Sjöjungfrun

MEN VAD ÄR DET HÄR?!?!En man har försvunnit spårlöst i Fjällbacka. Trots att Patrik Hedström och hans kollegor på Tanumshede polisstation har gjort allt för att finna honom, vet ingen om han är död eller levande. Efter fyra månader hittas han. Mördad, fastfrusen i isen.

Fallet kompliceras när det avslöjas att en av hans bekanta, författaren Christian Thydell, under mer än ett års tid fått ta emot anonyma hotbrev. Christian står inför sitt stora genombrott och på releasefesten för sin roman Sjöjungfrun får han ytterligare ett meddelande. Han bryter samman och visar breven för Erica Falck, som har hjälpt honom med manuset.

Christian försöker sedan bagatellisera alltihop och vägrar att gå till polisen, men Erika smugglar med sig ett av breven och visar det för Patrik. Hon har anat att det är något som plågar Christian, och hon är oroad över vad som kan hända.

Patrik inser faran. Någon hatar Christian djupt. Och denna någon verkar vara en förvirrad och skadad person som inte skulle tveka att sätta sina hot i verket. Polisen inser snart att det finns ett samband mellan breven och mordet, och spåren för dem tillbaka i tiden ...Seriöst?! Är det meningen att jag nu ska behöva vänta i ett år tills jag får reda på fortsättningen?! Jag förstår inte hur Camilla Läckberg gång på gång på gång lyckas överträffa sig själv. Den här boken är så otroligt bra så jag vet inte vad jag ska skriva... När man läst en bra bok har man oftast för höga förväntningar inför nästa bok vilket brukar göra den mindra bra. Men Camilla kan det här med att skriva deckare... För guds skull människor, har ni inte läst hennes böcker så gör det NU!!!!!
Betyg:

B B B B B

5 utav 5 B:n för att den är skitbra helt enkelt! =)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0