag!

Igår åkte jag å Malin in till Aker brygge där vi shoppade lite och tog oss en varsin caffe latte. Sedan gick vi på ICA och köpte asbillig lax. Min bit lax kostade 10kr och Malins 8kr, helt sjukt! Sen åkte vi hem till Malin och lagade laxen. Supergott vart det, lax, ris, sallad och romsås! MUMMA!!

Vid halv 7 tog jag trikken (och bussen) hem, bytte om snabbt som blixten, tog med mig några cider och åkte till
Majorstuen. Där väntade Ann-sofie, Titti, Carro och Carros pojkvän (som jag inte minns vad han hette...). Vi spelade ölspel, snackade och kom på att välden är bra liten när det kom fram att Titti var från Eslöv och hade spelat i samma fotbollslag som Sara Grehn (BygdöySara).  

Det vart utgång på Trumpeten, kareokebaren som vi gillar! Det vart en lyckad utgång även igår med sång å dans å en hel del öl.... =P På väg till nattbussen träffade jag en gutt som hette Terje som var typ 27 men såg ut som 42. Han ville ha mitt nummer å tjatade så mycket så jag gav honom ett nummer, men inte mitt. HAHA! Jag bytte ut en soffra.. Unskyld till den som han kommer ringa till idag!

  
Ölspel, Annso, Annso och Titti!

 
Tittis rumpa, Annso!

 
På väg in till Trumpeten!

image615
Carro och jag!

image616
Jag och Annso!


image617
Han var flink på att sjunga! Åsså var han lite småkär i Annso också! ; )


8 uker igjen!!

image606

Idag är det 8 veckor kvar tills jag slutar!
Herregud, jag tyckte det var igår som som jade in 9an... =P 

Ännu en dag med sol!

Imorse när jag vaknade upp i mitt ovanligt ljusa rum (tack vare mattan) så vart jag överlycklig när jag såg att det var finväder även idag.

Igår ringde min släkting Wigdis som jag inte hälsat på på jättelänge nu. Har tänkt ringa henne i flera veckor nu men har haft en hel del annat för mig. Tiden går så snabbt här också. Men vi bestämmde att jag ska komma till henne på fredag och hälsa på. Då ska jag passa på att tvätta min bil också, den är rätt skitig nu å jag vill vara ute och glida i en nytvättad skinande bil! Jag är juh van att ha pappi som har tvättmani på bilar. Jag hinner knappt se att bilen blivit skitig innan han tvättar den.

image605

Idag ska jag, Sara, malin och ev. BygdöySara åka ner till Akersbrygga och kosa oss! Jag har endel strykning och tvättning att göra men vaffasen, det kan jag väl skjuta upp ännu en dag. jag är juh duktig på att skuta upp saker... ;P

Ha en bra dag!

Ny matta å kort!

Idag har jag fått en ny matta i mitt rum. Förut hade jag 2 stora mörkblå saker och idag kom Nini hem emd en jättefin gräddfärgad matta. Sååå fint och ljust vart dte i mitt rum! =) =)

Jag och Nini lekte också duktiga och satte upp min spegel som har legat inplastad i alldeles för måna månader nu. Det är visning av huset nu på torsdag och fredag så det har gjort att Nini verkligen satt fart!

image603
Min nya matta! =)Jag fick brev från min mammi idag. hon hade skickat med några av de korten som jag framkallat från min digitalkamera. Nu hänger de bilderna ovanför min säng, det vart så himla bra!! =)

image604
Supernöjd med mitt bildkollage!! =)

Grillning på Huk!

Igårkväll så träffades ett 20tal med svenskar på Huk för lite grillning.

image593

Huk ligger på Bygdöy där jag bor. Där kan man gå promenadsträckor, grilla, bada, sitta på klipporna mm mm! Jättemysigt är det där! =)

   

Det var mest praktikanter där, typ 98% av tjejerna åsså några tjejer plus killarna som jobbar.

   

Våra grillar var riktigt dåliga. David hade hittat dem i sin garderob, de hade säkerligen legat där flera år...

 

När solen gått ner vart det kallt så då drog vi oss hemmåt igen.

image602

Älskade ängel!

