Kjæreste på liksom

En bokrecention här då! =)- Lat som om du er kjæresten min en uke, så skal jeg hjelpe deg med karrieren.
Taryn jobber som sekretær for Jake - direktør, millionær og Londons mest ettertraktede ungkar. Da han legger frem det merkelige tilbudet, sier hun først nei. Men argumentene hans får henne til å vakle. Skal hun ta sjansen? At hun er hemmelig forelsket i ham, har selvføgelig ingenting med saken å gøre.

Det här var faktiskt den första norska boken jag läste, mest för att se hur det gick. Det gick väldigt bra, inga problem med att förstå alls. Riktigt lärorikt och kanske man kan lära sig att stava på norska genom att läsa, vad vet jag?! =) Sen att själva boken var förutsägbar, irrterande och rätt tråkig gjorde detsamma... =PBetyg:

B
B B B B

Den här boken gav mig inget speciellt...

Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Hmmm, du har nog lätt för språk eller hur? Jag tror inte så många hade sagt som dig, att det är lätt, men det är ett väldigt bra sätt att lära sig som du skriver.När jag flyttade till Sverige lånade jag massor med "gammal" litteratur. Till ex "Borta med vinden" etc. Detta för att vara säker på att det var "rätt" svenska och inga varianter hit eller dit. Det kan nog vara rätt viktigt med norska böcker också. Där finna många dialekter och det skrivs ofta på dialekt. Du kan riskera att inte lära "bokmål" som är det korrekta. :D

2009-07-29 @ 18:09:44
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Madde

Egoinas mamma: Jo, jag har nog rätt lätt för språk. Jag har i alla fall alltid tyckt att det har varit kul med språk.Jo, nog har jag märkt det där med dialekter även här. Fattade verkligen ingenting när en kille kom in på mitt jobb och ville ha en "fjøl".. Jag såg antagligen ut som ett STORT frågetecken för damen bakom honom skrattade lite, log mot mig och sa "Skjærebrett!".. AHA! =)

2009-07-29 @ 18:39:59
URL: http://bangboom.blogg.se/
Postat av: sonieshej du. Jag är med och tävlar om en dator och det enda du behöver göra är att bli medlem här http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=28310 . på detta sätt hjälper du mig längre fram i tävlingen. det tar bara någon minut. sen är ju hemsidan inte heller helt fel. hoppas du inte skiter i det nu. Bara att du blir medlem här hjälper mig så oerhört mycket. TRO MIG, annars skulle jag aldrig skicka detta till dig. Jag skulle vara jätte tacksam. btw, jävligt bra blogg. KRAM!!

2009-07-29 @ 18:56:33
URL: http://sonies.blogg.se/
Postat av: Jenny - tankar, foton & musik

verkade ju rätt bra:D

2009-07-29 @ 19:27:34
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Spana gärna in min nya design :) http://paulinaholmgren.blogg.se

2009-07-29 @ 19:28:29
Postat av: Alina

diggar bloggen hördu! ville bara säga det hihi =)

2009-07-29 @ 19:35:51
URL: http://musicrecord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0