Home sweet home.. Eller hur var det?

Jag gör till och med mig själv förvirrad när jag pratar om mitt hem...Ett bra exempel var tidigare i veckan när jag pratade med en vän, jag citerar mig själv:
"Jag åker hem på torsdag efter jobbet och sen åker jag hem igen på måndag..."

Jag måste nog lära mig att säga "hem till Ljusdal" och "hem till Oslo" för jag räknar båda som mina hem. Tänk vilket lyx att ha två hem, det finns dem som inte har ett enda...

Nu ska jag på date med Ben och Jerry... ;)


Soffan Kent!

Igårkväll kom äntligen våran soffa!!

Eftersom vi vill ha det så fint som möjligt inför lördag så drog jag med mig Anddré och Berna ut till ikea för att shoppa gardiner och blommor. Nu är det riktigt mysigt i våran "stue"! ;)


Gardiner och soffa gjorde susen!=) =)


Myspys i nyrummet!

Klockan halv 9 igår drog jag och Kakan iväg på en spontantur till IKEA!

Våran soffa, Kent, som vi beställt kommer imorgon (torsdag) och på lördag ska vi ha inflyttningsfest så vi kände att vi ville komplitera med lite saker. Vi var farligt nära att köpa pyntkuddar i helt fel mossgrön färg, tur att vi köpt våran ursnygga ryamatta på ikea ocksås å vi kunde jämföra... ;)

Jag fick tag i en rullgardin (i rätt storlek denna gång...), nya blomkrukor, sängkläder, en klädhängare till dörren, en kastrull och bäst av allt; Kalles kaviar för 19 spänn!!!!

Igårkväll vart det rätt sent, men det var så mysigt att bara dona på i rummet. Tände till och med lite ljus och myste! =)


Min stora säng!! =)


Kooooos!!

Ullared is the shit!!


Moa har såklart sin plats på ena sängbordet!


Frukost med bild!!

Igår var jag en sväng till killarna på Torshov, där lyckades jag hitta laddaren till min digitalkamera!!

Så jag bjuder på en frukostbild!! =)Jag var in på AKPs blogg här om dagen och sen dess har jag varit sugen på makrillmackor, så galet gott! Det blev också ett ägg, blåbärsgröt med kesellaröra och en kopp te. Nu är jag redo för en heldag på jobbet och sedan DanceAerobic och Pilates efter det!

Tisdag, here I come!!


Whooops...

Det där med att blogga en halvtimme om dagen sket juh sig ganska rejält..... ;)Nu har jag i alla fall köpt mig en ny dator och lägenheten är snart helt komplett, våran soffa Kent kommer nämligen på måndag!! Weeeee! =) Som vi har väntat! Så förhoppningsvis ska jag ge lite mer av min tid till uppdateringar här...

Igår åkte Kakan till Uppsala för att spendera helgen där, jag är ledig från jobbet idag så det blir massa egentid den här helgen. Feels awsome! =D Det har varit en hel del att göra på jobbet på sistone, jag och Kirsti har varit på varumässa och beställt massvis med varor. Det betyder såklart att vi har massor att göra när det kommer pallvis med varor till våran lilla butik. Jag gillar juh att ha mycket att göra men man blir sliten och den här helgen är riktigt efterlängtad kan jag lova.

Igår fyllde min gamla sambo Olle år, det firade vi med bowling. 9 svenskar och Bo var vi och det var riktigt trevligt även om jag var tröttare än tröttast på slutet och inte alls speciellt social av mig. =P
Ikväll har jag bjudit in några vänner på spelkväll, vi ska först käka tacos och sedan blir det sällskapsspel tills vi storknar.

Innan folket kommer klockan 18-19 ikväll hade jag tänkt att få garderoben rensad, få lägenheten städad och träna, jag skulle även ha hunnit laga några matlådor till veckan som kommer... Humn..... ;)


RSS 2.0