Grattis Nicke!
Idag skulle mitt syskonbarn Niklas ha fyllt 14 år om han hade levt.


image592

Niklas föddes den 20 April 2004 och såg ut som en blandning mellan sina storebröder Fredrik och Stefan. Han hade Stefans blonda lockar och Fredriks drag i ansiktet. Jag kommer ihåg att jag drömde om att han såg ut som en blandning mellan dem redan innan han var född. Niklas och jag hade ett väldigt speciellt band. Niklas var nämligen extremt mammig och det var nästan ingen annan än min syster Monken och jag som fick ta i honom. Han var verkligen en "Nicke nyfiken", han var överallt hela tiden och älskade att utforska alla ställen han kunde. jag minns speciellt en gång när vi gick i diket bredvid ridbanan och vände och vred på nästan varje blad för att inte missa nått skoj. Jag minns också jätteväl hur lycklig han var dne gången han visade mig att han lärt sig "tugga itu" en sockerpärla (ni vet sånna där silvriga man har på glassen) med sina framtänder. Eller var det kolakulor... Han lyckades skjuta iväg ena halvan över köksbordet en av gångerna och då tjöt han av skratt.

Tyvärr fick inte Niklas bli äldre än 1 år.

Jag minns den dagen så sjukt väl. Jag hade min kompis Sanna hos mig och vi hade jättetråkigt. Vi sa att vi ville att nått spännande skulle hända, det har jag aldrig sagt igen efter den dagen. Jag kommer ihåg att min syster Monken ringde till mamma och berättade att Nicke var borta och att hon behövde hjälp att leta. Vi satte oss direkt i belen och åkte mot Tegeltjär. När vi kommer fram har de precis hittat Niklas livlös i dammen med blöjan uppåt. Min mamma sa åt Sanna och mig att gå till andra sidan huset så vi inte skulle se. Jag kommer ihåg att Sanna grät men inte jag. Vi gick tillsammans med mamam in i huset där mitt syskonbarn (och Niklas storebror) Stefan 6 år och min låtsas kusin Daniel är. Jag minns inte om det var några fler där men jag misstänker att min morbror Lennart och min kusin Robin också var där. Stefan satt och grät och Daniel gick omkring och småskrattade chockat. Det var Daniel som hade hittat Nicklas, herre gud, han kan inte ha varit mer än 7-8 år för jag var 10. Det var andra som hade letat i dammen före Daniel men inte sett honom. Det enda som stack upp har jag hört var blöjan. Min morbror Lennart hade gett honom konstgjord andning för barn och ambulansen hade kommit fortare än kvickt. Niklas andra storebror Fredrik 8 år, var hos en kompis och vi fick inte tag i honom. Jag minns att mamma ringde till Lasse som jobbade i verkstaden på mammas och pappas mack för han kände visst de som Fredrik var hos.

Efter det här minns jag inte så mycket mer förrns när vi åkte till Hudiksvalls sjukhus. Jag, Fredrik och Stefan satt i baksätet i bilen, pappa körde och mamma satt på passagerarsidan. Vid det här laget visste mamma och pappa att Nicke inte klarat sig men vi barn visste inget. När vi kom fram tror jag att vi först fick träffa läkeren som hade jobbat med Nickes lilla hjärta i över 3 timmar för att få honom att vakna igen. Sen fick vi se på några apparater som visade hjärtljud och sådant. Jag kan minnas fel, det här kan ha varit efter vi såg Nicke också. Vi fick i alla fall komma in i ett rum där Monken, Micke och andra anhöriga satt. Det var så sjukt. Monken satt på en stol till höger där man kommer in med lille Nicke i famnen. Mitt emot sitter alla andra och lixom "kollar på" och gråter. Jag minns inte helt om det var mamma eller jag som höll i Nicke först. Men jag minns att jag först inte riktigt vågade gråta när jag satt där på stolen med Nickes kropp i min famn och min syster bredvid mig. Jag kommer så väl ihåg hur hon sa till mig "man får gråta, jag har gråtit jättemycket", och då började jag gråta jättemycket. Jag satt i över en timme med Niklas i min famn och jag har för mig att både Monken och mamma satt bredvid och torkade mina tårar. Det såg precis ut som han sov, han var så himla fin! Hans kropp var varm från min kroppsvärme och det enda som kunde avslöja att han inte levde var att han var lite blekblåaktig i huden.

Att en sån pigg och alert liten kille helt plötsligt var borta kändes helt overkligt.

Jag drömde om hur Nicklas dog kort efter att det hänt. Jag drömde om hur lilla "Nicke nyfiken" kröp fram till vattenkanten och tittade ner och såg sig själv. Han lutade sig lite för långt ner, tappade balansen och föll i. Eftersom det är så mycket luft i blöjan så flöt den vilket gjorde att hans huvud hamnade under vattnet.
Jag vaknade också några gånger av att jag såg honom tassa ut ur mitt rum och en gång kändes det som att han drog av mig täcket och när jag kollade upp såg jag honom gå ut ur mitt rum. Ni behöver inte tro på det om ni inte vill men jag är tvärsäker på att det var han som kom och sa hej då till mig.

Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta min lilla Nicke nyfiken!


Sommarhelg! =)

Den här helgen har varit ordentligt sommrig!!

image580

Igår drog jag och Sara till Akers Brygga och köpte oss en varsin glass och satte oss i solen. Fy fasen vad underbart det var, vi satt där riktigt länge! Efter ett tag kom HolmenkollenSara och sedan åkte vi hem till Sara för att grilla lite! =)

     

När vi kom hem till Sara bytte vi om och sedan började vi förbereda maten och tände grillen. Det var dålig fart på grillen med HolmenkollenSara lyckades fixa det, grillmästare som hon var utnämnd till. Malin och hennes bror Fredrik kom och grillade med oss de också. Var så sjukt mysigt att sitta ute och äta för första gången iår!

       

image587

 

Efter en stund kom även Jimmy och joinade oss.Vi kom också på att vi skulle gå ut men vi hade inte tillräckligt med sprit. Vi löste det genom att åka till förfest nummer 2 hemma hos mig. Vi gick ut på en kareokebar som heter Trumpeten och vi hade kempegøy!! Jag och malin sjöng "9 to 5" med Dolly Parton. Fy fasen, dit kommer vi gå igen! =)

9 uker igjen!

image574

Idag är det bara 9 veckor kvar innan mitt au pair jobb är slut. Det är även 9 veckor till midsommarafton. =)


Dagens Bild!

image573

GRATTIS LINA!!
20 ÅR!!

Sjuk? Nej glöm det!!!

När jag igårkväll kände att min hals började göra lite ont så bokstavligen flög jag in i mitt skafferi och letade fram vitaminer och vitlökstabletter som jag proppade i mig. Jag tänker nämligen INTE bli sjuk nu!

Imorse känndes det lite bättre men jag tog mina vitaminer och vitlökstabletter ändå för att förebygga. Jag vet att det är många utav barnen på Hermans barnehage som är sjuka så jag tvättar händerna som en dåre också.Idag är det också jättefint väder här på Bygdöy, jag var nyss ute på en 40 minuters promenad. Det blåser lite kallt men när man går där dte är lä är det så undrebart varmt! Man blir på så himla bra humör när dte är fint väder. Det känns inte direkt skoj att jag måste dammsuga nu men dte är fredag och dte är en av mina "dammsugningsdagar".

Ha det bra!

ÄNTLIGEN VÅR!!! =)

image572

Det är underbart väder här i Oslo idag! Jag låg nyss ute på Jeanettes fårskinnsfäll och myste i solen med lite glass! Mmmm!! =) Tyvärr måsta jag gå in och laga lite soppa som jag och killarna ska äta till middag. Jag är ensam med dem tills ikväll och Kallemann beställde tomatsoppa och pannkakor till middag. Just nu är de i skolan och på barnehagen men jag ska hämta dem om en 20 minuter.

"Batman-Superman-mycket-kos"

Barn har såna otroligt underbara uttryck! =)

Idag när jag lämnade Herman på barnehagen så ville han ha "Batman-Superman-mycket-kos" HAHA!!! Det betyder alltså som ni antagligen förstog att han ville ha jättejättemånga hejdå kramar och pussar. Kos = gos!

image570

När jag skulle hem igen var det kö på E18... Det är dte ofta! Men man får väl stå ut med det när man bor i en storstad... =P

image571
Nu ska jag åka och hämta JarSara åsså ska vi träna å basta på Sjölyst! =) =)

Dagens Bild!

image569

Jag och Ela leker Günter i Magaluf år 2005!

Dagens Bild!

image568

Idag fyller Jeanette 20 år! GRATTIS! =)
Fast här har vi juh bildbevis att du var på TigerTiger redan 18 november förra året fast du "bara" var 19... =P

Dagens Bild!

image566

Jag saknar dig Cissi! Min knaskusin nummer 1! =)
"Du är juh knäppaknäpp!"

Tänd ett ljus!Ikväll klockan 21:00 tänder vi ett ljus för lilla Engla!

Lägenheten såld!

Nyss så vart min lägenhet såld...

Det känns väldigt bra faktiskt, vad ska jag med den till när jag ändå aldrig är där? Bara onödigt.. Grattis till Inger och Bosse, hoppas att ni kommer att trivas lika bra som jag har gjort! =)


Bakning!

