Lördagsfrukost!!

Idag var jag sugen på frukt!!

Slog på stort och gjorde fil med kanel, blåbär, gojibär, banan, äpple, kiwi, physsalis och vindruvor. Sen toppade jag det hela med Paulúns granola. GALET GOTT!!


En dag i skidbacken

Idag spenderades dagen i Järvsöbacken!

Min kusin André är hemma i Ljusdal på besök så jag och Krister gjorde honom sällskap i backen. Med -14 grader, snö och blåst var det inte de bästa förutsättningarna för skidor och bräda men sålänge man har bra kläder kommer man långt! 


Från klockan 11 nästan fram till klockan 16 var vi där. Förutom en snabb fikapaus och lite prat innan vi åkte därifrån var det full fart hela tiden. Nån dag ska jag ta på mig pulsklockan när jag åker bara för att se om det blir nån pulsökning i nedfarterna. Adrenalinkick får man definitivt, särskillt i de svarta nedfarterna... ;)

Bananpannkaka

Varför glömmer jag bort hur gott det här är!?

Åt nyss bananpannkaka till frukost, det sker alltför sällan... Gjorde dock den enklare varianten idag, 2 ägg, en halv banan och en tsk fiberhusk (plus kanel och kardemumma såklart). Toppade med den andra delen av bananen, hallonkesella, blåbär och kokos.
Till frukostsällskap hade jag idag svärvar, det är alltid lika trevligt. Jag kom hem från Sundsvall igår så nu har jag "helg". Att jag sätter den inom citattecken beror på att det idag är självstudiedag och jag har endel skolsaker att fixa så jag är inte helt ledig. Om ca en timme ska i alla fall gymmet besökas och det kan ni läsa lite senare om på Maddie's Training. Jag måste erkänna att träningen går jäkligt bra just nu. Det känns lätt att ta sig till gymmet och väl där flyter det på. Skönt!!

MAAAAAT

Efter ett riktigt bra träningspass som ni kan läsa om här så gjorde jag och Terese middag!


Lite suddig bild men jag var så hungrig så jag hade inte riktigt tid att ta en bättre... ;) Det var i alla fall pitabröd med kycklingkebab, guaccamole och sallad. Kycklingkebaben från Guld Fågel var supergod och jag åt så jag höll på att spricka. Jag älskar verkligen god mat!! =)

Lilla fröken Melin

Idag hade Signe (fortfarande) hosta och feber så hon är hemma med mig istället för på dagis.

Hela helgen har hon varit dålig och igår ville hon mest bara ligga i sin puff och kolla på film. Det hör verkligen inte till vanligheterna... 
Vi har idag varit och hälsat på min mamma och pappa, där fick hon också sova middag medan jag stack på citygym och tränade. Det är så himla skönt att ha kommit igång med träningen igen efter ett halvår med halvdan sådan. Träningskort är köpt både i Ljusdal och i Sundsvall plus att jag håller på och ska bli MRL-ledare. Föll fräs, precis som jag vill ha det!! =)

Träningspasset kan ni läsa mer om på Maddie's Training!



 

Knas

Jag, Krister och Signe var in på Dollarstore i lördags...

Där kan man hitta mycket kul, bland annat dessa partybrillor! =)



Maddie's Training

Jag har startat en till blogg...

Eftersom jag sköter den här så bra... NOT! ;)

Nej, tanken är att jag ska ha den som motivationsblogg till min träning. Planen är väl också att jag ska inspireras att blogga mer och kanske till och med slänga in nått roligt här lite då och då... =)

Klicka på bilden...

RSS 2.0