Monkens dödsannons

Monkens dödsannons

Idag var det med dödsannons i tidningen för Monken. Jättefin är den, fast jag hade velat att mitt namn skulle stå med! Jag är juh den utav syskonen som hon umgåtts med! Jag vet inte ens vad de andra två heter.. För jag tror att det är två hon har på sin pappas sida...



Saknar dig Systeryster!

Nu är systeryster i himlen!

Systeryster har lämnat lillstrumpan och åkt till himlen!

I lördags klcokan 07:03 på morgonen somnade min syter Monken in. Bara en och en halv vecka tidigare (på torsdagen) fick vi reda på att hon antagligen inte skulle klara av cancern. Det var en väldigt elakartad och hennes lever var så uppsväld att man såg den! Riktigt läskigt!
Det gick snabbt för henne, det gick på bara 5 minuter och det var smärtfritt för henne att somna in! Hennes make Micke var där vid hennes sida.
Hon lämnade efter sig en sörjande famil och däribland 4 barn; Fredrik, 18, Stefan, 17, Moa, 9 och Jon, 4år. MEN hon är istället tillsammans med sin son Nicklas som skulle ha varit 12 i år. Han dog när han var 1 år gammal.

Älskar och saknar dig! Hälsa Nicke från mig!

Super Cissi!!

SuperCissi

Denna tjej har givit mig lite solsken i mitt mörker!
Fan vad duktig du är Cissi!!
Såhär såg mitt halleluljamoment ut ikväll:

19:57 (ungefär) slutade mitt Yoga pass, därifrån hoppade jag kvickt in i bilen och jag skulle inte påstå att det gick med laglig fart hem... Jag sprang in i min lägenhet och tog ett trestegshopp in till vardagsrummet och TV! Tröck på knappen och såg att klockan var 20:04, ingen hade sjungit än, (som tuuur var) Mogge och Sanna (programledarna) hade bara presenterat programmet och vilka som skulle sjunga! Jag tröck på REC och sprang in i köket och värmde en kopp med choklad, grävde fram ost, smör och limpa och sprang tillbaka till TVn.. Cissi sjöng först (TUR att jag han hem i tid) och herre gud vad hon var grym!! Och så snygg hon var då!!
Jag satt med hakan i bordet, gåshud på hela kroppen och rös efter ryggraden! När refrängen kom höll jag på att börja gråta! Jag har aldrig hört henne sjunga så bra nån gång! Fy fan vad hon rockade!!! Hon sjöng skiten ur alla andra!!
Tack Cissi! du har gjort min kväll till en riktigt bra kväll!!

Nu ska jag ringa och rösta några gånger till och om denna brud inte går vidare så ska jag sluta titta på IDOL!

Cissi

Ännu en dag...

Vad sjukt tråkiga mina dagar är nuförtiden! Jag gör fan inte ett skit! Idag så klev jag upp, jobbade, hämtade ut ett paket på posten med nya träningskläder, åt, drillade, åt äppelkaka, kollade på IDOl och nu sitter jag här!

Vart är mitt liv? Är det någon som har sett det?

Jag invigde mina nya träningsbyxor och en utav de 3 topparna på drillen idag, sååå snygga träningskläder! De ska jag ha på mig imorgon på träningen och yogan med sen blir det tvättmaskinen! När man drillar blir man inte sådär jättesvettig så då kan man återanvända kläderna en gång till! =) Spara lite tvätt!!

Det var riktigt roligt på drillen idag, det flöt på bra! jag hade näst äldsta gruppen och vi tränade på en del saker och de fick faktiskt lära sig en ny sak, angelroll! Mycket fin sak! Staven snurras ifrån h-handen (lite snett uppåt) till vänsterhanden (lite snett nedåt) på baksidan av rygg/nacke.. Svårt att förklara men den är fiiin! Å sen började vi på programmet "popcorn". Ett "gammalt" program som jag gjorde för säkert 5 år sen! =) Tänk, snart har jag drillat i 10 år! SHIT!!