I lördags var jag barnvakt mellan halv 11 och halv 3. Jag och gutterna bakade då lite muffins! =)

image562
Vispning på g!

image563
Det bästa med att baka är att slicka skålen! =)

image564
Kempegott!! =)

image565
Muffinsen vart lite ihopsjunkna men goda ändå! =)

Vila i frid lilla Engla!

image561


Jag har inga bra ord, är bara så otroligt ledsen och förbannad. Jag förstår verkligen inte hur man kan göra nått sånt här. Jävla idioter det finns! Jag tycker faktiskt att polisen har skött det här väldigt bra och jag är lättad att flickans kropp är funnen och att gärningsmannen erkänt.

Vila i frid lilla Engla!

Skattekort

Jahaja...

Så skulle man vara duktig å beställa ett nytt skattekort (3 månader försent, men ändå..) å vad händer?! Jo, man måste ha en kod och de koderna skickar d emed posten. Så jag måste vänta ännu nån dag innan jag kan beställa mitt jäkla skattekort.. *suck*

Om 30 minuter ska jag åka och hämta Kallemann och Hermansen. Jag skulle egentligen gjort det nu men då kom "ballongmannen". Ballongmannen är han som ska fota huset uppifrån och då behövs bilen på parkeringsplatsen så dte syns att dte är en parkering. Det gör mig absolut ingenting.. =P Fast dte jobbiga är att vi inte får vara ute nu på en halvtimme heller.. Känns dumt att sitta inne när det är finväder ute!


Äntligen SOLSKEN!!!

Som sagt, äntligen solsken! Å vad gör jag? Sitter inne och bloggar? Herregud!

Idag har jag varit extremt effektiv! Jag har städat köket, toaletterna och gångarna i huset som jag alltid gör på fredagar och måndagar. Jag har städat mitt eget rum och möblerat om lite, jättemysigt vart det! Jag har tvättat lingardiner, strykigt dem och hängt upp dem. jag har tvättat 2 maskiner med kläder OCH jag har strykigt skjortor!

Nu ska jag strax leta freda på Nini och fråga när/vem som ska hämta gutterna. Om jag hinner blir det en promenad ute i solen kan jag lova!

Ikväll är jag och Sara bjudna till Malin på tacos, ska bli så satans gott! Jag har längtat efter tacos i hur många veckor som helst nu! =) Muuuuummmms!!!

image560Igår så tillbringade jag och Sara 3 timmar på gymmet. Först gick vi på 30 inuters intervall träning, sedan styrketränade vi. Efter styrkan bastade och duschade vi och sedan avslutade vi dte hela med en varsin massagestol. Uuuunderbart var det! Man var helt avslappnad när man kom hem och kröp ner i sängen. Deiligt!!!

Engla!

image1166

Det finns väl inte nån som inte blivit berörd av försvinnandet av Engla. Här i Norge står det nästintill lika mycket om henne som det gör i Sverige. Så fort jag sätter mig vid min dator går jag in på aftonbladets hemsida för att se om nått framsteg har gjorts.

När jag nyss gick in på AKPs blogg så såg jag nått som värmde så otroligt. Hon och en väninna till henne har åkt till Dalarna för att hjälpa till i sökandet. Vilken otroligt underbart handling!

Yoghurt!

Jag bara ääälskar yoghurt!

Det är helt omöjligt för mig att ha en yoghurt i kylskåpet mer än 2 dagar. jag är fullständigt galen i yoghurt å skulle kunna äta bara det i resten av mitt liv (överdrev bara lite där...). Att Norge har världens godaste yoghurt gör inte saken bättre....
Just nu sitter jag och äter yoghurt emd smak av skogsbær, fruktmüsli och kiwi, så sjuuukt gott!
 
image559

SJUKT!!

Sånt här är sjukt!!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2215976.ab

Han är hennes riktiga pappa och de har barn tillsammans.. Usch!


Vigelandsparken och spel!

