GOD JUL!


Så var man hemma i lilla Ljusdal tillsammans med mammsen och pappsen. Ska strax ner i källaren och mysa framför julkonserten som är på TV. Vi har ätit god mat och öppnat paket. Jag fick en ny digitalkamera! Yey! Å en ny pjamas, har på mig den nu och den är så skön! =)

KOm hem igår, jag och André åkte halv 9 från Osterhausgate och jadå Sara, vi drog ner elementen, slängde soporna, låste dörren, kollade spisen mm.mm.! =) Kom hem till Ljusdal strax efter klockan 4. Att köra Oslo till Ljusdal när det är vinterlag på 7½ timme är bra! =)



11 timmar på jobb!

Gaaaaaaaaaaah!

Äntligen hemma efter 11 timmar på pytt og panne. Är så trött så jag storknar snart, skönt att det bara är 3 arbetsdagar kvar nu innan jag får jullov! =)



Nu ska jag kika på ett prison break avsnitt sedan ska jag sussa!

NATTA! =)


Ostekake!

Då var det bara 20 minuters gräddning kvar i ugnen för min Ostekake, betyder att jag hinner med ett blogginlägg.. =)

Jag har precis avslutat min födelsedagsmiddag. Har ätit bringebärcultura (hallonyoghurt), kellogs special k och digistive med philadelphia på. Mitt sällskap var mig själv. Niklas och André är hemma men de sitter och kollar på nån film som jag inte vill börja se i mitten och jag orkar inte laga nån ordentlig mat. Fick dock nyss ett sms av Emma som kommer hit om nån timme och då skulle hon köpa med lite mat. Sötnosen!

När jag kom hem från jobbet stod det en present på mitt nattuksbord (stavning?) från André och Helena. En vinare, jippieyey! =) Så söta!

Nu ska jag laga till smeten som ska vara uppe på ostekaken. Åh, vad gott det ska bli! =)


Glass på säng! =)

Jag säger bara åh! =)

Blev väckt 10 i 8 imorse av att Sara och David kommer in på rummet och sjunger. Med sig har de glass och ett paket! WEEEE! =) Så söta! Sussi vart livrädd och halvflög upp ur sängen medans André inte verkade märka nått.. Haha!
I paketet låg det en bodyskrubb, en body lotion och en Camilla Läckbergbok på norska. Så sött att Sara kom ihåg att jag ville ha hennes böcker på norska, det var över ett halvår sedan som jag nämnde det! =)



Nu har jag precis ätit lite ordentlig frukost och eftersom jag blev väckt 20 minuter tidigare än vad jag brukar gå upp så hann jag blogga lite innan jobbet också. Jobbar bara till 5 idag, när jag kommer hem strax före 6 ska jag baka lite och sedan ikväll blir dte mys. Emma ska komma hit och fika lite också.

Det är nog ganska bra att ha bursdag ändå! ;) 


Vart ligger landet där man böjer bananerna?

Just nu spelas denna låt i mitt kollektiv...



Sussi trodde de sjöng "vart ligger landet där man börjar bananerna" Haha! Åh, vad jag kommer sakna henne när hon flyttar om 3 dagar! =(

Disgusting!

Kom nyss hem till lägenheten och det är så äckligt här!

Jag sov hos Emma och Peter på Sinsen inatt och sedan idag har jag varit och fikat med Ann-Sofie nu på eftermiddagen och kom nyss hem. Det är ingen hemma men det står disk framme, det är kleggigt på golvet och fy vad ofräsht det känns. Funderar på om jag ska ta och städa faktiskt. Det här gillar jag verkligen inte. Köket ser ut som en krogszon med russinpaket, bullpaket, glas, tallrikar, skålar mm. överallt. Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!
Jag förstår verkligen mig själv varför jag inte vill vara här på helgerna...

Ikväll ska jag, André och Helena, som är här på besök, äta kinamat. Sedan vill de gå ut men jag är så trött så jag skippar nog det. Så sjukt trött efter allt jobbande. Men nu är det inte så långt kvar tills jag får åka hem! =)

Fick reda på igår att mitt ex ska ha barn, så nu har jag snart 2 ex som är pappor. OMG!! Jaja, grattis då! Ynglar av sig utav bara hellskotta därhemma nu. Kul att få ett syskon och sedan bara nån månad senare få en egen unge... Men han har juh velat ha barn länge så jag tror han är jätteglad och jag önskar dem all lycka till. Jag själv känner mig absolut inte redo för barn, herre gud jag måste juh lära mig att ta hand om mig själv först. *skratt*

Nu ska jag fasen ta å rydda upp lite i köket innan jag blir galen!

