Kesella Hallon
Tidigare idag fick Pernilla en brilliant idé!
Vi köpte med oss några kesella hallon hem från affären och slängde in dem i frysen. Nyss, lagom till att kvällssuget gjorde sig påmint, så var det bara att plocka fram en varsin ur frysen och njuta. Jo, visst att det är 9% socker i dem, men den är fullproppad med proteiner och tusen gånger bättre än till exempel glass. Den var inte genomfryst utan i mitten var det en krämig kärna. Superdupergott! =)
Jamjamjam!!
Vi köpte med oss några kesella hallon hem från affären och slängde in dem i frysen. Nyss, lagom till att kvällssuget gjorde sig påmint, så var det bara att plocka fram en varsin ur frysen och njuta. Jo, visst att det är 9% socker i dem, men den är fullproppad med proteiner och tusen gånger bättre än till exempel glass. Den var inte genomfryst utan i mitten var det en krämig kärna. Superdupergott! =)
Jamjamjam!!
Kommentarer
Trackback