God natt?!

Jag kan inte sova...

Jag låg och vred och vände på mig och funderade en massa plus att det kliade i min hals. Så jag klev upp! Nu sitter jag här framför datorn med en kopp Rooibus och hoppas på att kunna lindra både hals och tankar. Halsen har jävlats med mig ända sedan 17 mai helgen, till och från får jag en torr, kliande och obehaglig känsla i övre halsen. Alltså inte där man normalt har ont i halsen utan längre upp. Jag har konstaterat för länge sedan att det är nått jag är allergisk mot, antagligen nån slags pollen eller nått. Jag borde kanske gå och ordna upp det där hos en doktor men det är det där med tid och ork. Och jag störs enbart av det om nätterna... Hoppas min kopp med koffeinfritt rött thé kan lugna ner den lite just nu...

Funderingarna jag har rullar mest runt en lägenhet. Jag och Kakan ska flytta ihop till en 3a, så vi får ett varsitt sovrum plus vardagsrum. Idag var vi på en visning av en jättefin lägenhet borta på Skøyen och vi vill så gärna ha den. Den är tamme sjutton helt perfekt! Nästintill lika stora sovrum, fin öppen planlösning, fräsch, okej hyra, bra belägenhet osv.osv. Grejen är att det var det även 11 stycken till som tyckte! *biiiiter på naglarna* Vi får reda på om vi får den imorgon eller på fredag. Vi gjorde absolut ett bra intryck på hyresvärdarna, det vet jag men guuuud vad nervös jag är!


Klicka här för att komma till annonsen och se fler bilder...

Sen håller jag på att längta ihjäl mig till den 15 augusti för då kommer min underbara vän Lina hit till Oslo och den här gången är det för att stanna. Inser att jag saknat henne mycket! =) Det ska bli riktigt skoj att få tillbaka henne till Norge!!


Lina och jag! =) 

Nu vill jag bara gå och lägga mig och sova men vet att det är lönlöst, kanske ska man slänga sig i soffan med täcket och kolla på nått avsnitt av "How I met your mother" och hoppas på att man somnar där...


Inspiration?!

Jag tycker det är så himla tråkigt att jag har noll inspiration till att blogga...

Det är inte så att det inte händer grejer, jag bara har ingen ork. Tid har jag också, vad sjutton, en halvtimme om dagen eller anvar dag ska jag väl kunna skrapa ihop?!

I alla fall, det som jag har mest fokus på just nu är att hitta nytt boende. Jag och Kakan ska flytta ihop i en 3a vilket betyder ett varsitt sovrum plus ett vardagsrum! Give it to me! Vi har varit på en lovande visning på Rosenhoff och både imorgon och på onsdag ska vi på 2 till. Eventuellt också idag, Kakan som har koll på det där!


Kakan och jag på en av våra sista semesterdagar! Den dagen hade vi en heldag i Torshovparken, det var stråååålande solsken! Dagen inkluderade också sushi, 3 flaskor med vin, utgång och allt som hör till! Vi ser rätt glada ut.... =P

Idag är jag ledig från jobbet och jag vill att den här dagen ska gå fort! Självklart vaknade jag runt klockan 9 och fast jag försökte tvångs-somna-om så gick det inte. Masade mig istället upp och tog en morgonromenad. Nu är frukosten uppäten, bloglovin' igenomkikat, facebook uåpdaterat och nu snart också ett blogginlägg publiserat. Jag ska ta och tvätta lite kläder, städa lite fast det egentligen inte böhövs och försöka få tiden att rinna iväg! 

Vem vet, det kanske blir ett till inlägg här?! =P 


RSS 2.0