Mitt liv suger just nu!!

Allt (ALLT) är emot mig idag! Till och med den här j*vla bloggen! Skrev nyss ett inlägg! Som självklart ska försvinna!

Mitt liv är en enda röra just nu! Det enda som är roligt i mitt liv just nu är mitt jobb och drillen.. Hur sjukt är det!? Jag längtar tills vardagen sätter  igång igen så jag får mer att göra! Jag hatar att vara ledig för när jag är ensam (som jag för det mesta är) så tänker jag.. Alldeles för mycket!! På jobbet så kan jag ha min fasad på! Jag ler och är glad (så som jag egentligen är)! Men när jag är ensam så ler jag inte direkt sådär överdrivet ofta... Jag skulle behöva en vän just nu! Men det är inte så lätt när de som man trodde var ens "vänner" plötsligt slutar höra av sig och beter sig konstigt.. Det har gått lite mer än ett år nu sen dte hände.. Jag som trodde vi var tajta polare! Men helt plötsligt, utan nån förklaring börjar dte kännas konstigt och ingen hör längre av sig till mig.. Sen via omvägar får man höra att de tycker att jag (Jag?!) betett mig konstigt och illa!? Jag har fortfarande inte fått nån förklaring och jag har ingen aning om vad som hände! Vi hade juh skitkul tillsammans! Vi kom överrens jättebra! Men så en dag "pang" fick jag inte vara med längre! Kan nån berätta för mig vad jag gjorde för fel?!
Jag är så himla glad att jag har Kattis och André för utan er hade detta varit hur mycket jobbigare som hellst! Men Kattis bor i Norrköping (då kan man inte direkt träffas varje dag) och André vill umgås med sin flickvän så ofta han kan (å självklart ska han göra det)!

Det som fick mig att bryta ihop ikväll var ett sms... Jag trodde att dte var någon som tänkte på mig som hörde av sig till mig! Det var ifrån halebop... Halebop!! Ja, jag erkänner, jag hade hoppats på att dte hade varit ifrån en speciell person... Ja, en karl! Den killen betyder väldigt mycket för mig men jag blir så osäker på honom! Jag hade inte hört något ifrån honom på 2 veckor så jag ringde honom idag.. jag tyckte att det var han som skulle ringa mig men så blev det inte.. Ovanligt? Nej.. han är så svår! För när vi umgås så är han jätteunderbar och säger en massa fina saker om mig till mig och vi pratar om oss! Å han har sagt en del saker till min kusin Cissi med, bra saker! Men han ringer typ aldrig och skickar aldrig sms, ja förutom när han är full då... Skulle jag få ett sms ifrån honom där det stod "Hej! Hur är dte med dig?" skulle jag bli överlycklig!! Jag tycker dte är viktigt att man ska kunna ringa eller messa varandra! Det betyder juh bara att man saknar varandra!! Ena stunden känns allt så bra och nästa blir jag sååå osäker på honom! Vad faan betyder allt!? Hur ska jag kunna tolka att ena minuten är han gosig och nästa kall?! Jag vill inte må såhär dåligt!

Vi avslutar lite fint med ett citat: "Engagerar man sig blir man sårbar..."  (Hell Yes!)

Men vad som än händer så löser det sig nog............

.........förhoppningsvis...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0