Ha en bra helg!! =)

Ännu en måndag!

Så var ännu en måndag avklarad!

Veckorna går så fort så jag knappt hinner med! Skulle jobba 10-18 idag men min chef skickade hem mig klcokan 16 för dte var så lite att göra. Tack!! Det behövde jag verkligen. Har jobbat asmycket senaste veckorna och ska jobba 6 dagar även denna vecka. Imomrgon är det långpass 10-20:15 som gäller och jag känner mig redo eftersom denna måndagen varit så bra. När jag kom hem strax före 5 tog jag mig 2 makrillmackor och sedan drog jag och Sara och tränade. Riktigt mysigt att bara vara hon och jag. Vi körde ben och jag kan lova att jag kommer ha träningsvärk imorgon. ¨Vi tog oss en promenad hem och sedan lagade vi mat.
Nu har jag nyss städat mina 2 små byråer och dte behövdes verkligen. Problemet är bara att jag har alldeles för mycket kläder. Fick använda min fryslåda som assisterande garderob för att få plats med allt... Jobbigt att bo på en liten yta, delar juh rum med både André och Sussi. Fast just nu är jag helt ensam i rummet, André har precis börjat jobba och Sussi antar jag också jobbar. Hon kommer nog hem när som helst.
 
I helgen har jag bott hos Emma och Peter, som vanligt. Det är så lugnt och skönt där, här hemma i kollektivet har det varit fullt hus eftersom att alla var hemma och både Sussi och Niklas hade främmande. Totallt var vi 9 stycken så jag tror faktiskt att alla uppskattade att jag inte var hemma. =P
Jag jobbade juh på lördagen men på kvällen lagade jag och Emma middag sedan drack vi vin och gin och tonic. Hände en ganska kul grej. Vi hade precis hällt upp oss en varsin drink, vi skålade med varandra och helt plötsligt lossnar bottnen på Emmas glas så hela drinken inklusive en massa lime hamnade på golvet. Kvar i handen hade Emma det resterande glaset. Hahaha! Helt sjukt!
Framåt 12-tiden när Peter kom hem var jag och Emma rätt dragna. Morgonen efter frågade hen hur mycket vi drack och jag sa att jag druckit 2 glas vin och 2 drinkar. Men efter en stund kom jag på att det var inte 2 glas vin jag drack, utan 1½ flaska! Emma öppnade juh för sjutton en tredje vinare åt oss. Helt sjukt, inte konstigt att jag var dragen...

På söndagen bakade jag och Emma lussebullar och pepparkakor. Riktigt mysigt hade vi det, spelade julmusik och hela kittet. jag började längta hem och sakna min mamma. Som tur är så är det inte så långt kvar tills jag ska hem! Det kommer bli så mysigt!! =)



Nu ska jag ta och lägga mig och försöka sova. Hade svårt för att somna igår kväll, inte skoj, och jag behöver sömn eftersom jag ska jobba 10 timmar imorgon!

Sømnløst i Oslo!

Inatt har jag inte sovit många timmar...

Om 15 minuter øppnar centret jag jobbar på och jag ska jobba från nu till 5 dag. Jag kommer vara så trøtt! Senast jag kollade på klockan "inatt" var den halv 6, jag klev upp 7.
Hamnade såklart hos Emma och Peter igår dær det bjøds på køttfærspaj, vin och gin och tonic. Krævdes typ 2 glas vin før mig att bli lullig. Det spelade guitar hero och nær jg tænkte å och lægga mig vid 1tiden så kom Daniel på att vi skulle køra anden i glaset. Nær jag væl kom i sæng var klockan alldeles før mycket och jag lyckades vakna flera gånger.

Nu kommer nog strax Steffen så jag hinner inte blogga mer.
Ses kanske ikvæll.. =)

Ryggont!

Idag när jag slutade på jobbet så hade jag jätteont i ryggen...



Har haft lite känning i vänstra ryggslutet ett bra tag nu men det har aldrig varit som idag. Det gjorde ont. När jag satt på bussen hem gick det bra, pratade med mamma om det och vi båda misstänker att det är för att jag jobbar ca 9 timmar  varje dag och står och går på stengolv 8½ utav de timmarna... Jag får aldrig ont i fötterna eller benen, antar att det är tack vare mina extrainlägg som jag har i skorna.  Nu på senaste tidne har jag jobbat väldigt mycket, 6 av 7 dagar förrförra veckan, 5 av 7 dagar förra veckan och 6 av 7 dagar även denna vecka. Mitt jobb betsår juh av att plocka upp varor, böja sig, bära, sitta på huk, upp igen mm. mm. så min rygg får väl lite stryk.

