Mathilde

En till av Denise Rudbergs böcker är avklarad!Matilde är född med alla ekonomiska möjligheter, hon har ett bra jobb på reklambyrån och två fina döttrar. Men nu har hon fyllt 40 år, skilt sig från barnens far Sebastian och bestämt sig för att förverkliga sin dröm om att skriva en roman. Plötsligt känns den vanligtvis så trygga tillvaron något osäker. Det går trögt med författandet, och att inleda en affär med läraren på skrivkursen var väl kanske inte helt genomtänkt.

Som tur är finns barndomsvännen Tomas där med sina glamorösa fester och sitt extravaganta leverne. Hans framgångsrika karriär som arkitekt har givit honom möjligheten att göra vad som faller honom in och som nyseparerad behöver även han en pålitlig vän.

Matilde pendlar lätt förvirrad mellan de verkligt stora utmaningar som föräldraskapet innebär och ett ansvarslöst singelliv, men när Tomas plötsligt förklarar henne sin kärlek tvingas hon tänka efter vad hon egentligen vill - med kärleken, och med livet.

Nja.... Nje.... Nej! Den här boken var inte alls lika bra som de tidigare. Boken är lättläst och sann Denise Rudberg-anda men inte lika roande som de andra. Har nyligen köpt den senaste, Åse, hoppas den är bättre...Betyg:

B B
B B B

Som sagt, nja...Kommentarer
Postat av: Andrea

Tävla om att bli veckans blogg i min blogg,

Kram.

2009-05-22 @ 14:12:15
URL: http://hejsanandrea.blogg.se/
Postat av: Andrea

Haha nej jag vet, jag råkade trycka flera gånger. Det var inte meningen :)

2009-05-22 @ 15:16:55
URL: http://hejsanandrea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0