Hela veckan!

Ojoj! Nu har jag mycket att berätta om! Ska försöka att inte skriva alltför långt... =)

Vi börjar med förra fredagen! =) jag jobbade till 9 på kvällen och när jag gick ifrån jobbet såg min kväll ut såhär:

Filmkväll!

Dvs. filmkväll med Chips, dipp, dricka och godis! =)

Jag satte mig i passaten och åkte iväg och hyrde en film till för att förstärka min filmkväll ännu mer! När jag sitter i bilen på väg hem ifrån videobutiken så får jag ett mess ifrån Lina där det står att hon vill gå ut på krogen och med sig vill hon ha mig.. Vad ska man säga! Klart som fasen att jag ställer upp om Lina vill festa!! =) =) Så jag åkte hem, snabbstädade lite, tog en dusch, racade hem tioll mamms och papps och hämtade kläder (hade typ alla där..).. Sen åkte jag hem och knäckte en öl!
Efter ett tag kom Lina, Anna-Karin och några grabbs åsså satt vi och förfestade! Det är så härligt att sitta ute på min balkong har jag kommit på! =)
Vi gick ut på Järnvägs och det första jag gjorde var att tappa bort Lina och Anna-Karin.. *Ajdå!* men då nere i baren såg jag ett bekant ansikte, mitt ex Mathias..

"Hej" sa jag..
... inget svar..
Är han sur på mikg?! undrade jag men sköt iväg tanken och trippade uppför trapporna för att leta efter Lina och A-K.. Där uppe hittade jag min kusin Johanna! Henna träffar jag inte direkt ofta.. konstogt egentligen... =) Då såg jag Mathias igen så jag försökte heja igen men inget svar från hoonom.. *wtf* men då såg jag Lina och A-K i baren så jag tog mig dit och drack en smirnoff ice! =) Sen gick jag ut på balkongen för dte var så satans varmt och efter ett litet tag kom Mathias ut och då äntligen hejade han! Han hade inte kännt igen mig?! *haha* Så olik mig är jag väl ändå inte?!

Resten utav veckan slappade jag mest, kollade på tv, drillade lite, badade och solade! *very najs*

I fredags så sack jag iväg till Stockholm för att hälsa på kusin Cissi! =) Jag fick skjuts till Kallhäll med Kurt, Lisa och Ante och sen tog jag mig in till Stockholms central därifrån, träffade Cissi och drog iväg med spårvagnen till Hägersten där min kära kusin bor! =) Väl där var det plums i säng för klcokan var typ 1!

På lördagen åkte vi in till centrum och shoppade lite och så bjöd jag Cissi på luch eftersom hon fyllde år i onsdags! det var gott! Kycklignfilé och en massa mumsiga saker! =) Tyvärr hade vi inte tid att kolla på prideparaden för vi hade bråttom hem för vi skulle på inflyttningsfest på kvällen! Vi drog hem och gjorde oss iordning och sen gick vi till ICA och handlade 3,5or... *haha* Cissi fick visa legg!! *haha* Hon är lixom 22 bast! *skratt* Det var skoj!


Jag och ölen!

Jag och Cissi njöt i alla fall utav våra 3,5or, de var riktigt goda!

Cissi

Vi mötte upp Jennifer, Patric, Sabina och Gustav (söta kompisar till Cissi) på spårvagnen och så begav vi oss till inflyttningsfesten vi skulle till!
De som hade festen var Sandra och Fredrik, och det var en skitkul fest! Jag kände nästan ingen (bara Cissi och Jennifer (som jag träffat typ 2 gånger förut)) men jag hade en jätte trevlig kväll! helt underbara människor var dte där! Sociala och glada människor! Hade en helt klart godkänd kväll! Fast jag fick lära mig att det kan även vara farligt att vara på fest med galna människor.. *haha* Jennifers kille Patric målade mitt ansikte med tavelkritor! Jag såg ut som en clown! *haha* jag bara måsta ta ett kort på det! =) Som tur var gick dte ätt tvätta bort lättare än lätt! Fast Partric sa att jag skulle få en massa killar om jag sminkade mig sådär.. nja.. Jag vet inte jag.. *haha*

Sthlms fara!

Idag så åkte jag och Cissi och hälsade på hennes brorsa och min kusin Magnus! Jag Cissi, Magnus och hans komis Putte käkade pizza och youghurtglass och sen var dte dags för mig att börja min resa hemåt! har suttit i en buss i lite mer än 4 timmar nu så jag har rätt ont i rumpan.. =) Men det var en trevlig bussresa ändå! Jag satt och läste Glamour och Vecko-Revyn och lyssnade på radio hela resan! Riktigt avkopplande var det! Jag tror inte en resa varit så lätt nångång! =)

Nu är jag i alla fall hemma och jag har uppdaterat min blogg, så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på en bra film! =) =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0