Villa Fantasia

Jag har lagt till en ny kategori här på bloggen.

Villa Fantasia är något som min mamma kommit på för ett bra tag sedan. Det är nämligen så att allt som "görs" här eller av någon av våra familjemedlemmar hamnar under ett namn, nämligen Villa Fantasia. Det kan vara mammas egenodlade sallad från landet, pappas flätade kanellängder eller mina lowcarb-projekt. Även handarbeten och andra tillverkade saker och ting hamnar här. 

Förut var mammsen specialist på att skriva Villa Fantasia på alla märklappar som satt på syltburkarna, oljorna och  kakboxarna. Ikväll fick jag nästan leta för att hitta några, bättring på det!


Jag är så oerhört glad och tacksam att jag har fått växa upp i ett hem där man har gått ut i skogen och plockat bär för att sedan åka hem, rensa och koka gelé, sylt eller saft av dem. Jag har fått smaka hur gott det är med solvarma tomater direkt från busken inne i växthuset. Jag har ätit äpplen och körsbär direkt ifrån träden. Jag har sett att när man stoppar små frön ner i jorden, vattnar dem och väntar så kan där växa upp godsaker som ärtskidor, rädisor, mangold och mycket mer. 

Jag undrar hur många sommarmorgnar jag har vaknat, dragit på mig en morgonrock och gått ut för att plocka hallon, jordgubbar och smultron direkt i frukostskålen. Det här är livskvalitet för mig, därför ska Villa Fantasia helt klart ha en egen kategori här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0