När jag kom hem skickade jag ett mess till Emma där jag skrev att jag inte trodde jag skulle orka gymma pga ryggen men ombestämde mig nästan på en gång. Tog mig en tripp till Elixia där vi cyklade lite och sedan körde ben. Skönt som bara den och det gick bra med ryggen också.

När jag kom hem tänkte jag duscha så dte var klart tills imorgon men jag fastnade i köket tillsammans med Sussi och där har vi suttit och snackat fram tills nu.

Hoppas min rygg mår bättre imorgon för då jobbar jag från öppning till stängning, 10-20:15...
Wish me luck!


Armar!

Det var mina stackars armar som fick sig ett pass på gymmet idag!



Jag och Emma körde hårt även fast det vart lite hafsigt när vi körde bänkpress, vi började skratta och då är dte svårt att träna... oooops.. =) Känner mig duktig nu i alla fall. Sussi, jag och Sara har ingått en pakt, eller jag vet inte om Sara är med, men vi ska i alla fall inte äta nå godis alls på vardagarna. Inte ens från chokladkalendern! Och jag och Emma ska sluta äta Häagen Dazs-glass på helgerna.

Nu ska jag lägga mig och sova, ska upp klockan halv 8 imorgon. Jobbar 10-19 sedan träning så jag behöver all energi jag kan få!

God natt!

Snart träning!

Home sweet home!

Har precis avslutat en middag med mig själv, gud så tråkigt det är att laga mat åt sig själv! Idag vart det i alla fall kycklingwook och jag fick till 2 matlådor utöver det jag åt nu, det är alltid bra! Tänkte egentligen att André skulle vilja äta middag med mig men han hade redan ätit... Just nu är det bara han, jag och Niklas hemma, lugnt och stilla.
Om en timme ska jag bege mig mot Elixia så ska jag ocg Emma bränna lite kalorier, välbehövligt... Idag har jag verkligen inte skött mig, jag har käkat choklad idag också, jäkla pms... Ska jag vara ärlig så sitter jag och knaprar på de sista Lion pop choc som finns kvar i påsen från idag. De är juh jättegoda! Fast inte lika goda som de norska julmarsipangodisarna, guuuud så goda de är!! =P
 


Nu ska jag göra mig en kopp med grönt thé för att kompensera chokladen lite... ;)

Strömavbrott!

Imorse klev jag faktiskt upp klockan 7 som jag hade planerat!

Käkade en rejäl frukost, packade min gymväska och begav mig ner till solariumet. När jag solat klart märkte jag att jag glömt att packa min sportbh, fasen. Det var bara att återvända hem och springa uppför de 43 trappstegen och hämta den innan jag kånde kliva på buss 32 mot Voksen skog.
Väl framme på Elixia så sprang jag i 20 minuter, körde armar och sedan stretchade jag. Lyxade till det med peeling och bastu också, så himla skönt! Så nu är min hud mjuk som en babyrumpa!

På jobbet idag hände en konstig sak. Vi 5 tiden så slocknar helt plötsligt hela CC Vest. Det var tydligen strömavbrott i hela området så i en hel timme var det kolsvart. Kunderna blev ombedda att lämna köpcentret efter ca 20 minuter men personalen måsta vara kvar. Även om strömmen inte hade kommit tillbaka hade vi måstat sitta där till klockan 8 "utifall att". Så himla tråkigt! Jag, Steffen, Tora och Else-Magni hade asmycket att göra, dte stod ca 7 fulla pallar och väntade på att vi skulle packa upp dem. Kanske var rätt tur att strömmen kom tillbaka så vi fick nått gjort. Inte så skoj dock när vvi gjorde kassaavstämningen och vi hamnade på 11 000 minus!! När dte blir strömavbrott så stoppas våran bankterminal av nån konstig anledning och dte kan ta flera timmar innan dne återställs så vi struntade helt enkelt i att skriva ut nån operatörsrapport. Jag får fixa det imorgon när jag öppnar istället... Hoppas det har ordnat sig då! =P



När jag kom hem så bytta jag om och sedan tog jag bussen upp till Sinsen och hem till Emma och Peter. Där vart jag bjuden på middag, mumms! Jag var så hungrig! Hade bara ätit några chokladbitar och ett äpple sedan klockan 3.. Glömde helt bort att både äta och dricka när det vart strömavbrott. Dumt! Sedan efter maten så följde jag och Emma med Peter till hans jobb. Han skulle jobba natt stackarn. Jag och Emma fick oss en mysig promenix, imorgonkväll blir det gymmet som gäller för oss. Najs! =)

Nu ska jag sova!
Puss och hej!

RSS 2.0