Imorgon ska jag åka till Gävle och hälsa på min syster! Hon ligger där på sjukhuset nu och läget är stabilt! *skönt* ´Det ska bli skönt att träffa henne, jag saknar henne! Även fast jag inte brukar umgås sådär jättemycket med henne! Hon är juh ändå 20 år äldre än mig och vi har väl inte sådär värst mycket gemensamt... Hon är 40, bor på en bondgård med en massa grisar , hästar, kalkoner å massa andra djur, gift med 4 (5) barn.. Jag är 20,  bor i lägenhet i centrala ljusdal, tål inte grisar, hästar, kalkoner eller andra djur, singel och har inga barn! men hon är ändå min syster!!

Imorgonkväll så ska jag träna lite aeroattack och Yoga sen blir dte rusning hem till TVn och IDOL! Cissi är nämligen med imorgon! Hon kommer få det tufft, dte är många duktiga sångerskor i "hennes" grupp! Men hon har min röst!! fast jag måste erkänna att jag gillar Sara och Felicia med... =// Spännande spännade...

Blogga mera, blogga mera!

Förlåååt! Jag är sämst på att blogga just nu!!

Min dag idag:

Klev upp, åkte till Laforsen, åkte tillbaka, tankade på preem i Färila, färgade håret och klippte, jobbade, åkte till mamms och papps där Moa och Jon var, drill med Superstars I och II och sen IDOL!

Min väldigt händelserika dag! =)

Nu är jag snygg i håret i alla fall.. Då kanske dte inte syns så väl att mitt hjärta håller på att slitas itu! Kärleksproblem som jag haft och tyckt varit jobbiga är ingenting jämfört med detta! Min syster kommer antagligen att dö.. å det kan ske de närmsta veckorna.. Min "moster" (farbrors exfru) pratade om att flyga ner nån superläkare ifrån frankrike idag när jag pratade med henne! Jag gör vad som hellst! Låt min syster leva! Hon behövs helt sjukt mycket här på jorden! Hennes man och hennes barn behöver henne! De har redan förlorat en familjemedlem! Lilla Nicklas dog när han var ett år och den tragedin räcker! Vad händer med Moa och Jon om Monken dör? De stackars små liven! De behöver sin mamma! Å dte gör Fredrik och Stefan med! Å hennes man Micke också!! Å mamma och pappa behöver henne! Ocj jag! JAG!! JAG BEHÖVER HENNE!! 

Uscha!

Vilken sjukt hemsk sjukdom cancer är! Jag skulle inte önska min värsta fiende det!

Fy!

Jag tycker synd om er stackare som läser denna blogg... Jag skriver juh typ aldrig! Har helt enkelt inte haft lust! Jag vill inte skriva när jag mår pyton, mycket roligare när man är glad. men på sistone har det inte hänt så mycket roliga saker... Eller jo, Cissi har gått vidare i IDOL.. Men det visste jag juh sedan längre tillbaka så... Jätteskoj för henne! Hon är så duktig och jag hoppas hon kommer långt!

Idag så har jag varit hela kvällen hemma hos mamma (pappa var å plockade svamp i fjällen) och vi åt en varsin hamburgare å sen tog vi en promenad med Boppi. När vi gick och pratade så kommer vi in på Monken (min syster) och hennes sjukdom.. Och mamma säger att hon är rädd för att hon inte ska klara det.. Och hon började prata om att vi måste hjälpas åt med Moa och Jon (Monkens barn) om det skulle ske.. FY FAN! Det är inte kul att höra att sin syster kanske ska dö?! Å speciellt inte när mamma nästan tror det! Jag vill inte tro det! Jag vägrar att tro det.. Jag kommer inte tro på det förrns om det händer!

Jag önskar att det fanns bättre läkare här! Det enda de gör är att ge ut en massa (å då menar jag massa) tabletter som inte är bra, snarare dåliga! I alla fall tillsammans! Läkare är inga gudar, de kan inte allt! De gör också fel ibland! Kom ihåg det när ni är sjuka eller har någon som är sjuk! Sååå många problem har dte blivit i min släkt! Värst var det när min mormor hade lungcancer och strålades och hade ett rent helvete! På köpet får morfar en hjärtattack och mamma blir väldigt deprimerad.. Sen efter ca 1 år (när mormor egentligen borde varit död) så kollar en annan läkare henne.. och vet ni vad? MIN MORMOR HAR ALDRIG HAFT CANCER!! 

JÄVLA IDIOTLÄKARE!!!!  De höll på att ta död på mormor,morfar och mamma pga. att de sa att mormor hade cancer!!  Jävla Värld!!

Moa och Jon!