Igår vart jag glatt överraskad när jag klockan 20 över 12 fick ett mess där det stod:
"Jeg henter barna og tar dem til middag. Du kan ta ettermiddagen fri. Kos deg. Nini"

Weeeheeee! Ledigt!!
Så jag tog bilen och stack iväg till JarSara och var med henne hela dagen. Följde med å hämtade Hedda, Nora och Marianne och handlade lite. Sedan när Trym kom hem så gick jag å Sara ner och åt grillad kyckling, potatissallad och tomat. Riktigt gott var det! Potatissalladen kostade bara 9 kronor och var supergod, vilket kap! På kvällen åkte jag, Sara och malin runt och cruisade i det jättefina kvällsvädret. Vi åkte och hämtade upp Jimmy och David åsså åkte vi till Vigelandsparken som är Norgest mesta park. efter det köpte vi en varsin glass å åkte hem till Malin. Resten av kvällen satt vi och snackade och spelade spel. Riktigt mysigt. kom hem vid halv 11 å då var det natta på en gång!

image557
Staty från VigelandsparkenIdag så ska familjen nergaard åka till deras hytta på Norefjell. Med dem ska också Elin, deras förra praktikant. jag är lite spänd på att få träffa henne men också lite glad att jag inte behöver underhålla henne i helgen. Jag kommer typ hejja på henne, käka middag och sedan åker de. Skönt!

Nu ska snart jag och BygdöySara ta oss en fika. Vi har juh tränat varenda dag denne veckan så idag blir dte vilodag för oss! =)


image558
Några fler statyer från Vigelandsparken


Xycling!!

Precis hemkommen från Elixia (gymmet) och har kört ett spinningpass på 40 minuter! SHIT vad jag svettades! Skönt som bara den!! =) Känner mig riktigt duktig nu! Förut hatade jag spinnig, den värsta träningsformen jag visste och att ge sig ut och springa skulle aldrig komma på tal ens. Nu tycker jag att spinnig är helt okej, jätteskönt (!!!) efteråt och jag tycker om att springa! Så himla glad att jag kommit igång ordentligt med träningen!Jag fick faktiskt en komplimang i fredags för mina ben. "You have georgeous legs!!" var det en snubbe som kom fram å sa till mig. Jag vart skitglad! =)


image556

Morgonpigga pojkar!

image555

Vaknade 10 över 6 imorse av att jag hörde Herman och Kallemann uppe på köket. Jag gick upp och sa att det inte är uppstigning förrns om en timme. "Men vi letar bara efter pappa", fick jag till svar... Jag berättade att pappa inte är hemma och inte mamma heller men att de båda kommer hem. Sedan stationerade jag gutterna i stuen framför Cartoon Network, jag gikc ner å la mig en stund till.
20 i 7 gick jag upp och började göra frukost å ta fram kläder till pojkarna. Morgonen gick riktigt bra och nu är Kallemann på plats i skolan och Herman på barnehagen.

Jag har sovit lite dåligt inatt och vaknade vid halv 1 av att hemtelefonen ringde. Vem ringer så sent egentligen?! Jag svarade men då tutade dte upptaget, mysko! Som tur var så vaknade inte gutterna då! Efter dte hade jag svårt att sova men lyckades tillslut.

Nu ska jag göra mig iordning för ett pass på gymmet, det blir nog spinning idag! =)

Ha de på bade din gamle sjokolade!

Barnvakt och trikken!

Idag är jag barnvakt en hel natt för första gången...

image554

Eller egentligen inte, jag har juh sovit ensam med barnen en gång förut medn dte var hemma hos deras mormor och morfar och det var på en helg. Imorgon ska jag kliva upp kvart i 7 och göra iordning frukost och sedan väcka barnen, få¨på dem kläder, få i dem frukosten, borsta tänderna och åka till skolan och barnehagen.
Dte känns helt okej faktiskt. Jag hoppas verkligen att ingen av dem vaknar inatt bara.. =// =// Jag funderade på om jag skulle sova i sängen som står i Hermans rum men dte vill jag inte. Tar babycallen i mitt rum istället, å Kallemann vet jag vågar komma ner om han vaknar. det har han gjort förr.. Låter endel lampor vara på bara...

Den här dagen har faktiskt gått väldigt bra. Det vart lite sen läggning men vi hade en hätte mysig och lugn kväll jag å guttarna så dte var dte värt. inga dispyter alls faktiskt! Skööönt!! Tar man det lugnt så går det oftast bra har jag lärt mig. =)Igår var jag, David, Sara och malin på IKEA och shoppade lite. jag handlade för otroliga 32 norska kronor. HAHA! Tur att man blivit snål så man kan köpa mat istället! ; ) Det vart en sen IKEA vistelse eftersom jag satt barnvakt till halv 9 men men... IKEA har juh öppet till 11 så det gick fint!Nu ska jag kolla på ett avsnitt av SingingBee och sedan är det natta!! =)

Å du Ela-gumman!
Trikk betyder spårvagn, så nu vet du det! =)

RSS 2.0