Jenny S

Jag har blivit en riktig bokmal...
Jenny lever lycklig med sin pojkvän Jocke och trivs med jobbet på banken i den lilla staden Habo utanför Jönköping. Efter en trasslig uppväxt har hon inte längre någon kontakt med sin mamma. Jocke och deras liv tillsammans är allt hon har.
När Jocke i ett brev lämnar Jenny och hon upptäcker att han dessutom har ett förhållande med hennes bästa vän rasar allt. Hon blir tvungen att ta ett snabbt beslut. Inom några timmar har hon sagt upp sig, packat sina väskor och givit sig av till Stockholm, där hon inte känner någon förutom sin mamma.
Efter några sömnlösa veckor på ett nedgånget ungkarlshotell tar pengarna slut och hon måste ta itu med sitt liv. Hon får jobb som hundvakt åt grand danoisen Greta, vars ägare Per och Bo tar sig an Jenny och de blir bästa vänner. Hon får återigen en fast punkt i tillvaron och livet leker. Men så händer något som tvingar Jenny tillbaka till hemstaden och sitt gamla liv.Den här boken började jag faktiskt läsa för länge sedan men lade ner efter bara nått kapitel. Inte för att den var dålig utan för att jag inte orkade läsa den just då. Men jag gav den ett nytt försök och det ångrar jag inte! Boken är lättläst och underhållande samtidigt som den berör jobbiga ämnen. Jag ska få låna Denise Rudbergs andra böcker av Sara i sommar och det ser jag fram emot! =)BETYG:

B B B
B B

3 B:n eftersom att boken var underhållande och bra men att sätta 4 vore orättvist mot de bättre böcker jag läst...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0