Moa, mamma och Jon
Moa, "mommen" och Jon!

Idag efter jag jobbat begav jag mig iväg till mamma och pappa där mina syskonbarn Moa och Jon var och hälsade på idag! Gosungarna höll på att bygga puzzel när jag kom och jag joinade såklart.. Jon skulle visa mig hur långt han kunde räkna, det lät såhär: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18 19 20 21. Jag log och bad honom räkna en gång till för att han hade glömt några siffror.. Samma sak hände.. 15 16 och 17 försvann spårlöst! *skratt* Men jag tyckte han var duktig ändå, grabben är juh bara 4 år!!

Jag, Moa och Jon skulle gå ut och äta pizza hade vi bestämt, så vi knallade iväg mot Salladsbaren. Jon var jätteduktig och stannade och kollade åt båda hållen när vi skulle gå över vägen!
Inne på salladsbaren beställde Moa och Jon en varsin barnvesuvio och jag tog en tonfisksallad. Vi tog våra drickor och satte oss vid ett bord.. "Men vart är pizzorna?" frågade Jon.. *haha* Ungen är så söt! "De håller på att baka dem nu" sa jag "Titta där!" och så pekade jag på pizzabagaren som just började slänga pizzadegen från näve till näve! Jon tyckte det var skitcoolt! Jag tror inte han har sett hur man gör en pizza förut! Han satt å pekade och skrattade och pratade om det jättelänge! =)
Jag frågade om de ville ha pizzasallad medans vi väntade på maten och de ville de. Jon tyckte det var jättegott!! Det slutade med att jag fick ta bort tallriken så att han skulle orka med pizzan också! =)

Sallad!
Jon käkar sallad för fullt! =)

När pizzorna och salladen kom så åt vi och det var sååå gott! Jon tyckte att min tonfisksallad såg god ut men när han smakade lite tonfisk så spottade han ut den! Den var inte god! *haha* Men han tyckte om Rhode Island såsen!! GOSUNGE!!! Både Moa och Jon blev bjudna på en varsin till cola, dte var jättesnällt tyckte vi! =)

När vi ätit klart gick vi hem till mommen och moffen igen och sen skjutsade jag hem dem! Jon visade stolt upp sina nya skor, byxor oxh jacka för sin mamma (min syster). Sen så sprang han ut för att leta reda på kattungarna deras (såååå söta!!). Moa gick och ringde en kompis sen stack hon ut efter Jon! Jag tog en fika tillsammans med syster, Micke (hennes man), Anna (Mickes syster) och Stefan (Annan man). Sen så klippte Anna håret på Monken (min syster). Stackarn hade så tjockt och långt hår så hon alvarligt funderat på att raka av sig det.. "Jag kanske ändå inte har nått hår om några veckor!" Min syster kan skämta om eländet! Det kanske är tur!?! Jag vet att min syster är stark coh det finns inte i min värld att hon inte klarar detta! Hon kommer besegra cancern å så är det bara!!

Dricka!
Dricka är gott!!

Drilldag i Ö-vik!

Högakusten bron

Igår var jag plus 5 utav mina drilltjejer i Örnsköldsvik och drillade!
Vi åkte ifrån Ljusdal klockan halv 7 på morgonen, vi var trötta, men förväntansfulla! Elin och Emelie sov hela vägen ända tills vi kom till Härnösand och skulle åka över Högakusten bron. Då jäklar vart dte fart på dem! Kamerablixtrarna haglade! Jag vart alldeles vimmelkantig och höll nästan på att köra av vägen.. =) Nejdå...

Vi var framme i Ö-vik 10:05, bara lite försenade men vi var inte framme vid Arnäs IFs träningshall förrns en halvtimme senare.. Vi hittade nämligen inte! Det slutade med att en tant fick guida oss och köra före oss!! *haha*

Men sen drillade vi som aldrig förr i typ 7 timmar!!

Drill

Sen åkte vi hem igen. var hemma typ 9...

Man kan juh påstå att jag inte behövde vaggas till sömns igår.. Jag tvärdog så fort jag lagt mig ner! =)

FLER DRILLDAGAR TACK! =) =)



Tegeltjär!

