Sommarens sista MRL

Igår ledde jag alltså sommarschemats sista MRL!

Det var ett glatt gäng på ca 10 personer som anslöt. Jag blev svettig, dem blev svettiga och idag har jag träningsvärk (förhoppningsvis har deltagarna det med;). 


Det är en sån häftig känsla att stå längst fram och leda. Man får en adrenalinkick som heter duga och jag känner inte hur jobbigt det är att stå och hoppa, skutta, böja och bända förens i pauserna där jag flåsar som en dåre. Nu, efter att ha lett mage rumpa lår i några månader, så känner jag att jag blivit säkrare i ledarrollen. Jag blir inte dönervös om jag råkar "göra fel" och jag har blivit bättre på att tajma in hur och när jag ska räkna in och underrätta utförarna under passets gång. 

Även om det var sommarens sista pass på Gymmix så blir det ingen lång paus. Redan på måndag kör höstterminen igång och de 2 första veckorna är det öppet hus, alltså GRATIS TRÄNING!! Prova på hur mycket ni vill under två veckor och sedan om man känner för det så köper man kort. Jag kommer att köra MRL på söndagar under HT och resterande schema (preliminärt) ser ut såhär:

 

Time for breakfast

Även denna dag startades med intervaller, skönt!

När jag kommer hem är jag hungrig som en varg och då är det tur att det bara tar 2 minuter att göra en porton gröt! ;) Ni vet väl att man absolut inte behöver äta gröt med mjölk? Idag var mina tillbehör keso, hemgjort jordgubbssylt och hallon. Sylten fick vi av svärfars tjej och tydligen skulle den innehålla minimalt med socker, det gillas!! Det här var godaste gröten jag ätit på länge! 


Vet ni förresten vad det är för skillnad på havregryn och fiberhavregryn? Jo, i fiberhavregryn har det blandats i vete- eller havrekli. Vill man ha en billigare variant kan man alltså göra detta själv hemma. Rent näringsmässigt innehåller det mer fibrer, men inte så överdrivet mycket. Vanliga havregryn innehåller ca 10g fibrer per 100g och fiberhavregryn ca15g, vanliga är alltså inte så mycket sämre. Sen har fiberhavregryn lite mer järn och folat i sig men det är överkurs... ;)

Alltså, ät den du föredrar, båda är bra livsmedel! =)
 

Dagens lunch

Samma, lika som igår men fortfarande väldigt gott! =)

Kalkon, paprika, tomater, champinjoner, gurka och halloumi. Lätt som en plätt, gott och man blir mätt. ;) Precis som jag vill ha det!! 

 

Hallelujah

Fick ett ryck och lust att skriva här...

Bloggen prioriteras inte när man har hittat den stora kärleken i sitt liv och fått världens underbaraste bonusbarn på köpet.. ;) Men idag så är kärleken på jobbet och barnet på förskolan. Det betyder att jag är ensam hemma i huset denna sista sommarlovsvecka. Det känns lite konstigt efter 7 veckor tillsammans men även vardagen måste få återkomma. =)

Idag startade jag dagen med 30 minuter intervaller, morgonintervaller har jag döpt dem till. De går ut på att jag går på verserna och springer på refrängerna till musiken jag lyssnar på. Till skjutbanan och tillbaka är det lite mer än 4 km vilket passar mig alldeles ypperligt på morgonen. Idag var det dimmigt deluxe ute och det tog emot att kliva ut genom ytterdörren, men när det väl är gjort är det bara skönt! 


Frukosten idag blev gröt med hallon (direkt från buskarna), keso, gojibär, linfrön, kokos, kanel och mjölk. Efter att ha käkat fiberhavregryn hela sommaren köpte jag senast jag var och handlade "vanliga" havregryn. Dels för att jag tröttnat lite på fibergröten men också på grund av att vi inte har någon diskmaskin i nya huset än och fibergröten har en förmåga att sätta sig fast ordentligt i tallriken. 

 
Egentligen har jag endel att göra idag, bland annat göra färdigt MRL-passet som jag ska köra söndagar på Gärdeåsskolan nu i höst, ringa ett par viktiga samtal och förbereda inför skolstarten. Vi får väl se hur effektiv jag är idag... ;)RSS 2.0