Raggarräkor
Snabbt, gott och enkelt. Idag blev det raggarräkor till middag! =)
RAGGARRÄKOR
(3-4 portioner)
Du behöver:
500g skalade räkor
Ett stoppljus med paprika (röd, gul & grön)
1-2 vitlöksklyftor
½ röd chili
½ gul lök
1 burk creme fraiche
½ fiskbuljongtärning
peppar
Gör såhär:
Stek paprika, lök och chili i lite smör och/eller olja.
Häll i creme fraichen när grönsakerna mjuknat.
Koka upp och krydda.
Dra stekpannan från plattan och rör i räkorna.
Servera med ris, pasta, eller vad du känner för.
Jag hade byggris och ångkokad sparris, mumma!!
RAGGARRÄKOR
(3-4 portioner)
Du behöver:
500g skalade räkor
Ett stoppljus med paprika (röd, gul & grön)
1-2 vitlöksklyftor
½ röd chili
½ gul lök
1 burk creme fraiche
½ fiskbuljongtärning
peppar
Gör såhär:
Stek paprika, lök och chili i lite smör och/eller olja.
Häll i creme fraichen när grönsakerna mjuknat.
Koka upp och krydda.
Dra stekpannan från plattan och rör i räkorna.
Servera med ris, pasta, eller vad du känner för.
Jag hade byggris och ångkokad sparris, mumma!!
Kommentarer
Trackback