Japp, i måndags, tisdgas och onsdags var jag och hälsade på min syster hemma hos henne i Tegeltjär! Hon är sååå olik sig! Hon har gått ner 25 kilo åsså är hon jättesvag och trött. Min syster brukar i vanliga fall vara rund och superpigg! Jag tycker så synd om henne, hon mår verkligen inte bra! Men allt hon ber om är att alla stygn innuti magen sen hon opererades ska läka så hon kan sova på sidan! =)

På onsdagen så rensade jag och mamma hennes blomsterrabatt som bestod utav 70% ogräs! Efter ca 10 minuter så kom Jon (mitt yngsta syskonbarn), han hade varit ute och cyklat lite! "HEJ!!" skrek han när han såg åsså tog han tag i en ogräshacka och hjälpte oss! Mamma hittade en träkniv (helt utav trä alltså) som Monken trodde att Jons storebror Fredrik (18 år) gjort.. Så Jon använde den till att rensa ogräs med istället för den alltföär stora hackan!
Jag tycker det är grymt tråkigt att rensa ogräs så efter att jag klippt ner en massa buskar så satte jag mig på bron för att vila ett tag. Då kommer Jon fram till mig, 4 år gammal, och säger "Ska inte du jobba å?!?" *HAHAHA* Jag förklarade för honom att jag är lite lat men att han fick vila om han ville också, men nejnej! Han fortsatte att arbeta! *haha* Min 4 årige systerson är duktigare på att arbeta än mig! *suck* =) =)

Han är så söt Jon! Speciellt när han säger sånns där saker! Han är så sjukt duktig för att bara vara 4 år! Han hjälpte mamma i ca 2 timmar att rensa ogräs!! Och ja, han arbetade nog mer än vad jag gjorde... =) Efter vi gjort klar rabatten så ville mamma gå och plocka småkottar som hon har till prydnad.. Jon hörde då att jag kallade mamma (hans mormor) för mamma.. Så han kollade på mig och frågade "Är det din mamma?!" *haha* Sååå söööt unge!! "Jaa.." svarade jag "Å vet du då? Din mamma, det är min syster! =)" varpå ungen säger "Men det vet jag väl!!"  *hahaha* Han är så go!!

Min mamma är livrädd (!!!) för grodor... När hon berättade det för Jon sa han "Vill du se en groda?!" 
"NEJ!" nästan skrev mamma... "Men vill du se en padda då?!"  *haha* Att mamma ens vågade röra i Monkens rabatter (som det finns grodor i) var för mig ett mysterium.. Å speciellt efter att Jon försagt sig att dte finns paddor med... =) Men vad gör man inte för sin sjuka dotter??!
Och sen när jag, mamma, Jon och Moa (Jons storasyster 9 år) gick för att plocka kottar så såg jag, Moa och Jon nägra små grodor. Mamma skulle ha skrikit rätt ut om hon såg dem så jag höll mitt pekfinger framför munnen så de förstod att de inte skulle säga nått.. Men jag trodde att Jon skulle försäga sig, men det gjorde han inte! När han såg en groda så kollade han bara  på mig, skrattade lite och höll fingret farmför munnen som jag gjort! Såååå Söööt Unge!! =) När jag sen berättade dte för mamma såg hon lite rädd ut men skrattade också! =)

Det är så mysigt att umgås med Moa och Jon! De är så underbara ungar! Jon hade ringt till mamma igår också och sagt "Mommen, när kommer du idag?!".. Mamma hade egentligen inte tänkt åka ut men när han ringde så bara måsta hon ut en sväng! Han saknade mommen! =)

Å jag och mamma ska ta med oss dem till Hudik någon dag å shoppa lite skolsaker årt dem! Monken har juh varit sjuk så det har varit dåligt med det!

På tal om Hudik så "jobbar" (typ skolpraktik) Fredrik, deras äldsta storebror, där, i en skivbutik! Hoppas han sköter sig å inte bara spelar en massa spel.. Å i tisdags när vi var i Tegeltjär så var han också hemma å då fick vi veta att han bytt namn... *hahaha* Ja, är man myndig så får man juh det! Han hade bytt från Fredrik till Leon och hans kompis Danne hade bytt till Damien! =) Men jag tror då inte att det är nån som kommer kalla dem för Leon och Damien!! =) =)  

Nu ska jag gå och leta efter min laddare till digitalkameran och videokameran! jag ska till Örnsköldsvik på Drillkurs imorgon! *WEEE* =) =)

RSS 2.0